Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 500 liter 500 kg 1000 kg 1 ton 10 kg 800 kg 25 kg 25 kg 20 kg

Levering: i løs vægt vognlæs i poser i bigbag løst leveret afhentning i sække hent selv trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Derved bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring singels sten.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens regler.
Der findes forskelle i prisen på billige singels sten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på gode priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare singels sten.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige leverandører, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af singels sten online.
De velkendte byggecentre findes nær dig, og herigennem har flertallet valget om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det kan du vælge at undvære fragten, samt endda have varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du opleve ekstremt konstruktiv hjælp fra personale som er specialister i netop singels sten.
Forskellige små butikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du køber singels sten online på deres side.
En masse nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
singels sten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

singels sten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde viser sig som nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du må have en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du nedskriver arbejdsplanen.
2Der er et stort udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig brugbar information, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
3Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør hente assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Hvis du ønsker hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at modtage forslag fra forskellige leverandører.
4I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeprojektet påvirker klimaet.
5Ofte vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende undersøge mulige tilbud på dem slavisk.
6Du vil aldrig undvære værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at du har det til rådighed idet du igangsætter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de her omkostninger i din økonomiske plan.
7Før du optager byggeriet er det ret fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Muligvis kan det blive essentielt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en punktforms liste som samler de materialer du skal bruge, og dernæst tjekke oversigten, hvormed du er tryg ved at du har styr på det.
9Der viser sig næsten altid uforudsete hovedpiner i tilfælde med avancerede projekter, og altså vil det være afgørende at man afsætter betragtelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
10Det kan overvejes at indhente assistance til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggeprojekter. Enkelte projekter behøver flere personer. Ydermere må det blive mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
11Du skal for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
12For udendørs projekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således bør du hyppigt undersøge femdøgnsprognosen i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om singels sten

 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

  En masse byggemarkeder giver til alt held flere billige former for levering til singels sten. Et hit er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt overkommelig, og ofte ydermere den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du kunne ydermere udse dig at få pakken leveret til hvor du bor eller til dit arbejde. Løsningen er tit en lille smule mere bekostelig, men desuden yderst uproblematisk ift. singels sten online. Den billigste fragttype er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du bor nær internet firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på singels sten er naturligvis ekstremt aktuel hvis vi står og skal bruge pakken øjeblikkeligt, og derfor er det uden tvivl aktuelt at vi finder den forventede leveringstid på singels sten. En del e-forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på utallige varer online, som er underforstået at bestillingen realiseres forinden et aftalt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken afsted forud for at personalet får fri.

  En række online shops garanterer fragt uden betaling på singels sten online, men undertiden er det forudsat at man bestiller for en fastsat sum. Desuden bør man tage den mest betalelige leveringsform, som ofte er at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

  En lang række byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig singels sten hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg og Stark. De frembyder fx afhentning af singels sten i disse byer:

  København, Silkeborg, Kokkedal, Virum, Ikast, Haderslev, Solrød Strand, Thisted, Helsingør, Frederiksberg, Vordingborg, Birkerød, Hillerød, Skive, Korsør, Rønne, Vanløse, Horsens, Lyngby, Struer, Rødovre, Højbjerg, Aarhus, Rudersdal, Herning, Kalundborg, Hørsholm, Aabenraa, Taastrup, Dragør, Charlottenlund, Albertslund, Kolding, Ølstykke, Randers, Hjørring, Søborg, Tilst, Brabrand, Brøndby, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Nørresundby, Ballerup, Åbyhøj, Holstebro, Risskov, Frederiksværk, Middelfart, Ringsted, Fredericia, Nakskov, Varde, Lystrup, Esbjerg, Hobro, Stenløse, Brønshøj, Odder, Hedensted, Tårnby, Frederikshavn, Skanderborg, Grenaa, Værløse, Lillerød, Ishøj, Allerød, Hedehusene, Aalborg, Glostrup, Slagelse, Haslev, Brønderslev, Roskilde, Gladsaxe, Nyborg, Svendborg, Jyllinge, Sønderborg, Nærum, Vejle, Gentofte, Frederikssund, Herlev, Greve, Køge, Holbæk, Odense, Næstved, Farum, Hvidovre, Valby, og Viborg, .

  Afhentning for singels sten er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at folk ofte søger eksempelvis singels sten tilbud og singels sten priser. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere efterspørge for eksempel køb singels sten, singels sten online og billig singels sten, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg og Silvan.

  Tilbud på singels sten

  Det er ret fleksibelt for købere at kigge efter tilbud på billige singels sten online på tværs af e-forhandlere, og derfor har flere shops på nettet set sig nødsaget til at nedbringe prisen på singels sten betydeligt, og ovenikøbet frembyde levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at tjekke flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på singels sten online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Davidsen.

  Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en online forretning afhænder billige singels sten online til salg for en udsalgspris som virker usædvanlig billig, så kunne det ofte være et bevis på en bedragerisk netshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side dækket ind under en lov, som hjælper dig som kunde overfor fup online varehuse.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere regningen på singels sten over en længere periode. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

  Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis singels sten online og singels sten priser. Man ser derudover mange gange mennesker lede efter eksempelvis køb singels sten, singels sten tilbud samt billig singels sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Altid en fornøjelse” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 800 kg 15 kg 500 liter 500 kg 25 kg 1000 kg 20 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 10 kg 1 m3

  Levering: i bigbag i sække trailer i poser vognlæs afhentning løst leveret hent selv i løs vægt

  Tjek tidligere kunders anbefalinger

  Trustpilot frembringer nogenlunde anstændige løsninger til at tyde adskillige tidligere brugeres erfaringer og af den grund går vi ind for, at du eksaminerer webshoppens kritik forinden du shopper billige singels sten online.

  Facebook leverer ydermere absolut nyttige genveje til at få indtryk af e-firmaets popularitet. Tilmed ser vi nogle webbutikker som gør det muligt at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden kan tages i brug til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk handler billige singels sten online på en e-forretning burde de i princippet skimme shoppens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig spændende, specielt hos de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Alternativet er at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærket, eftersom det generelt er en indikation om at online virksomheden retter sig efter de danske regler, foruden at online webshoppen ofte gennemses af fagfolk der forstår de gældende bestemmelser.

  Dette er en god anledning til en håndsrækning, ifald du møder vanskeligheder i forbindelse med din ordre på singels sten. Foruden dette er det prisværdigt at du er sat ind i de grundlæggende regler der er gældende for bestillingen af singels sten online, f.eks. den ombytningsret e-forhandleren benytter.

  Her er det også essesentielt, at man permanent bevarer ens ordremail, så man når som helst kan dokumentere købet af singels sten, uafhængig af om man køber ved Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Michael Nielsen gav 5 stjerner

  Alt ok

  Jesper Jensen gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Rasmus A gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Louise E gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 tips til online shopping
  1Det er i dag yderst bekvemt for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige singels sten fra forskellige online outlets, og på grund af dette præsterer adskillige internet virksomheder fragt uden betaling. Derfor kan det alligevel vise sig lønnende at studere indtil flere internet handler efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
  2Før nogen shopper billige singels sten i en internet shop kan de sådan set overveje forhandlerens vilkår, men det er gerne en tidskrævende opgave. Ydermere er det smart at køberen er sat ind i de grundlæggende vilkår der kan have indflydelse på shopping af billige singels sten online, fx den returpolitik shoppen kører med.
  3En række internet shops udlover nu om stunder diverse billige leveringsudgaver til singels sten. En sikker vinder er i dag afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig meget overkommelig, samt desuden endvidere den mest letkøbte løsning til levering.
  4Den mest letkøbte leveringsmetode er unægtelig at du selv henter ordren, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets arbejdslager. Den leveringsudgave kan vise sig at være ultra afgørende om vi har brug for singels sten lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte internet handler levering uden betaling, men ofte er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb.
  5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være meget vigtig i tilfælde af at du skal bruge din pakke om kort tid, så med det formål er det komplet på sin plads at man besigtiger den anslåede leveringstid for singels sten. En del internet firmaer udlover billig 1 dags levering på utallige varer, men vær på vagt da det kræver at ordren indsendes forinden et fastslået tidspunkt.
  6Nogle enkelte internet butikker præsterer levering uden betaling på singels sten, men undertiden er det så præmissen at der erhverves for en fastsat sum. Ellers bør man gribe den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver af og til tillige usædvanlig overkommelig. Den mest betalelige form for fragt er unægtelig at hente varerne selv.
  7Generelt foreslår vi at granske om online forhandleren er støttet af e-mærket, som typisk er et fingerpeg om at e-firmaet efterlever de officielle danske regler, og at online forhandleren hyppigt føres tilsyn med af fagmænd der kender til de gældende regler. Forud for at nogen handler billige singels sten på en internet webshop behøver man faktisk have øje for deres handelsbetingelser.
  8Trustpilot giver dig evigt ærlige genveje til at studere ganske mange eksisterende konsumenters erfaringer og derved er det en hjælp, at du tjekker e-butikkens bedømmelser forinden du køber billige singels sten online. Facebook genererer lige så vel i højeste grad tiltalende metoder til at få en idé om e-shoppens troværdighed.
  9Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, der skærmer dig imod bedrageriske internet foretagender. Som en anden løsning kunne du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare pengene over en længere periode.