Teng Tools snedkervinkel 200mm SQAA200
310 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervinkel 300mm SQAA300
349 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervinkel 250mm SQAA250
310 kr.
Læs mere
Hultafors snedkervinkel 200 mm
195 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervinkel 300mm SQAP300
150 kr.
Læs mere
Stubai snedkervinkel 3430 250mm
299 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervinkel 250mm SQAP250
145 kr.
Læs mere
Snedkervinkel med gering og aluminiumanslag teng tools sqa200 - sqa300
314 kr.
Læs mere
Snedkervinkel 200 mm "Alu"
141 kr.
Læs mere
Snedkervinkel semi-proff v25s
147 kr.
Læs mere
Snedkervinkel 150 mm "Alu"
131 kr.
Læs mere
Snedkervinkel 250 mm "Alu"
158 kr.
Læs mere
Snedkervinkel proffs v20p
331 kr.
Læs mere
Snedkervinkel 300 mm "Alu"
170 kr.
Læs mere
Snedkervinkel proffs v30p
367 kr.
Læs mere
Snedker vinkel 350 mm - Aluminium
64 kr.
Læs mere
Snedkervinkel semi-proff v30s
157 kr.
Læs mere
Snedkervinkel med gering og aluminiumanslag teng tools sqap250 - sqap300
135 kr.
Læs mere
Snedker vinkel 250 mm - Aluminium
53 kr.
Læs mere
Snedkervinkel proffs v25p
345 kr.
Læs mere
IRWIN Snedkervinkel 250mm
161 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot snedkervinkel.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring snedkervinkel.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige snedkervinkel fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har de bedste priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af snedkervinkel online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og herigennem har folk adgang til at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derved er der mulighed for at undgå leveringsgebyret, og endda have varerne straks.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså bør du modtage ekstra kompetent service fra ansatte der er specialister i lige præcis snedkervinkel.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe snedkervinkel online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

snedkervinkel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

snedkervinkel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

snedkervinkel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

snedkervinkel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du starter byggeprocessen kan det vise sig vildt betydningsfuldt at være sikker på, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Ved opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag skal du tit undersøge vejrudsigten i perioden for arbejdets start, så det ikke pludselig begynder at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde det avancerede projekt.
3Det er afgørende at nedskrive et budget for dit projekt, så du har styr på økonomien. Det kan være rationelt at dokumentere alle poster, og efterfølgende søge sig frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
4Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeprojektet påvirker naturen.
5Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når det kommer til større byggeopgaver. Større opgaver gør krav på flere folk. Dertil bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Du må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have værktøjet til disposition forinden du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
7Der kommer utvivlsomt ubelejlige bump på vejen når det gælder store projekter, og følgelig kan det vise sig vigtigt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
8Det kan vise sig fundamentalt at have samtlige byggematerialer disponible i god tid før du påbegynder arbejdet. Du bør lave en overskuelig note hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og derefter gennemløbe materialerne, således at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
9Der findes endeløse vejledninger og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med rigelig almennyttig info, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
10Du skal ikke glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som hjælp imod mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke har eksperthjælp.
11Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at liste en struktureret strategi, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din agenda.
12Måske du burde regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra flere firmaer.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er virkelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig flot. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En stor portion netbutikker i Danmark foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsformer til snedkervinkel. En favorit er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente varerne når du har tid. Fragttypen er jo rigtig ligetil, og tit tilmed den mest betalelige leveringsløsning.

Du burde tillige tænke over at vælge afsending hjem til dig privat eller til når du er på job. Metoden viser sig gerne en kende mere omkostningsfuld, men også usædvanlig problemfri med snedkervinkel online. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket dog stiller krav om at du er nær internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på snedkervinkel er jo temmelig udslagsgivende om du har behov for pakken om et øjeblik, så af den grund er det ganske afgørende at man undersøger tidshorisonten for levering ved snedkervinkel. Flere netbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter online, men vær vagtsom da det kræver at bestillingen fuldbyrdes forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de kan nå at få bestillingen på posthuset forinden de lageransatte drager hjemad.

Visse byggeforretninger frembyder fri fragt på snedkervinkel online, men undertiden er det under betingelse af at man aftager for en bestemt sum. Alternativt skal du snuppe den billigste slags levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

Masser af netshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig snedkervinkel på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af snedkervinkel i disse byer:

Albertslund, Haslev, Tilst, Køge, Dragør, Lyngby, Gentofte, Risskov, København, Lystrup, Vallensbæk, Aarhus, Thisted, Åbyhøj, Greve, Brønderslev, Hobro, Frederikshavn, Slagelse, Vordingborg, Jyllinge, Gladsaxe, Vejle, Taastrup, Skanderborg, Rudersdal, Farum, Herlev, Nørresundby, Rønne, Silkeborg, Varde, Roskilde, Horsens, Fredericia, Aalborg, Ballerup, Middelfart, Viborg, Struer, Skive, Aabenraa, Odder, Solrød Strand, Værløse, Hjørring, Holstebro, Søborg, Glostrup, Hedehusene, Næstved, Randers, Ishøj, Esbjerg, Svendborg, Haderslev, Nakskov, Brabrand, Valby, Birkerød, Nærum, Helsingør, Kokkedal, Lillerød, Charlottenlund, Vanløse, Ikast, Herning, Frederikssund, Ølstykke, Odense, Frederiksberg, Sønderborg, Nyborg, Tårnby, Brønshøj, Hvidovre, Brøndby, Hillerød, Korsør, Rødovre, Ringsted, Kolding, Holbæk, Hedensted, Grenaa, Frederiksværk, Stenløse, Virum, Allerød, Højbjerg, Hørsholm, Nykøbing Falster, og Kalundborg, .

Click-and-collect for snedkervinkel er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Falster), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data står det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx køb snedkervinkel og billig snedkervinkel. Vi ser derudover tit internet shoppere efterspørge bl.a. snedkervinkel online, snedkervinkel priser og snedkervinkel tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på snedkervinkel

Det er jo ualmindeligt smart for internetbrugere at sammenholde priser på billige snedkervinkel online hos flere netbutikker, og altså har massevis af internet foretagender været presset til at at presse prisen på snedkervinkel en hel del, og ovenikøbet yde levering uden gebyr.

Dog kan det alligevel blive profitabelt at granske et par e-handler efter tilbud på snedkervinkel online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online shop tilbyder billige snedkervinkel online på tilbud til en tilbudspris som kan virke grænseløst tiltalende, så burde det tit være et signal om en svindel netbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af Indsigelsesordningen, som dækker dig som kunde imod uoprigtige webshops.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale pengene til snedkervinkel i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Ved indkig i tallene er det klart, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis snedkervinkel online og snedkervinkel tilbud. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge blandt andet snedkervinkel priser, køb snedkervinkel samt billig snedkervinkel.

Se nærmere på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder helt pålidelige løsninger til at kigge på flere tidligere brugeres omtaler og derfor er det smart, at du eksaminerer e-firmaets omtaler forinden du køber billige snedkervinkel online.

Facebook fremskaffer derudover relativt fordelagtige chancer for at få indtryk af webshoppens pålidelighed. Tilmed ses mange internet foretagender hvor man kan levere en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige snedkervinkel online i en e-shop kan de egentlig granske forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke specielt ophidsende, især på de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en sikring om at online forretningen opretholder de danske regler, udover at netshoppen rutinemæssigt efterses af jurister der er inde i reglerne på området.

Dette er en god chance for at få assistance, hvis du oplever dilemmaer i processen med din handel med snedkervinkel. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de mest relevante forhold gældende for købet af snedkervinkel online, som for eksempel den returrettighed netshoppen tilbyder.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, således man når som helst kan bevise købet af snedkervinkel, uanset om man køber fra XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

Søren Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mads T gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jens Poulsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Peter E gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til din online shopping
1Enkelte firmaer på nettet tilbyder billig fragt på snedkervinkel, men i de fleste tilfælde kun ifald man shopper for en konkret pris. Som alternativ skal man foretrække den mest betalelige metode til levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig jævnligt samtidig vældig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
2Vi tilråder at efterse om internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det generelt er en erklæring om at internet butikken efterkommer de gældende danske regler, og at butikken nu og da føres tilsyn med af sagkyndige der forstår de gældende regler. Inden folk handler billige snedkervinkel hos en internet shop kan man utvivlsomt se på e-butikkens handelsaftale.
3Den mindst kostelige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du er med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den metode til levering kan være særligt central i tilfælde af at man mangler snedkervinkel nu og her. Alternativt så frembyder flere e-forhandlere fragt uden gebyr, men for det meste er det under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum.
4Før nogen shopper billige snedkervinkel hos en internet handler kan man de facto bese e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det normalt et omfattende projekt. Tilsvarende tilråder vi at køber er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der kan have indvirkning på købet af billige snedkervinkel online, som fx den returneringsret online shoppen bruger.
5Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en regel, som garanterer en overfor svindlende netshops. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil afbetale pengene senere.
6Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge produkterne omgående, og af den grund er det ret passende at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på snedkervinkel. Flere firmaer på nettet stiller garanti om billig 1 dags levering på massevis af produkter, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
7Adskillige internet firmaer frembyder til alt held mange forskellige billige leveringsmåder til snedkervinkel. En favorit er i vore dage afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter pakken præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig rigtig bekvem, og mange gange derudover den billigste fragttype.
8Det er efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge information om priser online på billige snedkervinkel på forskellige netshops, og altså frembyder en lang række internet shops levering uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig profitabelt at analysere flere online firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du handler, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
9Trustpilot bringer dig adskillige fordelagtige løsninger til at iagttage en lang række nuværende konsumenters tanker og derfor er det fornuftigt, at du gennemsøger webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige snedkervinkel online. Facebook tilbyder dig for øvrigt absolut solide metoder til at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus.