Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel til gravsted til gulve til bede til pynt

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 15 kg 800 kg 20 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1000 kg 10 kg 500 liter 500 kg

Levering: trailer afhentning i sække i løs vægt i poser vognlæs i bigbag hent selv løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får information omkring småsten.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke butikkens betingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige småsten hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode tilbud, og øvrige satser på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot småsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og i kraft af det har kunderne chancen for at handle online og køre materialerne selv. Derigennem har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne med det samme.
De store byggekæder tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af småsten online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du handler småsten online på deres side.
Flertallet af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online får du en billig pris.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du modtage mere begavet rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis småsten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Før du starter byggeprocessen er det ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Ofte vil det være fornuftigt at lave et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive prisen på dem hver især.
3Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, især ved omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger behøver flere end en enkelt person. Derudover må det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Planlægning bliver kilden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en klar plan, der viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver strategien.
5For udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. Af den årsag må du tit tage notits af prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned når du lige står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Man kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for planeten.
7Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
8Du finder alverdens artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube bringer dig utrolig meget udbytterig viden, særligt ifald man benytter engelske søgeord.
9Muligvis kan det blive essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du iværksætter eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at du har styr på det.
10Du bør ikke på noget tidspunkt mangle grej. Tit vil det være betydningsfuldt at have værktøjet til rådighed akkurat som du går løs med byggeriet. Derudover er det godt at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
11Der viser sig jævnligt utidige vanskeligheder når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved kan det være vigtigt at der er afsat passende tid i køreplanen, som bidrager til at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
12Du kan overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål med hensyn til småsten

 • Hvor købes småsten online?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvad er småsten?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Mange internet foretagender frembyder i dag et stort udvalg af billige former for fragt til småsten. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente din bestilling når det passer dig. Metoden er altså ret let gængelig, og endda tilmed den mest billige leveringsudgave.

  Du bør derudover udse dig at vælge at få udbragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver ofte en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side temmelig simpel ved køb af småsten online. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være at hente pakken selv, som dog beroer på at du opholder dig i nærheden af internet shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Antal dages levering på småsten kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende hvis du skal bruge produktet nu og her, så herved er det fuldt ud klogt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på småsten. Størstedelen af internet shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på en lang række varer online, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen placeres tidligere end et givent tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få produkterne afsendt før pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Nogle enkelte netbutikker byder på gratis fragt på småsten online, men i reglen stiller det krav om at der indkøbes for et fastslået beløb. Desuden kunne du udvælge den billigste leveringsmodel, der tit vil være at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

  Mange netshops tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig småsten derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. De giver blandt andet afhentning af småsten i disse områder:

  Taastrup, Odder, Køge, Brabrand, Hørsholm, Nakskov, Gentofte, Roskilde, Grenaa, Risskov, Slagelse, Ringsted, Ikast, Holbæk, Nærum, Lyngby, Korsør, Allerød, Fredericia, Vallensbæk, Ballerup, Vejle, Søborg, Hedensted, Charlottenlund, Struer, Værløse, Vordingborg, Birkerød, Brøndby, Rønne, Herlev, Farum, Nykøbing Falster, Greve, Kalundborg, Aalborg, Næstved, Haslev, Kokkedal, Viborg, Herning, Tårnby, Jyllinge, Aarhus, Silkeborg, Nørresundby, Højbjerg, Åbyhøj, Thisted, Middelfart, Solrød Strand, Esbjerg, Gladsaxe, Randers, Virum, Brønderslev, Glostrup, Hedehusene, Rødovre, Frederikshavn, Helsingør, Rudersdal, Kolding, Hvidovre, Ølstykke, Lillerød, Brønshøj, Hillerød, Valby, København, Stenløse, Skive, Dragør, Varde, Sønderborg, Frederikssund, Nyborg, Haderslev, Vanløse, Horsens, Svendborg, Frederiksberg, Tilst, Frederiksværk, Hobro, Skanderborg, Aabenraa, Holstebro, Lystrup, Hjørring, Ishøj, Odense, og Albertslund, .

  Click-and-collect for småsten er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

  Når man kigger i tallene fremstår det klart, at mennesker som regel efterspørger fx småsten online og køb småsten. Derudover oplever vi typisk mennesker lede efter bl.a. småsten priser, billig småsten samt småsten tilbud, foruden de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Få rabat på småsten

  Det er efterhånden særligt enkelt for folk at sammenligne tilbud på billige småsten online i blandt flere e-shops, og af den grund har massevis af e-forhandlere været nødt til at nedskære salgspriserne på småsten drastisk, og ovenikøbet frembyde gratis levering.

