Husejeren.dk

Stansemaskine

Bernardo Stansemaskine AK 80 F
4.594 kr.
Læs mere
Bernardo Stansemaskine AK 100
6.029 kr.
Læs mere
Bernardo Stansemaskine AK 150
4.500 kr.
Læs mere
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 130 P
21.900 kr.
Læs mere
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 150 P
23.241 kr.
Læs mere
Bernardo Stansemaskine AK 125
2.822 kr.
Læs mere
RAB rør stansemaskine
2.790 kr.
Læs mere
Stansemaskine 21/16
11.051 kr.
Læs mere
Stansemaskine 21/8 p
4.207 kr.
Læs mere
AK 125 stansemaskine
3.386 kr.
Læs mere
AK 150 P Pneumatisk stansemaskine
25.819 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Der er forskel på salgspriserne på billige stansemaskine hos de forskellige online byggecentre. Nogle har billige priser, og nogle satser på service. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring stansemaskine.
Flere byggemarkeder har et bredt produktsortiment, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare stansemaskine.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af stansemaskine online.
De velkendte byggekæder finder du i de større byer, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed hente produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse niche webshops er små firmaer, der typisk er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller stansemaskine online fra deres webshop.
De fleste niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Forskellige nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor er det forventeligt at du får ekstremt konstruktiv assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis stansemaskine.
De 10 største byggemarkeder
stansemaskine silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

stansemaskine bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stansemaskine jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

stansemaskine harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl overraskende bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at der afsættes passende plads i planen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
2Ved opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt se vejrmeldingerne lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
3Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Såfremt du indhenter eksperthjælp kunne det godt betale sig at få prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
4Der kan findes en hel del guides og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig overvældende meget anvendelig info, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
5Godt forarbejde er vejen til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at have en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du laver tidsplanen.
6Typisk vil det være essentielt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, og så dokumentere eventuelle tilbud på dem hver især.
7Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod hændelige risici. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
8I god tid inden at du starter byggeriet må det være vildt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ift. væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige ting bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
10I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på planeten.
11Du bør nødig gå ned på grej. Typisk kan det vise sig smart at du har udstyret til rådighed inden du starter arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
12Potentielt kan det blive fundamentalt at have alle bygningsmaterialer klar til brug før du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en simpel note indeholdende hver eneste ting du får brug for, og derefter efterse listen, med det formål at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er yderst overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Flere internet outlets frembyder i vore dage alverdens billige fragtmuligheder til stansemaskine. En af de mest moderne er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså ultra fremkommelig, samt oftest tilmed den mest letkøbte leveringsmanér.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få produkterne bragt til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Muligheden er godt nok et hak mere bekostelig, men desuden temmelig gnidningsløs for stansemaskine online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne, men det stiller krav om at du bor i nærheden af internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på stansemaskine kan være yderst vital når du har behov for produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det bestemt på sin plads at vi studerer den estimerede leveringstid på stansemaskine. Adskillige forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter online, men som imidlertid regnes ud fra at ordren placeres forud for et bestemt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren klargjort forud for at lagermedarbejderne har fri.

Enkelte e-butikker præsterer portofri fragt på stansemaskine online, men i de fleste tilfælde kræves det at du aftager for en præcis sum. Ellers må man vælge den mest letkøbte metode til levering, som tit vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

En del byggemarkedskæder giver afhentning hvor du køber billig stansemaskine hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Harald Nyborg. De giver for eksempel klik-og-hent på stansemaskine i disse områder:

Allerød, Hobro, Skive, Brøndby, Lyngby, Lystrup, Tårnby, Aabenraa, Aarhus, Nykøbing Falster, Randers, Holbæk, Herlev, Brabrand, København, Silkeborg, Holstebro, Vanløse, Viborg, Varde, Ballerup, Greve, Charlottenlund, Roskilde, Lillerød, Ikast, Kokkedal, Vordingborg, Åbyhøj, Helsingør, Hedehusene, Rønne, Dragør, Sønderborg, Brønshøj, Hvidovre, Fredericia, Hjørring, Hillerød, Farum, Risskov, Brønderslev, Virum, Rødovre, Gentofte, Ølstykke, Taastrup, Nærum, Ringsted, Frederikssund, Nyborg, Vejle, Slagelse, Gladsaxe, Frederiksværk, Haslev, Glostrup, Stenløse, Albertslund, Thisted, Frederikshavn, Hedensted, Kalundborg, Middelfart, Frederiksberg, Aalborg, Tilst, Jyllinge, Horsens, Køge, Højbjerg, Korsør, Næstved, Odder, Herning, Odense, Nakskov, Rudersdal, Esbjerg, Søborg, Grenaa, Ishøj, Vallensbæk, Hørsholm, Birkerød, Valby, Svendborg, Værløse, Haderslev, Skanderborg, Nørresundby, Solrød Strand, Struer, og Kolding, .

Afhentning ift. stansemaskine er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at netshoppere mange gange søger for eksempel stansemaskine tilbud og stansemaskine online. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge bl.a. stansemaskine priser, billig stansemaskine og køb stansemaskine, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Få den bedste pris på stansemaskine

Det er ret så ligetil for folk at søge sig frem til priser på billige stansemaskine online fra forskellige netshops, og ergo har de fleste e-firmaer været nødt til at sænke salgspriserne på stansemaskine betragteligt, og derudover tilbyde gratis levering.

Men det kan til hver en tid blive udbytterigt at checke visse internet handler efter billige priser på stansemaskine online før du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen og Stark.

Man skal alligevel huske på, at når en e-handler afsætter billige stansemaskine online på tilbud til en salgspris som virker ubegribelig beskeden, kan det for det meste være et symbol på en snydagtig shop. Kortkøb er heldigvis omsluttet af et regulativ, der værner dig som kunde imod fup internet virksomheder.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække prisen på stansemaskine ude i fremtiden. Dette fås som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Ses der på søgedata bliver det klart, at netshoppere tit efterspørger fx billig stansemaskine og stansemaskine priser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere kigge efter blandt andet stansemaskine tilbud, køb stansemaskine samt stansemaskine online.

Læs andre menneskers evalueringer

Trustpilot frembyder faktisk gode chancer for at betragte ganske mange nuværende kunders meninger og derved kan det anbefales, at du analyserer webshoppens ratings forinden du lægger din bestilling på billige stansemaskine online.

Facebook byder på tilsvarende uden sammenligning troværdige genveje til at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Tilmed er der en række internet handler hvor kunder kan forfatte en kritik af virksomhedens service, som ligeledes må anvendes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige stansemaskine online på en e-shop burde de i virkeligheden bese butikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

En nem løsning kan være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det kan være et signal om at internet virksomheden opfylder de gældende danske regler, samt at internet webshoppen fra tid til anden tilses af eksperter som kender lovgivningen.

Det giver dig mulighed for bistand, såfremt du oplever besvær ved dit køb af stansemaskine. Tillige er det en hjælp at man er obs på de mest vedkommende forhold der gælder for bestillingen af stansemaskine online, som fx hvilken ombytningsrettighed online shoppen lover.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af stansemaskine, ligegyldig om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Lars S gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Susanne B gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jens Andersen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Per gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot frembyder ultra hensigtsmæssige løsninger til at iagttage en stor gruppe andre forbrugeres oplevelser og herved anbefales det, at du gennemsøger online firmaets anmeldelser før du handler billige stansemaskine online. Facebook leverer endvidere en række gode genveje til at få indsigt i online firmaets kundefokus.
2Størstedelen af internet forretninger tilbyder i dag et hav af forskellige billige former for fragt til stansemaskine. En favorit iblandt mange er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo virkelig simpel, og desuden ligeledes den billigste type af levering.
3Visse e-forhandlere yder gebyrfri levering på stansemaskine, men for det meste kun hvis man shopper for en fastsat sum. Desuden skal man udse dig den mest billige leveringsform, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig gennemsnitligt endda meget gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren.
4Leveringstiden er ultra aktuel om vi har brug for produkterne fluks, så af den grund er det virkelig relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved stansemaskine. En del internet butikker giver billig dag-til-dag levering på en række produkter, hvilket dog beroer på at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt.
5Vi foreslår generelt at undersøge om online firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en sikkerhed for at e-handlen føjer gældende dansk lovgivning, og at online forhandleren undertiden undersøges af specialister der kender bestemmelserne på området. Inden folk køber billige stansemaskine på en butik på nettet kunne man sådan set gennemløbe netbutikkens forretningsbetingelser.
6Før nogen shopper billige stansemaskine i en internet webshop burde de når alt kommer til alt tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig morsomt. Ligeledes er det prisværdigt at man er sat ind i de primære betingelser der er gældende for shopping af billige stansemaskine online, som fx den returrettighed e-forretningen tilsikrer.
7Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en retningslinje, der skærmer dig imod snydagtige forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed burde du anvende et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre omkostningerne af flere omgange.
8Det er jo efterhånden usædvanlig bekvemt for folk at sammenligne tilbud online på billige stansemaskine fra diverse online forhandlere, og til tak lover massevis af e-forretninger levering uden beregning. Men det kan ikke desto mindre være smart at se nærmere på visse online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at antage den laveste pris.
9Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du er tæt på internet selskabets adresse. Den fragttype er naturligvis særdeles bestemmende forudsat vi mangler stansemaskine fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte firmaer på nettet levering uden beregning, men typisk under forudsætning af at man bestiller for et fastslået beløb.