Jeg har fundet 16 webshops der sælger spånplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 3.628 kr. Det er 77 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 spånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.628 kr.Køb
4.171 kr.Køb
4.936 kr.Køb
6.991 kr.Køb
5.218 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
5.982 kr.Køb
7.933 kr.Køb
6.794 kr.Køb
10.962 kr.Køb
10.095 kr.Køb
15.646 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til loft til varmeslanger til tagpap til varmefordelingsplader til vådrum til tag til væg

Størrelser: 10 mm 13 mm 12 mm 30 mm 28 mm 15 mm16 mm 22 mm 5 mm 25 mm 19 mm 40 mm 20 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring spånplader.
Når du skal have produkterne hurtigt eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse webshoppens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot spånplader.
Der er variationer i priserne på billige spånplader fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler produkter fra alverdens specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af spånplader online.
De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og derved har mange chancen for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt endda have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Derigennem er det forventeligt at du får en høj grad af kyndig service fra medarbejdere der er eksperter i netop spånplader.
Forskellige specialiserede webshops er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller spånplader online på deres side.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

spånplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

spånplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

spånplader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

spånplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke får professionel assistance.
2Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den grund må du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det uventet starter med at stå ned i stænger bedst som du er midt i dit store projekt.
3Du skal aldrig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at have det klar idet du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
4Potentielt kan det blive afgørende at du har de presserende materialer tilgængelige før du begynder projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel som samler de materialer der skal bruges, og som det næste granske materialerne, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
5Der kan findes alle mulige former for guides og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er kilde til meget almennyttig oplysning, ikke mindst ifald du benytter engelske ord i din søgning.
6Der præsenterer sig stort set altid pludselige vanskeligheder i tilfælde med omfattende projekter, og ergo vurderes det værdifuldt at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
7Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
8Inden du opstarter byggeprocessen er det ultra essentielt med en forsikring om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
9Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan kortlægge eventuelle tilbud på hver enkelt.
10Det anbefales at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, især ift. store byggerier. Omfangsrige ombygninger bør udføres af flere folk. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
11I visse tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis renoveringen er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen forbedrer miljøet.
12Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Når du benytter professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål vedrørende spånplader

 • Spånplader hvad er?
 • Hvad bruges spånplader til?
 • Hvordan laver man spånplader?
 • Hvordan laves spånplader?
 • Hvad er spånplader?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  Adskillige internet firmaer foreslår nu et hav af forskellige billige muligheder for levering til spånplader. En af de mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ekstremt simpel, og mange gange tillige den mest letkøbte leveringsmulighed.

  Du kunne også overveje at få pakken leveret til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver desværre en smule mere bekostelig, men samtidig temmelig fremkommelig ift. spånplader online. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl at du selv henter ordren, men det forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på spånplader er jo ret udslagsgivende forudsat vi mangler ordren straks, så herved er det jo klogt at man efterser den estimerede leveringstid for spånplader. En del online outlets – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, som dog beroer på at transaktionen gennemføres før et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen ekspederet inden de lageransatte har fyraften.

  Nogle få forretninger på nettet garanterer levering uden betaling på spånplader online, men undertiden forudsætter det at man handler for en bestemt sum. Derudover skulle du foretrække den billigste form for fragt, som gerne er at få kørt din pakke til et afhentningssted.

  Størstedelen af netbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig spånplader online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma. Byggekæderne foreslår for eksempel klik-og-hent på spånplader i disse områder:

  Hillerød, Aabenraa, Dragør, Glostrup, København, Haderslev, Herning, Kolding, Ringsted, Haslev, Vejle, Horsens, Sønderborg, Fredericia, Brønshøj, Slagelse, Tårnby, Risskov, Solrød Strand, Skive, Middelfart, Gladsaxe, Herlev, Greve, Esbjerg, Vordingborg, Randers, Albertslund, Rudersdal, Holbæk, Hjørring, Hvidovre, Lystrup, Vallensbæk, Farum, Skanderborg, Aarhus, Ballerup, Odense, Brøndby, Valby, Virum, Kokkedal, Rønne, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Korsør, Silkeborg, Åbyhøj, Nørresundby, Lillerød, Brønderslev, Odder, Allerød, Grenaa, Frederiksværk, Rødovre, Højbjerg, Søborg, Nærum, Lyngby, Kalundborg, Holstebro, Værløse, Varde, Svendborg, Tilst, Struer, Helsingør, Hedensted, Birkerød, Ishøj, Vanløse, Gentofte, Thisted, Næstved, Stenløse, Hedehusene, Nakskov, Viborg, Hobro, Ikast, Nyborg, Ølstykke, Køge, Frederikssund, Brabrand, Charlottenlund, Frederikshavn, Aalborg, Roskilde, Taastrup, Hørsholm, og Jyllinge, .

  Click-and-collect af spånplader er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland).

  Ses der på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter fx spånplader priser og spånplader online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis billig spånplader, køb spånplader samt spånplader tilbud, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bauhaus.

  Gode priser på spånplader

  Det er efterhånden meget nemt for enhver at vurdere prisniveauet på billige spånplader online i blandt forskellige internet shops, og altså har langt de fleste internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på spånplader drastisk, og derudover love billig levering.

  Men det kan til hver en tid vise sig rentabelt at efterprøve visse e-forretninger efter udsalg og tilbud på spånplader online forinden du handler, så man er velinformeret til at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Man skal blot være obs på, at i tilfælde af at en e-butik tilbyder billige spånplader online for en pris som anses for utopisk tiltalende, så kan det ofte være et faresignal om en fup netshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side en del af et lovbud, hvilket bistår kunden overfor uægte firmaer på nettet.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at klare regningen på spånplader over en længere periode. Det tilbydes ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk ofte søger efter fx spånplader priser og billig spånplader. Derudover oplever vi tit online shoppere søge efter blandt andet køb spånplader, spånplader tilbud og spånplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg spånplader er 3628 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til tag til vådrum til varmeslanger til tagpap til loft til væg til varmefordelingsplader

  Størrelser: 10 mm 28 mm 12 mm 20 mm 15 mm16 mm 13 mm 30 mm 40 mm 5 mm 22 mm 19 mm 25 mm

  Analyser andre menneskers evalueringer

  Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning nyttige løsninger til at studere en stor portion andre kunders erfaringer og af den grund kan det anbefales, at du beser internet forhandlerens anmeldelser inden du bestiller billige spånplader online.

  Facebook bringer dig for øvrigt immervæk passende muligheder for at få indblik i internet webshoppens kundefokus. Herinde er der endda butikker på nettet som gør det muligt at levere en vurdering af virksomhedens service, som ydermere må bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen køber billige spånplader online på en e-handler kan de helt sikkert tage stilling til webshoppens handelsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende projekt, specielt med de kendte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

  Et andet alternativ kan være at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er et billede på at internet butikken føjer de officielle danske regler, foruden at webbutikken tit kontrolleres af eksperter som forstår vedtægterne på området.

  Desuden får du chance for hjælpende service, når du får udfordringer i forbindelse med din ordre på spånplader. For øvrigt anbefales det at du er sat ind i de vigtigste betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af spånplader online, fx hvilken ombytningspolitik internet forhandleren tilsikrer.

  I den relation er det på samme måde essesentielt, at man når som helst sikrer sin ordremail, så man altid vil kunne dokumentere sit køb af spånplader, uanset om man shopper hos Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 eller Bauhaus.

  Else Larsen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Martin Andersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Jens gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Lone Thomsen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 tips til internetshopping
  1Trustpilot tilbyder en række fornemme løsninger til at sondere adskillige eksisterende brugeres observationer og derved er det en hjælp, at du beser internet forretningens omtaler inden du bestiller billige spånplader online. Facebook genererer desuden aldeles fine løsninger til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.
  2Inden nogen handler billige spånplader på en e-butik burde de i reglen studere forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte en tidskrævende opgave. Ligeså tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige spånplader online, f.eks. den ombytningsret internet webshoppen bruger.
  3Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en ordning, som støtter køber overfor snydagtige online forretninger. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at dække regningen over tid.
  4Den mindst kostelige løsning til levering vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det forudsætter at du bor nærved online forretningens hjemsted. Den leveringsmåde er vældig afgørende om du har brug for spånplader nu og her. Alternativt så frembyder visse internet varehuse gebyrfri levering, men oftest er det under betingelse af at der købes for et konkret beløb.
  5Det har vist sig at være meget smart for almindelige mennesker at analysere priser online på billige spånplader fra flere e-forhandlere, og så yder en hel del webshops gebyrfri levering. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at tjekke nogle firmaer på nettet efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, så du er sikret at antage den billigste pris.
  6Adskillige butikker på nettet giver efterhånden et hav af forskellige billige løsninger til levering til spånplader. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når der er mulighed for det. Metoden er jo ekstremt fremkommelig, samt endda tillige den billigste form for levering.
  7Indtil flere e-butikker præsterer portofri fragt på spånplader, men ofte afkræver det at der handles for et bestemt beløb. I øvrigt bør du beslutte sig for den mest betalelige fragtform, der mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde endvidere super problemfri. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
  8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være usædvanlig central i tilfælde af at du har brug for produktet med det samme, og af den grund er det aldeles vigtigt at man undersøger leveringstidspunktet ved spånplader. En række e-handler yder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, hvilket er underforstået at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt.
  9Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærket, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at e-forhandleren adlyder dansk lovgivning, foruden at online webshoppen en gang i mellem overværes af jurister som har megen viden om reglerne. Før folk bestiller billige spånplader hos en internet handler burde de i reglen overveje webbutikkens forretningsaftale.