Husejeren.dk

Slibesål

Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10-KS
315 kr.
Læs mere
Festool Slibesål DX 93, RO 90 DX
125 kr.
Læs mere
Festool Slibesål SSH 115x221/10-RS 1 C
240 kr.
Læs mere
Festool Slibesål 93x266/14 Stickfix
340 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-80x130/8
205 kr.
Læs mere
Festool Slibesål
125 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x221/10 RS 1 C
280 kr.
Læs mere
Festool Slibesål SSH-115x225/10
245 kr.
Læs mere
Festool Slibesål SSH-93x175/8
205 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10
280 kr.
Læs mere
Festool Slibesål DX93
100 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare slibesål.
Du vil finde ulighed i priserne på billige slibesål fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode priser, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af slibesål.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke butikkens regler.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Når du vil have varerne med det samme eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har mange mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Hermed har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af slibesål online.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler slibesål online fra deres webshop.
Forskellige niche netbutikker er specialister i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Således bør du modtage mere konstruktiv sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop slibesål.
En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder
slibesål silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

slibesål jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

slibesål harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

slibesål bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på hver eneste af dem.
3Du finder mange instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter den engelske version.
4Der kommer uden tvivl utidige bump på vejen når det kommer til svære projekter, og derfor vil det vise sig vigtigt at der er afsat en del plads i arbejdsplanen, med det formål at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
5Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Derfor bør du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
6Du kunne tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Hvis du indhenter eksperthjælp kan det være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
7Forberedelse bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din agenda.
8Du bør nødig undvære udstyr. Ofte vil det være klogt at du har udstyret til disposition idet du iværksætter byggeprocessen. Husk også at indregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
9Før du starter byggeprocessen kan det vise sig meget vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Du kan få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet er altså betinget af at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
11Det kan blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer handlet ind inden du iværksætter projektet. Du kan sammensætte en punktforms note hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og derefter granske hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til projektet, hovedsageligt ved omfattende arbejdsopgaver. Krævende opgaver kræver flere mennesker. Ydermere er det bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er yderst betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Adskillige online webshops yder nu flere billige leveringsmidler til slibesål. En sikker vinder er for nærværende pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Denne er jo ultra uproblematisk, samt i mange tilfælde endda den billigste løsning til levering.

Du bør ligeledes tænke over at få ordren bragt til dit hus eller ud til dit arbejde. Den er mange gange en sjat mindre billig, men på den anden side meget smart ift. slibesål online. Den mest letkøbte leveringsform er unægtelig at hente varerne selv, som dog stiller krav om at du lever i nærheden af online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på slibesål er virkelig bestemmende forudsat vi har behov for dine nye produkter med det samme, så i det øjemed er det uden tvivl centralt at vi ser den forventede leveringstid for slibesål. Flere byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på mange af deres varenumre online, hvilket står og falder med at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer distribueret inden lagermedarbejderne har fri.

En hel del online forhandlere tilbyder fragt uden beregning på slibesål online, men tit er det under betingelse af at du handler for en fastsat pris. Som alternativ må man overveje den mest betalelige fragtmetode, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig slibesål derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på slibesål i disse byer:

Randers, Thisted, Gentofte, Odder, Frederikssund, Stenløse, Jyllinge, Herning, København, Risskov, Hillerød, Helsingør, Kolding, Ishøj, Slagelse, Hjørring, Glostrup, Frederiksværk, Greve, Holbæk, Korsør, Vanløse, Rønne, Åbyhøj, Frederiksberg, Haslev, Hobro, Valby, Odense, Frederikshavn, Albertslund, Lystrup, Roskilde, Værløse, Ballerup, Dragør, Brønderslev, Køge, Nykøbing Falster, Skive, Højbjerg, Grenaa, Svendborg, Horsens, Solrød Strand, Nørresundby, Brøndby, Tårnby, Lyngby, Aalborg, Haderslev, Rødovre, Vejle, Hedensted, Tilst, Brabrand, Silkeborg, Lillerød, Aabenraa, Kokkedal, Hedehusene, Allerød, Gladsaxe, Næstved, Rudersdal, Struer, Farum, Brønshøj, Charlottenlund, Middelfart, Virum, Nærum, Taastrup, Vallensbæk, Varde, Hvidovre, Sønderborg, Hørsholm, Viborg, Vordingborg, Herlev, Skanderborg, Ringsted, Kalundborg, Nyborg, Ikast, Esbjerg, Birkerød, Fredericia, Nakskov, Aarhus, Søborg, Holstebro, og Ølstykke, .

