Husejeren.dk

Slibemus

Akku Slibemus 18V LI-ION SOLO
365 kr.
Læs mere
Slibemus 220 watt
369 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt
186 kr.
Læs mere
Akku-slibemus 18 V Li-ion Solo - TE-OS 18/1
249 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk.
571 kr.
Læs mere
Slibemus 105 watt
174 kr.
Læs mere
Slibemus 20 Volt + 10 stk. papir - SOLO
383 kr.
Læs mere
Black&decker Slibemus 550w
300 kr.
Læs mere
Black&decker Akku Slibemus 18v Bdcds18n-xj (uden Batteri Og Lader)
500 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige slibemus hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at køre materialerne selv. Dette er specielt et alternativ hos de store byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring slibemus.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Flere byggecentre udbyder et bredt varesortiment, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare slibemus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og herigennem har du valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at undgå fragten, samt endda hente varerne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra mange producenter, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af slibemus online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du forvente ekstremt erfaren assistance fra folk med specialistviden i lige præcis slibemus.
Flertallet af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en lavere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du bestiller slibemus online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
slibemus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

slibemus silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

slibemus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

slibemus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum se vejrudsigten når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
2Godt forarbejde vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal have en strømlinet plan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver planen.
3Forinden du iværksætter byggeprojektet er det ekstremt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Typisk vil det vise sig fundamentalt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at notere hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
5Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når der er tale om store byggeopgaver. Flere byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
6Der kommer jævnligt uventede udfordringer når det handler om omfattende opgaver, og herved kan det være vigtigt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
7I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at projektet forbedrer naturen.
8Du bør gennemtænke om du selv vil klare hele projektet, eller du burde skaffe eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Hvis du henter eksperthjælp er det en god idé at søge tilbud fra diverse virksomheder.
9Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er kilde til temmelig meget konstruktiv viden, navnligt hvis man søger på engelsk.
10Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig klogt at du har grejet klar til brug idet du starter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
11Du bør nødig glemme dit eget ve og vel, så husk påklædning som arbejdssko som sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er smart at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
12Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer klar i god tid før du igangsætter din byggeproces. Du kunne udarbejde en enkel oversigt hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og derefter granske oversigten, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Størstedelen af forhandlere på nettet giver efterhånden mange forskellige billige fragtløsninger til slibemus. En af de mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de købte varer lige når det passer dig. Fragtformen er jo vældig smart, og typisk endvidere den billigste fragtmulighed.

Du burde omvendt udse dig at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden viser sig sædvanligvis en anelse mere bekostelig, men på den anden side ualmindeligt let gængelig ift. slibemus online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved e-firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på slibemus er naturligvis ultra aktuel når du absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og med det formål er det øjensynligt relevant at du finder leveringstidspunktet ved slibemus. Masser af online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, men vær obs på at det er forudsat at du bestiller inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen sendt afsted forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Nogle få outlets på nettet garanterer gebyrfri levering på slibemus online, men for det meste er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret pris. Som alternativ bør man gribe den mindst kostelige leveringsudgave, der gerne vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted.

De største kæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig slibemus online og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne udlover bl.a. click-and-collect på slibemus i disse byer:

Lillerød, Risskov, Frederikssund, Nyborg, Holstebro, Allerød, Odder, Jyllinge, Hvidovre, Lystrup, Aalborg, Tårnby, Brønshøj, Valby, Varde, Vallensbæk, Horsens, Skive, Solrød Strand, Rønne, Taastrup, Helsingør, Vejle, Herlev, Gladsaxe, Rudersdal, Aabenraa, Nakskov, Hillerød, Slagelse, Sønderborg, Esbjerg, Kolding, Dragør, Ølstykke, Højbjerg, Hobro, Hjørring, Roskilde, Vanløse, Haderslev, Albertslund, Frederiksværk, Fredericia, Ishøj, Værløse, Thisted, Kalundborg, Randers, Frederikshavn, Frederiksberg, Søborg, Nørresundby, Korsør, Gentofte, Nærum, Brønderslev, Åbyhøj, Grenaa, Stenløse, Birkerød, Farum, Ballerup, Hørsholm, Hedehusene, Brøndby, Middelfart, Odense, Glostrup, Struer, Holbæk, Virum, Charlottenlund, Næstved, Greve, Kokkedal, Silkeborg, Tilst, Ikast, Herning, Haslev, Lyngby, Svendborg, Brabrand, Køge, Hedensted, Nykøbing Falster, Aarhus, Viborg, Rødovre, Vordingborg, København, Ringsted, og Skanderborg, .

