Husejeren.dk

Slagsaks

Slagsaks PH 1000 HM
33.500 kr.
Læs mere
Slagsaks Holzmann BSS 1000
4.199 kr.
Læs mere
BHS 1040 Slagsaks
20.543 kr.
Læs mere
HLS 1050 x 1,5 Guillotine slagsaks Bernardo
23.186 kr.
Læs mere
Slagsaks Holzmann BSS1000P prof
14.799 kr.
Læs mere
GS 1000 Slagsaks Bernardo
4.489 kr.
Læs mere
EDMA Slagsaks t/facadebeklædning variocut
3.100 kr.
Læs mere
EDMA Slagsaks t/facadebeklædning Alphacut
1.098 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring slagsaks.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot slagsaks.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige slagsaks fra webshop til webshop. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod øvrige har faglig sparring. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af slagsaks online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder har butikker i hele landet, og takket være dette har de fleste mulighed for at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nicheforhandlere er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du handler slagsaks online fra deres webshop.
Mange niche netbutikker ved ekstremt meget om deres varer, da de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde endnu mere konstruktiv service fra folk som er specialister i lige præcis slagsaks.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

slagsaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

slagsaks silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

slagsaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

slagsaks jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemer når det gælder store projekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at der afsættes god nok tid i køreplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål.
2Før du starter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt meningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
3Det kan overvejes at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. større byggeopgaver. Nogle byggerier kræver flere folk. Derudover må det blive mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
4Husk at du kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
5Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de relevante byggematerialer indkøbt i god tid før du påbegynder dit arbejde. Du har fordel af at udarbejde en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
6Der kan findes alverdens instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube yder assistance med overvældende meget anvendelig info, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
7Du må nødig negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke har professionel assistance.
8Måske du burde vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør købe assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
9Forberedelse er nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en velovervejet dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp idet du sammensætter din plan.
10Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være klogt at du har værktøjet klar idet du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indregne de her udgifter i byggeriets regnskab.
11For projekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Således skal du regelmæssigt kigge på prognosen for vejret i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det komplicerede byggeprojekt.
12Ofte vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, og efterfølgende søge sig frem til ens udgift ved dem én efter én.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ret så overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er smartest?

En hel del internet virksomheder yder nu om stunder mange forskellige billige fragtformer til slagsaks. En favorit er nu om dage pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Muligheden er altså yderst bekvem, og endda tillige den mest letkøbte form for levering.

Du bør derudover udse dig at vælge udbringning hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Denne er som oftest en anelse mere omkostningsfuld, men på den anden side særligt fremkommelig for slagsaks online. Den billigste form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog betinges af at du er nær e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på slagsaks er naturligvis rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer fluks, så herved er det virkelig afgørende at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved slagsaks. En del internet selskaber – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen laves før et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen klargjort før personalet har fyraften.

En række netbutikker sikrer gratis fragt på slagsaks online, men typisk er det forudsat at der erhverves for en bestemt pris. Derudover må man beslutte sig for den mest letkøbte fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få bragt din pakke til et afhentningssted.

De store byggecentre udlover afhentning hvor man handler billig slagsaks hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på slagsaks i følgende områder:

Odder, Højbjerg, Holstebro, Taastrup, Hedensted, Charlottenlund, Haderslev, Korsør, Tårnby, Næstved, Glostrup, Holbæk, Aabenraa, Virum, Rønne, Struer, Ishøj, Slagelse, Frederiksværk, Stenløse, Dragør, Nakskov, Rødovre, Åbyhøj, Odense, Silkeborg, Haslev, Herlev, Hørsholm, Vordingborg, Tilst, Ballerup, Gladsaxe, Gentofte, Kolding, Hedehusene, Lillerød, Køge, Ringsted, Nærum, Thisted, Greve, Rudersdal, Skanderborg, Birkerød, Svendborg, Nørresundby, Ikast, Farum, Risskov, Vejle, Kalundborg, Frederiksberg, Brabrand, Grenaa, Solrød Strand, Værløse, Ølstykke, Søborg, Herning, Horsens, Esbjerg, Aalborg, Kokkedal, Allerød, Helsingør, Aarhus, Vanløse, Brønshøj, Brønderslev, Lystrup, Valby, Vallensbæk, Hvidovre, Hillerød, København, Viborg, Skive, Albertslund, Roskilde, Nykøbing Falster, Varde, Fredericia, Lyngby, Brøndby, Middelfart, Frederikshavn, Randers, Hjørring, Hobro, Sønderborg, Frederikssund, Jyllinge, og Nyborg, .

Click-and-collect af slagsaks er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere typisk efterspørger blandt andet køb slagsaks og slagsaks online. Foruden dette ser man som regel folk lede efter blandt andet slagsaks priser, billig slagsaks og slagsaks tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus og Bygma.

Tilbud på slagsaks

Det er efterhånden temmelig bekvemt for købere at sammenligne priser på billige slagsaks online i blandt forskellige e-forhandlere, og herved har flere internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på slagsaks drastisk, og derudover garantere levering uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at efterse nogle enkelte e-handler efter billige priser på slagsaks online forud for at du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og 10-4.

Du skal blot være årvågen med, at ifald en webbutik frembyder billige slagsaks online på tilbud til en udsalgspris der kan virke helt ekstremt billig, er det tit være et symbol på en snydagtig netbutik. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af en orden, hvilket sikrer kunden overfor uægte forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil afbetale betalingen af slagsaks over en periode. Dette fås normalt i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at netshoppere tit kigger efter blandt andet billig slagsaks og slagsaks online. Foruden dette oplever man som regel folk efterspørge fx køb slagsaks, slagsaks priser samt slagsaks tilbud.

Læs tidligere kunders synspunkter

Trustpilot resulterer i ret gavnlige chancer for at efterforske forskellige eksisterende konsumenters vurderinger og herved stiller vi forslag om, at du læser e-handlens kritik før du lægger din bestilling på billige slagsaks online.

Facebook giver dig tillige egentlig pålidelige metoder til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed. Her ser vi en del internet selskaber som gør det muligt at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige slagsaks online i en e-butik behøver de ideelt set gennemlæse e-butikkens handelsvilkår, men det er normalt et tidskrævende arbejde, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg.

En anden mulighed kunne måske være at tjekke om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det er et bevis på at online webshoppen respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden ofte tilses af sagkyndige der kender til de gældende regulativer.

Dette er en god chance for en hjælpende hånd, hvis du udsættes for besvær i forbindelse med din handel med slagsaks. Endvidere er det smart at man er obs på de mest vitale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af slagsaks online, fx hvilken returrettighed butikken benytter.

I den relation er det desuden vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering, så man når som helst kan bekræfte bestillingen af slagsaks, ligegyldig om man har handlet ved Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Mads gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Mette gav 4 stjerner

Alt ok

Camilla gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Thomas Knudsen gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot frembringer nogenlunde strålende genveje til at vurdere en længere række nuværende køberes opfattelser og derfor er det klogt, at du gennemsøger internet forretningens anmeldelser inden du køber billige slagsaks online. Facebook indebærer endvidere evigt ærlige løsninger til at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
2Forinden nogen shopper billige slagsaks i en butik burde man på en vis måde kigge på dens betingelser, dog er det undertiden ikke videre interessant. Endvidere er det at foretrække at du er hensynstagende til de primære vilkår i forbindelse med købet af billige slagsaks online, f.eks. hvilken returneringsret e-forretningen bruger.
3Leveringsdygtigheden er jo temmelig væsentlig om vi har behov for produkterne om et øjeblik, og i det øjemed er det fuldkommen vigtigt at du tjekker den forventede leveringstid ved slagsaks. En del e-shops stiller garanti om billig 1 dags fragt på flere varenumre, som alligevel stiller krav om at du når at bestille forinden et fast klokkeslæt.
4Nogle få internet handler tilbyder fragt uden gebyr på slagsaks, men i reglen er det så nødvendigt at du shopper for en fastsat sum. Derudover skulle du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmetode, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Løsningen er oftest på den anden side usædvanlig enkel. Den billigste fragtform vil dog altid være at du selv henter pakken.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, som beskytter en overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere pengene ude i fremtiden.
6Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men dette kræver at du har bopæl i nærheden af e-butikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt er jo meget aktuel i tilfælde af at du står og skal bruge slagsaks lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet foretagender levering uden omkostninger, men tit stiller det krav om at du indkøber for en konkret pris.
7Vi tilråder at se om internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det burde være en sikkerhed for at e-handlen understøtter de danske love, foruden at virksomheden rutinemæssigt revurderes af sagkyndige som har ekspertise inden for reglerne. Inden folk bestiller billige slagsaks på en forretning på nettet kan de principielt gennemlæse shoppens handelsaftale.
8Det er ultra nemt for alle at finde information om priser online på billige slagsaks hos diverse e-butikker, og derved lover masser af forretninger på nettet portofri fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig gavnligt at sammenligne nogle forskellige online selskaber efter tilbud inden du handler, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.
9Mange e-firmaer udlover heldigvis diverse billige leveringsløsninger til slagsaks. En yndling er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din ordre den dag der passer dig. Muligheden er jo særligt problemfri, samt typisk endda den mest betalelige leveringsmåde.