Elektronik Spidstang lige 125 mm
35 kr.
Læs mere
Spidstang 150 mm - 6 "
55 kr.
Læs mere
Spidstang 200 mm - 8"
60 kr.
Læs mere
Elektronik Spidstang bøjet 125 mm
35 kr.
Læs mere
Spidstang bøjet 200 mm - 8"
71 kr.
Læs mere
Spidstang bøjet 150 mm - 6"
55 kr.
Læs mere
Bahco Ergo spidstang 2430G 160mm lige
198 kr.
Læs mere
Knipex bukket spidstang 160mm 2525 160
199 kr.
Læs mere
Knipex spidstang 200mm 2612 200
180 kr.
Læs mere
Knipex bukket spidstang 200mm VDE 1000V 2626-200
268 kr.
Læs mere
Bahco Ergo spidstang 2427g 160mm buet
220 kr.
Læs mere
Knipex bukket spidstang 200mm 2622 200
203 kr.
Læs mere
Knipex spidstang 200mm VDE 1000V 26 16 200
238 kr.
Læs mere
Knipex spidstang 160mm 2502 160
148 kr.
Læs mere
Knipex spidstang elekt. 115mm 3522 115
228 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige spidstang fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have billige priser, hvorimod nogle satser på kompetent sparring. Du skal beslutte hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover blot spidstang.
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse netbutikkens regler.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af spidstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du nær dig, og derved har folk valget om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Dermed har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt endda få varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre køber varer fra alle mulige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af spidstang online.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker har en stor passion for de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstra brugbar assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis spidstang.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er små firmaer, der oftest drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at handle spidstang online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online får du gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
spidstang harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

spidstang jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

spidstang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

spidstang bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være fordelagtigt at dokumentere alle poster, og bagefter gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
2I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
3Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive rimeligt meningsfuldt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Du har adgang til vældig mange guides og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig oplysning, specielt når man benytter engelske søgeord.
5Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder når det gælder større opgaver, og følgelig vil det vise sig afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i planen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
6Man vil aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du begynder på byggeprocessen. Du bør huske at medregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
7For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor bør du løbende tjekke vejrberetningerne i dagene op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit krævende byggeprojekt.
8Måske det burdes overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at have assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Forudsat at du søger assistance fra en professionel er det fornuftigt at hente uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
9Du bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse overfor potentielle skader. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har eksperthjælp.
10Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de presserende materialer disponible forud for at du går i krig med dit byggeprojekt. Du bør sammenfatte en enkel note indeholdende det der skal bruges, og derefter efterse listen, således at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
11Det bør overvejes at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere folk. I øvrigt bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12Forberedelse vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at forfatte en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er temmelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Temmelig mange internet selskaber tildeler heldigvis en række forskellige billige metoder til levering til spidstang. Den mest almindelige er lige nu pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtmetoden er nemlig rigtig simpel, samt desuden endda den billigste leveringsmulighed.

Du bør endvidere udse dig at bestille pakken til levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig uheldigvis en tand dyrere, men desuden særdeles ligetil med spidstang online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, som jo kræver at du bor med kort afstand til online shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på spidstang kan være ekstremt aktuel når vi absolut skal bruge varen inden for kort tid, så i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved spidstang. Adskillige internet forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre online, men husk at det er underforstået at ordren indsendes forinden et bestemt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer ud af døren forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet præsterer fri fragt på spidstang online, men for det meste kun når du bestiller for et præcist beløb. Desuden bør man udse dig den billigste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

En del byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig spidstang hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Davidsen. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på spidstang i disse byer:

Ringsted, Varde, Lyngby, Slagelse, Allerød, Esbjerg, Jyllinge, Brønshøj, Hedensted, Tilst, Valby, Gentofte, Thisted, Lystrup, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Skive, Næstved, Ølstykke, Grenaa, Frederikssund, København, Herlev, Højbjerg, Kokkedal, Hvidovre, Aabenraa, Kolding, Rønne, Vordingborg, Virum, Vejle, Middelfart, Frederiksværk, Struer, Aalborg, Søborg, Horsens, Brønderslev, Brabrand, Dragør, Frederiksberg, Hjørring, Skanderborg, Herning, Helsingør, Rudersdal, Ballerup, Sønderborg, Værløse, Ishøj, Hillerød, Hørsholm, Odense, Tårnby, Korsør, Ikast, Aarhus, Holbæk, Frederikshavn, Nakskov, Gladsaxe, Solrød Strand, Glostrup, Viborg, Risskov, Rødovre, Roskilde, Vallensbæk, Åbyhøj, Kalundborg, Brøndby, Birkerød, Farum, Silkeborg, Hedehusene, Haslev, Vanløse, Nærum, Randers, Svendborg, Fredericia, Odder, Albertslund, Køge, Haderslev, Nyborg, Hobro, Stenløse, Nørresundby, Holstebro, Lillerød, Taastrup, og Greve, .

