Bosch AKKU-SLAGSKRUETRÆKKER GDR12V-105 2X2ALB
2.423 kr.
Læs mere
Makita DTD171Z Slagskruetrækker LXT®
1.830 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 HPC 4,0 I-Plus i Systainer3
4.568 kr.
Læs mere
Makita DTD153TB Slagskruetrækker 18V 5,0Ah
1.995 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18
7.229 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 C 3,1-Set T18
5.884 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 C 3,1-Plus i Systainer3
4.129 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
2.423 kr.
Læs mere
Makita HYDRAULISK SLAGSSKRUETRÆK 18V
2.340 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
1.145 kr.
Læs mere
Bosch Akku-Slagskruetrækker GDR 12V-105 SOLO
1.585 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
1.325 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
1.410 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18-Basic i Systainer3
2.475 kr.
Læs mere
Slagskruetrækkersæt Wera 932/6
540 kr.
Læs mere
Slagskruetrækker id515 15-del
227 kr.
Læs mere
Akku Slagskruetrækker 18 Volt SOLO
419 kr.
Læs mere
Slagskruetrækker Wera 2090/17
2.060 kr.
Læs mere
Akku Slagskruetrækker 18 V LI-ION OFA
649 kr.
Læs mere
Akku Slagskruetrækker 20 Volt SOLO
619 kr.
Læs mere
Slagskruetrækker 6-del id506
334 kr.
Læs mere
Slagskruetrækkersæt Teng Tools TTID20
295 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18
7.598 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18-Basic
2.448 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18 HPC 4,0 I-Plus
4.795 kr.
Læs mere
METABO AKKE SLAGSKRUETRÆKKER SSD 18 LTX 200 BL SOLO uden batteri og lader
1.475 kr.
Læs mere
METABO Akku-slagskruetrækker Powermaxx SSD 12 BL 12V (601115890)
948 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18 C 3,1-Plus
4.395 kr.
Læs mere
METABO Akku-slagskruetrækker Powermaxx SSD 12 12V (601114890)
575 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover bare slagskruetrækker.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse virksomhedens regler.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige slagskruetrækker alt efter hvor du handler online. Nogle giver de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent sparring. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring slagskruetrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra flere nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af slagskruetrækker online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre findes mange steder i landet, og dermed har man chancen for at købe online og fragte produkterne selv. Af den grund kan man slippe for fragten, samt ovenikøbet få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få en lavere pris.
En masse niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. På grund af det kan du forvente ekstra gavnlig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis slagskruetrækker.
Diverse niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler slagskruetrækker online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

slagskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

slagskruetrækker jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

slagskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

slagskruetrækker silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske det viser sig vigtigt at have de påkrævede byggematerialer til disposition forinden du går til værks med byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
2Du kan overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Forudsat at du henter hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at søge priser fra flere foretagender.
3Du kan finde rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube supporterer dig med enormt meget anvendelig oplysning, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
4Det er afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive fordelagtigt at nedfærdige samtlige poster, og så nedskrive mulige tilbud på hver eneste af dem.
5Inden du indleder byggeprocessen må det være vanvittigt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Ved projekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at piske ned når du lige er startet på dit omfattende byggeprojekt.
7Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
8Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, navnlig hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Enkelte ting behøver mere end en person. Endvidere bør det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
9Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at forfatte en strømlinet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder arbejdsplanen.
10Du må nødig se bort fra sikkerheden, så glem ikke beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod mulige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
11Man bør under ingen omstændigheder undvære grej. Typisk vil det være af stor betydning at have udstyret til disposition inden du indleder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge disse udgifter i dit udgiftsbudget.
12Der viser sig jævnligt uforudsete problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og ergo kan det være af stor betydning at der afsættes passende plads i agendaen, så man er tryg ved at nå i mål.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Masser af internet butikker frembyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsudgaver til slagskruetrækker. En af de mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo særligt nem, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsmulighed.

Du bør ligeledes planlægge at få leveret til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig typisk et hak mindre billig, men omvendt yderst let gængelig for slagskruetrækker online. Den billigste fragtløsning er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du lever med kort afstand til online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på slagskruetrækker er selvfølgelig temmelig essentiel ifald vi har behov for din pakke med det samme, så herved er det komplet fornuftigt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved slagskruetrækker. Flere firmaer på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen køres igennem før et bestemt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren ordnet forinden de lageransatte tager hjem.

En række online varehuse sikrer gratis fragt på slagskruetrækker online, men tit påkræves det at man køber for et fastslået beløb. Derudover kunne man udse dig den billigste leveringsversion, som typisk vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted.

De store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig slagskruetrækker på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på slagskruetrækker i disse områder:

Sønderborg, Lillerød, Næstved, Middelfart, Aalborg, Fredericia, Højbjerg, Esbjerg, Jyllinge, Vallensbæk, Ringsted, Nyborg, Viborg, Varde, Greve, Tårnby, Hobro, Holbæk, Nørresundby, Korsør, Aarhus, Åbyhøj, Ikast, Nykøbing Falster, Birkerød, Allerød, Nakskov, Helsingør, Ballerup, Hvidovre, Slagelse, Svendborg, Brønshøj, Søborg, Haderslev, Silkeborg, Kokkedal, Dragør, Valby, Hillerød, Farum, Charlottenlund, Glostrup, Odense, Hedensted, Værløse, Thisted, Hedehusene, Rønne, Grenaa, Skive, Frederikshavn, Rødovre, Lystrup, Rudersdal, Solrød Strand, Albertslund, Herlev, Gentofte, Lyngby, Brønderslev, Frederikssund, Ølstykke, Frederiksberg, Aabenraa, Gladsaxe, Kalundborg, Køge, Roskilde, Risskov, Ishøj, Kolding, Vordingborg, Vejle, Odder, Brøndby, Nærum, Holstebro, Vanløse, Frederiksværk, København, Brabrand, Horsens, Randers, Tilst, Taastrup, Virum, Skanderborg, Herning, Stenløse, Haslev, Hjørring, Hørsholm, og Struer, .

Klik-og-hent af slagskruetrækker er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Falster), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger fx køb slagskruetrækker og slagskruetrækker priser. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge fx billig slagskruetrækker, slagskruetrækker tilbud og slagskruetrækker online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Rabat på slagskruetrækker

Det er i dag rigtig gnidningsløst for alle og enhver at analysere tilbud på billige slagskruetrækker online på tværs af online outlets, og på grund af dette har flere online firmaer været nødt til at presse udsalgspriserne på slagskruetrækker en hel del, og derudover frembyde fragt uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre være udbytterigt at efterse flere outlets på nettet efter rabatter og tilbud på slagskruetrækker online før du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man bør imidlertid være årvågen med, at såfremt en shop på nettet markedsfører billige slagskruetrækker online til en pris som er helt fantastisk billig, kunne det ofte være et tegn på en uærlig internet forhandler. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af et regulativ, der hjælper dig imod snydagtige butikker på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere pengene til slagskruetrækker senere. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at folk tit efterspørger for eksempel køb slagskruetrækker og billig slagskruetrækker. Man ser derudover tit internet shoppere kigge efter fx slagskruetrækker tilbud, slagskruetrækker priser samt slagskruetrækker online.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot præsterer ganske fine genveje til at vurdere flere nuværende konsumenters betragtninger og derved er det en hjælp, at du besigtiger netshoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige slagskruetrækker online.

Facebook resulterer i på samme måde en lang række ærlige metoder til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus. Tilmed er der en række internet varehuse som tilbyder kunderne at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige slagskruetrækker online hos en internet butik kan de faktisk bese webshoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke særlig sjovt, især på de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Alternativet kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det bør være en angivelse af at e-shoppen forsvarer de officielle danske regler, foruden at online webshoppen nu og da vurderes af eksperter som er meget fortrolige retningslinjerne.

Desuden får du chance for en hjælpende hånd, såfremt du får udfordringer i forbindelse med din ordre på slagskruetrækker. Yderligere tilråder vi at køber er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der indvirker på købet af slagskruetrækker online, som fx hvilken ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.

Her er det også vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne vidne om sit køb af slagskruetrækker, hvad end man shopper ved Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Tina M gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Maria gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Inge gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Per B gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot yder helt tiltalende muligheder for at gennemstøve flere tidligere brugeres betragtninger og af den grund foreslåes det, at du efterforsker internet forhandlerens vurderinger inden du handler billige slagskruetrækker online. Facebook bringer dig desuden evigt hæderlige chancer for at få en idé om online firmaets pålidelighed.
2Forud for at nogen bestiller billige slagskruetrækker hos en online shop burde de principielt få overblik over netbutikkens handelsvilkår, men det er naturligvis et omfattende projekt. Ligeså er det smart at køber er på vagt for de elementære betingelser der gælder for købet af billige slagskruetrækker online, eksempelvis den byttepolitik online virksomheden har.
3Fragtperioden kan være særligt essentiel såfremt du skal bruge produkterne om et øjeblik, så herved er det sandelig passende at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato for slagskruetrækker. En stor portion shops på nettet garanterer billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer, men vær vagtsom da det antager at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt.
4Vi anbefaler at efterse om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som typisk er et billede på at e-forhandleren efterkommer de danske love, og at e-shoppen jævnligt gennemses af fagmænd der er inde i reglementet på området. Forud for at nogen handler billige slagskruetrækker på en netshop burde de ideelt set gennemløbe netbutikkens handelsvilkår.
5Nogle butikker på nettet sikrer levering uden betaling på slagskruetrækker, men for det meste er det under forudsætning af at der shoppes for en præcis sum. Alternativt bør du snuppe den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk vil være at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden er i regelen på den anden side i høj grad let gængelig. Den mest betalelige løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
6Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du bor med kort afstand til online virksomhedens lager. Den form for fragt er særdeles central når vi absolut skal bruge slagskruetrækker straks. Alternativt så yder enkelte e-forhandlere gebyrfri levering, men undertiden kun hvis man handler for et konkret beløb.
7En stor portion online selskaber tildeler til alt held en lang række forskellige billige leveringstyper til slagskruetrækker. En der er meget populær er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig temmelig enkel, samt endda ligeledes den billigste form for fragt.
8Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en vedtægt, hvilket sikrer en imod uærlige forretninger på nettet. Alternativt burde du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage prisen over flere uger.
9Det er jo ultra let for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige slagskruetrækker fra flere outlets på nettet, og så frembyder flertallet af online firmaer levering uden beregning. Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at tjekke nogle forskellige internet butikker efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris.