Husejeren.dk

Stiftnøglesæt

BATO T-Greb Stiftnøglesæt T8-T50
459 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 5/64-1/4
105 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 0,05-3/8" 13 dele
209 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10mm 9 dele
119 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle TX8-50 9 dele
229 kr.
Læs mere
BATO T-Greb Stiftnøglesæt metal 2,0-10,0mm
555 kr.
Læs mere
BATO T-Greb Stiftnøglesæt 2-10 mm m/kugle
399 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 1,5-8 mm
99 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10 mm 11 dele
199 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt knivmodel TX9-40
112 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de gængse byggekæder.
Der vil være forskel på priserne på billige stiftnøglesæt fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver gode priser, imens øvrige satser på faglig sparring. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af stiftnøglesæt.
Nogle byggecentre fremviser et stort sortiment, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare stiftnøglesæt.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du finde et andet.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og herigennem har folk chancen for at bestille online og fragte produkterne personligt. Som følge af det har man mulighed for at undgå fragtgebyret, samt endda have varerne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre forhandler varer fra mange nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af stiftnøglesæt online.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får endnu mere nyttig service fra mennesker som er specialister i netop stiftnøglesæt.
De fleste niche webshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber stiftnøglesæt online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stiftnøglesæt jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stiftnøglesæt silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

stiftnøglesæt harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

stiftnøglesæt bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det kan blive sundt at beskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende tjekke beløbet for dem enkeltvis.
2Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne notere en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt du har brug for, og bagefter gennemgå materialerne, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør udarbejde en effektiv strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver din agenda.
4For projekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således skal du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
5Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til projektet, især såfremt det er vigtige byggeprojekter. Omfangsrige projekter gør krav på flere folk. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om det.
6Der ligger utallige guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget nyttig info, specielt forudsat at du benytter den engelske version.
7Du må nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at du har værktøjet tilgængeligt før du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i dit budget.
8Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du skal have assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
9Længe før du indleder dit byggeprojekt er det højst fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde mange love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Du bør aldrig se bort fra din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som fx sko og hjelm som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer professionel assistance.
11Der viser sig som regel utidige udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og som følge heraf vurderes det essentielt at man har afsat en god portion plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Husk at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det får man hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
Danskernes favorit byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Masser af e-forretninger tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsformer til stiftnøglesæt. En af de populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er jo særdeles enkel, samt i mange tilfælde endvidere den billigste form for fragt.

Du kan tillige vælge at få ordren bragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er undertiden lidt mere pebret, men lige så vel særligt fremkommelig ved køb af stiftnøglesæt online. Den mest billige fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du bor med kort afstand til e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på stiftnøglesæt er meget vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så herved er det faktisk klogt at vi checker det forventede leveringstidspunkt ved stiftnøglesæt. En masse internet butikker – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, men som ikke desto mindre er forudsat at bestillingen laves forinden et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren fikset forud for at medarbejderne har fri.

Nogle få online varehuse tilbyder fragt uden omkostninger på stiftnøglesæt online, men tit er det betinget af at der erhverves for et konkret beløb. Desuden skal man snuppe den prisbilligste leveringsløsning, der typisk er at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

En del netshops udlover afhentning hvor man handler billig stiftnøglesæt på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på stiftnøglesæt i følgende byer:

Taastrup, Hvidovre, Kokkedal, Tilst, Odder, Aabenraa, Struer, Vejle, Nyborg, Rødovre, Næstved, Varde, Allerød, Hedensted, Køge, Kalundborg, Værløse, Slagelse, Sønderborg, Esbjerg, Roskilde, Holbæk, Skive, Brønderslev, Dragør, Silkeborg, Aalborg, Vordingborg, Herning, Rudersdal, Fredericia, Åbyhøj, Birkerød, Middelfart, Ishøj, Lyngby, Greve, Thisted, Aarhus, Holstebro, Randers, Haslev, Svendborg, Brøndby, Rønne, Lystrup, Gladsaxe, Stenløse, Hillerød, Nærum, København, Charlottenlund, Brabrand, Valby, Brønshøj, Viborg, Glostrup, Ballerup, Tårnby, Virum, Odense, Vanløse, Frederikssund, Ølstykke, Frederikshavn, Lillerød, Søborg, Jyllinge, Kolding, Gentofte, Nykøbing Falster, Korsør, Hørsholm, Hedehusene, Frederiksværk, Hobro, Herlev, Hjørring, Helsingør, Nakskov, Nørresundby, Ringsted, Horsens, Skanderborg, Solrød Strand, Vallensbæk, Albertslund, Grenaa, Haderslev, Frederiksberg, Ikast, Højbjerg, Farum, og Risskov, .

Afhentning ift. stiftnøglesæt er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland).

