Jeg har fundet 7 webshops der sælger spærtræ, og skrevet deres priser ned for 100 meter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 meter for kun 3.180 kr. Det er 48 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter spærtræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.180 kr.Køb
3.355 kr.Køb
3.822 kr.Køb
3.947 kr.Køb
4.132 kr.Køb
5.034 kr.Køb
6.098 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bord til carport til fladt tag til væg til gulv til trappe til garage til skur til terrasse til ydervæg ril plankebord

Varianter: C18 trykimprægneret T2 høvlet T1 C24

Størrelser: 45×245 45×95 45×220 45×345 45×175 45×125 45×200 45×170 45×120 45×195 45×300 45×295 45×295 45×145 45×150

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge butikkens regningslinjer.
Der vil være forskel på prisen på billige spærtræ fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ ved de gængse byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du kan få gode råd til valg af spærtræ.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot spærtræ.
Det er naturligvis super afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne chancen for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. På grund af det har du chancen for at slippe for fragtgebyret, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af spærtræ online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du bestiller spærtræ online fra deres webshop.
Diverse nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig får du formentlig en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis spærtræ.
Danmarks største byggecentre
spærtræ harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

spærtræ bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

spærtræ jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

spærtræ silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således skal du med jævne mellemrum tjekke udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit store projekt.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til byggeprocessen, hovedsageligt ift. vigtige byggerier. Krævende byggeprojekter behøver flere personer. Dertil bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
3Det er fundamentalt at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du igangsætter projektet. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
4Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde hente hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Forudsat at du køber assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at notere en pris fra en håndfuld entreprenører.
5Før du opstarter byggeprocessen må det være ubeskriveligt vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din agenda.
7Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som hjælper dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
8Glem ikke at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet betinges altså af at byggeprojektet påvirker planeten.
9Ofte vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være forstandigt at gennemgå alle udgifter, og herefter nedfælde online tilbud på dem alle sammen.
10Du må aldrig undvære værktøj. Det er smart at du har udstyret til rådighed inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
11Der kommer uden tvivl uventede bump på vejen når det kommer til større byggeprojekter, og herved vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter en god portion plads i køreplanen, som gør at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
12Du har adgang til en overflod af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube faciliterer utrolig meget anvendelig information, især såfremt man kigger på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål angående spærtræ

 • Hvad er spærtræ lavet af?
 • Hvor længe skal spærtræ tørre?
 • Hvad bruges spærtræ til?
 • Hvad vejer spærtræ?
 • Hvad er spærtræ?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  De fleste online varehuse tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmåder til spærtræ. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig meget fleksibel, og oftest også den prisbilligste leveringsudgave.

  Du burde også foretrække at vælge levering hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver jævnligt en sjat mindre billig, men på den anden side rigtig fremkommelig ved køb af spærtræ online. Den mest billige fragtløsning er dog selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på spærtræ er jo super væsentlig om du mangler varen fluks, så i det øjemed er det særdeles på sin plads at vi ser tidshorisonten for levering på spærtræ. Mange internet webshops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på en række varenumre online, men husk at det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren distribueret før pakkemedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte online butikker garanterer gebyrfri levering på spærtræ online, men typisk afkræver det at der bestilles for en præcis sum. Som alternativ burde man udvælge den mest billige slags levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  En stor portion webshops udlover afhentning hvor man bestiller billig spærtræ online og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark. De giver fx afhentning af spærtræ i disse byer:

  Brønshøj, Haslev, Herlev, Hobro, Jyllinge, Højbjerg, Frederikshavn, Ballerup, Skive, Svendborg, Værløse, Kokkedal, Frederikssund, Lystrup, Odense, Aalborg, Fredericia, Lyngby, Helsingør, Hvidovre, Roskilde, Silkeborg, Brabrand, Glostrup, Hjørring, Skanderborg, Nørresundby, Rønne, Ringsted, Næstved, Valby, Virum, Brøndby, Grenaa, Nakskov, Slagelse, Nykøbing Falster, Ikast, Ølstykke, Gladsaxe, Dragør, København, Frederiksværk, Hørsholm, Allerød, Hillerød, Brønderslev, Åbyhøj, Esbjerg, Struer, Rødovre, Charlottenlund, Middelfart, Risskov, Herning, Vejle, Kalundborg, Korsør, Køge, Taastrup, Solrød Strand, Vallensbæk, Rudersdal, Horsens, Søborg, Holstebro, Birkerød, Frederiksberg, Stenløse, Kolding, Vanløse, Odder, Lillerød, Gentofte, Viborg, Aabenraa, Ishøj, Tilst, Nyborg, Farum, Holbæk, Thisted, Aarhus, Hedehusene, Randers, Greve, Sønderborg, Nærum, Hedensted, Varde, Haderslev, Tårnby, Albertslund, og Vordingborg, .

