Husejeren.dk

Stiftepistol

Makita akku stiftpistol 18V Li-ion DPT 351 Z
2.398 kr.
Læs mere
Makita STIFTEPISTOL 50MM 18V
3.340 kr.
Læs mere
TJEP F18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Læs mere
TJEP TF-18/30 E Stiftespistol, m/3 æsker stifter
2.961 kr.
Læs mere
Makita Stiftepistol 10,8V
2.080 kr.
Læs mere
TJEP VD-18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Læs mere
TJEP TF18/45 Stiftepistol, incl. kuffert
1.295 kr.
Læs mere
Makita Stiftepistol 50mm 18V
4.200 kr.
Læs mere
PASLODE stiftepistol FN1850.2 16-50mm F18
1.098 kr.
Læs mere
PASLODE stiftepistol gas IM50 F18 16-50mm
7.495 kr.
Læs mere
AEG akku stiftepistol 18V 0-vers B18N18-0 uden batteri og lader
2.813 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at fragte varerne selv. Det er specielt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige stiftepistol fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder gode priser, imens nogle har kompetent sparring. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af stiftepistol.
Det er selvsagt super afgørende at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Nogle byggemarkeder har et bredt vareudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover bare stiftepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra flere specialbutikker, og så kan du handle fra et bredt sortiment af stiftepistol online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har du chancen for at købe online og hente produkterne på egen hånd. Derfor har man chancen for at spare fragtomkostningen, samt sågar have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler stiftepistol online på deres hjemmeside.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få gode tilbud.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er specialister i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du modtage mere kyndig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis stiftepistol.
De største byggemarkeder i Danmark
stiftepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stiftepistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stiftepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

stiftepistol silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du burde måske overveje om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du henter professionel hjælp er det normalt at tage imod en pris fra flere entreprenører.
2I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
3Man vil aldrig gå ned på værktøj. Typisk kan det vise sig yderst relevant at du har det parat inden du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tillægge de tilhørende udgifter i dit budget.
4Det kan vise sig af stor betydning at have de relevante byggematerialer til rådighed før du begynder projektet. Du har fordel af at udfærdige en simpel note hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og som det næste granske hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
5Det er en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er omfattende byggeprojekter. Store byggerier gør krav på flere mennesker. Derudover viser det sig mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
6Længe før du indleder arbejdet er det ubeskriveligt essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Godt forarbejde vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en struktureret agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
8Der viser sig næsten altid pludselige bump på vejen når det gælder avancerede opgaver, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
9Der findes stribevis af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube faciliterer utrolig meget udbytterig information, i særlig grad ifald man leder på engelsk.
10Ofte vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på økonomien. Det kan blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kan nedskrive den billigste pris på hver eneste af dem.
11Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, specielt ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
12For udendørs byggeprojekter har vejret en essentiel rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det uanmeldt begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En række internet webshops tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige muligheder for levering til stiftepistol. Det mest almindelige er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Den er altså særligt let, samt endda ligeledes den mest letkøbte leveringsversion.

Du bør tillige prøve at bestille varerne til levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver i regelen en sjat mere bekostelig, men ydermere ret hensigtsmæssig med stiftepistol online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du bor i nærheden af online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på stiftepistol er jo temmelig aktuel såfremt vi mangler din pakke om et øjeblik, og herved er det ret afgørende at vi kontrollerer den forventede leveringsdato ved stiftepistol. En lang række internet butikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, som alligevel beroer på at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret forud for at lagerpersonalet tager hjem.

En række internet varehuse sikrer levering uden gebyr på stiftepistol online, men typisk er det under betingelse af at man handler for en præcis sum. Ellers må du snuppe den mest billige mulighed for levering, hvilket tit vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker frembyder klik-og-hent hvor man handler billig stiftepistol på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Davidsen. De tilbyder fx afhentning af stiftepistol i disse byer:

Birkerød, Struer, Frederikshavn, Solrød Strand, Roskilde, Ishøj, Esbjerg, Brøndby, Holstebro, Nyborg, Køge, Herlev, Svendborg, Lillerød, Lystrup, Viborg, Hobro, Værløse, Haslev, Vordingborg, Skanderborg, Ikast, Aarhus, Slagelse, Nykøbing Falster, Randers, Greve, Stenløse, Ringsted, Rudersdal, Lyngby, Sønderborg, Haderslev, Højbjerg, Nørresundby, Aalborg, Dragør, Næstved, Odder, Ølstykke, Vanløse, Kolding, Rødovre, København, Taastrup, Grenaa, Skive, Hvidovre, Virum, Frederiksberg, Varde, Brabrand, Charlottenlund, Hørsholm, Frederiksværk, Hedehusene, Jyllinge, Åbyhøj, Søborg, Silkeborg, Risskov, Valby, Gentofte, Kokkedal, Frederikssund, Albertslund, Brønderslev, Vejle, Tårnby, Hedensted, Fredericia, Rønne, Nakskov, Farum, Gladsaxe, Holbæk, Allerød, Nærum, Brønshøj, Hjørring, Korsør, Helsingør, Ballerup, Hillerød, Thisted, Kalundborg, Odense, Glostrup, Tilst, Herning, Horsens, Aabenraa, Middelfart, og Vallensbæk, .

