Jeg har fundet 8 webshops der sælger sternbrædder, og skrevet deres priser ned for 100 meter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 meter for kun 1.814 kr. Det er 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter sternbrædder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.814 kr.Køb
1.961 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.133 kr.Køb
2.159 kr.Køb
3.495 kr.Køb
4.748 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: plast fibercement eternit plast sortmalede komposit lærketræ

Størrelser: 25×200 110 mm 175 mm 150 mm 135 mm 140 mm 25×250 22 mm 25×150 25×100 6 mm 5 mm 25×17 32×150 25×125 125 mm 100 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, som kan give sparring omkring sternbrædder.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggekæder fremviser et bredt vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot sternbrædder.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige sternbrædder hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af sternbrædder online.
De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og i kraft af det har folk adgang til at handle online og hente varerne på egen hånd. Hermed har du chancen for at undgå fragten, og sågar skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille sternbrædder online hos dem.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du forvente ekstra anvendelig vejledning fra nogle der er eksperter i netop sternbrædder.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

sternbrædder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

sternbrædder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

sternbrædder bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

sternbrædder harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er rigelige mængder af artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder overvældende meget udbytterig oplysning, specielt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
2Du må ikke undvære udstyr. Tit vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet parat inden du iværksætter byggeprocessen. Derudover er det godt at påregne disse omkostninger i dit budget.
3Det er muligt at indhente offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver dermed at projektet influerer positivt på planeten.
4Husk at kalkulere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente hjælp fra en fagmand til dele af det. Når du søger hjælp fra en ekspert anbefales det at notere priser fra flere entreprenører.
5Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde et budget for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive en god idé at notere alle omkostninger, og bagefter kortlægge ens købspris for dem slavisk.
6Du må ikke negligere din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
7Det anbefales at søge hjælp til projektet, navnlig i tilfælde af omfattende byggerier. Nogle opgaver stiller krav om mere end en person. Samtidig bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund må du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne netop som du er godt i gang med dit komplekse projekt.
9Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder din dagsorden.
10Længe før du påbegynder arbejdet kan det være vildt meningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Der viser sig utvivlsomt pludselige problemer når det gælder omfattende projekter, og følgelig er det meningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i tidsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
12Det kan blive at have noget at sige at have de påkrævede materialer disponible før du går i krig med dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en hurtig note hvorpå der noteres det der skal bruges, og efterfølgende granske oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om sternbrædder

 • Hvad er sternbrædder?
 • Hvordan sætter man sternbrædder op?
 • Hvordan monteres sternbrædder?
 • Hvad bruges sternbrædder til?
 • Hvordan skifter man sternbrædder?
 • Hvor sidder sternbrædder?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  Størstedelen af e-handler giver heldigvis alverdens billige fragtformer til sternbrædder. Et hit er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig nem, og oftest endvidere den mest letkøbte leveringstype.

  Du burde alternativt påtænke at få ordren sendt hjem til dig eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver til tider en kende dyrere, men på den anden side super nem for sternbrædder online. Den mest prisbevidste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du opholder dig nær online forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på sternbrædder er naturligvis super vital såfremt du absolut skal bruge din ordre fluks, og med det formål er det aldeles fornuftigt at vi studerer leveringstidspunktet for sternbrædder. En del forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer online, hvilket dog afhænger af at der bestilles forinden et besluttet tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen sendt afsted før medarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte internet varehuse garanterer gratis levering på sternbrædder online, men tit kun når man shopper for et bestemt beløb. I øvrigt må du tage den billigste metode til levering, som tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

  En del kæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig sternbrædder hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. De frembyder fx click-and-collect på sternbrædder i disse byer:

  Ballerup, Allerød, Hjørring, Vallensbæk, Dragør, Søborg, Rudersdal, København, Randers, Næstved, Skanderborg, Rønne, Birkerød, Nyborg, Værløse, Helsingør, Glostrup, Køge, Kokkedal, Aarhus, Horsens, Farum, Nærum, Herlev, Jyllinge, Vejle, Albertslund, Frederikssund, Stenløse, Haderslev, Vanløse, Vordingborg, Grenaa, Kolding, Viborg, Tårnby, Holbæk, Lyngby, Svendborg, Thisted, Odder, Haslev, Gentofte, Silkeborg, Hillerød, Greve, Lystrup, Brabrand, Nakskov, Odense, Esbjerg, Holstebro, Brønshøj, Højbjerg, Brønderslev, Virum, Hedensted, Risskov, Aalborg, Kalundborg, Lillerød, Skive, Åbyhøj, Herning, Varde, Valby, Sønderborg, Roskilde, Frederiksværk, Korsør, Hedehusene, Brøndby, Aabenraa, Nørresundby, Struer, Solrød Strand, Ikast, Charlottenlund, Frederiksberg, Ølstykke, Middelfart, Fredericia, Hobro, Hvidovre, Ringsted, Slagelse, Rødovre, Ishøj, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Taastrup, Hørsholm, Tilst, og Gladsaxe, .

