Husejeren.dk

Slagtæller

Slagtæller 0125 307-5-v-i
1.231 kr.
Læs mere
Slagtæller 0312 002-ii
1.994 kr.
Læs mere
Slagtæller 0125 305-5-h-i
854 kr.
Læs mere
Slagtæller 0150 304-v-ii
1.652 kr.
Læs mere
Slagtæller 0150 302-h-ii
1.551 kr.
Læs mere
Slagtæller 0312 001-i
1.994 kr.
Læs mere
Slagtæller 0125 308-5-v-ii
1.177 kr.
Læs mere
Slagtæller 0125 306-5-h-ii
854 kr.
Læs mere
Slagtæller 0150 301-h-i
1.462 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke firmaets regler.
Der er forskel på prisniveauet på billige slagtæller fra netbutik til netbutik. Nogle vil have de bedste tilbud, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder tilbyder et stort varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot slagtæller.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring slagtæller.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i store dele af landet, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette kan du slippe for leveringsomkostningen, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggekæder samler varer fra talrige producenter, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af slagtæller online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er små firmaer, som typisk drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber slagtæller online på deres webshop.
En masse online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Diverse nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor bør du modtage en høj grad af informativ hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis slagtæller.
De største byggemarkeder i Danmark
slagtæller bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

slagtæller jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

slagtæller silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

slagtæller harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at kortlægge samtlige udgifter, og bagefter notere ens udgift ved hver eneste af dem.
2Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du skal sammensætte en velovervejet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af strategien.
3Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de presserende materialer handlet ind forinden du påbegynder byggeriet. Du kan lave en enkel indkøbsliste som samler hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
4Der præsenterer sig uden tvivl overraskende vanskeligheder i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette viser det sig meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
5Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde købe assistance fra en fagperson til noget af det. Hvis du søger hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at tage imod en pris fra flere selskaber.
6Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej påklædning som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod hændelige uheld. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige byggeprocesser. Nogle ombygninger bør udføres af flere personer. Endvidere viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
8For opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette skal du løbende kigge på vejrforudsigelserne i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned når du lige er midt i det store byggeprojekt.
9Før du går i gang med byggeriet kan det blive vildt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
10Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
11Du må nødig stå uden det nødvendige værktøj. Det kan vise sig at være strategisk at du har det til rådighed akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
12Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig overvældende meget gavnlig info, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En stor portion internet butikker udlover nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmodeller til slagtæller. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragtformen er altså i høj grad overkommelig, og desuden endda den mest betalelige mulighed for fragt.

Du bør også påtænke at få produkterne sendt hjem til dig selv eller til når du er på job. Fragttypen er i mange tilfælde en lille smule mere omkostningsfuld, men på den anden side vældig problemfri med slagtæller online. Den mest betalelige fragtform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du har bopæl nærved online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på slagtæller kan i nogle tilfælde være usædvanlig central ifald vi har behov for din pakke om få sekunder, og herved er det rimelig afgørende at du besigtiger den anslåede leveringstid ved slagtæller. En lang række internet butikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at du når at bestille forinden et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet ud af døren forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Indtil flere byggeforretninger frembyder gratis levering på slagtæller online, men tit er det kun gældende hvis du handler for en præcis sum. I øvrigt skal du foretrække den mest billige leveringsudgave, som tit vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted.

En hel del byggecentre tilbyder afhentning hvor du bestiller billig slagtæller hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne udlover for eksempel click-and-collect på slagtæller i disse byer:

Viborg, Fredericia, Nyborg, Rødovre, Thisted, Hillerød, Nykøbing Falster, Haslev, Søborg, Nørresundby, Charlottenlund, Greve, Aalborg, Glostrup, Skive, Risskov, Helsingør, Kalundborg, Holstebro, Tårnby, Kolding, Ikast, Odder, Ishøj, Aarhus, Varde, Stenløse, Frederiksværk, Gladsaxe, Albertslund, Allerød, Ringsted, Middelfart, Kokkedal, Aabenraa, Frederikshavn, Hedehusene, Lystrup, Lillerød, Rønne, Hobro, Roskilde, Virum, Horsens, Vanløse, Esbjerg, Svendborg, Dragør, Brønderslev, Brøndby, Ballerup, Holbæk, Birkerød, Åbyhøj, Slagelse, Hvidovre, Hørsholm, Skanderborg, Hjørring, Herlev, Vallensbæk, Værløse, Randers, Frederiksberg, Brabrand, Struer, Rudersdal, Køge, Næstved, Grenaa, Taastrup, Odense, Valby, Højbjerg, København, Silkeborg, Gentofte, Nakskov, Hedensted, Sønderborg, Korsør, Nærum, Jyllinge, Farum, Frederikssund, Vejle, Vordingborg, Tilst, Brønshøj, Herning, Ølstykke, Haderslev, Solrød Strand, og Lyngby, .

