HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 2,0 kg
140 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg - DIN 1041
74 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 5,0 kg
224 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk
93 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 2,0 kg
111 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 6,0 kg
261 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 1,0 kg
74 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 0,5 Kg
36 kr.
Læs mere
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft
415 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 4,0 kg
186 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 3,0 kg
149 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg HERO 3062-100
99 kr.
Læs mere
Smedehammer 2,0 kg HERO 3050-200
134 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,5 kg HERO 3050-150
120 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg Kreator KRT901008
98 kr.
Læs mere
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft Kreator
386 kr.
Læs mere
Smedehammer 6,0 kg HERO 3062-600
269 kr.
Læs mere
Smedehammer 2,0 kg HERO 3062-200
134 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk Kreator KRT901108
123 kr.
Læs mere
Smedehammer 3,0 kg HERO 3062-300
180 kr.
Læs mere
Smedehammer 5,0 kg HERO 3062-500
229 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,5 kg HERO 3062-150
120 kr.
Læs mere
Smedehammer 4,0 kg HERO 3062-400
225 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare smedehammer.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en webshop, som kan give sparring omkring smedehammer.
Du vil finde ulighed i priserne på billige smedehammer alt efter hvor du handler online. En del vil have lave priser, imens øvrige giver faglig sparring. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre har butikker i hele landet, og derigennem har man mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra flere producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af smedehammer online.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online får du gode tilbud.
Størstedelen af online nichebutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du modtage mere kyndig rådgivning fra folk som er eksperter i netop smedehammer.
Mange nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber smedehammer online hos dem.
Danmarks største byggecentre
smedehammer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

smedehammer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

smedehammer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

smedehammer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For projekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Af den grund må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med dit store byggeprojekt.
2Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ift. større ombygninger. Store opgaver bør udføres af flere folk. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som fx hjelm og sko som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
4Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
5Du bør aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have udstyret til disposition inden du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
6Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Når du søger eksperthjælp er det lukrativt at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Der kommer jævnligt utidige hovedpiner i forbindelse med større projekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, så man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
8Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af oversigten.
9Måske kan det blive essentielt at have de fornødne byggematerialer til disposition før du begynder byggeriet. Du kan sammensætte en hurtig liste hvor der bør fremgå alt hvad der bliver brug for, og så tjekke materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
10Forinden du igangsætter arbejdet kan det blive ekstremt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Der findes stribevis af vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube bringer dig utrolig meget almennyttig viden, især hvis man benytter engelske ord i din søgning.
12Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et budget for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at gennemgå samtlige udgifter, og herefter gennemgå online tilbud på hver eneste af dem.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Masser af forhandlere på nettet frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige løsninger til levering til smedehammer. En af de populære er p.t. afhentningssteder, hvor du kan afhente de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt tit også den mest letkøbte mulighed for levering.

Du bør endvidere tænke over at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men endda særdeles nem ved køb af smedehammer online. Den billigste fragtform vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du er nær internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på smedehammer er ekstremt aktuel i tilfælde af at vi har brug for din ordre straks, så af den grund er det forholdsvis meningsfuldt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for smedehammer. En lang række e-firmaer i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre online, der dog afhænger af at ordren gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ud af døren inden logistikpersonalet har fyraften.

Flere forhandlere på nettet byder på fragt uden betaling på smedehammer online, men i reglen er det så præmissen at man indkøber for et konkret beløb. Desuden bør man udse dig den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du handler billig smedehammer online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene yder fx afhentning af smedehammer i disse områder:

Hjørring, Værløse, Nærum, Silkeborg, Næstved, Ishøj, Søborg, Kokkedal, Køge, Vordingborg, Nykøbing Falster, Ølstykke, Åbyhøj, Lyngby, Holbæk, Holstebro, Frederikssund, Haslev, Nakskov, Brabrand, Struer, Dragør, Aarhus, Brønshøj, Odder, Viborg, Frederiksberg, Svendborg, Sønderborg, Skanderborg, Valby, Nørresundby, Taastrup, Kolding, Vejle, Hvidovre, Kalundborg, Herlev, Roskilde, Risskov, Ballerup, Frederiksværk, Fredericia, København, Middelfart, Hedensted, Hobro, Korsør, Herning, Nyborg, Randers, Thisted, Skive, Tårnby, Glostrup, Rødovre, Lillerød, Aabenraa, Brøndby, Aalborg, Højbjerg, Vallensbæk, Stenløse, Farum, Lystrup, Haderslev, Vanløse, Helsingør, Gentofte, Grenaa, Greve, Tilst, Gladsaxe, Solrød Strand, Rudersdal, Esbjerg, Virum, Odense, Varde, Frederikshavn, Ikast, Allerød, Albertslund, Hørsholm, Rønne, Charlottenlund, Hedehusene, Horsens, Birkerød, Brønderslev, Hillerød, Slagelse, Ringsted, og Jyllinge, .