Klik-og-hent for slibesål er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i data er det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger fx billig slibesål og slibesål priser. Man ser desuden tit folk efterspørge for eksempel slibesål tilbud, slibesål online og køb slibesål, plus de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Spar penge på slibesål

Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige slibesål online på diverse internet butikker i Danmark, og derved har adskillige internet foretagender været tvunget til at presse priserne på slibesål helt i bund, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Dog kan det immervæk blive lønnende at besigtige forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser på slibesål online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Du skal trods alt huske på, at såfremt en internet handler annoncerer billige slibesål online for en pris der er uhørt fremragende, så burde det undertiden være et faresignal om en bedragerisk internet butik. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af en regel, hvilket hjælper folk imod uoprigtige internet butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil betale beløbet til slibesål over en længere periode. Det foreslåes typisk i niche webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at mennesker tit leder efter for eksempel køb slibesål og slibesål priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge for eksempel billig slibesål, slibesål online samt slibesål tilbud.

Kig på folks oplevelser

Trustpilot fremskaffer egentlig ærlige muligheder for at granske en hel del andre køberes meninger og af den grund er det en hjælp, at du kigger på online forhandlerens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige slibesål online.

Facebook yder tilsvarende visse uafhængige metoder til at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. Herinde møder vi en række internet forretninger hvor man kan frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige slibesål online på en webbutik bør de principielt bese virksomhedens regler, men det er typisk ikke særlig sjovt, specielt på de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

En nem løsning kunne måske være at bemærke om webbutikken er e-mærket medlem, hvilket kan være et signal om at internet shoppen understøtter de danske retningslinjer, udover at online virksomheden hyppigt overvåges af fagmænd som er indført i de gældende love.

Det er en rigtig god lejlighed til at få assistance, hvis du udsættes for besvær i forbindelse med dit indkøb af slibesål. Ydermere er det smart at man er påpasselig med de fundamentale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af slibesål online, som fx den ombytningsret internet forhandleren bruger.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan bevidne sin bestilling af slibesål, ligegyldig om man har bestilt hos Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller Bauhaus.

Jan P gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hanne D gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Birthe gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Rasmus Petersen gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 tips til køb på nettet
1En hel del internet forretninger garanterer portofri fragt på slibesål, men typisk er det kun gældende hvis du aftager for en konkret sum. Som alternativ kunne man beslutte sig for den mest billige leveringsmetode, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver som regel omvendt i høj grad fleksibel. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
2Trustpilot tilbyder dig visse gavnlige genveje til at dechifrere diverse eksisterende konsumenters domme og derfor er det prisværdigt, at du studerer online firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige slibesål online. Facebook præsterer endvidere ganske gode metoder til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis ret aktuel forudsat du står og skal bruge din ordre inden for kort tid, og med det formål er det virkelig på sin plads at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato for slibesål. En del webbutikker garanterer billig 1 hverdags levering på flere varer, men vær påpasselig da det er påkrævet at ordren lægges forud for et fast tidspunkt.
4Generelt tilråder vi at tjekke om internet selskabet er medlem af e-mærket, hvilket ofte er en sikring om at internet forretningen opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at online shoppen nu og da efterses af jurister som er meget bekendte med lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige slibesål på en online forretning behøver de når alt kommer til alt betragte e-butikkens forretningsvilkår.
5Den billigste mulighed for fragt vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du har bopæl lige ved internet webshoppens lager. Den løsning er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge slibesål om kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere e-forretninger i Danmark levering uden beregning, men typisk kun når der bestilles for en konkret pris.
6Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en orden, der værner folk imod snydagtige online virksomheder. Som et alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, når du hellere vil klare regningen over tid.
7Forud for at folk handler billige slibesål i en shop kunne man de facto gennemgå webbutikkens handelsaftale, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende. Dertil foreslåes det at du er vaks omkring de mest vedkommende forhold der kan influere på handlen med billige slibesål online, for eksempel den ombytningspolitik internet webshoppen anvender.
8Det er efterhånden usædvanlig enkelt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige slibesål i blandt diverse e-butikker, og derfor frembyder en lang række webshops billig fragt. Det kan til hver en tid blive lønsomt at checke et par forskellige forretninger på nettet efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at modtage den bedste pris.
9Mange e-forretninger yder efterhånden alverdens billige leveringsmidler til slibesål. En af dem der er mest populær er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter produkterne når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo særdeles overkommelig, samt oftest desuden den mest letkøbte leveringsudgave.