Limit stållineal ekstra tynde 100 mm
25 kr.
Læs mere
Limit stållineal (blændefri) 1000mm
255 kr.
Læs mere
Stållineal 500x18x0,5 mm FLEX
71 kr.
Læs mere
Stållineal 500X30X1,2 mm
89 kr.
Læs mere
Stållineal 500x30x1,0 mm/tom
186 kr.
Læs mere
Stållineal 1000x20x1,0 mm FLEX
319 kr.
Læs mere
Stållineal Hultafors STL
25 kr.
Læs mere
Stållineal 1000 x 30 x 1,0 mm
331 kr.
Læs mere
Stållineal 200X19X0,8 mm
33 kr.
Læs mere
Stållineal 150X15X0,5 mm
23 kr.
Læs mere
Stållineal 300x13x0,5 mm FLEX
34 kr.
Læs mere
Stållineal 600X30X1,2 mm
119 kr.
Læs mere
Stållineal Shinwa rustfri klasse 1
75 kr.
Læs mere
Stållineal 2000x20x1,0 mm FLEX
586 kr.
Læs mere
Stållineal 300X25X1,0 mm
56 kr.
Læs mere
Stållineal 2000 x 30 x 1,0 mm
638 kr.
Læs mere
Stållineal 300x30x1,0 mm/tom
90 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot stållineal.
Du bør vide hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke webshoppens regler.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er især en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige stållineal fra netbutik til netbutik. En del har fokus på billige priser, imens andre fokuserer på kompetent sparring. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af stållineal.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder finder du mange steder i landet, og takket være dette har mange chancen for at handle online og hente produkterne personligt. På grund af det kan man undgå leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne straks.
De store byggemarkeder forhandler varer fra alverdens nicheshops, og så kan du vælge fra et stort sortiment af stållineal online.

Nichewebshop

En masse små butikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online får du en billig pris.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle stållineal online på deres hjemmeside.
De fleste små butikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du forvente en høj grad af konstruktiv sparring fra mennesker som er specialister i netop stållineal.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

stållineal harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stållineal jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

stållineal silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

stållineal bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du indleder byggeriet kan det være meget centralt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
2Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din tidsplan.
3Det kan give mening at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Ifald du søger hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at notere en pris fra diverse virksomheder.
4For opgaver udenfor har vind og vejr en stor rolle. Af den årsag må du hyppigt holde øje med vejrudsigten i dagene op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig afgørende at have udstyret tilgængeligt inden du indleder arbejdet. Du bør huske at medregne udgifterne hertil i dit budget.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive økonomisk at beskrive alle udgiftsposter, og bagefter notere prisen på dem én efter én.
7Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
8Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor mulige skader. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
9Måske kan det blive vigtigt at have de fornødne materialer klar forinden du begynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel liste som samler alt der skal bruges, og dernæst tjekke punkterne, således at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
10Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til projektet, specielt ift. væsentlige byggerier. Omfattende ting skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden er det mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
11Der ligger rigelige mængder af guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube bringer dig meget gavnlig oplysning, navnligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
12Der kommer jævnligt utidige vanskeligheder ved svære projekter, og på grund af det er det meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Adskillige internet varehuse tildeler efterhånden diverse billige leveringstyper til stållineal. En yndling er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ultra problemfri, og desuden endvidere den billigste form for fragt.

Du kan ligeledes foretrække at få produkterne sendt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Den er sædvanligvis en tak mere omkostningsfuld, men lige så vel rigtig gnidningsløs ved køb af stållineal online. Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på stållineal er jo særligt relevant i tilfælde af at man har brug for dine nye varer straks, og i det øjemed er det helt afgørende at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved stållineal. Mange butikker på nettet – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, hvilket står og falder med at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet sendt afsted før personalet har fyraften.

Nogle få internet butikker garanterer fri fragt på stållineal online, men ofte kun ifald du indkøber for et konkret beløb. Desuden burde du beslutte sig for den mest letkøbte fragtform, hvilket tit vil være at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

Store byggecentre foreslår click-and-collect hvor du køber billig stållineal online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark og XL-Byg. De udlover eksempelvis click-and-collect på stållineal i disse områder:

Lyngby, Køge, Korsør, København, Thisted, Haderslev, Silkeborg, Rønne, Slagelse, Aarhus, Ishøj, Ringsted, Struer, Nakskov, Odense, Lystrup, Brønshøj, Kalundborg, Horsens, Højbjerg, Tårnby, Tilst, Rudersdal, Esbjerg, Middelfart, Holbæk, Taastrup, Hobro, Hedensted, Brøndby, Grenaa, Lillerød, Solrød Strand, Nyborg, Rødovre, Hillerød, Viborg, Hedehusene, Fredericia, Sønderborg, Vejle, Frederiksberg, Ballerup, Albertslund, Nærum, Brønderslev, Hørsholm, Haslev, Nykøbing Falster, Ølstykke, Værløse, Glostrup, Allerød, Aalborg, Jyllinge, Skive, Holstebro, Virum, Ikast, Vanløse, Frederikssund, Hvidovre, Kolding, Greve, Vordingborg, Helsingør, Randers, Roskilde, Åbyhøj, Brabrand, Risskov, Dragør, Herlev, Stenløse, Herning, Odder, Skanderborg, Søborg, Vallensbæk, Gentofte, Frederikshavn, Aabenraa, Birkerød, Charlottenlund, Hjørring, Frederiksværk, Farum, Valby, Gladsaxe, Kokkedal, Nørresundby, Varde, Næstved, og Svendborg, .

