Husejeren.dk

Skunklem

Dolle Timbersan Classsic skunklem
750 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan Simple Skunklem
14.886 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan BD30 Skunklem
19.053 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix 56 Skunklem
11.655 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan Hvid Skunklem
750 kr.
Læs mere
Fakro DWT Thermo Skunklem
12.375 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan BD60 Skunklem
20.268 kr.
Læs mere
Fakro DWF BD45 Skunklem
1.350 kr.
Læs mere
Fakro DWK Skunklem
875 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af skunklem.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot skunklem.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne selv. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige skunklem hos de forskellige online byggemarkeder. En del har gode priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og hermed har flertallet chancen for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at undgå fragtgebyret, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggecentre udbyder varer fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af skunklem online.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber skunklem online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig formår de at yde mere gavnlig service fra folk der er eksperter i lige præcis skunklem.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Danmarks største byggecentre

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

skunklem bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

skunklem jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

skunklem harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

skunklem silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du kan lave en enkel note hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og dernæst efterse oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
2Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprocessen, især såfremt det er større arbejdsopgaver. Større projekter kræver mere end en person. Derudover bør det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
3Husk at gennemtænke om du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan hente hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer eksperthjælp kunne det godt betale sig at indhente prisoverslag fra diverse entreprenører.
4Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det gælder større projekter, og følgelig kan det være vigtigt at man har afsat rimelig tid i planen, som bidrager til at man er sikker på at man når det til siden.
5Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive alle omkostninger, og efterfølgende søge sig frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
6Længe før du optager byggeprocessen kan det være vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt ombygningen er miljøvenligt. Tilskudet er altså afhængig af at projektet forbedrer planeten.
8Der findes utrolig mange vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer temmelig meget brugbar info, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
9Forberedelse viser sig som nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Vær konkret når du laver din strategi.
10Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du løbende holde øje med prognosen for vejret i perioden for byggeriets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne bedst som du er gået i gang med dit krævende projekt.
11Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at have det til disposition akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Husk også at tage højde for disse udgifter i dit budget.
12Du skal ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som arbejdshjelm som hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
De mest populære byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er enormt imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Masser af online forretninger frembyder nu om stunder flere billige leveringsmetoder til skunklem. Den mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo særdeles let gængelig, og typisk derudover den billigste type af levering.

Du burde ligeledes påtænke at få ordren leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Den viser sig desværre en anelse mindre billig, men derudover super praktisk ved køb af skunklem online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men dette betinges af at du opholder dig nær online webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på skunklem er selvfølgelig ekstremt relevant såfremt du står og skal bruge din pakke om få sekunder, så i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for skunklem. En masse e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men husk at det er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et fast tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produktet ud af døren forinden personalet tager hjem.

Flere internet varehuse præsterer levering uden omkostninger på skunklem online, men tit kræves det at man indkøber for en præcis sum. Derudover burde man overveje den mest billige form for fragt, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

De store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig skunklem på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på skunklem i følgende byer:

Søborg, Odder, Struer, Rudersdal, Helsingør, Frederikssund, Skanderborg, Varde, Nyborg, Farum, Ringsted, Tårnby, Brønshøj, Nørresundby, Ikast, Aabenraa, Herlev, Lystrup, Vordingborg, Aalborg, Vanløse, Sønderborg, Thisted, Slagelse, Åbyhøj, Frederikshavn, Dragør, Gladsaxe, Næstved, Hvidovre, Kolding, Brøndby, Køge, Esbjerg, Vejle, Værløse, Glostrup, Herning, Tilst, Nykøbing Falster, Ballerup, Kokkedal, Viborg, Middelfart, Gentofte, Skive, Korsør, Jyllinge, Fredericia, Frederiksværk, Rødovre, Vallensbæk, Albertslund, Stenløse, Ølstykke, Allerød, Haslev, Hjørring, Grenaa, København, Hobro, Greve, Holbæk, Hedehusene, Lillerød, Brønderslev, Valby, Birkerød, Ishøj, Nærum, Svendborg, Holstebro, Aarhus, Solrød Strand, Risskov, Hillerød, Frederiksberg, Lyngby, Højbjerg, Horsens, Nakskov, Kalundborg, Roskilde, Brabrand, Virum, Hedensted, Silkeborg, Charlottenlund, Hørsholm, Haderslev, Rønne, Taastrup, Odense, og Randers, .

Click-and-collect for skunklem er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster).

