Texas Snow King 415TG sneslynge
3.699 kr.
Læs mere
Texas Snow King 6195BE Sneslynge
7.695 kr.
Læs mere
Texas Snow King 617TGE Sneslynge med elstart
7.195 kr.
Læs mere
Texas ST1300 - elektrisk sneslynge
799 kr.
Læs mere
Texas Snow King 565TG Sneslynge
4.595 kr.
Læs mere
Texas Combi 800TGE Sneslynge el-start incl. sneslynge
10.795 kr.
Læs mere
Sneslynge til fejemaskine 78420 POWER CRAFT +78420
1.195 kr.
Læs mere
Texas Combi 800B Sneslynge incl. sneslynge
11.095 kr.
Læs mere
AL-KO Sneslynge SnowLine 46 E
1.699 kr.
Læs mere
AL-KO Sneslynge SnowLine 560 II
5.249 kr.
Læs mere
AL-KO Snowline 55E Sneslynge
3.625 kr.
Læs mere
Texas Snow King 566 TGE
5.999 kr.
Læs mere
Texas Combi 800TG Sneslynge incl. sneslynge
9.695 kr.
Læs mere
Texas 65 cm.sneslynge for Combi maskine
3.329 kr.
Læs mere
Brudstifter til Kärcher sneslynger Kärcher +STH
55 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige sneslynge fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot sneslynge.
For mange er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af sneslynge.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er specielt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra diverse leverandører, og så kan du købe fra et stort udvalg af sneslynge online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og som følge af det har du chancen for at købe online og hente varerne på eget initiativ. Dermed er det muligt at undvære fragten, samt tilmed få varerne straks.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er eksperter i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du få super brugbar hjælp fra folk med ekspertviden i lige præcis sneslynge.
Flertallet af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, gerne endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille sneslynge online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

sneslynge bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

sneslynge silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

sneslynge jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

sneslynge harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer typisk pludselige hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og ergo vil det være afgørende at der er afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
2Du kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet hjælper miljøet. Det er altså betinget af at projektet forbedrer planeten.
3Måske burde det overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere selskaber.
4Der kan findes alverdens artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube faciliterer meget gavnlig information, i særlig grad såfremt man leder på engelsk.
5Det kan være nyttigt at få hjælp til byggeprojektet, specielt i tilfælde af krævende byggeprocesser. Omfattende ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt vil det være bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6Det kan vise sig meningsgivende at du har de påkrævede materialer klar forinden du starter din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og efterfølgende gennemløbe punkterne, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et budget for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge hver eneste udgift, og dernæst undersøge omkostningen ved dem enkeltvis.
8Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beskyttelse inklusiv arbejdshjelm der skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst når du ikke har assistance fra en fagmand.
9Man skal aldrig mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig smart at have det klar inden du starter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en struktureret agenda, som beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din tidsplan.
11Forud for at du opstarter byggeriet kan det blive ultra værdifuldt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag bør du med jævne mellemrum kigge på vejrvarslen i tiden op til projektets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned bedst som du er gået i gang med det komplicerede projekt.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En masse e-handler giver i øjeblikket alverdens billige former for fragt til sneslynge. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte produkter når du har lyst. Muligheden er jo ultra ligetil, samt i mange tilfælde også den billigste leveringsversion.

Du burde lige så vel forsøge at få det leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er undertiden en smule mere omkostningsfuld, men derudover ekstremt fleksibel med sneslynge online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på sneslynge er jo rigtig vital når du behøver ordren inden for kort tid, og af den grund er det nemlig relevant at du gransker tidshorisonten for levering for sneslynge. En række netshops i Danmark – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig 1 dags levering på en række varer online, som trods alt er underforstået at ordren gennemføres forud for et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ekspederet inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række e-shops i Danmark tilbyder fragtfri levering på sneslynge online, men typisk kun ifald man indkøber for en fastsat sum. I øvrigt skulle man gribe den mindst kostelige løsning til levering, der gerne er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

Store netbutikker frembyder afhentning hvor du køber billig sneslynge online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af sneslynge i følgende byer:

Viborg, Ølstykke, Frederikshavn, Fredericia, Hjørring, Køge, Tilst, Albertslund, Rønne, Haslev, Silkeborg, Værløse, Søborg, Åbyhøj, Vordingborg, Birkerød, Gladsaxe, Lillerød, Skanderborg, Højbjerg, Lyngby, Brabrand, Hillerød, Holbæk, Gentofte, Aalborg, Aabenraa, Stenløse, Esbjerg, Risskov, Næstved, Lystrup, Slagelse, Farum, Aarhus, Rødovre, Korsør, Nakskov, Brønderslev, Brøndby, Nyborg, Hedehusene, Rudersdal, Vanløse, Greve, Virum, Ishøj, Odense, Kalundborg, Valby, Vallensbæk, Jyllinge, Nørresundby, København, Hørsholm, Holstebro, Frederikssund, Allerød, Struer, Haderslev, Hvidovre, Sønderborg, Ringsted, Ballerup, Skive, Helsingør, Kolding, Herning, Tårnby, Herlev, Horsens, Svendborg, Ikast, Solrød Strand, Vejle, Hedensted, Nærum, Randers, Frederiksværk, Hobro, Roskilde, Charlottenlund, Varde, Dragør, Kokkedal, Brønshøj, Nykøbing Falster, Grenaa, Glostrup, Frederiksberg, Taastrup, Middelfart, Odder, og Thisted, .

