Husejeren.dk

Slangeholder

Slangeholder hvid - (stor model)
85 kr.
Læs mere
Slangeholder hvid (lille model)
55 kr.
Læs mere
Slangeholder 30 m.
60 kr.
Læs mere
Slangeholder galvaniseret
164 kr.
Læs mere
Slangeholder 60 m.
80 kr.
Læs mere
Vægholder Kärcher
65 kr.
Læs mere
Slangevogn Kärcher HT 80 KIT
1.149 kr.
Læs mere
Slangerulle m/20 m slange 1/2" Kärcher CR 7.220 Automatic
1.549 kr.
Læs mere
Slangevogn HT 80 meter rustfrit stål Kärcher HT 80
667 kr.
Læs mere
Slangetromle HR 25 Kärcher
380 kr.
Læs mere
Slangeholder med opbevaringsskab GROUW
129 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot slangeholder.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der er forskel på prisniveauet på billige slangeholder hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på lave priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring slangeholder.
Du bør kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regler.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i hele landet, og derigennem har de fleste chancen for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af slangeholder online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres produkter, da de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du få endnu mere indsigtsfuld hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop slangeholder.
Diverse nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber slangeholder online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

slangeholder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

slangeholder harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

slangeholder jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

slangeholder silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man kan søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er CO2-besparende. At få tilskud betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
2Der ligger stribevis af guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube kan hjælpe med store mængder anvendelig oplysning, i særlig grad når man leder på engelsk.
3Det kan overvejes om projektet kan klares alene, eller du alternativt bør få professionel hjælp til noget af projektet. Ifald du køber assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at få tilbud fra en håndfuld leverandører.
4Måske kan det blive meningsfuldt at have alle byggematerialer klar forinden du går i gang med dit arbejde. Du kan med fordel udfærdige en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og så granske oversigten, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
5Det kan vise sig at være vigtigt at lave et budget for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det kan være fordelagtigt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man kunne tjekke ens omkostning ved dem alle sammen.
6Forud for at du igangsætter byggeriet kan det være vanvittigt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete bump på vejen i tilfælde med krævende opgaver, og derfor kan det være værdifuldt at man afsætter god plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8For opgaver udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således må du hyppigt kigge på meldingerne om vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er midt i det svære projekt.
9Man bør ikke mangle udstyr. Ofte vil det være uundværligt at have udstyret ved hånden idet du starter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at tillægge disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko som skåner dig overfor hændelige risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke skaffer professionel hjælp.
11Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til arbejdet, især ift. væsentlige byggerier. Flere byggerier behøver flere end en enkelt person. Desuden må det være mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret når du nedskriver din køreplan.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som jo er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Temmelig mange shops på nettet frembyder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmodeller til slangeholder. En af de mest anvendte er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke præcis når det passer dig. Den er nemlig i høj grad nem, samt mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du burde ydermere foretrække at få det leveret til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden bliver gerne en tak mere pebret, men til gengæld temmelig ukompliceret ved køb af slangeholder online. Den prisbilligste fragtmetode er dog at hente ordren selv, som jo stiller krav om at du opholder dig nær e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på slangeholder kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel når vi skal bruge varerne omgående, og i det øjemed er det virkelig meningsfuldt at du undersøger den anslåede leveringstid for slangeholder. Temmelig mange byggemarkeder – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, men som trods alt afhænger af at du når at bestille før et givent tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren sendt afsted forinden de lageransatte holder fyraften.

Nogle internet foretagender garanterer fragt uden beregning på slangeholder online, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris. Ellers kan du snuppe den mest prisbevidste slags levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

De store byggemarkeder foreslår afhentning hvor du handler billig slangeholder online men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på slangeholder i disse områder:

Silkeborg, Lyngby, Odder, Roskilde, Frederikssund, Vejle, Skanderborg, Hillerød, Svendborg, Middelfart, Ishøj, Ikast, Thisted, Haderslev, Hedehusene, Aalborg, Hørsholm, Holstebro, Ølstykke, Søborg, Valby, Herlev, Charlottenlund, Rudersdal, Sønderborg, Holbæk, Hvidovre, Allerød, Haslev, Taastrup, Varde, Horsens, Farum, Nyborg, Solrød Strand, Skive, Randers, Hjørring, Vordingborg, Esbjerg, Ballerup, Åbyhøj, Frederiksværk, Fredericia, Dragør, Struer, Jyllinge, Virum, Frederikshavn, Ringsted, Lillerød, Vanløse, Aabenraa, Værløse, Højbjerg, Korsør, Glostrup, Kalundborg, Vallensbæk, Stenløse, Greve, Brabrand, Rødovre, Rønne, Nærum, Viborg, Brønshøj, Tilst, Hedensted, Albertslund, Kolding, Nørresundby, Frederiksberg, Slagelse, Herning, Odense, Gentofte, Risskov, Birkerød, Gladsaxe, Aarhus, Nakskov, Hobro, Lystrup, Nykøbing Falster, Kokkedal, Næstved, København, Grenaa, Køge, Helsingør, Brønderslev, Tårnby, og Brøndby, .

Klik-og-hent for slangeholder er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Når der ses på statistikkerne står det klart, at mennesker typisk søger bl.a. slangeholder tilbud og slangeholder priser. Man ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel billig slangeholder, køb slangeholder samt slangeholder online, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Rabat på slangeholder

Det er ekstremt fremkommeligt for købere at finde information om priser på billige slangeholder online hos diverse internet forretninger, og følgelig har utallige e-forretninger fundet det nødvendigt at nedskære prisen på slangeholder eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere levering uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig tiden værd at inspicere forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på slangeholder online forinden du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Man bør alligevel være obs på, at hvis en internet butik udbyder billige slangeholder online til en pris der er himmelråbende overkommelig, er det tit være et tegn på en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfavnet af en retningslinje, hvilket værner dig imod snydagtige online butikker.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil betale omkostningerne til slangeholder over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. slangeholder priser og slangeholder tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter for eksempel billig slangeholder, køb slangeholder og slangeholder online.

Læs tidligere kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig ganske ønskværdige muligheder for at tyde en stor portion tidligere konsumenters domme og af den grund er det at foretrække, at du gransker online firmaets kritik forinden du bestiller billige slangeholder online.

Facebook yder på samme måde forholdsvis passelige chancer for at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del online firmaer som giver folk mulighed for at sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde burde bruges til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige slangeholder online i en e-shop behøver man for at være på den sikre side gennemse netshoppens betingelser, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Et nemt alternativ kan være at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, siden det bør være et sympol på at webshoppen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at webbutikken en gang i mellem kontrolleres af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Dette er en god chance for at få assistance, ifald du udsættes for udfordringer som følge af dit køb af slangeholder. Endvidere kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der har indvirkning på bestillingen af slangeholder online, som fx hvilken byttepolitik online shoppen kører med.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man stadig beholder ens faktura, således man når som helst kan påvise sit køb af slangeholder, uafhængig af om man køber ved 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

Jan gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Anders Johansen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Hans Larsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Inger U gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig i tilfælde af at vi står og skal bruge produkterne straks, så herved er det øjensynligt fornuftigt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid for slangeholder. Masser af internet varehuse udlover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, hvilket dog stiller krav om at bestillingen placeres forinden et fastslået tidspunkt.
2Forud for at nogen handler billige slangeholder hos en online shop kunne de helt sikkert læse dens handelsvilkår, men det er ofte et omfattende arbejde. Endvidere er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige slangeholder online, eksempelvis den returneringsret e-butikken har.
3Det er meget ukompliceret for forbrugerne at analysere priser online på billige slangeholder i blandt flere online selskaber, og ergo frembyder massevis af internet foretagender billig levering. Dog kan det stadigvæk vise sig gunstigt at eftergå nogle butikker på nettet efter tilbud forud for at du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
4En hel del e-forhandlere garanterer levering uden gebyr på slangeholder, men oftest stiller det krav om at man indkøber for en konkret sum. I øvrigt burde du tage den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig desværre endda yderst simpel. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
5Generelt går vi ind for at kontrollere om netshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en indikator for at online firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at online firmaet hyppigt besøges af specialister der er inde i reglementet på området. Forud for at folk shopper billige slangeholder på en online butik kan man de facto gennemløbe butikkens handelsaftale.
6Trustpilot genererer ret så fornemme løsninger til at bese en længere række andre køberes synspunkter og på grund af dette anbefaler vi, at du tolker internet webshoppens anmeldelser før du handler billige slangeholder online. Facebook leverer for øvrigt faktisk fine løsninger til at få indblik i online shoppens kundefokus.
7Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du lever lige ved online shoppens tilholdssted. Den leveringsform er selvfølgelig ualmindeligt udslagsgivende forudsat man skal bruge slangeholder lige om lidt. Alternativt så yder indtil flere e-firmaer levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du handler for en konkret sum.
8En masse webbutikker i Danmark frembyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsformer til slangeholder. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot ordren når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig yderst bekvem, og endda tillige den billigste fragtform.
9Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en retningslinje, der redder dig som køber overfor snydagtige online forretninger. Alternativt kunne du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere omkostningerne af flere omgange.