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk tit søger eksempelvis skunklem tilbud og skunklem online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter bl.a. køb skunklem, skunklem priser og billig skunklem, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Spar penge på skunklem

Det er jo efterhånden rigtig overkommeligt for folk at sammenholde priser på billige skunklem online hos forskellige outlets på nettet, og så har de fleste internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at nedskære salgspriserne på skunklem eftertrykkeligt, og derudover yde levering uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at undersøge flere e-handler efter udsalg og tilbud på skunklem online før du køber, således at du er garanteret at modtage den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Man bør imidlertid være obs på, at såfremt en butik på nettet udlover billige skunklem online til en pris der kan virke utrolig letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel e-butik. Køb med kort er dog dækket ind under en ordning, som redder kunden imod uærlige internet outlets.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil dække beløbet til skunklem i flere bidder. Dette tilbydes normalt i online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Når der ses på tallene fremstår det klart, at internet shoppere tit søger bl.a. skunklem tilbud og køb skunklem. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge blandt andet skunklem online, billig skunklem samt skunklem priser.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot genererer nogenlunde fordelagtige muligheder for at eksaminere en stor portion nuværende kunders ratings og på grund af dette kan det være til hjælp, at du beser e-firmaets kritik forinden du handler billige skunklem online.

Facebook medfører også nogenlunde passelige muligheder for at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed. Herinde ser vi mange online outlets som tilbyder folk at ytre en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed burde udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige skunklem online hos en butik bør man reelt gennemse netshoppens handelsbetingelser, men det er tit ikke særlig sjovt, specielt med de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne måske være at granske hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er et kendetegn for at e-shoppen tilslutter sig de opstillede regler, tillige med at e-firmaet lejlighedsvis tilses af fagfolk som forstår de gældende regler.

Desuden tilbydes du genvej til at få bistand, ifald du møder problemer i forbindelse med dit indkøb af skunklem. Yderligere er det smart at køberen er sat ind i de elementære forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af skunklem online, for eksempel hvilken returret internet virksomheden kører med.

Her er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af skunklem, hvad end man har handlet fra Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Jørgen G gav 5 stjerner

Hurtig

Else gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Anders K gav 5 stjerner

god service

Mads R gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo ret let gængeligt for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige skunklem i blandt diverse e-forretninger, og så yder masser af webbutikker levering uden betaling. Dog kan det til hver en tid vise sig indbringende at analysere visse online butikker efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at opnå den bedste pris.
2Visse shops på nettet præsterer billig fragt på skunklem, men i mange tilfælde er det betinget af at du indkøber for en fastsat pris. Derudover kunne du udse dig den prisbilligste fragtform, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver for det meste ligeledes usædvanlig ligetil. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
3Temmelig mange internet foretagender foreslår nu til dags diverse billige fragtformer til skunklem. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særdeles simpel, og ofte endda den billigste fragttype.
4Trustpilot byder på adskillige fine løsninger til at gennemstøve ret mange tidligere kunders reflektioner og herved støtter vi, at du udforsker internet forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige skunklem online. Facebook resulterer i for øvrigt ganske gunstige chancer for at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
5Generelt foreslår vi at kontrollere om online shoppen er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er en garanti for at internet forretningen efterfølger de officielle regler, samt at internet shoppen løbende føres tilsyn med af fagmænd der har indsigt i de gældende regler. Inden nogen bestiller billige skunklem i en internet webshop bør man sådan set gennemse e-butikkens forretningsaftale.
6Forud for at folk handler billige skunklem hos en shop på nettet kunne man egentlig granske webshoppens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke super spændende. Ligeså tilrådes det at man er vidende om de mest essentielle vilkår der har indflydelse på købet af billige skunklem online, til eksempel den returrettighed internet butikken anvender.
7Den mest betalelige mulighed for levering er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du befinder dig nær e-shoppens arbejdslager. Den leveringsform kan være rigtig væsentlig forudsat man behøver skunklem nu og her. Alternativt så yder visse firmaer på nettet levering uden betaling, men oftest er det under forudsætning af at man indkøber for et fastslået beløb.
8Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en regel, hvilket garanterer køber overfor svindlende e-forretninger. Som alternativ burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale betalingen over tid.
9Fragttiden er selvfølgelig ret afgørende forudsat vi mangler ordren om kort tid, og herved er det rigtig meningsfuldt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på skunklem. Flere e-shops stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men som trods alt er underforstået at orden realiseres inden et konkret tidspunkt.