Milwaukee Spidsmejsel 30mm Hex 400
355 kr.
Læs mere
HERO Spidsmejsel 300 mm
41 kr.
Læs mere
HERO Spidsmejsel 350 mm
45 kr.
Læs mere
HERO Spidsmejsel 250 mm
38 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 200x16mm
76 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel, 111-2-300 300x18mm
101 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel 300x18mm
107 kr.
Læs mere
IRWIN Spidsmejsel, sds-max 400mm
87 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel 250x16mm
91 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 250x16mm
85 kr.
Læs mere
IRWIN Spidsmejsel, sds-plus 250mm
78 kr.
Læs mere
OSM HM SPIDSMEJSEL 24 MM
760 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
For nogle er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af spidsmejsel.
Der er variationer i priserne på billige spidsmejsel alt efter hvor du handler online. En del vil have gode tilbud, hvorimod øvrige vil have service. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover blot spidsmejsel.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og herigennem har man tilbuddet om at bestille online og hente varerne personligt. Derfor har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan give øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra adskillige producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af spidsmejsel online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Ergo formår de at yde ekstremt indsigtsfuld assistance fra nogle der er specialister i lige præcis spidsmejsel.
Alverdens nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller spidsmejsel online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
spidsmejsel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

spidsmejsel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

spidsmejsel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

spidsmejsel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være fornuftigt at have et budget for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive behjælpeligt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på dem alle sammen.
2Du bør vurdere om projektet kan klares alene, eller du må få assistance fra en fagmand til noget af det. Når du køber assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at indhente prisoverslag fra forskellige firmaer.
3Du må aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning som hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
4Det vil vise sig at have noget at sige at du har samtlige materialer handlet ind inden du går i krig med byggeprocessen. Du har fordel af at nedskrive en hurtig huskeliste indeholdende alt det der skal bruges, og bagefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at alt er som det skal være.
5Du skal nødig mangle grej. Jævnligt kan det vise sig klogt at du har det ved hånden inden du indleder byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
6Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund skal du løbende tage et kig på vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det komplekse projekt.
7Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemer i forbindelse med krævende opgaver, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i køreplanen, således at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
8Godt forarbejde er kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du må lave en velovervejet dagsorden, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter oversigten.
9Du finder mange forskellige vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er formidler af ekstremt meget udbytterig information, i særlig grad når du kigger i hele verden.
10Det er en god idé at få en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst ved omfattende arbejdsopgaver. Enkelte ting kræver flere personer. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
11Forinden du indleder arbejdet må det være ekstremt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes hvis byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte kræver dermed at projektet har en positiv betydning for miljøet.
De højest ratede byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er fantastisk imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En del e-butikker tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringsformer til spidsmejsel. En af favoritterne er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Metoden er nemlig yderst let, samt desuden derudover den billigste form for fragt.

Du burde omvendt planlægge at få ordren bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver somme tider en kende mindre billig, men endda rigtig enkel for spidsmejsel online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men dette kræver at du befinder dig i nærheden af internet shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på spidsmejsel er særligt essentiel i tilfælde af at man har brug for produktet inden for kort tid, og herved er det ganske essentielt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved spidsmejsel. De fleste outlets på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på utallige varer online, hvilket er afhængig af at ordren gennemføres forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet ekspederet forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

En hel del butikker på nettet garanterer portofri fragt på spidsmejsel online, men tit gælder det kun hvis der shoppes for et præcist beløb. Ellers burde man udvælge den mest prisbevidste mulighed for levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

En masse netshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig spidsmejsel på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af spidsmejsel i disse områder:

Birkerød, Farum, Odense, Ballerup, Helsingør, Ikast, Rudersdal, Dragør, Taastrup, Nyborg, Haderslev, Roskilde, Valby, Hobro, Ølstykke, Holstebro, Risskov, Odder, Vanløse, Fredericia, Gentofte, København, Solrød Strand, Gladsaxe, Hørsholm, Esbjerg, Korsør, Horsens, Næstved, Søborg, Aalborg, Vordingborg, Frederikshavn, Varde, Nørresundby, Allerød, Kokkedal, Værløse, Glostrup, Tårnby, Hvidovre, Nykøbing Falster, Virum, Jyllinge, Brønderslev, Nærum, Albertslund, Slagelse, Hillerød, Haslev, Holbæk, Brabrand, Højbjerg, Lyngby, Hjørring, Ringsted, Rønne, Skive, Grenaa, Aabenraa, Thisted, Frederikssund, Viborg, Randers, Brøndby, Stenløse, Hedensted, Kalundborg, Rødovre, Tilst, Lystrup, Svendborg, Aarhus, Frederiksberg, Hedehusene, Vejle, Brønshøj, Silkeborg, Ishøj, Nakskov, Sønderborg, Frederiksværk, Herlev, Greve, Kolding, Vallensbæk, Middelfart, Struer, Herning, Køge, Åbyhøj, Charlottenlund, Skanderborg, og Lillerød, .

