Jeg har fundet 9 webshops der sælger sokkelsten, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige sokkelsten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have gode priser, imens nogle satser på service. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt super relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du tjekke de andre.
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare sokkelsten.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra en webshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af sokkelsten.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at køre varerne selv. Dette er især muligt hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af sokkelsten online.
De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og af den grund har du valget om at bestille online og hente materialerne på egen hånd. På grund af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt sågar skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber sokkelsten online på deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på nettet producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du få ekstra gavnlig service fra mennesker der er eksperter i lige præcis sokkelsten.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sokkelsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning vil være vejen til succes med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en klar agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din dagsorden.
2Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan investere i professionel assistance til opstarten af projektet. Når du benytter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
3Du skal under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret ved hånden før du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at påregne de tilhørende omkostninger i budgettet.
4Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og derfor er det væsentligt at der afsættes passende plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
5I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive højst essentielt at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
6Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt ved omfangsrige byggeprocesser. Enkelte opgaver behøver flere folk. Samtidig må det være mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
7Der kan findes ekstremt mange artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig vældig meget konstruktiv viden, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
8I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
9Ofte vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det kan blive sundt at nedskrive samtlige poster, hvorefter man kunne finde frem til beløbet for dem én efter én.
10For udendørs projekter har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette kan du ofte undersøge vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i dit krævende projekt.
11Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible forud for at du indleder eksekveringen. Du kan med fordel forfatte en enkel liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og dernæst eftergå listen, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
12Du bør på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er utrolig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En stor portion byggeforretninger tildeler nu til dags diverse forskellige billige leveringsudgaver til sokkelsten. Den mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig virkelig nem, samt endda endvidere den billigste fragtform.

Du burde ligeledes tænke over at vælge levering til din adresse eller til dit arbejde. Muligheden bliver jævnligt en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side særligt hensigtsmæssig ift. sokkelsten online. Den mest billige løsning til levering er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du er i nærheden af online shoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på sokkelsten er ret så central om vi har brug for din ordre med det samme, og i det øjemed er det faktisk væsentligt at man tjekker tidshorisonten for levering på sokkelsten. Flere online forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre online, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte online butikker lover fragt uden betaling på sokkelsten online, men ofte påkræves det at der købes for en konkret sum. Desuden må du gribe den mest billige leveringstype, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Masser af webshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig sokkelsten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. De udlover fx afhentning af sokkelsten i følgende byer:

Jyllinge, Hørsholm, Viborg, Grenaa, Holstebro, Tårnby, Ballerup, Skive, Stenløse, Hedehusene, Nørresundby, Solrød Strand, Korsør, Aarhus, Charlottenlund, Køge, Farum, Frederikssund, Allerød, Slagelse, Virum, Brabrand, Frederiksberg, Højbjerg, Kolding, Ølstykke, Vanløse, Rødovre, Aalborg, Risskov, Vallensbæk, Nakskov, Sønderborg, Gladsaxe, Rudersdal, Tilst, Roskilde, Vejle, Randers, Lystrup, Hedensted, Lyngby, Gentofte, Silkeborg, Holbæk, Næstved, Kokkedal, Greve, Åbyhøj, Lillerød, Middelfart, Horsens, Brønderslev, Odder, Albertslund, Hvidovre, Herlev, Brøndby, Nyborg, Værløse, Taastrup, Glostrup, Frederikshavn, Varde, Hobro, Haslev, Struer, Vordingborg, Svendborg, Rønne, Haderslev, Birkerød, Herning, Ishøj, København, Nærum, Skanderborg, Frederiksværk, Odense, Fredericia, Brønshøj, Aabenraa, Kalundborg, Esbjerg, Ringsted, Helsingør, Valby, Nykøbing Falster, Hillerød, Ikast, Dragør, Hjørring, Søborg, og Thisted, .

Click-and-collect af sokkelsten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i data er det markant, at internet shoppere tit søger bl.a. billig sokkelsten og køb sokkelsten. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere kigge efter fx sokkelsten online, sokkelsten tilbud og sokkelsten priser, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på sokkelsten

Det har vist sig at være rigtig gnidningsløst for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige sokkelsten online fra flere internet webshops, og herved har masser af online virksomheder været tvunget til at trykke udsalgspriserne på sokkelsten kolossalt, og derudover frembyde gratis fragt.