Afhentning ift. spidstang er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne står det klart, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis spidstang tilbud og køb spidstang. Derudover oplever vi ofte mennesker kigge efter for eksempel spidstang online, billig spidstang og spidstang priser, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på spidstang

Det er jo ultra bekvemt for os alle at kigge efter tilbud på billige spidstang online hos flere internet selskaber, og af den grund har flere internet webshops fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på spidstang betragteligt, og derudover love fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig tiden værd at checke nogle enkelte e-butikker efter udsalg og tilbud på spidstang online før du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at opnå den mest billige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Du må dog være opmærksom på, at hvis en butik udlover billige spidstang online til en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt overkommelig, kan det undertiden være et kendetegn på en svindel internet forhandler. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en regel, hvilket værner dig som køber imod svindlende netshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at klare prisen på spidstang over en periode. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at mennesker typisk leder efter for eksempel spidstang tilbud og spidstang online. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge eksempelvis spidstang priser, køb spidstang og billig spidstang.

Gennemsøg nuværende kunders meninger

Trustpilot leverer regulære ærlige muligheder for at besigtige forskellige eksisterende konsumenters domme og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker netshoppens vurderinger forinden du bestiller billige spidstang online.

Facebook tilbyder dig lige så vel ultra hensigtsmæssige chancer for at få en idé om internet webshoppens kundefokus. Foruden det er der en del e-forretninger hvor det er muligt at notere en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere kan drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige spidstang online på en internet virksomhed burde man sådan set sætte sig ind i deres forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig spændende, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

Et andet forslag er at undersøge om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været et sympol på at e-shoppen adlyder de gældende danske regler, og at den nu og da revurderes af eksperter der kender reglerne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til bistand, ifald du forvoldes problemstillinger som følge af din handel med spidstang. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste reglementer gældende for købet af spidstang online, til eksempel den byttepolitik webbutikken benytter.

I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, så man senere kan bekræfte bestillingen af spidstang, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Morten O gav 5 stjerner

Quick expedit

Søren gav 4 stjerner

Udmærket

Mette Jørgensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Michael T gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til når du køber online
1Indtil flere e-forretninger i Danmark frembyder fragt uden betaling på spidstang, men typisk er det forudsat at du aftager for en konkret sum. Som alternativ skulle man vælge den mest betalelige leveringsform, der oftest vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig somme tider lige så vel særligt nem. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er dog at hente ordren selv.
2Leveringsdygtigheden kan være super vigtig ifald du mangler varerne inden for kort tid, så derfor er det naturligvis centralt at du tjekker den anslåede leveringsdato for spidstang. En lang række internet forhandlere byder på billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre, hvilket betinges af at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet tidspunkt.
3Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til internet butikkens bopæl. Den løsning er jo rigtig vigtig når du står og skal bruge spidstang nu og her. Alternativt så frembyder nogle enkelte e-forhandlere fragtfri levering, men ofte kun ifald man shopper for et bestemt beløb.
4En masse webbutikker i Danmark udlover nu diverse forskellige billige løsninger til levering til spidstang. Den mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså temmelig simpel, og typisk endda den billigste leveringsmodel.
5Inden folk shopper billige spidstang i en internet virksomhed kunne de faktisk have øje for deres betingelser, det er dog normalt ikke videre interessant. Ligeså er det at foretrække at man er vidende om de mest vedkommende betingelser der kan have indflydelse på købet af billige spidstang online, fx hvilken returpolitik internet shoppen tilsikrer.
6Trustpilot resulterer i absolut stabile løsninger til at gennemgå en stor portion aktuelle forbrugeres kritik og af den grund er det at foretrække, at du tjekker internet firmaets vurderinger forud for at du handler billige spidstang online. Facebook genererer ydermere faktisk fine chancer for at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
7Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en indikation om at internet butikken forsvarer dansk lovgivning, foruden at butikken af og til gennemses af fagmænd der har meget erfaring med de gældende love. Forinden nogen bestiller billige spidstang hos en netshop kunne man uden tvivl gennemse forhandlerens handelsbetingelser.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket garanterer en overfor snydagtige internet selskaber. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at godtgøre beløbet af flere omgange.
9Det er efterhånden meget fremkommeligt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige spidstang hos flere netshops, og ergo præsterer de fleste forhandlere på nettet billig fragt. Men det kan til hver en tid blive lønsomt at kigge forbi enkelte webbutikker efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris.