Husejeren.dk

Sidebidetang

Knipex sidebidetang elekt. 115mm rund 77 22 115
273 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 160mm VDE 1000V 7006-160
215 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang elekt. 115mm spids 77 32 115
299 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 140mm Kraft 7402 140
185 kr.
Læs mere
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-180 mm
245 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 180mm Kraft 7402 180
208 kr.
Læs mere
Bahco Ergo sidebidetang 2101G 140 mm
215 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 160mm Kraft 7402 160
185 kr.
Læs mere
Bahco Ergo sidebidetang 2101G-160 mm
210 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 160mm Kraft m/fjeder 7412 160
211 kr.
Læs mere
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-200 mm
265 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige sidebidetang fra netbutik til netbutik. En del har gode tilbud, imens nogle tilbyder service. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende forretningens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring sidebidetang.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare sidebidetang.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt i de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber varer fra adskillige producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort sortiment af sidebidetang online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har du chancen for at slippe for fragten, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online får du en billig pris.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså forventes det at du får ekstremt konstruktiv rådgivning fra nogle der er specialister i netop sidebidetang.
Størsteparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der oftest er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at handle sidebidetang online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
sidebidetang silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

sidebidetang harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sidebidetang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sidebidetang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er store arbejdsopgaver. Omfattende opgaver kræver flere folk. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at nedskrive alle udgiftsposter, og bagefter søge sig frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
3Potentielt kan det blive meningsgivende at du har alle byggematerialer disponible forinden du påbegynder byggeprocessen. Du kan sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste tjekke listen, med øje for at du er sikker på at du har husket alt.
4Du kunne overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du burde skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du tager imod professionel assistance er det fornuftigt at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
5Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det være meget fundamentalt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
6Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en effektiv tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
7Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Det forudsætter altså at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
8Der viser sig ofte overraskende udfordringer i forbindelse med krævende byggeprojekter, og altså vurderes det essentielt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, så man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
9Du skal aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være fornuftigt at du har værktøjet klar til brug inden du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at indregne de her udgifter i din økonomi.
10Du kan finde en hel række instruktioner og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig meget anvendelig oplysning, i særlig grad når du skriver søgeordene på engelsk.
11Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beklædning som fx fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
12For projekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Således skal du hyppigt tage notits af prognosen for vejret i perioden for dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Mange byggemarkeder yder nu et bredt udvalg af billige fragtmetoder til sidebidetang. Førstevalget hos mange er nu om dage udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer når du har mulighed for det. Den er altså rigtig simpel, og ofte endda den mest billige leveringsmulighed.

Du kunne på samme måde foretrække at vælge levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Fragtformen er beklageligvis en tand mere pebret, men lige så vel virkelig smertefri ift. sidebidetang online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på sidebidetang er rigtig væsentlig når man absolut skal bruge din ordre med det samme, og herved er det i sandhed på sin plads at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved sidebidetang. En række internet selskaber – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men vær obs på at det betinges af at ordren lægges før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren distribueret forinden de lageransatte tager hjem.

En hel del e-handler i Danmark sikrer portofri fragt på sidebidetang online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der erhverves for en præcis sum. Derudover må du gribe den prisbilligste leveringsudgave, som oftest er at få kørt varerne til et udleveringssted.

En række kæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig sidebidetang online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på sidebidetang i følgende byer:

Lyngby, Lystrup, Viborg, Frederikssund, Birkerød, Roskilde, Stenløse, Helsingør, Hillerød, Herning, Solrød Strand, Vanløse, Silkeborg, Brøndby, Næstved, Hvidovre, Korsør, Farum, Holstebro, Svendborg, Brønshøj, Haderslev, Ishøj, Gentofte, Nyborg, Aalborg, Nakskov, Gladsaxe, Kalundborg, Vordingborg, Risskov, Struer, Sønderborg, Hedensted, Valby, Frederiksberg, Rudersdal, Køge, Odder, Rødovre, Åbyhøj, Virum, Tilst, Slagelse, Hjørring, Jyllinge, Hørsholm, Vallensbæk, Aarhus, Herlev, Middelfart, Kokkedal, Horsens, Grenaa, Nørresundby, Ballerup, Haslev, Brabrand, Greve, Glostrup, Ølstykke, Fredericia, Hobro, Allerød, Esbjerg, Kolding, Odense, Albertslund, Randers, Frederikshavn, Dragør, Aabenraa, Værløse, Charlottenlund, Rønne, Søborg, Vejle, Brønderslev, Frederiksværk, Nærum, Højbjerg, Skive, Tårnby, Lillerød, Varde, Hedehusene, København, Ringsted, Ikast, Nykøbing Falster, Thisted, Taastrup, Skanderborg, og Holbæk, .

