Festool Slibeark 230x280 P150 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P40 GR/10
105 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P100 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P400 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P60 GR/10
90 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P240 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P320 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P180 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool slibeark 230x280 Granat P100
240 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P80 GR/10
85 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P220 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P120 GR/10
80 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige slibeark fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, imens nogle giver faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et stort produktudvalg, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare slibeark.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggemarked, som tilbyder sparring og vejledning omkring slibeark.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Det er særligt en mulighed i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og af den grund har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Derigennem er det muligt at slippe for fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra mange producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af slibeark online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet er små firmaer, der oftest er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe slibeark online fra deres webshop.
Alverdens niche netbutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en lavere pris.
Majoriteten af specialiserede webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor vil du modtage endnu mere indsigtsfuld service fra personale med specialistviden i netop slibeark.
De 10 største byggemarkeder
slibeark silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

slibeark jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

slibeark harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slibeark bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det vil vise sig af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går til værks med arbejdet. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel huskeliste hvor der bør fremgå det du får brug for, og derefter efterse hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
2Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have udstyret klar inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden godt at tage højde for de tilhørende omkostninger i budgettet.
3Du finder mange forskellige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv viden, ikke mindst ifald man benytter engelske ord i din søgning.
4I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt projektet er klimavenligt. At få tilskud kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på planeten.
5Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når det er vigtige byggeprocesser. Større ting gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det være mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Det er vigtigt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det må være forstandigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og dernæst indsamle billige priser på dem enkeltvis.
7Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt er det aldeles afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du bør vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at få priser fra forskellige leverandører.
9Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret plan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din strategi.
10Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. arbejdssko der hjælper dig imod potentielle risici. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt når du ikke har hjælp fra en ekspert.
11For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Derfor kan du ofte lægge mærke til prognosen for vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne når du netop er gået i gang med dit avancerede byggeprojekt.
12Der kommer typisk utidige hovedpiner når det handler om omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, med det formål at man er ubekymret om at komme i mål.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Masser af internet shops udlover nu til dags et hav af forskellige billige metoder til levering til slibeark. En af favoritterne er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når du har lyst. Fragttypen er altså temmelig ukompliceret, samt i mange tilfælde endda den prisbilligste løsning til levering.

Du kunne omvendt overveje at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er som regel en kende mindre billig, men samtidig yderst smertefri ved køb af slibeark online. Den mindst kostelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter ordren, som jo forudsætter at du er nær online virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på slibeark kan i nogle tilfælde være ultra relevant såfremt man behøver varerne omgående, og herved er det virkelig relevant at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på slibeark. Adskillige internet shops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men vær vagtsom da det regnes ud fra at handlen laves forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne klargjort forinden de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte forhandlere på nettet lover levering uden beregning på slibeark online, men undertiden er det påkrævet at du bestiller for et fastsat beløb. Desuden kan du foretrække den mindst kostelige leveringsversion, som mange gange er at få bragt varerne til et afhentningssted.

De fleste netshops tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig slibeark online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og 10-4. De tildeler fx klik-og-hent på slibeark i disse byer:

Virum, Viborg, Struer, Allerød, Stenløse, Haslev, Frederikssund, Taastrup, Hørsholm, Ringsted, Rønne, Aabenraa, Farum, Svendborg, Solrød Strand, Ikast, Hillerød, Ølstykke, Nørresundby, Vordingborg, Jyllinge, Horsens, Varde, Roskilde, Dragør, Brabrand, Nærum, Tårnby, Kolding, Brønderslev, Aalborg, Korsør, Randers, Nyborg, Ballerup, Lyngby, Greve, Tilst, Helsingør, Herning, Næstved, Ishøj, Højbjerg, Valby, Hobro, Frederikshavn, Kokkedal, Fredericia, Slagelse, Søborg, Gentofte, Sønderborg, Haderslev, Charlottenlund, Lillerød, Vejle, Rødovre, Vanløse, Aarhus, Rudersdal, Hjørring, Grenaa, Odense, Værløse, Holstebro, Silkeborg, Risskov, Esbjerg, Hedehusene, Skive, Holbæk, Birkerød, Lystrup, Albertslund, Køge, Odder, Nykøbing Falster, Glostrup, København, Vallensbæk, Skanderborg, Frederiksberg, Kalundborg, Brøndby, Nakskov, Åbyhøj, Gladsaxe, Hvidovre, Hedensted, Middelfart, Herlev, Brønshøj, Frederiksværk, og Thisted, .

