Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk
449 kr.
Læs mere
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net og bord/bænksæt - 805-751
1.599 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net Og 240 Kg Sand
2.139 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkassenet Til 120x120 Cm Sandkasse
139 kr.
Læs mere
Sandkassesand 38v 240 Kg
699 kr.
Læs mere
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net, 200 kg sand og bord/bænksæt - 805-750
2.099 kr.
Læs mere
Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk Og 240 Kg Certificeret Sand
1.099 kr.
Læs mere
Plus 6-kantet sandkasse Ø165x18cm trykimprægneret 4933-1
349 kr.
Læs mere
Nordic Play Wpc Sandkasse 120x120 Cm Excl. Låg
1.399 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkassenet Til 150x150 Cm Sandkasse
149 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net
1.539 kr.
Læs mere
Plus Låg 2-delt Ø150cm til 6-kantet sandkasse (4933-1) 4935-1
259 kr.
Læs mere
Sandkasse Lærketræ 150x150 Cm Inkl. 240 Kg Sand
1.499 kr.
Læs mere
Plus Sandkasse m/ryglæn 120x120cm
599 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved bør du købe fra et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af sandkasse.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment af varer, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden bare sandkasse.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i priserne på billige sandkasse fra webshop til webshop. En del satser på billige priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har de fleste adgang til at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at undvære fragten, samt sågar have varerne straks.
De store byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af sandkasse online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du opleve endnu mere erfaren service fra folk som er specialister i lige præcis sandkasse.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du en billig pris.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber sandkasse online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
sandkasse silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

sandkasse jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

sandkasse harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sandkasse bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det anbefales at sikre sig assistance til byggearbejdet, hovedsageligt ved store byggeprocesser. Krævende ting skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det blive hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
2Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Ofte kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet ved hånden idet du indleder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at tillægge de her omkostninger i det økonomiske overblik.
3Det er muligt at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
4Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed forud for at du kaster dig over eksekveringen. Du kan notere en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
5Du bør ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp overfor eventuelle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke får eksperthjælp.
6Du bør overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagperson til afslutningen af projektet. Ifald du henter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at modtage forslag fra en håndfuld leverandører.
7Ved udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge meldingerne om vejret i tiden op til byggeprojektet, så det ikke med et brag begynder at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
8Det er af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på omkostningerne. Det bør blive økonomisk at dokumentere samtlige udgifter, og efterfølgende tjekke ens omkostning ved hver enkelt.
9Der findes alle mulige former for instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig ret så meget almennyttig information, navnligt når du kigger i hele verden.
10I god tid inden at du starter arbejdet kan det være yderst afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at liste en effektiv agenda, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Vær realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
12Der kommer utvivlsomt utidige bump på vejen ved omfangsrige projekter, og som følge heraf vurderes det af stor betydning at der afsættes betragtelig tid i kalenderen, således at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En række internet selskaber yder i dag en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til sandkasse. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo meget bekvem, samt oftest derudover den mindst kostelige fragtløsning.

Du bør endvidere foretrække at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til når du er på job. Muligheden bliver til tider et hak mere omkostningsfuld, men derudover særligt enkel for sandkasse online. Den billigste fragtform vil dog altid være at du selv henter produkterne, som dog beroer på at du har bopæl med kort afstand til netshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på sandkasse kan være særdeles aktuel ifald du mangler din ordre straks, og herved er det utvivlsomt passende at vi tjekker den estimerede leveringsdato ved sandkasse. Masser af netshops i Danmark – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på deres favorit varer online, som trods alt nødvendiggør at ordren gennemføres inden et konkret klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen distribueret før personalet holder fyraften.

Flere butikker på nettet lover levering uden omkostninger på sandkasse online, men i de fleste tilfælde afkræver det at der shoppes for et konkret beløb. Alternativt burde man vælge den mindst kostelige type af levering, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

De store netshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig sandkasse online men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene giver fx klik-og-hent på sandkasse i disse byer:

Nakskov, Frederiksberg, Odense, Slagelse, Struer, Herlev, Rudersdal, Nørresundby, Ballerup, Varde, Hedensted, Esbjerg, Ringsted, Næstved, Hobro, Vordingborg, Holbæk, Skanderborg, Nærum, Grenaa, Nykøbing Falster, Greve, Gentofte, Hørsholm, Ishøj, Birkerød, Valby, Thisted, Brabrand, Odder, Brønshøj, Nyborg, Ølstykke, Søborg, Kokkedal, København, Viborg, Herning, Fredericia, Glostrup, Middelfart, Helsingør, Højbjerg, Lillerød, Sønderborg, Gladsaxe, Albertslund, Ikast, Taastrup, Hedehusene, Brønderslev, Dragør, Risskov, Haderslev, Skive, Kalundborg, Køge, Frederiksværk, Tårnby, Hvidovre, Åbyhøj, Farum, Solrød Strand, Charlottenlund, Horsens, Holstebro, Silkeborg, Aalborg, Rødovre, Aarhus, Vallensbæk, Brøndby, Stenløse, Haslev, Frederikssund, Lystrup, Kolding, Virum, Vanløse, Korsør, Frederikshavn, Svendborg, Roskilde, Rønne, Randers, Værløse, Lyngby, Hjørring, Vejle, Allerød, Hillerød, Tilst, Aabenraa, og Jyllinge, .

