House Nordic Rana Spisebordsstol - i grå med naturtræsben
467 kr.
Læs mere
House Nordic Stockholm Spisebordsstol - i lysebrunt vintage med sorte ben
382 kr.
Læs mere
House Nordic Molde Spisebordsstol - i sort med naturtræsben
403 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i sort med chrome ben
382 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i grå med sorte ben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i hvid med sorte træben
361 kr.
Læs mere
House Nordic Stockholm Spisebordsstol - i grå velour med ben i trælook
382 kr.
Læs mere
House Nordic Stockholm Spisebordsstol - i rosa velour med sorte ben
382 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i sort med sorte ben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i cement grå med sorte ben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i hvid med chrome ben
382 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i petroleumsblå med sorte ben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Molde Spisebordsstol - i hvid med naturtræsben
403 kr.
Læs mere
House Nordic Rana Spisebordsstol - i hvid med naturtræsben
467 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i lysegråt stof med naturtræsben
478 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i hvid med naturtræsben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Molde Spisebordsstol - i grå med naturtræsben
403 kr.
Læs mere
House Nordic Stockholm Spisebordsstol - i gråt velour med sorte ben
382 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i grå velour med sorte ben
486 kr.
Læs mere
House Nordic Rana Spisebordsstol - i sort med naturtræsben
467 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i sort med naturtræsben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Stockholm Spisebordsstol - i sort kunstlæder med sorte ben
382 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i mørkegråt stof med naturstræsben
478 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i mørkegråt stof med sorte træben
478 kr.
Læs mere
House Nordic Rana Spisebordsstol - i grå med sorte træben
488 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i grå med naturtræsben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i hvid med hvide ben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Bergen Spisebordsstol - i sort med sorte træben
361 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i hvid med sorte ben
340 kr.
Læs mere
House Nordic Oslo Spisebordsstol - i mørke grøn velour med sorte ben
486 kr.
Læs mere
House Nordic Rana Spisebordsstol - i sort med sorte træben
488 kr.
Læs mere
House Nordic Stockholm Spisebordsstol - i rosa velour med ben i trælook
382 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige spisebordsstol fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på gode priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot spisebordsstol.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende firmaets regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af spisebordsstol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i det meste af landet, og pga. det har man tilbuddet om at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved kan du slippe for fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af spisebordsstol online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er små virksomheder, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber spisebordsstol online på deres webshop.
En masse specialiserede webshops producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Flertallet af små butikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette forventes det at du får ekstremt god assistance fra ansatte med ekspertviden i netop spisebordsstol.
Danmarks største byggecentre

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

spisebordsstol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

spisebordsstol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

spisebordsstol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

spisebordsstol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, især når det kommer til vigtige arbejdsopgaver. Større ting behøver flere folk. Ydermere vil det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2Planlægning bliver metoden til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en klar tidsplan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du sammensætter oversigten.
3For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således skal du regelmæssigt tage et kig på udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne når du lige vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
4Der viser sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen ved større byggeprojekter, og herved vil det vise sig vigtigt at man har afsat en del plads i tidsplanen, således at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
5Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
6Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være sundt at tage noter til samtlige omkostninger, og efterfølgende nedskrive billige priser på hver eneste af dem.
7Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør hente assistance fra en professionel til opstarten af det. Såfremt du køber hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra diverse håndværkere.
8Det bliver vigtigt at have alle materialer klar inden du indleder arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og efterfølgende efterse punkterne, således at du føler dig sikker på at du har styr på det.
9I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være ganske afgørende med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
10Man skal for alt i verden ikke undvære grej. Det er fundamentalt at have grejet ved hånden når du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
11Du kan finde rigelige mængder af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er anvendeligt med temmelig meget nyttig viden, særligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
12I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet påvirker klimaet.
De bedst vurderede byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En stor portion internet outlets tildeler i vore dage diverse forskellige billige leveringsmåder til spisebordsstol. En af de populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså særdeles nem, og tit endda den billigste slags levering.

Du bør alternativt beslutte dig for at bestille levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver i mange tilfælde en lille smule mindre billig, men tillige super ligetil ift. spisebordsstol online. Den mest betalelige metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på spisebordsstol kan være ret bestemmende ifald vi skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det temmelig afgørende at man ser nærmere på tidshorisonten for levering ved spisebordsstol. Temmelig mange online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 hverdags levering på en hel del varer online, men vær på vagt da det er underforstået at du bestiller forinden et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt betjent forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte internet butikker yder fri fragt på spisebordsstol online, men for det meste afkræver det at man køber for et bestemt beløb. Desuden skal du foretrække den billigste leveringsmetode, hvilket ofte er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

En række webshops giver afhentning hvor man køber billig spisebordsstol online og afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene tilbyder bl.a. afhentning af spisebordsstol i disse områder:

Åbyhøj, Aarhus, Ikast, Stenløse, Lystrup, Herning, Brønshøj, Kolding, Solrød Strand, Horsens, Vanløse, Kalundborg, Albertslund, Lyngby, Haderslev, Svendborg, Virum, Gentofte, Brabrand, Kokkedal, Odder, Aalborg, Nørresundby, Hvidovre, Rudersdal, Nykøbing Falster, Hedehusene, Grenaa, Glostrup, Holbæk, Ballerup, Nærum, Skive, København, Brønderslev, Farum, Brøndby, Ølstykke, Gladsaxe, Korsør, Herlev, Ringsted, Frederiksberg, Sønderborg, Dragør, Helsingør, Frederikshavn, Allerød, Nakskov, Hillerød, Tårnby, Vordingborg, Odense, Frederiksværk, Tilst, Køge, Thisted, Hjørring, Vallensbæk, Taastrup, Slagelse, Birkerød, Randers, Valby, Hørsholm, Jyllinge, Risskov, Lillerød, Roskilde, Hedensted, Hobro, Ishøj, Højbjerg, Vejle, Rønne, Haslev, Varde, Frederikssund, Charlottenlund, Nyborg, Esbjerg, Værløse, Rødovre, Skanderborg, Struer, Viborg, Middelfart, Greve, Aabenraa, Næstved, Søborg, Fredericia, Holstebro, og Silkeborg, .

Klik-og-hent af spisebordsstol er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at mennesker tit leder efter blandt andet spisebordsstol tilbud og billig spisebordsstol. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge blandt andet køb spisebordsstol, spisebordsstol priser samt spisebordsstol online, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan og Bauhaus.

Find den bedste pris på spisebordsstol

Det er i dag yderst uproblematisk for forbrugerne at søge information om priser på billige spisebordsstol online på tværs af butikker på nettet, og med det motiv har utallige netshops været tvunget til at sænke salgspriserne på spisebordsstol kolossalt, og derudover yde levering uden gebyr.

Det kan dog immervæk vise sig tiden værd at prøve et par forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på spisebordsstol online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Man bør trods alt ikke overse, at når en shop frembyder billige spisebordsstol online for en tilbudspris som kan ses som kolossalt favorabel, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig internet shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under et lovbud, hvilket støtter dig som kunde imod svindlende online outlets.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække regningen på spisebordsstol senere. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på søgedata er det klart, at folk mange gange søger eksempelvis billig spisebordsstol og køb spisebordsstol. Derudover oplever vi typisk folk søge efter fx spisebordsstol tilbud, spisebordsstol online samt spisebordsstol priser.

Undersøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot byder på nogle fremragende genveje til at finde ud af diverse eksisterende brugeres opfattelser og herved er det fornuftigt, at du eftergår internet shoppens omtaler inden du bestiller billige spisebordsstol online.

Facebook leverer på samme måde altid belejlige metoder til at få indblik i online forhandlerens kundefokus. Her ser vi nogle online forretninger hvor du kan aflevere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige må bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige spisebordsstol online hos en shop behøver man utvivlsomt tage stilling til virksomhedens betingelser, men det er oftest ikke super interessant, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet forslag kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en angivelse af at online butikken overholder dansk lovgivning, og at e-forretningen hyppigt revurderes af eksperter der er indført i bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få bistand, såfremt du får udfordringer i forbindelse med din ordre på spisebordsstol. Tillige kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af spisebordsstol online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online firmaet tilsikrer.

I den relation er det tilmed vigtigt, at man permanent bevarer ens kvittering, således man en anden gang kan dokumentere sit køb af spisebordsstol, ligegyldig om man bestiller hos Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Maria D gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Bente Pedersen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Rasmus V gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Erik H gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot indebærer ultra ønskværdige genveje til at betragte en stor portion nuværende brugeres betragtninger og derfor er det at foretrække, at du studerer internet forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller billige spisebordsstol online. Facebook resulterer i lignende fuldkommen gunstige løsninger til at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
2Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være rigtig vital forudsat du står og skal bruge spisebordsstol om kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere internet firmaer gratis fragt, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du køber for et fastslået beløb.
3Antal dages levering kan være meget afgørende ifald du mangler din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det faktisk fornuftigt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt for spisebordsstol. En hel del webbutikker yder billig 1 hverdags levering på adskillige varer, hvilket nødvendiggør at du når at bestille før et konkret tidspunkt.
4Enkelte outlets på nettet lover levering uden omkostninger på spisebordsstol, men i reglen stiller det krav om at der bestilles for en fastsat sum. Ellers burde man foretrække den billigste leveringsversion, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver af og til ligeledes yderst gnidningsløs. Den mest billige fragtform er uden tvivl at hente varerne selv.
5Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regulativ, der skærmer dig som kunde imod uoprigtige webshops. Som en anden løsning bør du vælge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare betalingen ude i fremtiden.
6Vi foreslår generelt at undersøge om e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en tilkendegivelse af at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen rutinemæssigt revurderes af jurister som forstår retningslinjerne. Forinden folk handler billige spisebordsstol på en online shop kunne de i princippet bese e-shoppens vilkår.
7Inden folk bestiller billige spisebordsstol i en e-forretning behøver de til hver en tid have øje for netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig sjovt. I øvrigt er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle betingelser der har betydning for shopping af billige spisebordsstol online, fx hvilken returrettighed webbutikken tilbyder.
8En række online shops frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtformer til spisebordsstol. En af de populære er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når det passer dig. Løsningen er altså rigtig let, samt desuden endda den billigste fragtløsning.
9Det er jo særligt fleksibelt for folk at kigge efter tilbud online på billige spisebordsstol på tværs af online selskaber, og herved yder massevis af online shops levering uden beregning. Det kan alligevel vise sig gunstigt at sammenholde flere internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at antage den mindst kostelige pris.