Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Læs mere
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Læs mere
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Læs mere
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Læs mere
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Læs mere
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Læs mere
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4" (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Læs mere
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Læs mere
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Læs mere
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Læs mere
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Læs mere
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Læs mere
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Læs mere
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Læs mere
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Læs mere
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Læs mere
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4" (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Læs mere
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regler.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggekæder.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige sækkevogn fra webshop til webshop. Nogle har gode priser, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du må beslutte hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved bør du bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage hjælp til valg af sækkevogn.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt varesortiment, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed have varerne nu og her.
De store byggekæder forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af sækkevogn online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops har meget ekspertise i deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Altså bør du få super kompetent service fra nogle der er eksperter i netop sækkevogn.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du idet du handler sækkevogn online på deres webshop.
Diverse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Danmarks største byggekæder
sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sækkevogn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sækkevogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

sækkevogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du optager byggeprojektet er det ret afgørende at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Du finder et bredt udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver rigelig gavnlig oplysning, især hvis du bruger den engelske version.
3Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive fornuftigt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kan undersøge ens omkostning ved dem én og én.
4Det er en god idé at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst ved krævende byggerier. Omfangsrige projekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
5Husk at reflektere over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du burde få assistance fra en professionel til områder af projektet. Ifald du søger eksperthjælp vil det typisk være en god idé at notere prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
6Du bør aldrig fattes grej. Tit vil det være betydningsfuldt at have værktøjet til disposition før du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i byggeriets budget.
7Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. Det kræver med andre ord at projektet forbedrer naturen.
8For opgaver udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
9Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
10Der kommer jævnligt uforudsete udfordringer i tilfælde med avancerede projekter, og derfor vurderes det meningsfuldt at der afsættes god plads i arbejdsplanen, som gør at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11Det bliver fundamentalt at have de fornødne materialer til rådighed i god tid før du indleder byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en simpel oversigt indeholdende det som er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
12Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at forfatte en struktureret strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk når du nedskriver planen.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Flere online outlets udlover nu om dage et stort udvalg af billige leveringsløsninger til sækkevogn. Den mest benyttede er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv henter dine nye produkter når du har tid. Fragttypen er altså særligt praktisk, samt desuden ligeledes den mest billige slags levering.

Du kan derudover påtænke at få ordren bragt til din private bopæl eller til dit arbejde. Metoden bliver som oftest en smule mere omkostningsfuld, men endda ekstremt let gængelig ved køb af sækkevogn online. Den mest betalelige form for fragt er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du opholder dig tæt på internet firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på sækkevogn kan vise sig at være vældig væsentlig forudsat man skal bruge din pakke straks, så med det formål er det tydeligvis afgørende at du finder det forventede leveringstidspunkt for sækkevogn. En lang række firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at personalet har fyraften.

En række online forretninger tilbyder levering uden betaling på sækkevogn online, men i mange tilfælde er det påkrævet at du handler for et fastslået beløb. Desuden må man udse dig den billigste fragtform, der ofte er at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En lang række byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig sækkevogn på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på sækkevogn i følgende områder:

Herning, Holbæk, Slagelse, Ishøj, Gentofte, Viborg, Rønne, Lystrup, Kolding, Frederikshavn, Vordingborg, Haslev, Greve, Nærum, Nyborg, Frederiksværk, Hobro, Holstebro, Randers, Tårnby, Grenaa, Valby, Hillerød, Helsingør, Glostrup, Aabenraa, Nykøbing Falster, Søborg, Farum, Brønderslev, Ringsted, Allerød, Vallensbæk, Lyngby, Struer, Rudersdal, Korsør, Nakskov, Rødovre, Gladsaxe, Frederiksberg, Hvidovre, Ikast, Næstved, Odder, Dragør, Brabrand, Birkerød, Solrød Strand, Vanløse, Risskov, Nørresundby, Aarhus, Varde, Lillerød, Silkeborg, Hjørring, Taastrup, Thisted, Stenløse, Sønderborg, Hedensted, Jyllinge, Skive, Frederikssund, Horsens, Ballerup, Hedehusene, Haderslev, Hørsholm, Højbjerg, Charlottenlund, Herlev, København, Åbyhøj, Kalundborg, Albertslund, Roskilde, Virum, Odense, Tilst, Esbjerg, Køge, Vejle, Brøndby, Ølstykke, Svendborg, Brønshøj, Middelfart, Aalborg, Kokkedal, Værløse, Skanderborg, og Fredericia, .