Det kan immervæk vise sig rentabelt at kontrollere nogle e-shops efter tilbud på sokkelsten online før du færdiggør din shopping, så du er garanteret at antage den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør dog være obs på, at når en forretning på nettet reklamerer billige sokkelsten online for en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt gunstig, kunne det undertiden være et symbol på en uoprigtig shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, der bistår dig imod uærlige butikker på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage betalingen af sokkelsten senere. Dette foreslåes normalt i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Bygma.

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere som regel leder efter bl.a. sokkelsten priser og sokkelsten tilbud. Foruden dette oplever man tit mennesker efterspørge blandt andet sokkelsten online, køb sokkelsten samt billig sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot frembringer ultra nyttige genveje til at tolke en lang række øvrige køberes anmeldelser og af den grund anbefaler vi, at du undersøger online forretningens kritik før du handler billige sokkelsten online.

Facebook fører til derudover fuldt ud belejlige chancer for at få kendskab til internet butikkens troværdighed. Desuden ser vi mange online virksomheder hvor kunder kan nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også bør benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige sokkelsten online hos en netbutik kunne man helt sikkert sætte sig ind i deres handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig interessant, særligt ved de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan være at finde ud af hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, da det ofte er et sympol på at internet forretningen føjer de officielle danske regler, foruden at online webshoppen nu og da gennemses af jurister der behersker lovgivningen.

Desuden tilbydes du genvej til en håndsrækning, for så vidt du får problemer i processen med din shopping med sokkelsten. Herudover stiller vi forslag om at man er vidende om de mest essentielle vilkår der kan have betydning for bestillingen af sokkelsten online, som for eksempel den ombytningspolitik e-forretningen lover.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering, således man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af sokkelsten, uanset om man har handlet fra Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Silvan.

Lone Thomsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Ole S gav 4 stjerner

Intet at klage over

Kim Hansen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Ole gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til din online shopping
1Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af et regelsæt, der garanterer kunden overfor uoprigtige internet varehuse. Som alternativ bør du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at klare pengene ude i fremtiden.
2En masse online firmaer tildeler nu til dags en lang række forskellige billige metoder til levering til sokkelsten. Den mest benyttede er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke når det passer dig. Fragtløsningen er jo i høj grad fremkommelig, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste leveringsudgave.
3Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog beroer på at du befinder dig lige ved internet shoppens bopæl. Den fragttype er vældig aktuel hvis vi har brug for sokkelsten fluks. Alternativt så lover flere forhandlere på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde påkræves det at der købes for et præcist beløb.
4Forud for at nogen køber billige sokkelsten i en shop behøver man de facto gennemse virksomhedens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke videre interessant. Tilsvarende er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter der er gældende for handlen med billige sokkelsten online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden garanterer.
5Trustpilot forærer dig tilpas pæne løsninger til at finde ud af diverse andre forbrugeres kritik og derfor foreslåes det, at du vurderer e-forhandlerens ratings før du handler billige sokkelsten online. Facebook indebærer derudover fuldstændig fordelagtige muligheder for at få indblik i internet shoppens popularitet.
6Nogle enkelte online webshops sikrer portofri levering på sokkelsten, men typisk kun såfremt der handles for en bestemt pris. I øvrigt skal man udse dig den mest letkøbte fragtform, hvilket typisk er at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen bliver undertiden ligeledes ekstremt hensigtsmæssig. Den prisbilligste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
7Fragttiden er jo ualmindeligt relevant i tilfælde af at man har behov for din pakke lige om lidt, så med det formål er det skam vigtigt at du kontrollerer tidshorisonten for levering på sokkelsten. Mange forretninger på nettet garanterer billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter, men som trods alt regnes ud fra at handlen gemmenføres inden et givent klokkeslæt.
8Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, hvilket generelt er en garanti for at webshoppen føjer de gældende danske regler, samt at internet forretningen rutinemæssigt besigtiges af sagkyndige som er meget fortrolige retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige sokkelsten på en butik på nettet kan de i og for sig gennemgå virksomhedens forretningsaftale.
9Det er jo ret så enkelt for internetbrugere at prissammenligne online på billige sokkelsten fra flere internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette lover massevis af butikker på nettet billig fragt. Det kan dog til hver en tid være lønnende at checke nogle få e-handler efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at antage den mest attraktive pris.