Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 CE/M-Set (10mm)
225 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 6,5/63 M/10 (6,5mm) | 10 stk
210 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 5/52 M/10 (5mm) | 10 stk
160 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 CE/M-Set (4,5mm)
120 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 M/5 (8mm) | 5 stk
225 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 6/57 M/10 (6mm) | 10 stk
190 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 CE/M-Set (8mm)
180 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 5,5/57 CE/M-Set (5,5mm)
120 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 M/10 (4,5mm) | 10 stk
150 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 M/5 (10mm) | 5 stk
335 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 3/33 M/10 (3mm) | 10 stk
105 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 3/33 CE/M-Set (3mm)
100 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 3,5/39 CE/M-Set (3,5mm)
105 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige spiralbor fra webshop til webshop. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens andre giver kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare spiralbor.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du får rådgivning til valg af spiralbor.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra talrige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af spiralbor online.
De store byggecentre er etablerede og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De gængse byggekæder har butikker mange steder i landet, og på grund af det har kunderne chancen for at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Dermed er der mulighed for at spare fragtgebyret, og sågar få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber spiralbor online på deres side.
Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er eksperter i deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det bør du få en høj grad af informativ service fra mennesker med specialistviden i netop spiralbor.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

spiralbor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

spiralbor bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

spiralbor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

spiralbor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må lave en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
2Der kan findes utallige artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube tilbyder utrolig meget almennyttig info, specielt forudsat at man leder på engelsk.
3Du skal ikke på noget tidspunkt undvære grej. Jævnligt kan det vise sig klogt at du har værktøjet klar til brug forinden du starter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Ved projekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Derfor bør du regelmæssigt tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
5Inden du går i gang med byggeriet er det temmelig betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Det er af stor betydning at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at nedfærdige alle poster, og herefter indsamle ens købspris for dem alle sammen.
7Du kunne tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du skal have hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at tage imod priser fra flere selskaber.
8Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder arbejdssko som sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Muligvis kan det blive essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer handlet ind forinden du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel lave en simpel huskeliste som indeholder alle de ting der skal bruges, og bagefter tjekke materialerne, så du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
10Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det er væsentlige byggeopgaver. Større opgaver stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det være hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
11Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
12Der præsenterer sig jævnligt overraskende udfordringer når det gælder omfattende projekter, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
Danskernes favorit byggekæder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er fantastisk overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så flot. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En hel del webbutikker i Danmark tildeler nu om dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til spiralbor. Førstevalget hos mange er i vore dage pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig vældig nem, og oftest ydermere den mest betalelige metode til levering.

Du kan ligeledes planlægge at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er uheldigvis en smule dyrere, men endda ultra problemfri ved køb af spiralbor online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed forudsætter at du bor tæt på e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på spiralbor kan vise sig at være ekstremt væsentlig ifald du behøver dine nye varer lige om lidt, så med det formål er det særdeles fornuftigt at du studerer det forventede leveringstidspunkt ved spiralbor. De fleste online forhandlere – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer online, hvilket står og falder med at ordren placeres tidligere end et konkret tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klargjort forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online selskaber præsterer fragt uden gebyr på spiralbor online, men tit kræver det at der erhverves for en fastsat pris. Alternativt bør man udse dig den mest billige fragttype, som typisk vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig spiralbor online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne yder bl.a. klik-og-hent på spiralbor i følgende byer:

Ringsted, Brøndby, Ballerup, Odense, Gladsaxe, Virum, Stenløse, Nærum, Kalundborg, Holstebro, Glostrup, Brønshøj, Nørresundby, Tårnby, Ølstykke, Hillerød, Vejle, Skanderborg, Middelfart, Farum, København, Jyllinge, Frederiksværk, Værløse, Rødovre, Charlottenlund, Dragør, Hørsholm, Nyborg, Køge, Esbjerg, Gentofte, Holbæk, Aalborg, Lystrup, Kolding, Højbjerg, Sønderborg, Herlev, Lillerød, Aabenraa, Taastrup, Hobro, Kokkedal, Nakskov, Valby, Søborg, Hedehusene, Roskilde, Birkerød, Randers, Frederikshavn, Lyngby, Brønderslev, Ikast, Svendborg, Vordingborg, Fredericia, Risskov, Allerød, Frederikssund, Næstved, Frederiksberg, Albertslund, Struer, Brabrand, Aarhus, Viborg, Vallensbæk, Korsør, Hvidovre, Slagelse, Rudersdal, Thisted, Ishøj, Skive, Grenaa, Silkeborg, Åbyhøj, Greve, Haderslev, Vanløse, Solrød Strand, Haslev, Tilst, Varde, Hedensted, Rønne, Herning, Hjørring, Odder, Nykøbing Falster, Helsingør, og Horsens, .

