BESSEY Helsmedede Stålskruetvinger 40cm
795 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 20cm
460 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 25cm
555 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 125cm
1.630 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 50 cm
852 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
1.080 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 100cm
1.211 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 60cm
898 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 16cm
230 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
555 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
422 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
691 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare stålskruetvinge.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Man bør derfor undersøge firmaets regler.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige stålskruetvinge fra netbutik til netbutik. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du handle hos en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af stålskruetvinge.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derved har du chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra mange nicheshops, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af stålskruetvinge online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig bør du forvente ekstra erfaren sparring fra folk som er eksperter i lige præcis stålskruetvinge.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du handler stålskruetvinge online på deres webshop.
Hovedparten af webshops i små nicher står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

stålskruetvinge bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

stålskruetvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stålskruetvinge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

stålskruetvinge jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive en fordel at beskrive alle poster, og dernæst undersøge omkostningen ved hver eneste af dem.
2Måske kan det blive vigtigt at du har de presserende materialer klar før du kaster dig over byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt du skal bruge, og bagefter gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at du har husket det hele.
3Du må ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor hændelige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
4Planlægning vil altid være nøglen til succes med dit arbejde. Du bør udarbejde en effektiv agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter agendaen.
5Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige udfordringer ved store byggeprojekter, og af den grund vil det være væsentligt at man har afsat god plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
6Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfangsrige byggerier stiller krav om mere end en person. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag bør du tit tjekke vejrmeldingerne lige før starten på projektet, så du slipper for at det pludselig begynder at piske ned netop som du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
8Du bør overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan skaffe assistance fra en fagmand til delelementer af det. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at søge en pris fra en håndfuld entreprenører.
9Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
10Du vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at have grejet til disposition akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er desuden godt at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
11Der findes endeløse instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder enorme mængder konstruktiv info, ikke mindst såfremt man benytter engelske søgeord.
12Før du går i gang med byggeprojektet kan det være usandsynligt fundamentalt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En lang række internet butikker udlover nu om dage alverdens billige leveringsformer til stålskruetvinge. Førstevalget hos mange er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Denne er jo yderst gnidningsløs, samt mange gange endvidere den mest letkøbte fragtform.

Du kan ydermere udse dig at få produkterne sendt til din bolig eller til når du er på job. Fragttypen viser sig jævnligt en tand mindre billig, men omvendt ualmindeligt hensigtsmæssig ved køb af stålskruetvinge online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid være at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du er nær online virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på stålskruetvinge er jo ekstremt vigtig forudsat du behøver pakken omgående, så i det øjemed er det selvsagt relevant at vi besigtiger den forventede leveringstid ved stålskruetvinge. Størstedelen af internet shops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen realiseres før et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer skippet afsted inden de lageransatte får fri.

Indtil flere internet virksomheder byder på fragtfri levering på stålskruetvinge online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der handles for et bestemt beløb. Desuden burde du overveje den mest billige leveringsmodel, som tit vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

De største webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig stålskruetvinge hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg. De udlover blandt andet klik-og-hent på stålskruetvinge i følgende byer:

Herning, Aalborg, Viborg, Ringsted, Valby, Esbjerg, Frederikssund, Odder, Brabrand, Herlev, Haderslev, Fredericia, Holbæk, Køge, Vordingborg, Korsør, Roskilde, Randers, Brønshøj, Skive, Jyllinge, Virum, Nakskov, Silkeborg, Slagelse, Tårnby, København, Søborg, Frederikshavn, Lyngby, Gladsaxe, Kokkedal, Rødovre, Svendborg, Næstved, Haslev, Vejle, Ishøj, Hillerød, Aabenraa, Hedehusene, Tilst, Hobro, Lystrup, Albertslund, Charlottenlund, Helsingør, Højbjerg, Struer, Åbyhøj, Stenløse, Holstebro, Hvidovre, Lillerød, Rudersdal, Kolding, Skanderborg, Ikast, Hedensted, Vanløse, Allerød, Solrød Strand, Nørresundby, Odense, Aarhus, Vallensbæk, Kalundborg, Greve, Brøndby, Rønne, Glostrup, Varde, Dragør, Ølstykke, Horsens, Farum, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Hjørring, Sønderborg, Brønderslev, Værløse, Middelfart, Hørsholm, Birkerød, Nærum, Thisted, Ballerup, Taastrup, Nyborg, Risskov, Grenaa, Gentofte, og Frederiksværk, .