Afhentning for stiftepistol er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Bornholm).

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere ofte kigger efter eksempelvis stiftepistol tilbud og køb stiftepistol. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter fx billig stiftepistol, stiftepistol online og stiftepistol priser, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark og XL-Byg.

Gode priser på stiftepistol

Det har vist sig at være usædvanlig gnidningsløst for købere at tjekke tilbud på billige stiftepistol online fra flere e-firmaer, og derved har de fleste e-shops ikke kunne lade være med at stampe priserne på stiftepistol markant, og ydermere byde på billig fragt.

Men det kan til hver en tid være tiden værd at studere en række netbutikker efter tilbud på stiftepistol online før du handler, sådan at du er på den sikre side med at få den billigste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Du må alligevel være årvågen med, at hvis en internet butik udlover billige stiftepistol online for en salgspris der anses for grænseløst billig, så burde det tit være et signal om en uærlig online webshop. Køb med kort er ikke desto mindre omsluttet af Indsigelsesordningen, som skærmer kunden imod uoprigtige internet webshops.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at dække omkostningerne til stiftepistol senere. Det fås typisk hos niche webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger for eksempel stiftepistol priser og stiftepistol tilbud. Foruden dette ser vi tit folk lede efter blandt andet køb stiftepistol, billig stiftepistol samt stiftepistol online.

Undersøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot medfører absolut gode muligheder for at gennemrode diverse nuværende køberes kritik og derved er det godt, at du eksaminerer online shoppens anmeldelser forinden du handler billige stiftepistol online.

Facebook byder på på samme måde ret så strålende metoder til at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Herinde ser vi mange online shops i Danmark hvor du kan meddele en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige stiftepistol online hos en e-forhandler behøver de i princippet kigge på forhandlerens betingelser, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan derfor være at se hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et billede på at netshoppen lever op til de danske love, samt at online webshoppen tit revurderes af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, for så vidt du oplever besvær i processen med dit indkøb af stiftepistol. Tilmed anbefales det at køber er påpasselig med de mest centrale forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af stiftepistol online, som for eksempel den returrettighed online shoppen tilbyder.

I den relation er det tillige afgørende, at man stadigvæk gemmer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan påvise sit køb af stiftepistol, uafhængig af om man handler hos XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Ole O gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Susanne gav 4 stjerner

Quick expedit

Anders Jensen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Maria gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til internetshopping
1Det er jo rigtig nemt for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige stiftepistol i blandt forskellige netshops, og ergo frembyder mange online forhandlere fragt uden beregning. Trods dette kan det immervæk blive gavnligt at efterprøve visse e-butikker efter tilbud og rabat inden du køber, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.
2Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en lov, der garanterer dig som kunde imod bedrageriske webshops. Alternativt kunne du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare pengene i flere bidder.
3Trustpilot fører til sådan set relevante løsninger til at blive klogere på en stor portion andre brugeres anmeldelser og derved støtter vi, at du beser online forretningens bedømmelser forinden du shopper billige stiftepistol online. Facebook giver dig desuden adskillige hensigtsmæssige chancer for at få et kig ind i online virksomhedens popularitet.
4Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en antydning af at internet firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, samt at online firmaet tit besigtiges af specialister der er meget fortrolige reglerne. Før nogen handler billige stiftepistol hos en internet shop kunne man ideelt set bese e-butikkens handelsaftale.
5Den billigste slags levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du er nær online webshoppens lager. Den form for fragt er vældig vigtig hvis du absolut skal bruge stiftepistol fluks. Alternativt så lover nogle enkelte internet firmaer billig levering, men oftest er det betinget af at der shoppes for et konkret beløb.
6Indtil flere online webshops tilbyder fragt uden omkostninger på stiftepistol, men tit stiller det krav om at der erhverves for en konkret pris. Desuden kunne du overveje den mest betalelige leveringsmodel, der gerne er at få kørt dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver mange gange desuden ekstremt praktisk. Den prisbilligste mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren.
7Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig vigtig i tilfælde af at vi har behov for ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det nemlig på sin plads at vi ser den estimerede leveringsdato ved stiftepistol. En masse butikker på nettet giver løfte om billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, men husk at det betinges af at du bestiller forud for et aftalt klokkeslæt.
8De fleste forretninger på nettet tildeler nu et stort udvalg af billige muligheder for levering til stiftepistol. Den mest benyttede er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ret overkommelig, samt ofte ydermere den prisbilligste leveringsmetode.
9Inden nogen shopper billige stiftepistol i en butik kunne man ideelt set gennemse shoppens vilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt. I øvrigt er det at foretrække at køber er sat ind i de elementære forhold der har indvirkning på bestillingen af billige stiftepistol online, som eksempelvis den ombytningsrettighed hjemmesiden benytter.