Click-and-collect af slibemus er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet slibemus online og slibemus priser. Vi ser desuden ofte folk efterspørge for eksempel slibemus tilbud, billig slibemus samt køb slibemus, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma og 10-4.

Bedste tilbud på slibemus

Det er i dag yderst problemfrit for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige slibemus online på flere e-butikker, og til gengæld har masser af forretninger på nettet været tvunget til at presse priserne på slibemus markant, og ydermere byde på fragt uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk blive nyttigt at sammenligne diverse netbutikker efter tilbud og rabatter på slibemus online inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at når en forhandler på nettet afhænder billige slibemus online for en pris som kan ses som overordentlig attraktiv, så er det for det meste være en indikator for en snydagtig internet handler. Handler med kort er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, der støtter dig som kunde overfor fup internet handler.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen på slibemus ude i fremtiden. Det fås typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Når man kigger i tendenserne er det klart, at netshoppere typisk efterspørger bl.a. slibemus tilbud og slibemus online. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge for eksempel billig slibemus, slibemus priser samt køb slibemus.

Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot byder på i højeste grad ønskværdige genveje til at kortlægge adskillige øvrige brugeres bedømmelser og derved er det godt, at du kigger på e-butikkens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige slibemus online.

Facebook genererer også tilpas gode genveje til at få kendskab til netbutikkens kundefokus. Herinde ser vi faktisk online outlets som tilbyder folk at udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket desuden burde udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige slibemus online hos en internet butik kunne man de facto betragte netshoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende projekt, specielt ved de gængse byggecentre som Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativ kan derfor være at bemærke hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en angivelse af at e-butikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at e-firmaet hyppigt overvåges af fagmænd der er inde i bestemmelserne på området.

Det giver dig mulighed for støtte, såfremt du forvoldes udfordringer i forbindelse med dit køb af slibemus. Dertil er det en hjælp at køber er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af slibemus online, f.eks. hvilken returneringsret webbutikken lover.

Her er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid sikrer sin faktura, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af slibemus, ligegyldig om man køber hos Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Helle N gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Anna gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Tina I gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Thomas gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til din online shopping
1Fragtperioden er selvfølgelig ualmindeligt relevant om vi behøver produktet med det samme, og af den grund er det altså relevant at man tjekker den anslåede leveringstid for slibemus. Flere internet virksomheder yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, som imidlertid kræver at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat klokkeslæt.
2Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en orden, hvilket hjælper dig som køber overfor snydagtige internet foretagender. Alternativt burde du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere beløbet over en længere periode.
3Forinden folk bestiller billige slibemus i en online webshop burde de i virkeligheden løbe igennem e-butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig spændende. Derudover er det en hjælp at du er klar over de mest betydningsfulde vedtægter der er gældende for handlen med billige slibemus online, for eksempel den byttepolitik online webshoppen tilbyder.
4Den mest betalelige mulighed for fragt vil altid være at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du opholder dig nærved online forretningens tilholdssted. Den mulighed for levering er naturligvis ret aktuel når du har behov for slibemus straks. Alternativt så lover flere internet varehuse fragtfri levering, men undertiden kræves det at der shoppes for en fastsat sum.
5Trustpilot byder på visse gunstige løsninger til at studere mange øvrige forbrugeres meninger og derfor er det fornuftigt, at du gransker online webshoppens ratings forud for at du shopper billige slibemus online. Facebook byder på også en del anstændige chancer for at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed.
6Det er efterhånden temmelig gnidningsløst for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige slibemus fra forskellige outlets på nettet, og af den grund garanterer mange online forhandlere levering uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig lønnende at udforske nogle forskellige online virksomheder efter rabat og tilbud før du handler, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Nogle shops på nettet byder på fragtfri levering på slibemus, men i reglen er det påkrævet at man aftager for en konkret sum. Ellers skal man foretrække den mindst kostelige leveringsversion, som oftest vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Metoden viser sig typisk endda ret så smart. Den mest betalelige mulighed for fragt er unægtelig at hente ordren selv.
8Størstedelen af e-shops frembyder i dag mange forskellige billige fragttyper til slibemus. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne den dag der passer dig. Denne er nemlig super bekvem, samt endda ligeledes den billigste fragtmetode.
9Generelt foreslår vi at tjekke om internet butikken er e-mærket, grundet at det længe har været en antydning af at online webshoppen lever op til de danske love, foruden at webshoppen løbende overværes af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love. Forud for at folk shopper billige slibemus hos en e-shop kunne de for at være sikker løbe igennem dens handelsbetingelser.