Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Grøn
1.020 kr.
Læs mere
Skikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE Gul
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Hvid
1.020 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE
1.020 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Orange
1.020 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Gul
1.020 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Blå
1.020 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Rød
1.020 kr.
Læs mere
Skikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE Sort
876 kr.
Læs mere
Sikkerhedshjelm Peltor G2000 med UV-Indikator
153 kr.
Læs mere
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS sort
599 kr.
Læs mere
KASK sikkerhedshjelm Plasma AQ hvid EN397
479 kr.
Læs mere
KASK sikkerhedshjelm Plasma AQ sort EN397
479 kr.
Læs mere
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS gul
560 kr.
Læs mere
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS orange
599 kr.
Læs mere
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS hvid
599 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, hvor du får sparring og vejledning omkring sikkerhedshjelm.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige sikkerhedshjelm hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på billige priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder har et stort produktsortiment, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot sikkerhedshjelm.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du kende firmaets regningslinjer.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Dette er navnligt en mulighed hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger produkter fra mange nicheshops, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af sikkerhedshjelm online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derved har mange chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem kan du blive fri for leveringsgebyret, og sågar have varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en billigere pris.
En masse specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du handler sikkerhedshjelm online på deres hjemmeside.
Forskellige nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du få mere indsigtsfuld hjælp fra folk der er eksperter i netop sikkerhedshjelm.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

sikkerhedshjelm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

sikkerhedshjelm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sikkerhedshjelm jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sikkerhedshjelm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er oplagt at søge assistance til arbejdet, navnlig såfremt det er krævende byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere folk. I øvrigt er det hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Du kan overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
3Der ligger stribevis af guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til overvældende meget brugbar viden, særligt når man leder på engelsk.
4For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den grund må du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne lige før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned absolut lige når du er startet på dit avancerede projekt.
5Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer disponible i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel huskeliste med alle de ting du skal bruge, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
6Der præsenterer sig ofte utidige hovedpiner når det gælder omfattende byggeprojekter, og herved vil det være meningsfuldt at der er afsat en del plads i planen, med det formål at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
7Du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har betydning for naturen.
8Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver din strategi.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være økonomisk at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle prisen på dem en ad gangen.
10Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Man bør på ingen måde gå ned på grej. Tit kan det være fordelagtigt at du har udstyret klar til brug inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hjelm og sko der hjælper dig overfor mulige uheld. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke har assistance fra en fagmand.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En række online forretninger tildeler nu til dags en lang række forskellige billige former for fragt til sikkerhedshjelm. En af dem der er mest populær er nu til dags udleveringssteder, hvor du så selv henter de bestilte produkter den dag der passer dig. Muligheden er jo ualmindeligt overkommelig, og i mange tilfælde desuden den billigste fragttype.

Du kunne ligeledes påtænke at få ordren sendt til din bolig eller til når du er på job. Fragtformen er som regel en tak dyrere, men derudover ultra uproblematisk for sikkerhedshjelm online. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som dog forudsætter at du lever i nærheden af e-forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på sikkerhedshjelm er super betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for dine nye varer inden for få dage, så herved er det virkelig relevant at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering på sikkerhedshjelm. Temmelig mange online butikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, men vær vagtsom da det er forudsat at orden realiseres tidligere end et givent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ud af døren forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del e-shops i Danmark garanterer levering uden betaling på sikkerhedshjelm online, men undertiden stiller det krav om at der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt bør du udse dig den mest billige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige netshops foreslår click-and-collect hvor du køber billig sikkerhedshjelm på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. De yder bl.a. afhentning af sikkerhedshjelm i disse byer:

Helsingør, Valby, Frederiksværk, Hillerød, Greve, Åbyhøj, Haslev, Vallensbæk, Brønshøj, Hobro, Varde, Lillerød, Frederikshavn, Kalundborg, Lyngby, Nyborg, Korsør, Gentofte, Ringsted, Charlottenlund, Tårnby, Fredericia, Rudersdal, Solrød Strand, Skive, Randers, Hedensted, Viborg, Stenløse, Højbjerg, Søborg, Brabrand, Struer, Nakskov, Aabenraa, Rønne, Hedehusene, Odense, Sønderborg, Ikast, Ølstykke, Nørresundby, Ishøj, Middelfart, Allerød, Aalborg, Glostrup, Næstved, Farum, Gladsaxe, København, Odder, Hvidovre, Svendborg, Vanløse, Vejle, Jyllinge, Grenaa, Taastrup, Tilst, Køge, Horsens, Nærum, Vordingborg, Nykøbing Falster, Brønderslev, Hørsholm, Thisted, Herlev, Frederikssund, Albertslund, Værløse, Esbjerg, Holbæk, Virum, Ballerup, Roskilde, Frederiksberg, Silkeborg, Dragør, Rødovre, Lystrup, Risskov, Birkerød, Herning, Slagelse, Kokkedal, Holstebro, Hjørring, Brøndby, Kolding, Aarhus, Haderslev, og Skanderborg, .