Afhentning ift. stållineal er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når vi ser på søgedata er det markant, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel køb stållineal og stållineal online. Foruden dette oplever vi som regel folk lede efter blandt andet billig stållineal, stållineal tilbud og stållineal priser, plus de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Priser på stållineal

Det er jo ret smart for købere at kigge efter tilbud på billige stållineal online hos diverse internet selskaber, og med det motiv har en lang række internet firmaer ikke kunne lade være med at sænke priserne på stållineal betydeligt, og ovenikøbet sikre gratis levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være gavnligt at eftergå nogle enkelte e-shops efter billige priser på stållineal online forinden du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at såfremt en shop udbyder billige stållineal online for en tilbudspris som kan ses som kolossalt billig, så burde det for det meste være et bevis på en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under Indsigelsesordningen, der begunstiger køberen overfor uægte webshops.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage betalingen af stållineal over flere uger. Det foreslåes som regel hos niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Når vi kigger i data bliver det markant, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis køb stållineal og stållineal priser. Foruden dette ser vi mange gange mennesker søge bl.a. billig stållineal, stållineal tilbud og stållineal online.

Analyser andre menneskers meninger

Trustpilot tilbyder dig en lang række pæne chancer for at undersøge en hel del øvrige brugeres bedømmelser og af den grund er det smart, at du sonderer e-shoppens kritik før du køber billige stållineal online.

Facebook tilbyder ligeledes aldeles hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. I øvrigt ses faktisk shops på nettet hvor du kan publicere en omtale af virksomhedens service, som tillige bør tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige stållineal online hos en internet webshop kan man for at være sikker overveje forhandlerens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt, især hos de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et alternativ er at granske om online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det længe har været et billede på at e-butikken overholder de gældende danske regler, udover at internet webshoppen tit besigtiges af specialister som forstår reglerne på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få hjælp, for så vidt du får problemstillinger med dit indkøb af stållineal. I øvrigt er det en hjælp at du er vidende om de vigtigste betingelser der har indvirkning på købet af stållineal online, for eksempel den byttepolitik online virksomheden bruger.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af stållineal, uanset om man har handlet hos 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark eller Bauhaus.

Mads C gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Louise gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Inge N gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anne O gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringstiden er selvfølgelig meget aktuel såfremt vi mangler produkterne fluks, så herved er det ret så relevant at man undersøger den estimerede leveringstid på stållineal. En lang række e-shops byder på billig dag-til-dag fragt på en masse varer, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen placeres før et besluttet tidspunkt.
2Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en bestemmelse, som forsvarer dig overfor fup webshops. Som alternativ bør du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
3Trustpilot medfører nogle fornemme løsninger til at se nøjere på en længere række tidligere forbrugeres iagttagelser og herved er det godt, at du efterforsker online forretningens anmeldelser før du køber billige stållineal online. Facebook bringer dig lignende temmelig nyttige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed.
4Den prisbilligste leveringsform vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du bor med kort afstand til online forhandlerens arbejdslager. Den form for fragt er naturligvis ultra udslagsgivende hvis man absolut skal bruge stållineal inden for kort tid. Alternativt så sikrer flere internet foretagender portofri levering, men tit gælder det kun hvis der købes for en præcis sum.
5Indtil flere online butikker tilbyder portofri fragt på stållineal, men i reglen påkræves det at der indkøbes for en konkret pris. I øvrigt kunne man vælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der typisk vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen er undertiden ligeledes meget overkommelig. Den mest billige metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
6Størstedelen af shops på nettet giver nu flere billige fragtmuligheder til stållineal. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig i høj grad let gængelig, samt i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste leveringsmetode.
7Før nogen bestiller billige stållineal i en internet butik behøver man utvivlsomt have øje for shoppens handelsaftale, dog er det oftest ikke super interessant. Derudover slår vi et slag for at køberen er vidende om de vigtigste betingelser der indvirker på bestillingen af billige stållineal online, til eksempel den returret internet forhandleren benytter.
8Generelt går vi ind for at se nærmere på om online butikken er e-mærke godkendt, hvilket burde være en sikring om at internet shoppen opretholder den officielle danske lovgivning, samt at forretningen regelmæssigt kontrolleres af eksperter som forstår reglementet på området. Forud for at folk shopper billige stållineal på en online shop kan man principielt granske webbutikkens handelsvilkår.
9Det har vist sig at være temmelig ukompliceret for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige stållineal hos forskellige webshops, og derved garanterer adskillige e-forretninger fragt uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig nyttigt at prøve nogle online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at antage den mindst kostelige pris.