Teng Tools snedkervaterpas SLA300 300mm
149 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA600 600mm
249 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA400 400mm
225 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1800 1800mm
475 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA2000 2000mm
595 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1000 1000mm
395 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1500 1500mm
425 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1200 1200mm
419 kr.
Læs mere
Snedkervaterpas Hultafors SM
234 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge butikkens betingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge en netbutik, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring snedkervaterpas.
Du vil finde ulighed i priserne på billige snedkervaterpas hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på de bedste priser, og øvrige har kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt super relevant at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot snedkervaterpas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og hermed har kunderne valget om at handle online og transportere produkterne selv. På grund af det er det muligt at undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre samler produkter fra alverdens nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af snedkervaterpas online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du få lavere priser.
Mange niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du få super indsigtsfuld sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis snedkervaterpas.
Diverse nicheforhandlere er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe snedkervaterpas online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

snedkervaterpas harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

snedkervaterpas jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

snedkervaterpas bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

snedkervaterpas silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed før du starter arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en simpel huskeliste med alt det du skal bruge, og derefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
2Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Du vil under ingen omstændigheder fattes udstyr. Det kan vise sig at være meningsfuldt at du har udstyret klar før du påbegynder byggeprojektet. Husk også at tage højde for de her udgiftsposter i dit budget.
4Måske burde det overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Hvis du ønsker hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra diverse selskaber.
5Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig meget brugbar information, især såfremt du benytter engelske søgeord.
6Forinden du optager byggeriet kan det være højst betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund må du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned når du netop er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
8Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en effektiv agenda, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder køreplanen.
9Der præsenterer sig ofte uventede vanskeligheder når det kommer til større opgaver, og af den grund kan det vise sig væsentligt at der er afsat betragtelig plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at ombygningen er positivt for miljøet. Det forudsætter dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
11Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, især i tilfælde af større byggeopgaver. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Det er meningsfuldt at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive rationelt at notere samtlige poster, og dernæst undersøge online tilbud på hver eneste af dem.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet shops giver heldigvis en lang række forskellige billige fragtmetoder til snedkervaterpas. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Denne er nemlig meget ukompliceret, og typisk tillige den billigste leveringstype.

Du bør ydermere afveje for og imod at få varerne leveret til din bolig eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver som oftest en lille smule mere pebret, men omvendt vældig nem ved køb af snedkervaterpas online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du bor lige ved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på snedkervaterpas er ret udslagsgivende hvis vi behøver din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det skam aktuelt at du finder den forventede leveringstid på snedkervaterpas. En stor portion online outlets – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, som dog beroer på at bestillingen laves inden et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få de nye varer pakket før lagerpersonalet tager hjem.

En hel del netshops yder fri fragt på snedkervaterpas online, men for det meste kun såfremt du køber for en fastsat pris. Ellers burde man foretrække den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

Masser af byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig snedkervaterpas hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på snedkervaterpas i disse byer:

Valby, Odder, Dragør, Albertslund, Skanderborg, Ishøj, Brønshøj, Thisted, Nærum, Tilst, Frederiksværk, Vejle, Farum, Hedehusene, Birkerød, Vanløse, Risskov, Jyllinge, Charlottenlund, Frederikssund, Lystrup, Slagelse, Åbyhøj, Svendborg, Viborg, Fredericia, Brønderslev, Greve, Holbæk, Hørsholm, Taastrup, Nakskov, Hedensted, Virum, Lillerød, Brabrand, Rønne, Hvidovre, Hjørring, Struer, Esbjerg, Ikast, Lyngby, Søborg, Herning, Ballerup, Gentofte, Ølstykke, Middelfart, Kolding, Nyborg, Køge, Roskilde, Stenløse, Nørresundby, København, Silkeborg, Hillerød, Allerød, Aabenraa, Solrød Strand, Korsør, Gladsaxe, Kokkedal, Herlev, Vallensbæk, Glostrup, Varde, Helsingør, Aarhus, Værløse, Tårnby, Kalundborg, Randers, Odense, Næstved, Rudersdal, Rødovre, Højbjerg, Holstebro, Grenaa, Hobro, Sønderborg, Ringsted, Horsens, Haderslev, Frederiksberg, Vordingborg, Skive, Haslev, Aalborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, og Brøndby, .

Klik-og-hent for snedkervaterpas er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Amager, Sydsjælland).