Klik-og-hent ift. sidebidetang er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Ved indkig i tendenserne er det markant, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis køb sidebidetang og sidebidetang tilbud. Derudover oplever vi tit folk lede efter bl.a. sidebidetang priser, billig sidebidetang og sidebidetang online, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Få rabat på sidebidetang

Det er jo særdeles overkommeligt for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige sidebidetang online i blandt flere e-forretninger, og til gengæld har utallige e-handler været nødt til at stampe salgspriserne på sidebidetang markant, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at sammenligne indtil flere internet selskaber efter udsalg og tilbud på sidebidetang online før du placerer ordren, sådan at du er garanteret at få den prisbilligste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Du må ikke desto mindre være obs på, at når en netbutik afhænder billige sidebidetang online på tilbud til en pris som er enormt billig, så er det mange gange være et signal om en uærlig internet webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en orden, hvilket værner folk imod fup e-butikker.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at dække regningen på sidebidetang senere. Dette foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Når vi ser på data står det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter fx sidebidetang priser og sidebidetang tilbud. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge for eksempel billig sidebidetang, køb sidebidetang og sidebidetang online.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot genererer super hæderlige chancer for at gennemrode en lang række aktuelle køberes bedømmelser og herved tilråder vi, at du kigger på e-butikkens vurderinger forud for at du handler billige sidebidetang online.

Facebook forærer dig ydermere ultra hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af online firmaets popularitet. Her er der endda online forretninger som giver kunderne mulighed for at frembringe en kritik af deres købsoplevelse, som tillige kan udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige sidebidetang online i en webbutik bør man for at være sikker se på e-shoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed med de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

En nem løsning kunne derfor være at se hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det typisk er en sikring om at online virksomheden understøtter de danske regler, og at online webshoppen af og til revideres af eksperter der forstår vilkårene på området.

Det giver dig mulighed for at få assistance, såfremt du oplever problemer i processen med din bestilling af sidebidetang. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de vigtigste forhold der indvirker på bestillingen af sidebidetang online, som eksempelvis den returrettighed internet selskabet tilsikrer.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man altid opbevarer sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne eftervise købet af sidebidetang, uagtet om man shopper ved Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller 10-4.

Karen P gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jan G gav 4 stjerner

Fremragende service.

Lene H gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Søren gav 4 stjerner

Udmærket

9 tips til din online shopping
1En lang række online forhandlere frembyder nu til dags en lang række forskellige billige metoder til levering til sidebidetang. En sikker vinder er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo yderst gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den billigste løsning til levering.
2Fragtperioden er naturligvis ultra relevant ifald vi behøver dine nye produkter med det samme, så af den grund er det skam passende at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved sidebidetang. Temmelig mange outlets på nettet udlover billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres forud for et fastsat tidspunkt.
3Den billigste leveringsmulighed vil altid være at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du har bopæl nærved internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsmåde er selvfølgelig ret så essentiel forudsat du absolut skal bruge sidebidetang omgående. Alternativt så yder nogle online shops gratis levering, men i reglen er det forudsat at der aftages for et konkret beløb.
4Trustpilot medfører faktisk uafhængige muligheder for at efterse en hel del aktuelle konsumenters domme og herved går vi ind for, at du efterforsker netshoppens ratings inden du shopper billige sidebidetang online. Facebook frembringer ligeledes temmelig stabile genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens pålidelighed.
5Det er jo efterhånden i høj grad ukompliceret for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige sidebidetang i blandt flere forhandlere på nettet, og følgelig tilbyder flertallet af internet foretagender fragt uden betaling. Til gengæld kan det immervæk vise sig gavnligt at studere nogle butikker på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du handler, sådan at du er garanteret at indhente den bedste pris.
6Før nogen køber billige sidebidetang i en e-handler behøver de utvivlsomt overveje webshoppens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super spændende. Endvidere foreslåes det at du er opmærksom på de mest centrale vilkår der har indflydelse på købet af billige sidebidetang online, f.eks. den byttepolitik e-butikken bruger.
7Visse online firmaer byder på fragt uden gebyr på sidebidetang, men i mange tilfælde kun når der købes for et konkret beløb. Derudover kunne man vælge den prisbilligste fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt varerne til et udleveringssted. Metoden viser sig som regel endda rigtig problemfri. Den mindst kostelige form for levering er unægtelig selv at hente pakken.
8Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en ordning, hvilket dækker køberen imod uoprigtige e-forretninger. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække prisen over en periode.
9Vi tilråder at kontrollere om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en tryghed om at webshoppen opfylder de opstillede regler, tillige med at internet butikken en gang i mellem vurderes af specialister der forstår de gældende love. Forud for at nogen shopper billige sidebidetang i en e-butik kan de sådan set gennemlæse e-shoppens regler.