Husejeren.dk

Stålstige

Wibe Stålstige WTAK/V SB-1,5
89.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V SB-2,1
1.070 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige 1,5m sort
89.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,9
1.855 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V SB-3,0
149.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-2,1
100.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,0
14.125 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-1,5
84.625 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare stålstige.
Når du skal have varerne hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisen på billige stålstige fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og andre har en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du læse webshoppens betingelser.
For en del er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derfor kan du købe fra et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af stålstige.
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og derfor har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt samtidig have produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder køber varer fra mange forskellige producenter, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af stålstige online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du køber stålstige online på deres hjemmeside.
En masse nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Herved bør du modtage en høj grad af kompetent hjælp fra mennesker som er eksperter i netop stålstige.
De største byggecentre i Danmark
stålstige silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

stålstige jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stålstige bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

stålstige harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man må for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være essentielt at have værktøjet klar til brug forinden du starter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tillægge de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
2Man kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives når projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
3Muligvis kan det blive væsentligt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forinden du kaster dig over dit arbejde. Du kan udfærdige en simpel note hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og efterfølgende tjekke oversigten, således at du er sikker på at alt er klar.
4Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, især når det kommer til store projekter. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Dertil bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
5Du må aldrig se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning som sikkerhedshjelm som beskyttelse imod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
6Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at hente en pris fra diverse firmaer.
7Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at beskrive hver eneste udgift, og herefter tjekke ens købspris for dem én efter én.
8For projekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den grund bør du ofte kigge på vejrberetningerne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
9Du har adgang til ekstremt mange guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube er formidler af ekstremt meget nyttig info, specielt ifald man benytter den engelske version.
10Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt er det ret vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
11Planlægning vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal liste en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
12Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende bump på vejen når det handler om svære projekter, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat en god portion tid i køreplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Masser af e-firmaer foreslår efterhånden et hav af forskellige billige løsninger til levering til stålstige. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig ret så let gængelig, samt ofte tillige den mest letkøbte leveringsmanér.

Du bør ydermere forsøge at få det leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Løsningen er somme tider en sjat dyrere, men desuden ret praktisk ift. stålstige online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det står og falder med at du har bopæl i kort afstand af e-handlens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på stålstige kan være ret bestemmende forudsat vi har behov for dine nye produkter med det samme, og derfor er det tydeligvis klogt at man undersøger den anslåede leveringsdato ved stålstige. Mange online selskaber – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer online, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forud for et angivent tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen fikset før medarbejderne drager hjemad.

Enkelte online selskaber præsterer fragt uden beregning på stålstige online, men typisk kun såfremt man shopper for et præcist beløb. Alternativt skulle du vælge den billigste leveringsmulighed, som oftest er at få kørt varerne til et afhentningssted.

Størstedelen af netbutikker frembyder afhentning hvor man bestiller billig stålstige online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne foreslår bl.a. afhentning af stålstige i disse byer:

Frederikshavn, Åbyhøj, Korsør, Slagelse, Hjørring, Holbæk, Roskilde, Lystrup, Sønderborg, Jyllinge, Gladsaxe, Vanløse, Kokkedal, Lyngby, Svendborg, Ringsted, Herlev, Brabrand, Struer, Thisted, Allerød, Fredericia, Frederiksberg, Birkerød, Vallensbæk, Hedehusene, Horsens, Virum, Grenaa, Nærum, Nykøbing Falster, Rødovre, Frederikssund, Dragør, Middelfart, Silkeborg, Holstebro, Næstved, Glostrup, Brønderslev, Hillerød, Kolding, Vejle, Stenløse, Kalundborg, Odder, Nyborg, Farum, Viborg, Randers, Odense, Hobro, Rudersdal, Ishøj, Aalborg, Aarhus, Herning, Skanderborg, Taastrup, Nakskov, Skive, Esbjerg, Ølstykke, Nørresundby, Risskov, Solrød Strand, Ballerup, Haderslev, Helsingør, Frederiksværk, Aabenraa, Ikast, Rønne, Hedensted, Charlottenlund, Vordingborg, Værløse, København, Brøndby, Køge, Albertslund, Søborg, Gentofte, Hørsholm, Greve, Varde, Hvidovre, Tilst, Højbjerg, Tårnby, Haslev, Valby, Brønshøj, og Lillerød, .

Afhentning af stålstige er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger bl.a. stålstige online og stålstige priser. Derudover oplever vi jævnligt folk kigge efter bl.a. billig stålstige, stålstige tilbud og køb stålstige, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Få den bedste pris på stålstige

Det er efterhånden ekstremt enkelt for internetbrugere at finde de laveste priser på billige stålstige online hos diverse webshops, og på grund af dette har de fleste forretninger på nettet set sig nødsaget til at nedsætte priserne på stålstige en hel del, og derudover love portofri levering.

Derfor kan det til hver en tid vise sig nyttigt at granske nogle enkelte internet selskaber efter billige priser på stålstige online inden du shopper, sådan at du er sikret at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du skal dog være årvågen med, at ifald en internet forhandler udbyder billige stålstige online til en pris der anses for helt fantastisk billig, så er det undertiden være et karakteristika der viser en falsk e-shop. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af et lovbud, som værner en overfor uærlige internet forretninger.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at dække betalingen af stålstige ude i fremtiden. Det foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at mennesker jævnligt søger bl.a. stålstige priser og stålstige online. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter blandt andet stålstige tilbud, billig stålstige og køb stålstige.

Tjek tidligere kunders evalueringer

Trustpilot frembringer relativt nyttige genveje til at dechifrere en lang række andre konsumenters opfattelser og på grund af dette er det smart, at du kigger nærmere på e-shoppens anmeldelser inden du handler billige stålstige online.

Facebook præsterer desuden uden sammenligning solide løsninger til at få indtryk af internet firmaets pålidelighed. Foruden det møder vi nogle e-butikker som giver kunderne mulighed for at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, som ydermere bør anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige stålstige online i en butik kunne man i princippet betragte shoppens forretningsvilkår, men det er i reglen et tidskrævende projekt, især med de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark.

En anden løsning kunne måske være at se nærmere på om online virksomheden er godkendt af e-mærket, som typisk er et sympol på at online forhandleren tilslutter sig de danske retningslinjer, udover at e-forretningen undertiden tilses af sagkyndige der er indført i reglementet på området.

Desuden giver det dig lejlighed til assistance, ifald du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af stålstige. Foruden dette er det smart at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale vilkår der influerer på købet af stålstige online, som fx hvilken ombytningsret e-firmaet har.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bevarer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af stålstige, uanset om man handler ved Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Tina S gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Erik Jørgensen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Rasmus Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Poul Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til når du køber online
1Flere e-shops i Danmark garanterer portofri levering på stålstige, men tit stiller det krav om at der shoppes for et konkret beløb. Alternativt kunne man foretrække den mest prisbevidste type af levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringsformen er som regel derudover super gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være at du selv henter varerne.
2Det er jo efterhånden ret så problemfrit for folk at sammenholde priser online på billige stålstige i blandt diverse forhandlere på nettet, og følgelig lover de fleste outlets på nettet fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid blive lønnende at besigtige indtil flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
3Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en foranstaltning, som begunstiger en overfor bedrageriske webbutikker. Som en anden løsning kunne du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du agter at finansiere regningen over et længere tidsrum.
4Den mest letkøbte fragttype er unægtelig at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du befinder dig lige ved webshoppens adresse. Den leveringsversion er jo særligt bestemmende forudsat vi absolut skal bruge stålstige lige om lidt. Alternativt så frembyder enkelte e-forhandlere fragt uden betaling, men undertiden kun såfremt man køber for en konkret pris.
5Størstedelen af shops på nettet frembyder nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til stålstige. En sikker vinder er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er jo rigtig uproblematisk, samt i mange tilfælde desuden den billigste leveringsløsning.
6Forud for at nogen køber billige stålstige på en butik kunne de i virkeligheden overveje virksomhedens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig morsomt. Ligeså stiller vi forslag om at man er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige stålstige online, fx den returrettighed netbutikken bruger.
7Vi anbefaler at kigge om e-handlen er e-mærke godkendt, da det burde være en erklæring om at online forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, og at shoppen løbende revideres af fagmænd som kender vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige stålstige på en forhandler på nettet kan de for at være sikker tage stilling til webshoppens handelsvilkår.
8Fragttiden kan vise sig at være usædvanlig essentiel hvis man skal bruge produkterne inden for kort tid, og herved er det altså essentielt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato for stålstige. Flere internet outlets reklamerer med billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, men det stiller krav om at ordren gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt.
9Trustpilot medfører forholdsvis pålidelige chancer for at vurdere en stor portion andre forbrugeres betragtninger og af den grund er det at foretrække, at du tjekker internet firmaets kritik forud for at du køber billige stålstige online. Facebook tilbyder dig for øvrigt relativt gunstige løsninger til at få kendskab til online shoppens troværdighed.