  Afhentning af sternbrædder er muligt i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Når vi kigger i data står det klart, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet køb sternbrædder og billig sternbrædder. Foruden dette oplever man typisk online shoppere kigge efter blandt andet sternbrædder online, sternbrædder tilbud og sternbrædder priser, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark og Bygma.

  Find den bedste pris på sternbrædder

  Det er efterhånden særligt overkommeligt for internetbrugere at finde information om priser på billige sternbrædder online i blandt forskellige e-forhandlere, og derved har flere e-handler ikke kunne slippe for at trykke prisen på sternbrædder eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

  Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at inspicere diverse outlets på nettet efter udsalg og tilbud på sternbrædder online inden du bestiller, således at man er skudsikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

  Man skal alligevel ikke glemme, at såfremt en internet forhandler afsætter billige sternbrædder online for en udsalgspris der er utopisk billig, så er det for det meste være en indikator for en snydagtig internet virksomhed. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under et reglement, hvilket begunstiger dig som køber overfor snydagtige e-shops.

  Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre pengene til sternbrædder senere. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

  Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk som regel efterspørger blandt andet billig sternbrædder og sternbrædder tilbud. Vi ser derudover som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis sternbrædder priser, køb sternbrædder og sternbrædder online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg sternbrædder er 1814 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: plast komposit sortmalede lærketræ fibercement eternit plast

  Størrelser: 32×150 25×100 25×200 25×125 135 mm 175 mm 6 mm 22 mm 125 mm 110 mm 100 mm 25×250 25×17 25×150 150 mm 140 mm 5 mm

  Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot præsterer en lang række fine chancer for at efterforske mange nuværende forbrugeres vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du gennemgår internet shoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige sternbrædder online.

  Facebook tilbyder tillige nogle passende chancer for at få indblik i netbutikkens pålidelighed. Desuden ses faktisk internet shops hvor det er muligt at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde kan udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige sternbrædder online hos en shop kan de i princippet sætte sig ind i netshoppens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt på de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus og Davidsen.

  En anden løsning kunne være at efterse om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været et billede på at online webshoppen efterlever de officielle danske regler, og at internet forhandleren rutinemæssigt efterses af eksperter som er meget fortrolige de gældende vilkår.

  Dette er desuden en god genvej til support, ifald du forvoldes dilemmaer i processen med din bestilling af sternbrædder. Ligeledes kan det anbefales at man er hensynstagende til de mest aktuelle vilkår der er gældende for købet af sternbrædder online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-forretningen tilbyder.

  På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne bevise købet af sternbrædder, uafhængig af om man bestiller hos Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Silvan.

  Camilla Jørgensen gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Kirsten gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Thomas D gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Kim Christiansen gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 gode råd til når du køber online
  1Trustpilot bringer dig stort set gode chancer for at studere en stor portion øvrige køberes tanker og derved anbefales det, at du sonderer online shoppens bedømmelser før du handler billige sternbrædder online. Facebook resulterer i for øvrigt super solide chancer for at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
  2Fragtperioden er naturligvis vældig vigtig ifald du mangler produktet om kort tid, så herved er det rimelig vigtigt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for sternbrædder. En stor portion internet shops udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter, som dog stiller krav om at ordren køres igennem forud for et fast tidspunkt.
  3Den prisbilligste leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til e-forretningens bopæl. Den form for levering er jo yderst relevant i tilfælde af at man behøver sternbrædder fluks. Alternativt så sikrer nogle få online selskaber portofri fragt, men typisk under forudsætning af at der købes for en fastsat pris.
  4Størstedelen af e-shops udlover nu til dags flere billige løsninger til levering til sternbrædder. En sikker vinder er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtformen er altså ualmindeligt uproblematisk, og endda endvidere den billigste leveringsmulighed.
  5Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en vedtægt, som beskytter en imod fup internet forhandlere. Som alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
  6Forud for at folk køber billige sternbrædder i en butik behøver de faktisk gennemlæse butikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super spændende. Ligeledes er det at foretrække at køber er klar over de mest relevante bestemmelser der er gældende for handlen med billige sternbrædder online, fx den bytteret online virksomheden har.
  7Flere internet butikker byder på portofri fragt på sternbrædder, men tit kræver det at man handler for et præcist beløb. I øvrigt bør man overveje den mest betalelige leveringsmåde, hvilket tit er at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Den bliver beklageligvis endda ret så smart. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  8Vi går generelt ind for at granske om webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det kan være en garanti for at online butikken efterkommer de danske regler, tillige med at webshoppen hyppigt kigges til af fagmænd der er indført i de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige sternbrædder hos en butik kunne man for at være på den sikre side sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår.
  9Det er i dag super fremkommeligt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige sternbrædder fra diverse online forretninger, og så frembyder flere e-handler billig fragt. Derfor kan det alligevel vise sig smart at eftergå enkelte online virksomheder efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.