Smøresprøjte 12676
739 kr.
Læs mere
Smøresprøjte tryckl.driv.18073
1.438 kr.
Læs mere
Smøresprøjte tryckl.manu.18074
975 kr.
Læs mere
Smøresprøjte enhands 12276
260 kr.
Læs mere
Smøresprøjte 12736
311 kr.
Læs mere
Smøresprøjte enhands 12270
394 kr.
Læs mere
Smøresprøjte 12 698 125
381 kr.
Læs mere
Smøresprøjte tryckl.driv.18071
554 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du tjekke de andre.
For en del er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring smøresprøje.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Det er især en mulighed hos de gængse byggekæder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige smøresprøje fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre præsterer et enormt produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot smøresprøje.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af smøresprøje online.
De store byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har man chancen for at købe online og køre materialerne selv. Dermed er det muligt at spare fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og landskendte butikker, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få billigere priser.
Størsteparten af niche netbutikker er mindre firmaer, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du handler smøresprøje online fra deres webshop.
De fleste webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette får du formentlig super kompetent rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop smøresprøje.
Danmarks største byggecentre
smøresprøje bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

smøresprøje jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

smøresprøje harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

smøresprøje silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Nogle opgaver kræver flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive bedre og mere interessant når man er flere om det.
2Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælp mod hændelige skader. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Måske det viser sig afgørende at have de relevante byggematerialer disponible forud for at du går til værks med byggeriet. Du har god gavn af at notere en simpel liste som indeholder alt hvad du skal bruge, og derefter gennemløbe materialerne, så du er sikker på at du har husket det hele.
4Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din strategi.
5Det kan overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør have professionel assistance til noget af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at tage imod tilbud fra diverse entreprenører.
6Der kan findes en hel række guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er kilde til temmelig meget almennyttig oplysning, i særlig grad såfremt du leder på engelsk.
7For udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at regne når du lige arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
8Inden du igangsætter byggeriet kan det blive temmelig essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes når ombygningen hjælper miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
10Der præsenterer sig næsten altid pludselige problematikker når det gælder omfattende opgaver, og som følge heraf er det af stor betydning at man afsætter rimelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
11Du bør aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte vil det være essentielt at du har grejet parat før du igangsætter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Typisk vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til samtlige poster, og dernæst tjekke den billigste pris på dem alle sammen.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er temmelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En del byggecentre giver nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsudgaver til smøresprøje. Det mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså temmelig ukompliceret, samt tit ydermere den billigste mulighed for levering.

Du bør ligeledes prøve at få produkterne sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig i mange tilfælde en anelse mere bekostelig, men til gengæld ualmindeligt enkel ved køb af smøresprøje online. Den mest billige leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du bor nær online forretningens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på smøresprøje kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne om kort tid, så derfor er det i sandhed essentielt at du tjekker den forventede leveringstid på smøresprøje. Flere webshops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, som trods alt stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forud for et givent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet forinden logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet webshops yder gratis levering på smøresprøje online, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ skal du overveje den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

En del byggecentre giver afhentning hvor du bestiller billig smøresprøje online og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Stark. Byggecentrene frembyder fx afhentning af smøresprøje i disse byer:

Rudersdal, Helsingør, Aabenraa, Vallensbæk, Valby, Svendborg, Skanderborg, Lystrup, Horsens, Brabrand, Korsør, Jyllinge, Frederikshavn, Gladsaxe, Hedehusene, Ballerup, Nakskov, Næstved, Varde, Randers, Ikast, Grenaa, Nyborg, Risskov, Brønderslev, Hillerød, København, Køge, Vordingborg, Haderslev, Højbjerg, Nørresundby, Albertslund, Herlev, Kokkedal, Lyngby, Herning, Aarhus, Taastrup, Tilst, Åbyhøj, Rødovre, Nærum, Roskilde, Brønshøj, Birkerød, Virum, Hvidovre, Vejle, Vanløse, Søborg, Thisted, Frederikssund, Solrød Strand, Aalborg, Frederiksværk, Viborg, Hedensted, Dragør, Odense, Ringsted, Charlottenlund, Struer, Greve, Nykøbing Falster, Værløse, Kolding, Middelfart, Esbjerg, Brøndby, Haslev, Fredericia, Gentofte, Hobro, Lillerød, Holbæk, Skive, Silkeborg, Hjørring, Allerød, Hørsholm, Stenløse, Sønderborg, Tårnby, Ishøj, Glostrup, Odder, Farum, Slagelse, Ølstykke, Frederiksberg, Holstebro, Rønne, og Kalundborg, .

Click-and-collect af smøresprøje er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når vi kigger i data bliver det klart, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis billig smøresprøje og smøresprøje online. Man ser derudover mange gange mennesker lede efter for eksempel smøresprøje priser, køb smøresprøje og smøresprøje tilbud, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Bedste tilbud på smøresprøje

Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for alle at analysere priser på billige smøresprøje online hos flere forretninger på nettet, og for det har massevis af online outlets ikke kunne lade være med at reducere prisen på smøresprøje markant, og endda garantere billig levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig indbringende at efterse et par forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på smøresprøje online forud for at du placerer ordren, således at du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Man skal trods alt ikke overse, at såfremt en online virksomhed markedsfører billige smøresprøje online til salg for en udsalgspris der er utrolig billig, så burde det tit være et kendetegn på en uoprigtig butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en anordning, der skærmer dig overfor snydagtige internet firmaer.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du har til hensigt at honorere betalingen af smøresprøje over en længere periode. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma og Bauhaus.

Ved kig i data bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter fx smøresprøje tilbud og smøresprøje online. Derudover ser vi ofte online shoppere kigge efter fx billig smøresprøje, smøresprøje priser samt køb smøresprøje.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot bringer dig fuldstændig værdifulde muligheder for at studere en længere række eksisterende brugeres observationer og af den grund er det en hjælp, at du læser netbutikkens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige smøresprøje online.

Facebook tilbyder tillige temmelig strålende løsninger til at få indtryk af online forretningens kundefokus. I øvrigt ses faktisk forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at nedfælde en kritik af deres køb, hvilket ligeledes bør udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige smøresprøje online på en e-butik kan de når alt kommer til alt studere dens handelsaftale, dog er det bare ikke særlig spændende, særligt hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at kigge om online forhandleren er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en antydning af at netbutikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at internet firmaet hyppigt undersøges af jurister der er indført i de gældende love.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, for så vidt du udsættes for dilemmaer i processen med din shopping med smøresprøje. Ligeså støtter vi at køberen er vaks omkring de mest aktuelle regler der har indvirkning på bestillingen af smøresprøje online, som for eksempel den returret e-forretningen lover.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man permanent beholder sin købsbekræftelse, således man når som helst kan dokumentere bestillingen af smøresprøje, ligegyldig om man køber hos 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

Anna Møller gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Tina Christensen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Henrik Knudsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Michael gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om internet webshoppen er e-mærket medlem, fordi det burde være et bevis på at internet forretningen retter sig efter de danske retningslinjer, samt at e-firmaet løbende tilses af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene på området. Før nogen køber billige smøresprøje i en online webshop bør de sådan set gennemse butikkens forretningsvilkår.
2Det er efterhånden yderst ligetil for enhver at sammenligne priser online på billige smøresprøje hos flere webshops, og til gengæld garanterer flertallet af internet webshops fragt uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at checke nogle enkelte e-shops efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
3En hel del online shops udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragttyper til smøresprøje. En af favoritterne er nu til dags afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente din bestilling når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig i høj grad gnidningsløs, og tit tillige den mindst kostelige leveringsmåde.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles essentiel i tilfælde af at du mangler dine nye varer fluks, så i det øjemed er det fuldkommen centralt at man efterser den forventede leveringstid på smøresprøje. Flere internet virksomheder lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær på vagt da det kræver at handlen laves tidligere end et fastslået tidspunkt.
5Den mindst kostelige leveringsmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du opholder dig tæt på online firmaets hjemsted. Den type af levering er ualmindeligt central når man har behov for smøresprøje om få sekunder. Alternativt så lover nogle e-forhandlere gratis fragt, men undertiden er det betinget af at der bestilles for et bestemt beløb.
6Trustpilot yder ganske nyttige muligheder for at sondere en stor gruppe andre kunders oplevelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemgår e-handlens anmeldelser forud for at du shopper billige smøresprøje online. Facebook medfører lige så vel evigt stabile genveje til at få indtryk af e-shoppens popularitet.
7Forud for at folk køber billige smøresprøje hos en butik på nettet kan de egentlig se på netshoppens vilkår, det er dog gerne et omfattende projekt. Endvidere foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige smøresprøje online, som fx hvilken returpolitik internet forhandleren tilbyder.
8Nogle enkelte internet shops sikrer fragt uden omkostninger på smøresprøje, men i reglen er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt sum. I øvrigt skal man udvælge den mest prisbevidste leveringsform, som mange gange er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen viser sig mange gange endvidere ualmindeligt fremkommelig. Den mindst kostelige form for levering er uden tvivl selv at hente pakken.
9Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et regulativ, hvilket garanterer en imod falske internet varehuse. Som alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre pengene senere.