Milwaukee Slagskruenøgle M12 BIW12-202C
1.945 kr.
Læs mere
AEG SLAGSKRUENØGLE BSS18C12Z - 0
1.410 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle HD28 IW-502X
6.640 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M18 BIW38-0
1.610 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-0
1.835 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle 1/2" FIWF12-0 M18
1.495 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle IPWE 520R
3.825 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWF12-0X
1.945 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-0X
1.945 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle HD28 IW-0
2.870 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle IPWE 400R
3.375 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-502X
4.075 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIW/0 M18
1.835 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWF12-502X ½''
4.075 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle 1/2" M18 FIWF12-0
1.395 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle M12 CIW12-202C
2.373 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIWF-402C
4.390 kr.
Læs mere
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIW-402C
4.390 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du tjekke de andre.
Der er forskel på prisniveauet på billige slagskruenøgle fra byggemarked til byggemarked. En del har lave priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt ved de velkendte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af slagskruenøgle.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, og øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare slagskruenøgle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af slagskruenøgle online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder finder du i store dele af landet, og derfor har flertallet adgang til at købe online og hente varerne personligt. På grund af det kan man slippe for fragten, og sågar skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det får du formentlig endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra personale der er specialister i netop slagskruenøgle.
Forskellige nichespecifikke webshops er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller slagskruenøgle online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

slagskruenøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

slagskruenøgle silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

slagskruenøgle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slagskruenøgle jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have eksperthjælp til delelementer af projektet. Når du henter hjælp fra en professionel kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
3Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få meget at sige. Af den grund skal du tit kigge på vejrmeldingerne i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå starter med at vælte ned når du netop står midt i det svære byggeprojekt.
4Der viser sig altid ubelejlige udfordringer ved svære opgaver, og på grund af det er det afgørende at man afsætter nok tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
5Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggearbejdet, ikke mindst ved omfangsrige projekter. Omfangsrige byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Desuden vil det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
6Det er af stor betydning at du har alle byggematerialer parat forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en hurtig indkøbsseddel med det der skal bruges, og bagefter granske materialerne, således at du er tryg ved at du har husket alt.
7Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst tjekke prisen på dem én og én.
8Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis ombygningen er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har betydning for naturen.
10Du må aldrig forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
11Man vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Tit vil det være essentielt at du har udstyret disponibelt forinden du indleder byggeriet. Det er desuden godt at tage højde for de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du kan finde mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med meget brugbar info, ikke mindst hvis man kigger i hele verden.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er meget betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En del online virksomheder giver til alt held diverse forskellige billige fragtformer til slagskruenøgle. Det mest populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ret ligetil, samt desuden tillige den billigste fragtform.

Du bør på samme måde planlægge at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Denne er gerne en lille smule mindre billig, men lige så vel usædvanlig let gængelig med slagskruenøgle online. Den billigste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog kræver at du lever nær e-shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på slagskruenøgle er ualmindeligt betydningsfuld når man har behov for varen straks, og derfor er det særdeles klogt at du besigtiger tidshorisonten for levering for slagskruenøgle. En del online webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produktet afsendt før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle online selskaber præsterer gratis levering på slagskruenøgle online, men i de fleste tilfælde kræver det at du handler for et konkret beløb. Desuden burde man overveje den mest billige slags levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En stor portion webshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig slagskruenøgle på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. Byggecentrene frembyder for eksempel afhentning af slagskruenøgle i følgende områder:

Ølstykke, Solrød Strand, Dragør, Svendborg, Skive, Hørsholm, København, Vordingborg, Søborg, Glostrup, Odder, Sønderborg, Tårnby, Odense, Aarhus, Brønderslev, Fredericia, Middelfart, Lillerød, Korsør, Ikast, Højbjerg, Hvidovre, Lyngby, Nærum, Greve, Helsingør, Valby, Haderslev, Tilst, Taastrup, Hedensted, Rønne, Stenløse, Kokkedal, Næstved, Nakskov, Vejle, Gladsaxe, Esbjerg, Værløse, Albertslund, Ringsted, Herning, Struer, Varde, Silkeborg, Herlev, Viborg, Aalborg, Ishøj, Skanderborg, Jyllinge, Brønshøj, Gentofte, Risskov, Nørresundby, Virum, Rudersdal, Åbyhøj, Farum, Brøndby, Birkerød, Brabrand, Frederikssund, Hobro, Hillerød, Charlottenlund, Nyborg, Kalundborg, Frederikshavn, Kolding, Holstebro, Slagelse, Haslev, Thisted, Grenaa, Frederiksværk, Frederiksberg, Holbæk, Lystrup, Allerød, Hjørring, Rødovre, Hedehusene, Ballerup, Horsens, Vanløse, Køge, Aabenraa, Randers, Vallensbæk, Nykøbing Falster, og Roskilde, .