Klik-og-hent for spidsmejsel er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere tit søger efter eksempelvis spidsmejsel online og spidsmejsel priser. Foruden dette oplever vi som regel mennesker kigge efter fx billig spidsmejsel, køb spidsmejsel samt spidsmejsel tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Gode tilbud på spidsmejsel

Det er jo i høj grad smertefrit for købere at kigge efter tilbud på billige spidsmejsel online på flere e-forhandlere, og altså har adskillige shops på nettet ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på spidsmejsel voldsomt, og ovenikøbet frembyde portofri levering.

Dog kan det stadigvæk blive lønsomt at kigge forbi enkelte e-forhandlere efter tilbud på spidsmejsel online forud for at du bestiller, således at du er på den sikre side med at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en netbutik forhandler billige spidsmejsel online for en tilbudspris der kan ses som uendeligt attraktiv, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk netshop. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af et regelsæt, der assisterer køberen imod fup online firmaer.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil dække betalingen af spidsmejsel over en periode. Det tilbydes normalt hos specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at folk som regel søger efter for eksempel køb spidsmejsel og spidsmejsel online. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter for eksempel spidsmejsel tilbud, spidsmejsel priser samt billig spidsmejsel.

Tjek folks vurderinger

Trustpilot byder på relativt anstændige muligheder for at granske en stor portion tidligere køberes erfaringer og derfor foreslåes det, at du udforsker internet forhandlerens omtaler forinden du køber billige spidsmejsel online.

Facebook byder på ydermere immervæk udmærkede løsninger til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Her ses endda forretninger på nettet som gør det muligt at levere en vurdering af deres køb, som også må tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige spidsmejsel online på en e-butik burde man for at være sikker tyde e-shoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke super interessant, især ved de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en sikkerhed for at e-shoppen føjer de danske retningslinjer, tillige med at internet webshoppen rutinemæssigt vurderes af specialister som har megen viden om vilkårene på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, for så vidt du forvoldes problemstillinger som følge af din bestilling af spidsmejsel. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er opmærksom på de mest essentielle reglementer der kan influere på bestillingen af spidsmejsel online, eksempelvis den bytteret netbutikken lover.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, så man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af spidsmejsel, uagtet om man har købt fra Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

Lone gav 5 stjerner

Bestilte online

Anne V gav 4 stjerner

Helt i orden.

Lone gav 5 stjerner

Fremragende service.

Jette Kristensen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en retningslinje, hvilket hjælper folk overfor fup netbutikker. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil afbetale beløbet over tid.
2Generelt går vi ind for at finde ud af om webshoppen er e-mærket medlem, som ofte er et signal om at internet virksomheden adlyder de danske retningslinjer, samt at online webshoppen ofte undersøges af sagkyndige der er inde i lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige spidsmejsel i en netbutik kunne de når alt kommer til alt bese butikkens betingelser.
3Inden nogen bestiller billige spidsmejsel hos en internet butik burde man reelt bese virksomhedens forretningsvilkår, dog er det mange gange ikke særlig morsomt. Desuden foreslår vi at kunden er på vagt for de mest vitale vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige spidsmejsel online, som fx den ombytningsrettighed e-forretningen kører med.
4Adskillige e-forhandlere foreslår i vore dage en række forskellige billige fragttyper til spidsmejsel. En af de mest almindelige er i vore dage afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente bestillingen lige når det passer dig. Leveringstypen er altså super simpel, og tit tilmed den mest betalelige leveringsmetode.
5Leveringsdygtigheden er jo særligt relevant i tilfælde af at man absolut skal bruge ordren omgående, så derfor er det fuldt ud aktuelt at vi checker leveringstiden ved spidsmejsel. En lang række internet shops giver løfte om billig 1 dags fragt på masser af produkter, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt.
6Det er i dag meget let for enhver at analysere priser online på billige spidsmejsel hos forskellige e-firmaer, og så tilbyder mange internet firmaer fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at besigtige et par forskellige internet selskaber efter billige priser før du gennemfører dit køb, så man er sikret at modtage den mest attraktive pris.
7Nogle enkelte internet foretagender byder på levering uden omkostninger på spidsmejsel, men tit er det kun gældende hvis der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt kunne man snuppe den mest letkøbte fragttype, der tit vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Leveringsformen er godt nok også super let gængelig. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
8Trustpilot byder på i højeste grad ønskværdige genveje til at gennemstøve adskillige forhenværende køberes evalueringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online shoppens omtaler inden du køber billige spidsmejsel online. Facebook bringer dig tillige nogenlunde relevante metoder til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed.
9Den billigste leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig lige ved online forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være ret afgørende hvis man har behov for spidsmejsel fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte forhandlere på nettet gratis fragt, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for en fastsat pris.