Afhentning af smedehammer er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm).

Når man kigger i søgedata er det markant, at internetbrugere ofte kigger efter blandt andet smedehammer priser og smedehammer tilbud. Man ser desuden typisk netshoppere kigge efter blandt andet køb smedehammer, billig smedehammer samt smedehammer online, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og 10-4.

Spar penge på smedehammer

Det er efterhånden ekstremt let gængeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige smedehammer online fra diverse internet firmaer i Danmark, og til gengæld har massevis af internet firmaer set sig tvunget til at trykke prisniveauet på smedehammer helt i bund, og ydermere tilbyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det immervæk være gavnligt at efterse nogle internet foretagender efter udsalg og tilbud på smedehammer online inden du handler, således at du er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4.

Man bør alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forhandler sælger billige smedehammer online for en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk attraktiv, så kan det mange gange være et signal om en uægte online forretning. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, der assisterer en overfor svindlende online shops.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte et tilbud fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil dække pengene til smedehammer over tid. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Silvan.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet smedehammer online og smedehammer priser. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter fx billig smedehammer, køb smedehammer samt smedehammer tilbud.

Udforsk eksisterende kunders ratings

Trustpilot indebærer nogenlunde hensigtsmæssige chancer for at studere flere tidligere forbrugeres betragtninger og derfor rekommanderer vi, at du gransker e-handlens anmeldelser forud for at du bestiller billige smedehammer online.

Facebook leverer ydermere fuldstændig strålende chancer for at få et kig ind i webbutikkens troværdighed. I øvrigt ses mange online forhandlere som gør det muligt at forfatte en anmeldelse af deres køb, hvilket ligeledes kan tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige smedehammer online på en internet forhandler kan de på en vis måde gennemløbe e-butikkens betingelser, det er dog naturligvis ikke super spændende, specielt med de gængse byggecentre som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærket, som skulle være et sympol på at e-forhandleren føjer de opstillede regler, tillige med at den tit revideres af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Det er en rigtig god mulighed for støtte, ifald du møder problemer i forbindelse med din ordre på smedehammer. Desuden er det godt at man er obs på de vigtigste reglementer der gælder for købet af smedehammer online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forhandleren lover.

Derfor er det tillige essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af smedehammer, uafhængig af om man køber ved Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

Mads C gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jens Christensen gav 4 stjerner

Fremragende!

Tina Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Bente G gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online indkøb
1Før folk bestiller billige smedehammer i en shop behøver man for at være på den sikre side granske netshoppens handelsaftale, dog er det undertiden ikke videre spændende. Yderligere støtter vi at køberen er påpasselig med de mest essentielle forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige smedehammer online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-butikken benytter.
2Det er i dag ultra problemfrit for folk at finde frem til de bedste priser online på billige smedehammer på diverse online shops, og med det motiv tilbyder de fleste e-forretninger fragt uden omkostninger. Det kan alligevel være fordelagtigt at analysere en række internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.
3De fleste e-butikker foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragtløsninger til smedehammer. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså yderst uproblematisk, og endda endvidere den mest prisbevidste metode til levering.
4Indtil flere online outlets garanterer levering uden gebyr på smedehammer, men i reglen påkræves det at man handler for et bestemt beløb. Alternativt kan man overveje den billigste fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Denne er en gang i mellem tillige super nem. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
5Vi anbefaler at bemærke om webshoppen er e-mærke godkendt, da det kan være et fingerpeg om at webbutikken efterfølger de danske love, tillige med at online webshoppen tit besigtiges af eksperter som er meget fortrolige reglementet på området. Forinden nogen shopper billige smedehammer på en online webshop bør de altid granske webshoppens forretningsbetingelser.
6Trustpilot forærer dig sådan set tiltalende muligheder for at betragte en stor portion aktuelle kunders domme og derfor slår vi et slag for, at du beser online shoppens bedømmelser forinden du shopper billige smedehammer online. Facebook resulterer i tillige faktisk nyttige muligheder for at få et kig ind i internet butikkens popularitet.
7Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en regel, som dækker køberen overfor falske internet foretagender. Alternativt burde du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage prisen over et længere tidsrum.
8Leveringshastigheden er naturligvis ret relevant hvis du absolut skal bruge varen nu og her, og af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for smedehammer. En hel del e-forretninger giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9Den billigste metode til levering er dog selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet selskabets arbejdslager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld ifald man har behov for smedehammer inden for få dage. Alternativt så lover en række online butikker fragt uden gebyr, men typisk forudsætter det at du shopper for et fastslået beløb.