Click-and-collect ift. sandkasse er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at online shoppere tit kigger efter bl.a. sandkasse online og sandkasse tilbud. Vi ser derudover som regel online shoppere kigge efter blandt andet køb sandkasse, billig sandkasse og sandkasse priser, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Spar penge på sandkasse

Det er i høj grad smart for købere at vurdere prisniveauet på billige sandkasse online på diverse e-shops, og derfor har mange forhandlere på nettet set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på sandkasse en hel del, og endda præstere levering uden betaling.

Derfor kan det trods alt være lønnende at efterprøve en række outlets på nettet efter tilbud og udsalg på sandkasse online forud for at du placerer ordren, således at man er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Du bør bare være klar over, at ifald en online shop sælger billige sandkasse online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som usædvanlig billig, burde det tit være et symbol på en snydagtig online butik. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en foranstaltning, hvilket garanterer os overfor uærlige firmaer på nettet.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at honorere regningen på sandkasse over en periode. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. sandkasse tilbud og billig sandkasse. Vi ser desuden tit netshoppere søge efter bl.a. sandkasse priser, sandkasse online samt køb sandkasse.

Se nærmere på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot resulterer i flere værdifulde løsninger til at evaluere adskillige andre køberes erfaringer og derved er det en hjælp, at du eftergår e-firmaets vurderinger inden du køber billige sandkasse online.

Facebook leverer lige så vel stort set nyttige genveje til at få indblik i online shoppens popularitet. Derudover ser vi mange internet outlets hvor du kan formulere en kritik af deres køb, hvilket desuden må drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige sandkasse online på en webbutik bør de principielt gennemse netshoppens handelsaftale, men det er typisk ikke videre spændende, især på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en erklæring om at webshoppen opfylder de officielle regler, og at internet firmaet tit besigtiges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med din handel med sandkasse. Desuden er det fornuftigt at man er hensynstagende til de mest basale retningslinjer der influerer på bestillingen af sandkasse online, for eksempel hvilken byttepolitik e-butikken kører med.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man stadigvæk beholder ens ordremail, så man altid vil kunne vidne om sit køb af sandkasse, ligegyldig om man shopper fra XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Lone Hansen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Anna gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Anne S gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Mads gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til internetshopping
1Det er jo efterhånden ret let gængeligt for købere at tjekke tilbud online på billige sandkasse på diverse online outlets, og herved præsterer en lang række internet shops billig fragt. Trods dette kan det trods alt være profitabelt at besigtige nogle få netbutikker efter udsalg og tilbud før du bestiller, således at du er på den sikre side med at antage den laveste pris.
2Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du befinder dig tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den metode til levering er jo ultra bestemmende når man har brug for sandkasse om et øjeblik. Alternativt så præsterer indtil flere internet forhandlere fragt uden omkostninger, men for det meste påkræves det at du bestiller for en konkret sum.
3Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være et billede på at e-butikken understøtter de danske love, samt at internet forhandleren lejlighedsvis føres tilsyn med af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love. Før nogen handler billige sandkasse på en e-butik kunne man egentlig betragte e-butikkens handelsaftale.
4Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, som garanterer kunden imod uærlige netbutikker. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at dække pengene senere.
5Forud for at folk shopper billige sandkasse hos en netshop kan de utvivlsomt kigge på webbutikkens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke videre interessant. Endvidere stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de mest centrale betingelser gældende for shopping af billige sandkasse online, til eksempel den returneringsret online forhandleren bruger.
6Antal dages levering er naturligvis usædvanlig essentiel såfremt du behøver varen straks, så af den grund er det særdeles centralt at vi studerer tidshorisonten for levering på sandkasse. Størstedelen af butikker på nettet tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren indsendes tidligere end et angivent tidspunkt.
7Trustpilot yder en del sikre løsninger til at tolke flere tidligere kunders domme og derved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet webshoppens anmeldelser før du bestiller billige sandkasse online. Facebook fører til på samme måde sådan set hæderlige løsninger til at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed.
8De fleste online forhandlere foreslår nu om stunder diverse billige fragtløsninger til sandkasse. En der er meget anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså ret overkommelig, og endda desuden den billigste leveringsmetode.
9Visse internet shops lover fri fragt på sandkasse, men oftest er det så nødvendigt at der købes for en bestemt pris. Alternativt kunne man udvælge den mindst kostelige leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtformen bliver som regel også særdeles ukompliceret. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.