Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P400 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P500 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P150 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P240 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P600 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale Vlies 115x152 MD 100 VL/25
265 kr.
Læs mere
Festool slibemateriale Vlies STF D125 green/10 496510
220 kr.
Læs mere
Festool slibemateriale Vlies STF D150/0 green/10 496508
270 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P180 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P320 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P800 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P120 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale Vlies STF 80x130/0 S800 VL/5
70 kr.
Læs mere
Festool slibemateriale Vlies STF D125 White/10 496511
220 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare slibemateriale.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos en webshop, som kan give hjælp til valg af slibemateriale.
Der findes forskelle i priserne på billige slibemateriale fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på billige priser, og nogle giver et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af slibemateriale online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har man mulighed for at bestille online og hente varerne selv. Af den grund kan du undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en lavere pris.
Størsteparten af specialiserede webshops har en stor passion for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund forventes det at du får mere indsigtsfuld service fra mennesker med specialistviden i netop slibemateriale.
De fleste niche netbutikker er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle slibemateriale online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
slibemateriale harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

slibemateriale silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

slibemateriale jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

slibemateriale bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kunne tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du bør få professionel assistance til noget af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at notere en pris fra en håndfuld virksomheder.
2Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ift. store arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger behøver mere end en person. Samtidig vil det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
3Du vil under ingen omstændigheder undvære grej. Tit vil det være fordelagtigt at have værktøjet klar idet du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i økonomien.
4I god tid inden at du starter arbejdet kan det være yderst vigtigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
5Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til ens omkostning ved dem slavisk.
6Der præsenterer sig næsten altid utidige hovedpiner i forbindelse med krævende byggeprojekter, og derfor er det meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i planen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
7Du må nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som skåner dig imod mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Der findes alverdens artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube faciliterer betydelige mængder brugbar info, ikke mindst såfremt man søger på engelsk.
9I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for klimaet.
10For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag bør du ofte undersøge vejrforudsigelserne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke pludselig begynder at regne bedst som du står midt i dit avancerede projekt.
11Det viser sig aktuelt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig oversigt som samler de materialer du har brug for, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
12Planlægning er vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en klar agenda, der fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En lang række e-forretninger udlover nu om dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til slibemateriale. Den mest anvendte er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente ordren når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig ekstremt uproblematisk, og oftest endvidere den billigste leveringsmetode.

Du kan alternativt udse dig at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver typisk en tand mere pebret, men også vældig fremkommelig ved køb af slibemateriale online. Den billigste løsning er dog selv at hente varerne, men det forudsætter at du er i nærheden af internet webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på slibemateriale er jo ultra bestemmende hvis vi behøver dine nye produkter omgående, så af den grund er det temmelig vigtigt at man besigtiger den estimerede leveringsdato på slibemateriale. En række e-shops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren ekspederet inden logistikpersonalet har fri.

Nogle internet foretagender frembyder levering uden betaling på slibemateriale online, men for det meste er det så præmissen at der handles for en præcis sum. Som alternativ bør man overveje den prisbilligste leveringsmanér, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

Adskillige netshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig slibemateriale hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af slibemateriale i følgende byer:

Skive, Aarhus, Thisted, Birkerød, Middelfart, Højbjerg, Kokkedal, Rudersdal, Horsens, Hvidovre, Tårnby, Holstebro, Herlev, Kolding, Hobro, Tilst, Vallensbæk, Hjørring, Næstved, Esbjerg, Fredericia, Ishøj, Nærum, Glostrup, Svendborg, Ølstykke, Rødovre, Brøndby, Frederikssund, Lillerød, Risskov, Nørresundby, Hedensted, Haslev, Køge, Gladsaxe, Varde, Brønderslev, Solrød Strand, Brønshøj, Ikast, Kalundborg, Allerød, Værløse, Herning, Stenløse, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Hørsholm, Charlottenlund, Haderslev, Søborg, Silkeborg, Gentofte, Albertslund, Odense, Viborg, Valby, Jyllinge, Aabenraa, Struer, Grenaa, Frederiksberg, Nakskov, Randers, Slagelse, Sønderborg, Lyngby, Rønne, Taastrup, Nyborg, Frederiksværk, Holbæk, Vejle, Aalborg, Vanløse, Odder, Helsingør, Greve, Farum, Vordingborg, Korsør, Roskilde, Brabrand, København, Lystrup, Ballerup, Dragør, Frederikshavn, Virum, Hillerød, Hedehusene, Skanderborg, og Ringsted, .