  Afhentning af spærtræ er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis spærtræ online og køb spærtræ. Derudover oplever man som regel netshoppere kigge efter blandt andet billig spærtræ, spærtræ tilbud og spærtræ priser, plus de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Find den bedste pris på spærtræ

  Det er i dag meget let gængeligt for enhver at finde information om priser på billige spærtræ online hos flere forretninger på nettet, og altså har de fleste butikker på nettet været presset til at at reducere udsalgspriserne på spærtræ helt i bund, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

  Det kan ikke desto mindre vise sig smart at udforske nogle forskellige e-forretninger efter rabatter og tilbud på spærtræ online før du bestiller, sådan at man er sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Man må ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en netshop afhænder billige spærtræ online til salg for en udsalgspris som kan ses som uhørt billig, kunne det mange gange være en indikation på en uærlig internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en regel, der passer på folk imod uoprigtige forretninger på nettet.

  Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere prisen på spærtræ ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og 10-4.

  Når man kigger i data står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger fx spærtræ priser og spærtræ online. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter eksempelvis billig spærtræ, køb spærtræ og spærtræ tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg spærtræ er 3180 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: ril plankebord til ydervæg til bord til carport til gulv til fladt tag til skur til garage til terrasse til væg til trappe

  Varianter: trykimprægneret C18 C24 T2 høvlet T1

  Størrelser: 45×125 45×95 45×170 45×295 45×295 45×145 45×220 45×200 45×245 45×150 45×345 45×120 45×175 45×300 45×195

  Undersøg nuværende kunders anmeldelser

  Trustpilot frembringer regulære gunstige genveje til at finde ud af forskellige øvrige konsumenters ratings og på grund af dette går vi ind for, at du besigtiger internet virksomhedens ratings inden du shopper billige spærtræ online.

  Facebook medfører lignende temmelig tiltalende metoder til at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Tilmed ses nogle outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en vurdering af deres køb, hvilket ydermere må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

  Forinden folk shopper billige spærtræ online i en internet webshop kan man ideelt set skimme shoppens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende, især hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

  En nem løsning er at se om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det kan være en indikation om at online firmaet efterlever den officielle danske lovgivning, og at online butikken tit revideres af fagmænd som har megen viden om reglerne på området.

  Derudover giver det dig mulighed for support, hvis du møder problemer som følge af dit indkøb af spærtræ. Ligeledes er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der kan influere på købet af spærtræ online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet tilbyder.

  I den relation er det virkelig afgørende, at man altid bibeholder sin ordremail, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af spærtræ, hvad end man køber fra 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller Silvan.

  Per O gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Rasmus gav 4 stjerner

  Bestilte online

  Inger gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Louise K gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 gode råd til online indkøb
  1Generelt anbefaler vi at kontrollere om internet forretningen er medlem af e-mærket, da det kan være en indikation om at online firmaet efterlever dansk lovgivning, foruden at e-shoppen rutinemæssigt overværes af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regulativer. Før folk bestiller billige spærtræ i en online forretning bør de faktisk have øje for butikkens handelsbetingelser.
  2Trustpilot bringer dig fuldkommen udmærkede chancer for at gennemstøve diverse forhenværende brugeres iagttagelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger nærmere på e-firmaets vurderinger forinden du køber billige spærtræ online. Facebook yder også aldeles gode muligheder for at få indblik i internet forhandlerens pålidelighed.
  3Forinden nogen shopper billige spærtræ hos en webshop burde man egentlig se på forhandlerens regler, men det er uden tvivl et omfattende projekt. I øvrigt kan det anbefales at køberen er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter gældende for bestillingen af billige spærtræ online, for eksempel hvilken ombytningsret butikken tilbyder.
  4Indtil flere firmaer på nettet yder gratis fragt på spærtræ, men ofte er det kun gældende hvis du bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt bør man udse dig den prisbilligste fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig mange gange endvidere temmelig ligetil. Den mest letkøbte mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  5Den prisbilligste leveringstype vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det står og falder med at du lever tæt på online webshoppens adresse. Den leveringsudgave er selvfølgelig temmelig central i tilfælde af at du absolut skal bruge spærtræ om kort tid. Alternativt så præsterer enkelte internet selskaber billig levering, men i reglen kun når du køber for en konkret pris.
  6Leveringshastigheden er jo vældig relevant når du skal bruge varen om få sekunder, så derfor er det helt relevant at du studerer leveringstidspunktet ved spærtræ. En række online firmaer garanterer billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, som imidlertid påkræver at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et givent klokkeslæt.
  7Masser af e-forretninger giver til alt held et bredt udvalg af billige fragttyper til spærtræ. Den mest anvendte er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Den er altså ualmindeligt nem, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste fragtform.
  8Det er jo temmelig hensigtsmæssigt for folk at sammenligne priser online på billige spærtræ på diverse internet butikker i Danmark, og så tilbyder en lang række online varehuse fragt uden gebyr. Dog kan det alligevel vise sig tiden værd at se nærmere på nogle internet butikker efter tilbud inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
  9Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en orden, der sikrer kunden overfor bedrageriske online selskaber. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare omkostningerne af flere omgange.