Jeg har fundet 5 webshops der sælger sf sten, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 11.052 kr. Det er 50 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
11.052 kr.Køb
11.682 kr.Køb
14.090 kr.Køb
14.090 kr.Køb
21.380 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: rødmix grå slået kant gråmix

Størrelser: 8 cm 6 cm 10 cm 9 cm 5 cm 7 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige sf sten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode tilbud, imens øvrige har fokus på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Det er især en mulighed i de store byggemarkeder.
Flere byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare sf sten.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, som kan give information omkring sf sten.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt sortiment af sf sten online.
De store byggemarkeder finder du mange steder i landet, og hermed har flertallet chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derfor kan du spare fragten, samt samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du bestiller sf sten online på deres hjemmeside.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved forventes det at du får endnu mere nyttig sparring fra ansatte med ekspertviden i netop sf sten.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

sf sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sf sten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man må for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være erstatteligt at have værktøjet klar før du iværksætter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i din økonomi.
2Før du indleder byggeprojektet kan det være temmelig meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet influerer positivt på naturen.
4For projekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Derfor skal du regelmæssigt tage notits af femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
5Du bør overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde hente assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand kan det være en god idé at få tilbud fra forskellige leverandører.
6Forberedelse vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal udarbejde en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
7Der kommer utvivlsomt overraskende problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter god plads i planen, som gør at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
8Du finder ekstremt mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig anvendelig viden, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
9Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om væsentlige projekter. Omfangsrige projekter gør krav på mere end en person. Desuden vil det vise sig hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
10Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være rationelt at notere alle omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for hver eneste af dem.
11Du bør nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så husk påklædning herunder sikkerhedshjelm som hjælper dig imod mulige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
12Måske kan det blive afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed forud for at du tager fat på byggeriet. Du har god gavn af at lave en punktforms note som indeholder de materialer du har brug for, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, således at du er overbevist om at du har husket alt.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er rigtig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ultra betryggende. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til sf sten

 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvad er sf sten?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  Adskillige internet forhandlere tilbyder i dag et bredt udvalg af billige løsninger til levering til sf sten. Et hit er lige nu pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Den er nemlig ret så nem, samt mange gange ydermere den prisbilligste mulighed for levering.

  Du burde på samme måde påtænke at bestille ordren til levering til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Metoden viser sig ofte lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld ret nem ved køb af sf sten online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig nærved online shoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på sf sten kan i nogle tilfælde være yderst vital om vi skal bruge dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det ret meningsfuldt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for sf sten. De fleste byggeforretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på masser af varenumre online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes før et angivent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren ud af døren før medarbejderne drager hjemad.

  Enkelte internet forretninger frembyder fragt uden beregning på sf sten online, men i mange tilfælde er det betinget af at du indkøber for et fastsat beløb. Derudover må man snuppe den mindst kostelige fragttype, som gerne vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop.

  En masse byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig sf sten online men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på sf sten i følgende områder:

  Esbjerg, Lyngby, Hørsholm, Allerød, Rudersdal, Gentofte, Vallensbæk, Middelfart, Lillerød, Haderslev, Tilst, Taastrup, Helsingør, Skanderborg, Valby, Horsens, Holbæk, Fredericia, Nykøbing Falster, Grenaa, Jyllinge, Brønshøj, Stenløse, Brønderslev, Varde, Herlev, Thisted, Kalundborg, Charlottenlund, Åbyhøj, Hedensted, Kokkedal, Hedehusene, Struer, Roskilde, Viborg, København, Herning, Greve, Nærum, Frederikssund, Ølstykke, Hobro, Korsør, Skive, Værløse, Dragør, Haslev, Solrød Strand, Holstebro, Brøndby, Næstved, Nyborg, Randers, Frederikshavn, Odense, Aabenraa, Risskov, Gladsaxe, Tårnby, Odder, Søborg, Vanløse, Brabrand, Farum, Glostrup, Højbjerg, Lystrup, Køge, Vordingborg, Nørresundby, Kolding, Silkeborg, Hillerød, Ikast, Hjørring, Frederiksværk, Hvidovre, Ballerup, Virum, Birkerød, Slagelse, Nakskov, Frederiksberg, Ringsted, Vejle, Rønne, Albertslund, Ishøj, Aalborg, Sønderborg, Rødovre, Svendborg, og Aarhus, .

  Klik-og-hent ift. sf sten er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ses der på data fremstår det markant, at online shoppere mange gange leder efter blandt andet sf sten priser og sf sten tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker kigge efter blandt andet køb sf sten, sf sten online og billig sf sten, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Spar penge på sf sten

  Det er virkelig problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige sf sten online i blandt diverse internet outlets, og ergo har flere internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at stampe prisen på sf sten drastisk, og derudover sikre billig fragt.

