Husejeren.dk

Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Læs mere
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Læs mere
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Læs mere
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Læs mere
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Læs mere
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Læs mere
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Læs mere
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggecentre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige sprøjtepistol hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, hvorimod andre har service. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke forretningens handelsbetingelser.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare sprøjtepistol.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og derved har flertallet adgang til at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Af den grund kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra talrige nicheshops, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af sprøjtepistol online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber sprøjtepistol online på deres hjemmeside.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du forvente ekstra informativ hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop sprøjtepistol.
De største byggekæder i Danmark
sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af over 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

sprøjtepistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man skal nødig mangle udstyr. Typisk vil det være fornuftigt at have værktøjet til disposition forinden du begynder på arbejdet. Desuden er det afgørende at medtage disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
2Det bliver vigtigt at du har alle materialer klar før du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig liste med det der er nødvendige, og derefter granske oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
3Længe før du igangsætter arbejdet kan det være ubeskriveligt meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
4Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, specielt i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Omfattende ombygninger gør krav på flere folk. Derudover bliver det mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
5I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
6For projekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Derfor bør du tit kigge på femdøgnsprognosen i dagene før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
7Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det vil blive rationelt at dokumentere alle poster, og så søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
8Husk at tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør tilkøbe professionel assistance til dele af byggeriet. Hvis du anskaffer hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at modtage prisoverslag fra forskellige selskaber.
9Der kan findes alverdens artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til utrolig meget konstruktiv information, i særlig grad når du søger på engelsk.
10Du skal på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som hjelm og sko som beskyttelse med henblik på hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
11Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med projektet. Du skal lave en klar agenda, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af strategien.
12Der kommer utvivlsomt uforudsigelige problemer når det handler om omfattende projekter, og derfor vurderes det meningsfuldt at man afsætter passende plads i agendaen, med formålet om at man er selvsikker på at have tid nok til det.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Flere online shops foreslår heldigvis alverdens billige leveringsmuligheder til sprøjtepistol. En af de mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ret let, samt mange gange også den prisbilligste fragtmetode.

Du kan tillige afveje for og imod at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig typisk en smule mere pebret, men tillige ualmindeligt hensigtsmæssig for sprøjtepistol online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du er lige ved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på sprøjtepistol kan vise sig at være ekstremt bestemmende såfremt du behøver produktet øjeblikkeligt, så herved er det helt klogt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid på sprøjtepistol. En stor portion byggemarkeder – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, der dog er påkrævet at ordren lægges inden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varen afsendt forinden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte internet forhandlere tilbyder portofri levering på sprøjtepistol online, men typisk stiller det krav om at du handler for et fastslået beløb. Ellers bør du udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, som oftest er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig sprøjtepistol online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Jem og Fix. De giver blandt andet afhentning af sprøjtepistol i følgende byer:

Søborg, Brønderslev, Ringsted, Birkerød, Brøndby, Middelfart, Vanløse, Vejle, Rønne, Hedensted, Rødovre, Risskov, Taastrup, København, Albertslund, Tårnby, Svendborg, Lyngby, Aarhus, Frederiksberg, Esbjerg, Hvidovre, Åbyhøj, Korsør, Frederikshavn, Ølstykke, Sønderborg, Farum, Kolding, Roskilde, Jyllinge, Grenaa, Brabrand, Gentofte, Skive, Varde, Stenløse, Solrød Strand, Rudersdal, Køge, Allerød, Nakskov, Odder, Højbjerg, Charlottenlund, Virum, Skanderborg, Gladsaxe, Frederiksværk, Randers, Nyborg, Nørresundby, Struer, Odense, Herning, Helsingør, Valby, Horsens, Silkeborg, Vordingborg, Nærum, Glostrup, Ishøj, Greve, Ballerup, Fredericia, Hjørring, Tilst, Hobro, Værløse, Frederikssund, Kalundborg, Dragør, Ikast, Brønshøj, Aabenraa, Slagelse, Herlev, Viborg, Thisted, Vallensbæk, Holstebro, Kokkedal, Lystrup, Hedehusene, Lillerød, Aalborg, Haderslev, Hørsholm, Holbæk, Nykøbing Falster, Haslev, Næstved, og Hillerød, .

Klik-og-hent for sprøjtepistol er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når der ses på data står det klart, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel sprøjtepistol priser og sprøjtepistol tilbud. Derudover ser vi jævnligt netshoppere efterspørge blandt andet køb sprøjtepistol, sprøjtepistol online samt billig sprøjtepistol, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Gode tilbud på sprøjtepistol

Det er i dag usædvanlig enkelt for købere at finde frem til de bedste priser på billige sprøjtepistol online på diverse e-handler, og herved har langt de fleste e-forhandlere været presset til at at formindske prisen på sprøjtepistol eftertrykkeligt, og ovenikøbet frembyde levering uden omkostninger.

Det kan til hver en tid være smart at prøve nogle netshops efter tilbud på sprøjtepistol online inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Du må alligevel huske på, at i tilfælde af at en butik på nettet afsætter billige sprøjtepistol online til en tilbudspris der virker hamrende overkommelig, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en fup e-shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en retningslinje, der sikrer os imod uoprigtige internet forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale pengene til sprøjtepistol over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Ved indkig i søgedata står det klart, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. køb sprøjtepistol og sprøjtepistol priser. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter blandt andet sprøjtepistol online, billig sprøjtepistol samt sprøjtepistol tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer super fine genveje til at gennemstøve en stor gruppe andre kunders erfaringer og herved foreslåes det, at du eftersøger online forretningens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige sprøjtepistol online.

Facebook bringer dig desuden uden sammenligning passende genveje til at få indsigt i internet butikkens popularitet. Derudover ser vi en del e-butikker som giver kunderne mulighed for at formulere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også bør drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige sprøjtepistol online på en webshop kunne man altid betragte shoppens handelsaftale, men det er tit et omfattende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at granske om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et signal om at online forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at forretningen nu og da besigtiges af fagfolk som er indført i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du mulighed for støtte, hvis du får problemstillinger i processen med din shopping med sprøjtepistol. Derudover går vi ind for at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde forhold der kan influere på købet af sprøjtepistol online, som eksempelvis hvilken ombytningsret hjemmesiden kører med.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af sprøjtepistol, hvad end man shopper fra Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig

Birthe gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anna gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Louise T gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til online indkøb
1Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er et fingerpeg om at e-forretningen forsvarer de officielle regler, foruden at butikken hyppigt vurderes af sagkyndige som er inde i vedtægterne på området. Før folk shopper billige sprøjtepistol i en shop kunne man uden tvivl gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser.
2Før folk shopper billige sprøjtepistol hos en webshop burde man for at være på den sikre side gennemse e-shoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke videre spændende. Herudover går vi ind for at køber er obs på de elementære vilkår der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige sprøjtepistol online, som for eksempel hvilken returpolitik internet shoppen kører med.
3De fleste netshops tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsløsninger til sprøjtepistol. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo rigtig enkel, samt tit tilmed den mest betalelige leveringsmetode.
4Det er efterhånden ualmindeligt let gængeligt for os alle at sammenligne priser online på billige sprøjtepistol på flere internet butikker i Danmark, og ergo tilbyder en hel del internet outlets gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at efterse flere online virksomheder efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
5Fragttiden kan være særdeles vital forudsat man behøver dine nye produkter omgående, så derfor er det temmelig på sin plads at du dobbelttjekker den forventede leveringstid på sprøjtepistol. Adskillige internet forhandlere tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, som dog nødvendiggør at orden realiseres inden et aftalt tidspunkt.
6Den billigste slags levering er dog selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du befinder dig tæt på internet shoppens tilholdssted. Den form for levering er ret så bestemmende såfremt vi har brug for sprøjtepistol med det samme. Alternativt så garanterer nogle online webshops portofri fragt, men oftest kræver det at der bestilles for et bestemt beløb.
7Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en orden, hvilket passer på en imod falske internet virksomheder. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre prisen i flere bidder.
8En hel del online forhandlere lover levering uden betaling på sprøjtepistol, men for det meste gælder det kun hvis du bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt bør du vælge den mest betalelige løsning til levering, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Denne viser sig almindeligvis til gengæld meget ligetil. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid være at hente produkterne selv.
9Trustpilot frembyder en række gode muligheder for at gennemgå en hel del eksisterende brugeres tanker og derved foreslår vi, at du besigtiger online virksomhedens ratings før du shopper billige sprøjtepistol online. Facebook forærer dig på samme måde faktisk pålidelige chancer for at få kendskab til online firmaets pålidelighed.