Afhentning ift. slibemateriale er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Ved indkig i søgedata er det klart, at folk ofte leder efter for eksempel slibemateriale priser og slibemateriale online. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge blandt andet slibemateriale tilbud, køb slibemateriale samt billig slibemateriale, plus de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Den bedste pris på slibemateriale

Det er temmelig smertefrit for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige slibemateriale online på forskellige internet webshops, og af den grund har mange online webshops ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på slibemateriale drastisk, og i øvrigt yde gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid blive profitabelt at efterse en række internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på slibemateriale online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal bare være obs på, at såfremt en e-shop udlover billige slibemateriale online til salg for en salgspris der virker kolossalt overkommelig, så bør det tit være et kendetegn på en bedragerisk e-forhandler. Shopping med kort er i hvert fald inkluderet i en orden, der assisterer en overfor uoprigtige internet butikker.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere betalingen af slibemateriale over tid. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter fx slibemateriale priser og køb slibemateriale. Vi ser derudover tit netshoppere søge efter blandt andet slibemateriale tilbud, billig slibemateriale og slibemateriale online.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot leverer super fornemme chancer for at betragte adskillige tidligere forbrugeres iagttagelser og derved er det klogt, at du undersøger internet butikkens vurderinger forinden du køber billige slibemateriale online.

Facebook giver dig lige så vel egentlig gode løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundetilfredshed. Herinde ses nogle internet shops som tilbyder kunderne at publicere en kritik af virksomhedens service, hvilket også kan udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige slibemateriale online i en e-handler behøver de sådan set gennemløbe dens vilkår, dog er det mange gange et omfattende projekt, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Et andet forslag kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være et kendetegn for at netshoppen lever op til de danske regler, udover at forretningen en gang i mellem føres tilsyn med af fagfolk som kender reglerne.

Det giver dig chance for hjælpende service, såfremt du møder besvær ved din handel med slibemateriale. Foruden dette foreslåes det at du er på vagt for de elementære vilkår der har indvirkning på bestillingen af slibemateriale online, for eksempel den returpolitik internet shoppen tilbyder.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid kan bevise sit køb af slibemateriale, ligegyldig om man shopper ved Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4 eller Davidsen.

Mette P gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Karen T gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Anna P gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Lone P gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en lovbestemmelse, som værner dig som køber imod svindlende forretninger på nettet. Alternativt burde du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du agter at godtgøre regningen ude i fremtiden.
2Leveringstiden kan vise sig at være super bestemmende ifald vi behøver dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det særdeles centralt at du studerer den forventede leveringsdato på slibemateriale. En række online outlets byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter, som alligevel er afhængig af at ordren placeres forud for et besluttet tidspunkt.
3Trustpilot frembyder fuldstændig troværdige genveje til at kigge nærmere på adskillige øvrige køberes erfaringer og af den grund foreslåes det, at du gransker webshoppens ratings før du bestiller billige slibemateriale online. Facebook præsterer tilsvarende ganske fantastiske metoder til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed.
4Flere internet webshops yder gratis fragt på slibemateriale, men for det meste afkræver det at man bestiller for en konkret pris. Ellers kan man overveje den mindst kostelige metode til levering, der oftest er at få leveret dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden er af og til også særligt praktisk. Den prisbilligste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
5Mange internet outlets tildeler nu diverse forskellige billige leveringsmidler til slibemateriale. Den mest populære er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo ret så let gængelig, samt endda desuden den billigste leveringsmanér.
6Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du bor med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted. Den løsning til levering er selvfølgelig ret aktuel om man har behov for slibemateriale omgående. Alternativt så lover enkelte e-butikker billig fragt, men i reglen er det under betingelse af at man aftager for en præcis sum.
7Det er i dag ualmindeligt enkelt for alle at tjekke tilbud online på billige slibemateriale i blandt forskellige netbutikker, og med det motiv yder masser af online varehuse fragt uden gebyr. Trods dette kan det alligevel blive nyttigt at sammenholde indtil flere internet forhandlere efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er garanteret at få den billigste pris.
8Vi anbefaler at se hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en garanti for at e-forhandleren lever op til de danske regler, samt at internet forhandleren nu og da undersøges af sagkyndige der har megen viden om de gældende bestemmelser. Før folk køber billige slibemateriale i en internet forhandler kan man i virkeligheden tyde dens vilkår.
9Før nogen bestiller billige slibemateriale hos en e-shop burde man uden tvivl få overblik over forhandlerens regler, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Endvidere kan det være til hjælp at køber er på vagt for de mest relevante regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige slibemateriale online, til eksempel den returret online butikken garanterer.