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter bl.a. billig stiftnøglesæt og stiftnøglesæt online. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge efter for eksempel stiftnøglesæt priser, stiftnøglesæt tilbud og køb stiftnøglesæt, plus de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Rabat på stiftnøglesæt

Det er efterhånden ekstremt simpelt for alle at prissammenligne på billige stiftnøglesæt online fra flere outlets på nettet, og for det har en lang række internet varehuse fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på stiftnøglesæt helt i bund, og ydermere garantere fragtfri levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig lønsomt at undersøge nogle e-forretninger efter udsalg og tilbud på stiftnøglesæt online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Man skal dog være så påvagt, at såfremt en shop på nettet tilbyder billige stiftnøglesæt online til salg for en pris der virker besynderligt gunstig, kan det tit være et signal om en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en anordning, hvilket sikrer folk imod uoprigtige internet selskaber.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale betalingen af stiftnøglesæt over en periode. Det foreslåes ofte ved nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter bl.a. stiftnøglesæt online og stiftnøglesæt priser. Vi ser desuden tit online shoppere søge fx stiftnøglesæt tilbud, køb stiftnøglesæt og billig stiftnøglesæt.

Tjek folks oplevelser

Trustpilot forærer dig relativt gode løsninger til at bese en stor portion tidligere køberes bedømmelser og af den grund kan det anbefales, at du beser online butikkens anmeldelser inden du køber billige stiftnøglesæt online.

Facebook yder tillige relativt fine muligheder for at få et kig ind i online forretningens kundefokus. Herinde møder vi nogle online webshops hvor folk kan nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed bør benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige stiftnøglesæt online hos en webshop burde man i virkeligheden tyde netshoppens vilkår, men det er typisk ikke super interessant, særligt på de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne være at kigge hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en indikator for at internet firmaet understøtter de officielle regler, og at internet shoppen af og til kigges til af sagkyndige der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, når du bliver udsat for problemstillinger som følge af dit indkøb af stiftnøglesæt. Tilsvarende går vi ind for at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste regler der har indvirkning på bestillingen af stiftnøglesæt online, som fx den ombytningsrettighed internet webshoppen bruger.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens faktura, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af stiftnøglesæt, uanset om man shopper ved Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark eller Bauhaus.

Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Else gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Michael O gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Karen J gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest letkøbte løsning til levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du opholder dig nærved netshoppens hjemsted. Den leveringsudgave er jo ultra væsentlig i tilfælde af at du mangler stiftnøglesæt fluks. Alternativt så yder en hel del online firmaer fragt uden omkostninger, men tit er det påkrævet at der købes for en bestemt pris.
2Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været et bevis på at netbutikken respekterer de danske love, samt at forretningen af og til vurderes af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige stiftnøglesæt i en online webshop behøver man principielt tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår.
3Trustpilot medfører ret gode genveje til at kortlægge forskellige forhenværende brugeres tanker og herved er det smart, at du kigger nærmere på online firmaets ratings forinden du køber billige stiftnøglesæt online. Facebook genererer på samme måde adskillige fantastiske løsninger til at få kendskab til internet selskabets troværdighed.
4Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en retningslinje, hvilket dækker dig imod snydagtige internet outlets. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere betalingen ude i fremtiden.
5Forud for at folk shopper billige stiftnøglesæt på en online butik kunne man utvivlsomt løbe igennem butikkens handelsaftale, dog er det typisk ikke super interessant. Desuden anbefaler vi at køberen er opmærksom på de grundlæggende vedtægter i forbindelse med shopping af billige stiftnøglesæt online, eksempelvis den byttepolitik forretningen garanterer.
6En række internet butikker tilbyder portofri fragt på stiftnøglesæt, men i reglen kræver det at du aftager for en fastsat sum. Som alternativ skulle du vælge den mindst kostelige fragtmulighed, som ofte er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver godt nok endda super uproblematisk. Den mest billige slags levering er unægtelig at hente pakken selv.
7Leveringstiden kan vise sig at være ret så aktuel når du skal bruge varerne straks, så i det øjemed er det altså relevant at du checker det anslåede leveringstidspunkt for stiftnøglesæt. Flere internet handler tilsiger billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et givent tidspunkt.
8Det er jo efterhånden ultra bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige stiftnøglesæt fra flere shops på nettet, og herved frembyder flertallet af webbutikker fri fragt. Det kan dog stadigvæk blive indbringende at sammenholde diverse online selskaber efter udsalg og tilbud forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.
9Adskillige internet handler udlover heldigvis et hav af forskellige billige metoder til levering til stiftnøglesæt. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når der er mulighed for det. Fragtformen er altså usædvanlig fremkommelig, og ofte ydermere den billigste metode til levering.