Husejeren.dk

Slangevogn

Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Umonteret - 18515-20
646 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Med Udstyrsholder, Sæt - 18513-20
736 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll S Sæt - 18502-20
476 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Samlet Med 20 M Flex Slange - 18517-20
816 kr.
Læs mere
Gardena Slangevognssæt - 18500-20
316 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18510-20
526 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18511-20
536 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll L Easy (Sæt, 50 M Classic Slange 1/2") - 18522-20
1.196 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll L Ergoplus M - 18520-20
736 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Samlet Med 20 M Classic Slange 1/2" - 18512-20
726 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af slangevogn.
Ifald du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggemarkeder.
Der er forskel på prisniveauet på billige slangevogn fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på billige priser, og nogle vil have kompetent sparring. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot slangevogn.
Du bør kende de betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre sælger varer fra mange specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af slangevogn online.
De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og derfor har folk adgang til at handle online og hente materialerne selv. På grund af det har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, og endda hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle slangevogn online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får mere begavet hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis slangevogn.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

slangevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

slangevogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

slangevogn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

slangevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Før du optager byggeriet kan det være ret afgørende at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Der ligger en hel række vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube bringer dig vældig meget brugbar information, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
3Du burde måske tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du bør investere i assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Ifald du henter hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at få en pris fra diverse selskaber.
4Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
5Det er muligt at indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det får man forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Bidraget kræver altså at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
6Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af større byggeprocesser. Enkelte byggerier skal gerne udføres af flere folk. Desuden vil det være bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Du vil under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har det til disposition inden du går løs med arbejdet. Det er desuden en fordel at tage højde for udgifterne hertil i din økonomi.
8Måske det viser sig fundamentalt at du har de påkrævede materialer klar til brug på forhånd inden du går til værks med håndværket. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig liste indeholdende det der er nødvendige, og dernæst tjekke hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at du ikke har glemt noget.
9Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har en økonomisk ramme. Det er behjælpeligt at notere alle udgifter, og dernæst nedfælde eventuelle tilbud på dem slavisk.
10Der viser sig næsten altid utidige problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og altså vurderes det væsentligt at man har afsat betragtelig plads i planen, med formålet om at man er sikker på at have tid nok til det.
11Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor potentielle skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette kan du ofte kigge på vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du netop er i fuld gang med det krævende projekt.
De højest bedømte byggecentre
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Mange webshops i Danmark foreslår i dag en række forskellige billige leveringsformer til slangevogn. Det mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Muligheden er altså temmelig ligetil, samt mange gange derudover den billigste leveringsmodel.

Du bør endvidere overveje at bestille ordren til levering til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig beklageligvis en tak mere pebret, men også i høj grad ligetil ift. slangevogn online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det står og falder med at du opholder dig tæt på online webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på slangevogn kan i nogle tilfælde være super bestemmende ifald du står og skal bruge din ordre straks, og i det øjemed er det ganske meningsfuldt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for slangevogn. Adskillige internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig 1 dags levering på deres favorit varer online, der dog stiller krav om at bestillingen anbringes inden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne sendt afsted forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet varehuse sikrer portofri levering på slangevogn online, men typisk er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret pris. Som alternativ kunne du udse dig den billigste fragtform, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En hel del byggecentre giver click-and-collect hvor man handler billig slangevogn på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på slangevogn i følgende områder:

Jyllinge, Middelfart, Ølstykke, Holstebro, Skanderborg, Næstved, Herning, Grenaa, Vordingborg, Horsens, Ringsted, Nakskov, Tårnby, Rønne, Dragør, Charlottenlund, Virum, Brabrand, Værløse, Tilst, Fredericia, København, Aarhus, Stenløse, Kokkedal, Greve, Brøndby, Birkerød, Farum, Lillerød, Aalborg, Struer, Højbjerg, Svendborg, Randers, Odense, Lystrup, Sønderborg, Ikast, Hørsholm, Hedehusene, Risskov, Kolding, Albertslund, Åbyhøj, Holbæk, Brønderslev, Søborg, Ballerup, Rudersdal, Nyborg, Ishøj, Helsingør, Lyngby, Esbjerg, Gentofte, Frederiksværk, Hillerød, Haderslev, Glostrup, Thisted, Taastrup, Frederiksberg, Hobro, Nørresundby, Odder, Skive, Varde, Gladsaxe, Frederikssund, Aabenraa, Solrød Strand, Valby, Vallensbæk, Rødovre, Slagelse, Roskilde, Vanløse, Viborg, Silkeborg, Nærum, Hvidovre, Korsør, Køge, Hjørring, Nykøbing Falster, Brønshøj, Vejle, Allerød, Hedensted, Kalundborg, Frederikshavn, Herlev, og Haslev, .

Click-and-collect af slangevogn er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere som regel leder efter eksempelvis slangevogn tilbud og billig slangevogn. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge efter for eksempel slangevogn online, slangevogn priser og køb slangevogn, foruden de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Rabat på slangevogn

Det er i dag ekstremt let gængeligt for internetbrugere at analysere tilbud på billige slangevogn online i blandt flere internet foretagender, og herved har mange e-forretninger været presset til at at presse priserne på slangevogn enormt, og endda præstere gratis levering.

Derfor kan det imidlertid blive lukrativt at se nærmere på flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på slangevogn online forinden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at få den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Du bør blot være omhyggelig med, at såfremt en netshop sælger billige slangevogn online for en udsalgspris som kan virke utopisk billig, bør det for det meste være en indikation på en bedragerisk webshop. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en lovbestemmelse, der beskytter kunden overfor fup internet butikker.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at betale regningen på slangevogn over en længere periode. Det fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på tendenserne står det klart, at online shoppere mange gange leder efter for eksempel slangevogn tilbud og billig slangevogn. Foruden dette ser vi ofte online shoppere lede efter for eksempel køb slangevogn, slangevogn priser samt slangevogn online.

Læs andre menneskers oplevelser

Trustpilot tilbyder en del ærlige genveje til at granske mange forhenværende køberes anmeldelser og derved foreslåes det, at du efterforsker online forhandlerens bedømmelser før du placerer din ordre på billige slangevogn online.

Facebook yder ydermere forholdsvis belejlige løsninger til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del e-handler som giver kunderne mulighed for at aflevere en vurdering af deres køb, som lige så vel burde drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige slangevogn online på en e-shop kan man i virkeligheden granske dens handelsaftale, men det er gerne et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bauhaus.

Alternativet er at granske om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det bør være en antydning af at online forhandleren imødekommer de officielle danske regler, samt at webshoppen en gang i mellem kigges til af eksperter der er indført i reglementet på området.

Dette er desuden en god mulighed for bistand, hvis du møder udfordringer med dit køb af slangevogn. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for købet af slangevogn online, fx hvilken ombytningsrettighed online butikken anvender.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man til enhver tid gemmer sin kvittering, så man når som helst vil kunne eftervise købet af slangevogn, uafhængig af om man har bestilt ved Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Hurtig

Morten I gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Christian F gav 5 stjerner

Bestilte online

Susanne M gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det er efterhånden særdeles let for købere at sammenligne tilbud online på billige slangevogn fra diverse netshops, og til tak garanterer utallige internet outlets levering uden betaling. Trods dette kan det trods alt være profitabelt at sammenligne enkelte webbutikker efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris.
2Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærket, da det kan være en tilkendegivelse af at netbutikken imødekommer de officielle danske regler, udover at den jævnligt kigges til af sagkyndige der kender de gældende love. Før nogen shopper billige slangevogn i en webshop behøver man i virkeligheden sætte sig ind i netbutikkens handelsvilkår.
3Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være meget relevant ifald man skal bruge produktet om få sekunder, og af den grund er det særdeles fornuftigt at vi studerer den forventede leveringstid ved slangevogn. En lang række e-firmaer i Danmark udlover billig 1 dags fragt på massevis af varer, hvilket dog regnes ud fra at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt.
4Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket assisterer køber imod snydagtige internet forretninger. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare prisen over flere uger.
5Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du har bopæl tæt på internet shoppens bopæl. Den leveringsversion er jo temmelig udslagsgivende hvis man har brug for slangevogn om få sekunder. Alternativt så frembyder flere internet varehuse billig fragt, men for det meste under forudsætning af at du indkøber for en bestemt sum.
6Trustpilot yder nogenlunde strålende chancer for at udforske mange eksisterende konsumenters evalueringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du beser netshoppens omtaler forud for at du køber billige slangevogn online. Facebook genererer tillige adskillige gunstige genveje til at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed.
7Nogle få webbutikker sikrer fragtfri levering på slangevogn, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du aftager for en bestemt pris. Ellers må du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsversion, som ofte er at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Denne bliver for det meste endvidere usædvanlig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige fragtmulighed er uden tvivl selv at hente produkterne.
8Før folk handler billige slangevogn i en online shop kan de de facto granske shoppens betingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. Herudover er det en hjælp at køberen er sat ind i de fundamentale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige slangevogn online, til eksempel den bytteret e-handlen tilbyder.
9Mange internet varehuse yder nu en række forskellige billige fragttyper til slangevogn. En af de mest anvendte er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente ordren når du har lyst. Løsningen er altså usædvanlig ligetil, og i mange tilfælde endvidere den billigste fragttype.