Klik-og-hent ift. spiralbor er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ses der på tallene fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. spiralbor online og spiralbor tilbud. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel billig spiralbor, spiralbor priser og køb spiralbor, plus de store byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på spiralbor

Det er jo yderst nemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige spiralbor online på flere forhandlere på nettet, og ergo har adskillige internet shops set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på spiralbor drastisk, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Dog kan det stadigvæk blive nyttigt at inspicere nogle få internet butikker efter rabatter og tilbud på spiralbor online forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

Man må lige meget hvad ikke glemme, at hvis en shop reklamerer billige spiralbor online på tilbud til en pris der kan virke uhørt fremragende, kunne det for det meste være en indikator for en uærlig netshop. Bestillinger med kort er imidlertid en del af et reglement, hvilket bistår køber imod uærlige webshops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage beløbet til spiralbor over flere uger. Dette fås typisk i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis billig spiralbor og spiralbor online. Derudover oplever vi ofte internet shoppere lede efter fx køb spiralbor, spiralbor priser og spiralbor tilbud.

Kig på tidligere køberes meninger

Trustpilot tilbyder visse hensigtsmæssige genveje til at verificere ganske mange andre kunders domme og derfor går vi ind for, at du studerer internet firmaets vurderinger før du køber billige spiralbor online.

Facebook frembringer desuden en række værdifulde muligheder for at få indblik i internet firmaets troværdighed. I øvrigt er der faktisk webshops hvor kunder kan forfatte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige spiralbor online i en internet webshop kunne man for at være sikker tyde forhandlerens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende, særligt ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Alternativet kunne måske være at finde ud af om netbutikken er medlem af e-mærket, da det er en antydning af at internet forhandleren respekterer de officielle regler, udover at online shoppen en gang i mellem monitoreres af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Desuden får du mulighed for bistand, ifald du skulle få dilemmaer i processen med din handel med spiralbor. Desuden foreslåes det at kunden er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der er gældende for bestillingen af spiralbor online, for eksempel hvilken ombytningsret online forretningen anvender.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man til enhver tid beholder ens faktura, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af spiralbor, ligegyldig om man har bestilt fra Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Jørgen U gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Thomas L gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Mette Jørgensen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Inge Møller gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er jo usædvanlig aktuel ifald du behøver produkterne om et øjeblik, så af den grund er det særdeles væsentligt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato på spiralbor. Flere online forhandlere byder på billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent tidspunkt.
2Det er efterhånden yderst overkommeligt for købere at tjekke tilbud online på billige spiralbor i blandt forskellige internet virksomheder, og derved tilbyder masser af e-butikker fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel være lukrativt at analysere flere forretninger på nettet efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at indhente den bedste pris.
3Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet webshoppens arbejdslager. Den form for levering er naturligvis ret så vital i tilfælde af at du mangler spiralbor omgående. Alternativt så præsterer nogle enkelte outlets på nettet levering uden beregning, men i reglen afkræver det at man handler for en fastsat pris.
4Trustpilot genererer aldeles belejlige genveje til at efterse ret mange eksisterende forbrugeres erfaringer og derfor foreslåes det, at du besigtiger internet selskabets vurderinger før du bestiller billige spiralbor online. Facebook genererer desuden uden sammenligning hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af internet selskabets pålidelighed.
5Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en påvisning af at internet forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden ofte føres tilsyn med af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige spiralbor hos en internet webshop burde de på en vis måde gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser.
6Visse internet varehuse yder billig levering på spiralbor, men ofte kun ifald der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt kan man vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, der oftest vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig uheldigvis derudover ret så let. Den mest billige mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter varerne.
7Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en retningslinje, som dækker en overfor falske online shops. Som alternativ burde du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre omkostningerne over en periode.
8Størstedelen af internet forretninger yder i vore dage et hav af forskellige billige muligheder for levering til spiralbor. En der er meget populær er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Den er altså ekstremt bekvem, samt mange gange ligeledes den billigste fragtløsning.
9Inden nogen køber billige spiralbor på en e-handler kunne de i reglen se på butikkens handelsvilkår, dog er det oftest ikke super interessant. Ligeledes foreslåes det at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde vilkår gældende for shopping af billige spiralbor online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.