Click-and-collect af slagtæller er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster).

Ved kig i tallene står det klart, at mennesker tit kigger efter fx køb slagtæller og billig slagtæller. Foruden dette oplever vi tit online shoppere kigge efter fx slagtæller priser, slagtæller online og slagtæller tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Rabat på slagtæller

Det har vist sig at være super uproblematisk for enhver at vurdere tilbud på billige slagtæller online hos flere internet handler, og følgelig har en lang række online firmaer ikke kunne slippe for at mindske priserne på slagtæller en hel del, og ovenikøbet garantere levering uden betaling.

Dog kan det stadigvæk være lønnende at efterse et par forskellige e-forhandlere efter udsalg og tilbud på slagtæller online før du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Du må dog være omhyggelig med, at hvis en internet webshop afhænder billige slagtæller online på tilbud til en salgspris der er ekstraordinært attraktiv, så kan det ofte være en indikation på en uærlig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en anordning, hvilket dækker folk imod fup e-forhandlere.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere omkostningerne til slagtæller i flere bidder. Det fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger fx billig slagtæller og slagtæller online. Derudover oplever man typisk mennesker efterspørge fx slagtæller tilbud, køb slagtæller samt slagtæller priser.

Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot forærer dig de facto strålende løsninger til at gennemsøge flere aktuelle brugeres kritik og på grund af dette tilråder vi, at du verificerer internet firmaets kritik forinden du placerer din ordre på billige slagtæller online.

Facebook yder tillige en række passelige genveje til at få kendskab til e-shoppens troværdighed. Tilmed møder vi endda online virksomheder hvor det er muligt at meddele en vurdering af deres køb, hvilket tilmed kan tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige slagtæller online i en shop burde man helt sikkert studere deres forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig spændende, specielt med de store byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Et alternativt forslag kan være at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærket, eftersom det typisk er en tryghed om at internet shoppen opfylder de danske retningslinjer, samt at online butikken regelmæssigt kigges til af fagfolk der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Dette er en god mulighed for assistance, når du møder udfordringer som følge af din handel med slagtæller. Ligeledes foreslåes det at køberen er sat ind i de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af slagtæller online, for eksempel hvilken byttepolitik netbutikken benytter.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man permanent bibeholder ens ordremail, så man en anden gang kan bevise sin bestilling af slagtæller, uanset om man shopper fra Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Stark.

Louise Knudsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Hans F gav 4 stjerner

Helt i orden.

Peter Kristensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Erik P gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til online shopping
1Det er i dag usædvanlig ligetil for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige slagtæller fra forskellige forretninger på nettet, og følgelig tilbyder masser af online butikker levering uden omkostninger. Men det kan ikke desto mindre blive nyttigt at efterse et par forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg inden du handler, så man er sikret at opnå den laveste pris.
2Trustpilot bringer dig fuldkommen solide muligheder for at fortolke en stor gruppe øvrige brugeres domme og derved er det anbefalelsesværdigt, at du betragter internet butikkens bedømmelser inden du køber billige slagtæller online. Facebook frembringer på samme måde ret passelige muligheder for at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed.
3En hel del internet webshops sikrer levering uden betaling på slagtæller, men i mange tilfælde kun ifald du indkøber for en konkret pris. Som alternativ kan man udse dig den mest billige leveringstype, som gerne vil blive at få leveret din bestilling til en pakkeshop. Løsningen er jævnligt desuden yderst ligetil. Den mindst kostelige type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
4Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du lever nærved online firmaets hjemsted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være vældig relevant såfremt man står og skal bruge slagtæller øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle enkelte firmaer på nettet levering uden beregning, men i de fleste tilfælde kun når du indkøber for en konkret sum.
5En række online forhandlere yder i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til slagtæller. En der er meget almindelig er i øjeblikket pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså særligt nem, samt ofte tillige den mindst kostelige leveringsmulighed.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis vældig essentiel om vi har brug for pakken omgående, og med det formål er det ret så afgørende at vi besigtiger leveringstiden for slagtæller. Flere forhandlere på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, men vær vagtsom da det antager at der bestilles forinden et fast klokkeslæt.
7Forinden folk shopper billige slagtæller hos en e-shop behøver man ideelt set studere webbutikkens regler, men det er oftest ikke særlig interessant. Tilmed kan det anbefales at køberen er sat ind i de mest vedkommende regler der gælder for købet af billige slagtæller online, til eksempel den byttepolitik e-firmaet tilbyder.
8Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, som bistår dig overfor svindlende outlets på nettet. Som alternativ burde du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale pengene af flere omgange.
9Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en indikator for at e-forhandleren efterfølger de officielle danske regler, samt at online firmaet ofte revurderes af specialister som behersker de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige slagtæller på en internet virksomhed kan de reelt granske netbutikkens handelsbetingelser.