Afhentning for slibeark er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet slibeark priser og billig slibeark. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter bl.a. slibeark online, køb slibeark og slibeark tilbud, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Få den bedste pris på slibeark

Det er jo særligt ukompliceret for købere at søge sig frem til tilbud på billige slibeark online på diverse shops på nettet, og altså har adskillige internet outlets fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på slibeark kolossalt, og i øvrigt yde fragtfri levering.

Dog kan det alligevel være lukrativt at analysere nogle få internet forretninger efter rabatter og tilbud på slibeark online før du shopper, således at du er tryg ved at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Man skal imidlertid huske på, at hvis en e-shop udlover billige slibeark online på tilbud til en salgspris der anses for hamrende fordelagtig, kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af et lovbud, hvilket passer på folk imod snydagtige e-forhandlere.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at klare prisen på slibeark over flere uger. Dette fås ofte ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel slibeark priser og køb slibeark. Vi ser derudover mange gange netshoppere søge blandt andet slibeark online, billig slibeark og slibeark tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot frembyder fuldt ud strålende genveje til at betragte en stor portion nuværende køberes observationer og derfor er det godt, at du betragter internet virksomhedens omtaler før du placerer din ordre på billige slibeark online.

Facebook medfører desuden en lang række fordelagtige chancer for at få et kig ind i netshoppens troværdighed. Herinde ser vi endda forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige slibeark online i en e-forretning behøver man ideelt set gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke videre interessant, særligt ved de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, fordi det burde være et kendetegn for at internet forretningen imødekommer de danske regler, og at netbutikken nu og da føres tilsyn med af jurister der mestrer vedtægterne på området.

Det giver dig genvej til support, såfremt du møder problemstillinger som følge af din handel med slibeark. Foruden dette tilråder vi at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale forhold der har betydning for købet af slibeark online, til eksempel den ombytningsret online butikken har.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, således man senere vil kunne påvise sin bestilling af slibeark, uafhængig af om man køber fra Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Hans H gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Thomas U gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Else Jørgensen gav 5 stjerner

Bestilte online

Inge Knudsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige slibeark hos flere internet forhandlere i Danmark, og til tak garanterer en hel del internet varehuse gratis fragt. Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at besigtige flere online firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
2Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af et reglement, der begunstiger en overfor falske online outlets. Som et alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
3Trustpilot indebærer ultra gunstige løsninger til at gøre dig bekendt med flere andre køberes iagttagelser og derfor stiller vi forslag om, at du udforsker e-shoppens kritik forinden du bestiller billige slibeark online. Facebook byder på endvidere sådan set fordelagtige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed.
4Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens bopæl. Den fragtmulighed er jo yderst relevant når du absolut skal bruge slibeark om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række e-forretninger i Danmark fri fragt, men i reglen kun hvis der bestilles for en fastsat pris.
5Nogle få webbutikker tilbyder fri fragt på slibeark, men typisk kun ifald man bestiller for en konkret pris. Alternativt skulle du tage den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket ofte er at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted. Den bliver almindeligvis endvidere i høj grad let gængelig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
6Leveringstidspunktet er super central om vi behøver produktet straks, og i det øjemed er det selvfølgelig centralt at vi kontrollerer leveringstiden ved slibeark. En masse internet forretninger garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, hvilket stiller krav om at du bestiller forinden et fast tidspunkt.
7Før folk handler billige slibeark hos en e-forretning behøver man helt sikkert gennemgå dens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke videre interessant. Endvidere er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de primære retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af billige slibeark online, som fx den byttepolitik online butikken garanterer.
8En stor portion e-shops tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige fragtformer til slibeark. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig ret fleksibel, og tit desuden den mest prisbevidste leveringsudgave.
9Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et signal om at e-butikken opretholder de officielle regler, og at e-butikken en gang i mellem gennemses af fagfolk som er inde i lovgivningen. Forinden nogen shopper billige slibeark på en butik på nettet kunne de i virkeligheden gennemløbe shoppens forretningsvilkår.