  Det kan dog til hver en tid være rentabelt at inspicere enkelte e-handler efter rabatter og tilbud på sf sten online forinden du handler, sådan at man er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Du må alligevel ikke glemme, at såfremt en online shop annoncerer billige sf sten online for en pris der er helt fantastisk billig, er det for det meste være en varsel om en snydagtig online virksomhed. Køb med kort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som assisterer en imod uærlige e-firmaer.

  Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale pengene til sf sten over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet sf sten online og køb sf sten. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter fx billig sf sten, sf sten tilbud og sf sten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Fremragende!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: rødmix slået kant gråmix grå

  Størrelser: 9 cm 10 cm 8 cm 7 cm 5 cm 6 cm

  Brands: RBR IBF

  Analyser tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot fremskaffer regulære stabile løsninger til at fortolke en hel del forhenværende konsumenters meninger og derved tilrådes det, at du betragter internet butikkens anmeldelser forinden du shopper billige sf sten online.

  Facebook leverer endvidere ret så tiltalende metoder til at få kendskab til internet forretningens popularitet. I øvrigt møder vi en række internet virksomheder hvor man kan forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som lige så vel må drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Inden nogen handler billige sf sten online hos en webbutik burde man sådan set læse e-shoppens handelsvilkår, det er dog typisk ikke super interessant, specielt hos de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Alternativet kunne måske være at tjekke om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en tryghed om at e-forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at virksomheden tit ses til af fagfolk der har indsigt i de gældende love.

  Det er en rigtig god anledning til hjælpende service, for så vidt du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit køb af sf sten. I øvrigt er det klogt at kunden er vidende om de fundamentale reglementer der indvirker på købet af sf sten online, for eksempel den returrettighed online webshoppen benytter.

  Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid beholder sin købsbekræftelse, så man når som helst kan bevidne sin bestilling af sf sten, uagtet om man bestiller hos Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Silvan.

  Helle N gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Ole gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Anders O gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Martin Møller gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  9 tips til online indkøb
  1Før folk bestiller billige sf sten på en online webshop kunne de reelt overveje dens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. Endvidere kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle reglementer i forbindelse med handlen med billige sf sten online, f.eks. den bytteret online forretningen har.
  2Leveringshastigheden kan vise sig at være ret så udslagsgivende hvis du mangler ordren om kort tid, og herved er det skam vigtigt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering for sf sten. Masser af forhandlere på nettet udlover billig 1 dags fragt på utallige produkter, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen realiseres før et besluttet klokkeslæt.
  3Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en ordning, hvilket begunstiger køber imod uægte online webshops. Som et alternativ burde du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere betalingen over tid.
  4Det er efterhånden ualmindeligt smart for købere at sammenholde priser online på billige sf sten i blandt flere internet firmaer i Danmark, og så garanterer en hel del internet shops portofri levering. Det kan stadigvæk være fordelagtigt at studere diverse netbutikker efter billige priser inden du shopper, så du er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
  5Trustpilot tilbyder dig regulære udmærkede chancer for at tolke diverse aktuelle kunders vurderinger og på grund af dette foreslår vi, at du læser internet shoppens vurderinger inden du shopper billige sf sten online. Facebook genererer ydermere ultra fordelagtige metoder til at få et kig ind i online virksomhedens popularitet.
  6Vi tilråder at granske om online firmaet er e-mærket, fordi det generelt er en erklæring om at online butikken adlyder de gældende danske regler, foruden at webshoppen nu og da vurderes af eksperter som er inde i vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige sf sten i en online shop burde de de facto betragte webshoppens forretningsvilkår.
  7Temmelig mange e-forretninger tildeler nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til sf sten. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså rigtig praktisk, samt oftest desuden den mindst kostelige leveringsmetode.
  8Den mindst kostelige leveringsform er dog at hente varerne selv, som dog er betinget af at du bor nærved internet webshoppens bopæl. Den leveringsmetode kan være temmelig relevant ifald du absolut skal bruge sf sten lige om lidt. Alternativt så tilbyder en hel del outlets på nettet gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du indkøber for et bestemt beløb.
  9Nogle enkelte internet forretninger præsterer portofri levering på sf sten, men tit er det så præmissen at du shopper for en bestemt sum. Ellers må man gribe den mest letkøbte leveringsløsning, som oftest er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragtformen viser sig som regel samtidig ultra simpel. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.