Click-and-collect af stålskruetvinge er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på data fremstår det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter fx stålskruetvinge tilbud og køb stålskruetvinge. Derudover oplever man tit netshoppere søge blandt andet stålskruetvinge priser, billig stålskruetvinge samt stålskruetvinge online, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Bedste tilbud på stålskruetvinge

Det er virkelig hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser på billige stålskruetvinge online i blandt forskellige internet shops, og af den grund har massevis af e-butikker set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på stålskruetvinge enormt, og endda yde gratis levering.

Det kan ikke desto mindre blive smart at udforske nogle forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på stålskruetvinge online inden du køber, sådan at du er skudsikker på at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

Man bør bare være årvågen med, at ifald en online shop udlover billige stålskruetvinge online for en udsalgspris der er grænseløst beskeden, kan det tit være et fingerpeg om en uoprigtig internet butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under en foranstaltning, hvilket bistår kunden overfor snydagtige internet handler.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du vil honorere betalingen af stålskruetvinge i flere bidder. Dette fås typisk i specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Ved indkig i tallene står det klart, at folk tit søger eksempelvis billig stålskruetvinge og stålskruetvinge priser. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge blandt andet stålskruetvinge online, køb stålskruetvinge og stålskruetvinge tilbud.

Analyser eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig ultra fornemme genveje til at gennemrode mange andre køberes tanker og herved kan det anbefales, at du undersøger e-forretningens bedømmelser forud for at du køber billige stålskruetvinge online.

Facebook tilbyder lige så vel i højeste grad gavnlige metoder til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. I øvrigt er der faktisk e-handler som gør det muligt at skrive en omtale af ordreforløbet, som også bør anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige stålskruetvinge online hos en netbutik kan man i princippet granske deres handelsvilkår, men det er oftest et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærket, grundet at det generelt er en påvisning af at e-forhandleren efterfølger de officielle danske regler, foruden at forretningen lejlighedsvis revurderes af jurister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Desuden får du anledning til støtte, hvis du møder vanskeligheder i processen med dit indkøb af stålskruetvinge. Ligeså anbefales det at køber er obs på de grundlæggende bestemmelser der er gældende for købet af stålskruetvinge online, for eksempel den returrettighed online forhandleren anvender.

I relation til det er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin faktura e-mail, så man senere vil kunne påvise bestillingen af stålskruetvinge, uanset om man har købt fra Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Silvan.

Louise Hansen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Henrik O gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Per J gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Morten V gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til køb på nettet
1Det er vældig smart for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stålskruetvinge i blandt forskellige internet foretagender, og ergo frembyder adskillige internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Derfor kan det alligevel blive lønsomt at efterprøve nogle enkelte internet forretninger efter tilbud og rabat før du handler, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
2Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været et bevis på at e-butikken tilslutter sig dansk lovgivning, udover at internet forhandleren tit revurderes af fagfolk som mestrer reglerne på området. Før nogen shopper billige stålskruetvinge hos en online shop kunne man sådan set få overblik over e-butikkens handelsvilkår.
3Den mest prisbevidste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets arbejdslager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig såfremt man står og skal bruge stålskruetvinge inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del forretninger på nettet billig levering, men ofte er det påkrævet at der købes for en fastsat sum.
4Indtil flere internet butikker byder på billig fragt på stålskruetvinge, men typisk kun ifald man handler for en fastsat sum. Derudover skulle man vælge den mest letkøbte leveringsudgave, der ofte vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Muligheden er gennemsnitligt også ualmindeligt gnidningsløs. Den mest betalelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
5Leveringshastigheden kan være særdeles bestemmende hvis du skal bruge pakken om få sekunder, og med det formål er det skam på sin plads at du ser den forventede leveringstid for stålskruetvinge. Masser af internet firmaer annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen laves tidligere end et angivent klokkeslæt.
6En hel del webbutikker i Danmark giver nu om stunder diverse billige fragttyper til stålskruetvinge. En af de mest anvendte er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså særligt simpel, og mange gange derudover den prisbilligste mulighed for fragt.
7Trustpilot genererer regulære stabile genveje til at gennemstøve adskillige eksisterende kunders opfattelser og derved tilråder vi, at du eftergår internet forhandlerens omtaler forud for at du køber billige stålskruetvinge online. Facebook resulterer i også en lang række troværdige løsninger til at få indtryk af e-firmaets kundefokus.
8Forud for at nogen shopper billige stålskruetvinge hos en e-shop burde de de facto gennemlæse netbutikkens forretningsaftale, men det er gerne ikke videre spændende. Ligeså kan det anbefales at man er vaks omkring de mest basale reglementer der indvirker på handlen med billige stålskruetvinge online, eksempelvis den returpolitik online butikken benytter.
9Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, hvilket forsvarer dig som køber overfor svindlende internet handler. Som et alternativ burde du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen i flere bidder.