Når vi ser på tallene er det markant, at netshoppere som regel leder efter for eksempel snedkervaterpas online og snedkervaterpas priser. Foruden dette ser man typisk online shoppere kigge efter blandt andet billig snedkervaterpas, køb snedkervaterpas samt snedkervaterpas tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Få den bedste pris på snedkervaterpas

Det er efterhånden særligt enkelt for købere at prissammenligne på billige snedkervaterpas online i blandt diverse internet webshops, og ergo har massevis af butikker på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe prisen på snedkervaterpas enormt, og derudover yde gratis fragt.

Det kan dog immervæk vise sig smart at granske nogle få e-forhandlere efter rabatter og tilbud på snedkervaterpas online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Man må bare være obs på, at i tilfælde af at en e-butik tilbyder billige snedkervaterpas online til en pris som kan ses som uhørt billig, kan det undertiden være et tegn på en falsk online shop. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en ordning, som assisterer kunden imod bedrageriske firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at klare prisen på snedkervaterpas senere. Det fås ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger for eksempel køb snedkervaterpas og snedkervaterpas online. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel snedkervaterpas priser, billig snedkervaterpas samt snedkervaterpas tilbud.

Udforsk andre menneskers vurderinger

Trustpilot leverer stort set pålidelige genveje til at kortlægge diverse nuværende brugeres evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du læser internet webshoppens vurderinger inden du handler billige snedkervaterpas online.

Facebook yder også de facto uafhængige metoder til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus. Herinde ses en del webbutikker hvor man kan nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige snedkervaterpas online i en internet forhandler kan de helt sikkert overveje netshoppens regler, men det er for det meste ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en antydning af at webshoppen accepterer de gældende danske regler, udover at internet virksomheden ofte gennemses af jurister der mestrer reglerne på området.

Desuden giver det dig chance for hjælpende service, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din bestilling af snedkervaterpas. Yderligere rekommanderer vi at køber er vaks omkring de mest aktuelle betingelser der har betydning for købet af snedkervaterpas online, til eksempel hvilken ombytningsret shoppen lover.

I den relation er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk beholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af snedkervaterpas, uagtet om man har købt fra Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen eller Bauhaus.

Henrik C gav 5 stjerner

Hurtig levering

Mette P gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Hans K gav 5 stjerner

SUPER

Maria gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til internetshopping
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret relevant forudsat vi har behov for pakken straks, så herved er det komplet afgørende at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved snedkervaterpas. En hel del shops på nettet byder på billig dag-til-dag levering på utallige varenumre, men vær obs på at det nødvendiggør at orden realiseres forinden et konkret klokkeslæt.
2Forud for at folk køber billige snedkervaterpas på en butik kunne de i princippet få overblik over e-shoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke videre interessant. Desuden er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest centrale vilkår der indvirker på bestillingen af billige snedkervaterpas online, fx den returret internet forhandleren kører med.
3Trustpilot byder på adskillige gode løsninger til at eksaminere ganske mange aktuelle kunders tanker og derved anbefaler vi, at du sonderer e-forhandlerens omtaler før du shopper billige snedkervaterpas online. Facebook bringer dig desuden evigt solide løsninger til at få et kig ind i internet forretningens troværdighed.
4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en bestemmelse, som passer på kunden overfor uægte online butikker. Som alternativ kan du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at betale prisen over flere uger.
5En hel del online outlets byder på fragt uden omkostninger på snedkervaterpas, men for det meste under forudsætning af at man køber for en bestemt pris. Ellers skulle man udse dig den prisbilligste leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig somme tider derudover i høj grad let gængelig. Den billigste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
6Temmelig mange online shops frembyder efterhånden flere billige fragtmuligheder til snedkervaterpas. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig virkelig overkommelig, og tit tilmed den mest prisbevidste leveringsudgave.
7Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den løsning afhænger af at du er nærved internet firmaets adresse. Den metode til levering er selvfølgelig usædvanlig essentiel om man skal bruge snedkervaterpas inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del online outlets fri fragt, men tit påkræves det at du indkøber for en fastsat sum.
8Det er i dag super smart for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige snedkervaterpas i blandt diverse outlets på nettet, og derfor præsterer mange internet forhandlere fri fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at efterse diverse online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
9Vi tilråder generelt at efterse om e-firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en antydning af at online forretningen efterfølger de danske regler, og at online butikken undertiden overvåges af specialister som har nøje kendskab til reglerne på området. Inden folk bestiller billige snedkervaterpas i en butik kunne man når alt kommer til alt gennemgå forhandlerens forretningsaftale.