Click-and-collect for sikkerhedshjelm er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Når man ser på data fremstår det klart, at netshoppere som regel søger eksempelvis sikkerhedshjelm priser og billig sikkerhedshjelm. Man ser derudover typisk folk kigge efter for eksempel sikkerhedshjelm tilbud, sikkerhedshjelm online samt køb sikkerhedshjelm, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

Priser på sikkerhedshjelm

Det er efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for internetbrugere at finde information om priser på billige sikkerhedshjelm online hos flere internet outlets, og til tak har de fleste online varehuse fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på sikkerhedshjelm betydeligt, og endda love levering uden beregning.

Det kan dog til hver en tid vise sig rentabelt at prøve diverse e-firmaer efter udsalg og tilbud på sikkerhedshjelm online forud for at du køber, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du må bare være obs på, at når en shop afsætter billige sikkerhedshjelm online for en pris som virker kolossalt lav, kunne det for det meste være et bevis på en uoprigtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under en orden, der redder køberen imod uærlige shops på nettet.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage beløbet til sikkerhedshjelm over en længere periode. Det fås som regel hos niche webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. sikkerhedshjelm online og billig sikkerhedshjelm. Vi ser desuden ofte mennesker lede efter eksempelvis køb sikkerhedshjelm, sikkerhedshjelm priser samt sikkerhedshjelm tilbud.

Analyser andre menneskers bedømmelser

Trustpilot forærer dig super tiltalende genveje til at gennemstøve adskillige nuværende kunders observationer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tager et kig på e-forhandlerens vurderinger inden du placerer din ordre på billige sikkerhedshjelm online.

Facebook frembringer derudover ultra ærlige chancer for at få et kig ind i webbutikkens popularitet. I øvrigt møder vi faktisk e-butikker hvor du kan notere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes må udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige sikkerhedshjelm online hos en netshop burde man helt sikkert gennemlæse e-shoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke særlig interessant, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at se om internet virksomheden er e-mærket medlem, som ofte er en antydning af at online butikken understøtter de danske love, udover at butikken regelmæssigt overvåges af jurister som forstår vedtægterne på området.

Dette er en god lejlighed til opbakning, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af sikkerhedshjelm. Derudover er det godt at kunden er obs på de væsentligste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af sikkerhedshjelm online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen tilsikrer.

Her er det tilmed essesentielt, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan dokumentere bestillingen af sikkerhedshjelm, uagtet om man har bestilt hos Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller 10-4.

Kim gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Søren E gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Kim Kristensen gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til online indkøb
1Trustpilot bringer dig ganske stabile chancer for at gennemrode ret mange øvrige brugeres iagttagelser og herved stiller vi forslag om, at du undersøger internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige sikkerhedshjelm online. Facebook giver dig ydermere rigtig udmærkede metoder til at få indsigt i internet butikkens troværdighed.
2Det har vist sig at være ultra smart for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige sikkerhedshjelm hos diverse online forhandlere, og herved lover en lang række e-handler fragt uden gebyr. Det kan immervæk blive lukrativt at eftergå indtil flere e-shops efter billige priser inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
3Enkelte online shops byder på levering uden betaling på sikkerhedshjelm, men i de fleste tilfælde påkræves det at der shoppes for en konkret pris. Alternativt bør man overveje den mest billige løsning til levering, som gerne er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt ydermere vældig enkel. Den billigste fragtmulighed er unægtelig at hente pakken selv.
4Fragtperioden er naturligvis ekstremt aktuel såfremt vi har behov for din ordre fluks, så derfor er det bestemt passende at vi checker den forventede leveringstid ved sikkerhedshjelm. Temmelig mange internet outlets giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Vi anbefaler at undersøge hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en erklæring om at online forhandleren forstår de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen af og til undersøges af fagfolk som behersker vilkårene. Inden nogen bestiller billige sikkerhedshjelm hos en e-handler behøver de i reglen læse butikkens handelsaftale.
6Før folk shopper billige sikkerhedshjelm hos en butik behøver de de facto overveje webbutikkens forretningsaftale, det er dog ofte et omfattende projekt. Yderligere foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige sikkerhedshjelm online, eksempelvis den returneringsret e-firmaet benytter.
7Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en vedtægt, der sikrer en imod bedrageriske internet handler. Som en anden løsning kunne du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare prisen over et længere tidsrum.
8Den mest letkøbte leveringsform er utvivlsomt selv at hente pakken, men det er betinget af at du er lige ved online forretningens adresse. Den mulighed for levering er selvfølgelig virkelig vigtig om du behøver sikkerhedshjelm om kort tid. Alternativt så garanterer en hel del shops på nettet gratis levering, men undertiden kun når der erhverves for et bestemt beløb.
9En lang række netbutikker i Danmark tilbyder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmetoder til sikkerhedshjelm. Det mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså rigtig uproblematisk, samt desuden desuden den prisbilligste leveringsform.