  Dog kan det til hver en tid være gunstigt at efterse et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på småsten online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Stark.

  Du må trods alt huske på, at ifald en e-forhandler afhænder billige småsten online på tilbud til en pris der kan virke uhørt god, kan det mange gange være et tegn på en svindel online shop. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i en anordning, hvilket støtter en imod fup firmaer på nettet.

  Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at klare pengene til småsten over en periode. Dette fås ofte hos specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger fx småsten tilbud og køb småsten. Derudover oplever man typisk mennesker søge blandt andet småsten online, småsten priser og billig småsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til pynt til gulve til bede til haven til indkørsel

  Mængder: 10 kg 15 kg 15 kg 25 kg 1 m3 1 ton 25 kg 500 liter 20 kg 500 kg 800 kg 1 kubikmeter 1000 kg

  Levering: trailer vognlæs afhentning i løs vægt i poser i bigbag løst leveret hent selv i sække

  Kig på tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot bringer dig de facto ærlige muligheder for at tolke ret mange nuværende brugeres erfaringer og herved kan det anbefales, at du udforsker e-forhandlerens ratings før du køber billige småsten online.

  Facebook præsterer for øvrigt fuldstændig fine chancer for at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed. Her er der faktisk internet virksomheder som tilbyder kunderne at notere en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel bør udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen shopper billige småsten online hos en internet forhandler behøver man faktisk gennemløbe webshoppens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig morsomt, specielt ved de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Et andet forslag kan være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, grundet at det typisk er en garanti for at webshoppen understøtter de officielle regler, og at e-firmaet hyppigt tilses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

  Det giver dig lejlighed til at få assistance, hvis du får besvær med din bestilling af småsten. Udover dette tilrådes det at køber er opmærksom på de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af småsten online, f.eks. den returret e-forhandleren kører med.

  På grund af dette er det tillige relevant, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, så man senere kan bekræfte sit køb af småsten, ligegyldig om man shopper hos 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller Bygma.

  Morten U gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Morten Jørgensen gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Niels gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Anne Poulsen gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  9 tips til køb på nettet
  1Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som begunstiger kunden overfor svindlende internet handler. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere omkostningerne senere.
  2Trustpilot præsterer adskillige strålende muligheder for at gøre dig bekendt med en stor portion øvrige forbrugeres reflektioner og af den grund tilråder vi, at du tjekker webshoppens ratings forud for at du køber billige småsten online. Facebook genererer endvidere altid habile løsninger til at få et kig ind i internet forretningens popularitet.
  3Nogle få internet outlets lover portofri levering på småsten, men oftest påkræves det at du shopper for en konkret pris. I øvrigt bør man udvælge den prisbilligste leveringsversion, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Den er som oftest også ret bekvem. Den prisbilligste leveringsmulighed er unægtelig at hente pakken selv.
  4Det er jo ret praktisk for alle at sammenligne tilbud online på billige småsten på forskellige internet varehuse, og af den grund præsterer en hel del internet firmaer fragt uden betaling. Derfor kan det immervæk vise sig lukrativt at se nærmere på en række shops på nettet efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at modtage den bedste pris.
  5Størstedelen af internet selskaber tildeler nu om dage en række forskellige billige fragtformer til småsten. Den mest moderne er nu om dage pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Leveringstypen er altså ualmindeligt praktisk, og i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.
  6Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, da det længe har været et signal om at internet webshoppen efterfølger de opstillede regler, samt at internet firmaet nu og da kigges til af specialister der er inde i vilkårene. Inden nogen køber billige småsten i en netshop behøver de uden tvivl se på netshoppens vilkår.
  7Den mindst kostelige fragttype vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets arbejdslager. Den mulighed for fragt er virkelig relevant om man har behov for småsten med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere e-handler i Danmark fragt uden omkostninger, men oftest påkræves det at du bestiller for et fastslået beløb.
  8Leveringsdygtigheden kan være vældig væsentlig om man står og skal bruge produktet om kort tid, og derfor er det tydeligvis centralt at du efterser den anslåede leveringsdato på småsten. Flere internet shops byder på billig levering på næste hverdag på en hel del varer, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren placeres forinden et konkret klokkeslæt.
  9Forud for at nogen køber billige småsten hos en netshop kunne man på en vis måde granske forhandlerens forretningsaftale, men det er for det meste en tidskrævende opgave. Desuden foreslåes det at køber er opmærksom på de mest aktuelle regler der kan influere på købet af billige småsten online, som fx hvilken ombytningsret online webshoppen kører med.