Click-and-collect af sneslynge er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Bornholm).

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx sneslynge tilbud og sneslynge online. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge blandt andet billig sneslynge, sneslynge priser og køb sneslynge, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Find den bedste pris på sneslynge

Det er efterhånden vældig simpelt for enhver at prissammenligne på billige sneslynge online i blandt diverse forretninger på nettet, og så har masser af internet butikker været presset til at at tvinge prisen på sneslynge drastisk, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid vise sig indbringende at kigge forbi nogle få internet firmaer efter rabatter og tilbud på sneslynge online forinden du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at indhente den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Man bør trods alt ikke overse, at såfremt en e-forretning annoncerer billige sneslynge online til en salgspris som er hamrende billig, bør det mange gange være en varsel om en snydagtig e-forretning. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en vedtægt, der bistår os imod uærlige firmaer på nettet.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare pengene til sneslynge i flere bidder. Dette foreslåes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Ses der på data er det markant, at folk tit søger efter for eksempel sneslynge tilbud og billig sneslynge. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter bl.a. sneslynge priser, køb sneslynge og sneslynge online.

Læs tidligere køberes evalueringer

Trustpilot byder på super hæderlige chancer for at sondere ganske mange eksisterende køberes iagttagelser og af den grund er det at foretrække, at du kigger på online forhandlerens kritik før du placerer din ordre på billige sneslynge online.

Facebook fører til tilsvarende fuldt ud passende chancer for at få indsigt i e-handlens troværdighed. I øvrigt ses faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at nedfælde en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden bør drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige sneslynge online hos en e-shop burde de ideelt set overveje netshoppens forretningsaftale, dog er det ofte ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, da det er en tryghed om at netshoppen opretholder de danske love, og at internet shoppen en gang i mellem efterses af sagkyndige der mestrer lovgivningen.

Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for besvær som følge af din handel med sneslynge. Foruden dette anbefaler vi at man er påpasselig med de mest relevante betingelser der kan have betydning for købet af sneslynge online, til eksempel den ombytningspolitik e-forretningen benytter.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid beholder ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne vidne om sit køb af sneslynge, ligegyldig om man bestiller fra Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan eller Bauhaus.

Susanne Johansen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Anders V gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Helle L gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Peter Jørgensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til din online shopping
1En stor portion online selskaber tilbyder i øjeblikket mange forskellige billige leveringsløsninger til sneslynge. Den mest benyttede er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo virkelig let, og mange gange endvidere den billigste fragtmulighed.
2Flere e-shops i Danmark frembyder portofri levering på sneslynge, men tit afkræver det at der handles for et bestemt beløb. Desuden må du udse dig den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få kørt produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver gerne endvidere ultra let. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
3Det er i dag særligt gnidningsløst for købere at sammenligne priser online på billige sneslynge i blandt diverse internet handler, og til tak yder de fleste online firmaer gratis fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at undersøge visse internet foretagender efter billige priser forinden du shopper, så man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
4Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, hvilket burde være en sikkerhed for at netshoppen understøtter de gældende danske regler, og at virksomheden rutinemæssigt kigges til af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende regler. Forinden nogen handler billige sneslynge i en shop på nettet kunne man på en vis måde gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser.
5Fragtperioden er selvfølgelig ekstremt væsentlig ifald man mangler produktet om få sekunder, så i det øjemed er det ret så centralt at man dobbelttjekker leveringstiden på sneslynge. Flere firmaer på nettet stiller garanti om billig 1 dags fragt på massevis af varenumre, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at ordren lægges forud for et konkret klokkeslæt.
6Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl at hente pakken selv, som desværre beroer på at du lever i nærheden af online butikkens tilholdssted. Den fragttype kan i nogle tilfælde være vældig vital når du absolut skal bruge sneslynge nu og her. Alternativt så yder en række internet handler fragtfri levering, men ofte kræver det at man bestiller for et fastslået beløb.
7Forinden folk handler billige sneslynge hos en internet webshop kan man helt sikkert skimme forhandlerens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant. Udover dette foreslåes det at man er hensynstagende til de primære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige sneslynge online, f.eks. den bytteret e-handlen tilsikrer.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en retningslinje, hvilket støtter os overfor fup internet outlets. Alternativt burde du overveje en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere pengene af flere omgange.
9Trustpilot indebærer faktisk gode muligheder for at læse en stor portion tidligere brugeres omtaler og derved er det fornuftigt, at du gennemgår online forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige sneslynge online. Facebook fører til lige så vel aldeles fantastiske genveje til at få indtryk af e-shoppens kundefokus.