Click-and-collect ift. slagskruenøgle er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager).

Når man kigger i tendenserne står det markant, at netshoppere typisk kigger efter bl.a. billig slagskruenøgle og slagskruenøgle tilbud. Vi ser derudover ofte folk kigge efter for eksempel slagskruenøgle online, køb slagskruenøgle og slagskruenøgle priser, plus de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Spar penge på slagskruenøgle

Det er i dag ekstremt ligetil for folk at prissammenligne på billige slagskruenøgle online på tværs af internet webshops, og så har en hel del internet foretagender været nødt til at sænke priserne på slagskruenøgle betydeligt, og ydermere garantere levering uden gebyr.

Det kan trods alt vise sig rentabelt at studere indtil flere forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på slagskruenøgle online forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre ikke glemme, at i tilfælde af at en online forretning afhænder billige slagskruenøgle online på tilbud til en pris der kan ses som helt ekstremt billig, kunne det mange gange være et faresignal om en uægte e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en ordning, der værner dig som kunde imod falske internet firmaer.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere pengene til slagskruenøgle over en periode. Dette fås normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Når der ses på tallene bliver det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet slagskruenøgle priser og slagskruenøgle online. Man ser derudover mange gange mennesker søge blandt andet billig slagskruenøgle, slagskruenøgle tilbud samt køb slagskruenøgle.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i ganske passende muligheder for at efterse diverse aktuelle brugeres kritik og herved tilrådes det, at du sonderer e-forretningens anmeldelser forud for at du shopper billige slagskruenøgle online.

Facebook præsterer lignende forholdsvis solide løsninger til at få indblik i internet webshoppens pålidelighed. Derudover møder vi nogle shops på nettet hvor det er muligt at publicere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige slagskruenøgle online hos en internet virksomhed behøver man faktisk kigge på shoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt et omfattende arbejde, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er et signal om at e-forhandleren lever op til de opstillede regler, og at shoppen af og til kigges til af specialister som er meget fortrolige de gældende love.

Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, såfremt du skulle få vanskeligheder med din handel med slagskruenøgle. For øvrigt tilråder vi at man er klar over de mest vedkommende betingelser der influerer på købet af slagskruenøgle online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forretningen tilbyder.

I relation til det er det desuden vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens ordremail, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af slagskruenøgle, hvad end man bestiller hos Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Morten gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Ole Olsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Louise D gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Michael Johansen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til internetshopping
1Forinden folk handler billige slagskruenøgle i en e-shop burde man helt sikkert se på forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke super interessant. Desuden er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige slagskruenøgle online, f.eks. den ombytningsrettighed e-shoppen lover.
2Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærket, grundet at det burde være en indikation om at online butikken accepterer de danske regler, samt at internet butikken regelmæssigt overvåges af sagkyndige som er inde i reglerne. Inden folk handler billige slagskruenøgle i en e-butik behøver de når alt kommer til alt have øje for webshoppens regler.
3Den mindst kostelige leveringsløsning vil altid være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du lever med kort afstand til internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være særligt essentiel ifald vi mangler slagskruenøgle straks. Alternativt så præsterer enkelte shops på nettet fragt uden omkostninger, men typisk er det forudsat at du køber for en præcis sum.
4Leveringstiden er ret så udslagsgivende når man har behov for pakken inden for kort tid, så af den grund er det utvivlsomt passende at du studerer tidshorisonten for levering på slagskruenøgle. En masse outlets på nettet lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, som alligevel står og falder med at bestillingen indsendes inden et fastslået tidspunkt.
5Trustpilot genererer uden sammenligning strålende muligheder for at granske en hel del øvrige køberes vurderinger og derfor er det godt, at du studerer online virksomhedens omtaler før du handler billige slagskruenøgle online. Facebook resulterer i derudover rigtig belejlige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed.
6Nogle enkelte netbutikker byder på levering uden omkostninger på slagskruenøgle, men for det meste under forudsætning af at du handler for et fastsat beløb. Som alternativ burde man udse dig den prisbilligste leveringsmetode, hvilket typisk er at få bragt pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig tit samtidig virkelig enkel. Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
7Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i en ordning, hvilket hjælper køberen imod uægte shops på nettet. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du higer efter at klare regningen over en periode.
8Det er jo efterhånden særligt ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige slagskruenøgle i blandt flere internet virksomheder, og herved lover en hel del online forretninger fri fragt. Dog kan det trods alt være udbytterigt at besigtige et par online forretninger efter tilbud forud for at du shopper, så du er garanteret at indhente den mindst kostelige pris.
9Mange online butikker yder efterhånden en hel del forskellige billige former for levering til slagskruenøgle. Den mest anvendte er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt ukompliceret, og typisk ligeledes den billigste leveringsmåde.