Klik-og-hent for sækkevogn er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi ser på data er det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter fx køb sækkevogn og sækkevogn online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge bl.a. sækkevogn tilbud, billig sækkevogn og sækkevogn priser, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Få rabat på sækkevogn

Det har vist sig at være rigtig hensigtsmæssigt for os alle at finde de laveste priser på billige sækkevogn online på flere e-shops, og med det motiv har masser af online selskaber set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på sækkevogn helt i bund, og endda love levering uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at kigge forbi diverse forretninger på nettet efter tilbud på sækkevogn online forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Du må alligevel være klar over, at såfremt en internet handler reklamerer billige sækkevogn online til salg for en salgspris der kan virke overordentlig fordelagtig, bør det undertiden være et bevis på en falsk butik. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en foranstaltning, der garanterer en imod fup internet outlets.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale prisen på sækkevogn over en længere periode. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger for eksempel sækkevogn online og billig sækkevogn. Derudover ser vi mange gange folk lede efter bl.a. sækkevogn tilbud, sækkevogn priser og køb sækkevogn.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot leverer egentlig gode chancer for at eftersøge ganske mange nuværende forbrugeres betragtninger og herved slår vi et slag for, at du undersøger internet virksomhedens kritik før du shopper billige sækkevogn online.

Facebook fremskaffer tillige altid hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af internet firmaets popularitet. Her er der endda internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige sækkevogn online på en e-forretning kan man i princippet løbe igennem shoppens regler, dog er det normalt ikke særlig interessant, særligt på de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er en garanti for at online shoppen imødekommer de officielle regler, samt at internet selskabet fra tid til anden besøges af fagfolk som er inde i de gældende regulativer.

Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, når du oplever besvær med dit køb af sækkevogn. I øvrigt er det klogt at du er påpasselig med de mest betydningsfulde retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af sækkevogn online, som eksempelvis den byttepolitik internet selskabet anvender.

Derfor er det tillige afgørende, at man stadig beholder sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af sækkevogn, uafhængig af om man har bestilt hos XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus eller Bygma.

Camilla gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Morten E gav 4 stjerner

Helt i orden.

Poul M gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mette K gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du lever med kort afstand til e-handlens arbejdslager. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være særdeles central hvis man behøver sækkevogn nu og her. Alternativt så yder flere e-handler i Danmark gratis levering, men i mange tilfælde under forudsætning af at der shoppes for en fastsat pris.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig super betydningsfuld hvis man behøver ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det selvfølgelig væsentligt at man undersøger tidshorisonten for levering ved sækkevogn. En hel del e-shops frembyder billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren lægges inden et fastsat tidspunkt.
3Det har vist sig at være vældig bekvemt for alle at sammenligne tilbud online på billige sækkevogn hos flere e-forhandlere, og af den grund tilbyder massevis af online shops gratis fragt. Til gengæld kan det alligevel blive udbytterigt at sammenholde forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.
4En stor portion e-shops tilbyder nu diverse forskellige billige leveringsløsninger til sækkevogn. Førstevalget hos mange er lige nu afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Metoden er jo meget gnidningsløs, samt typisk derudover den billigste leveringsversion.
5Trustpilot tilbyder dig fuldt ud fortræffelige muligheder for at se nærmere på ganske mange eksisterende køberes kritik og derved er det en hjælp, at du gransker e-forhandlerens kritik forinden du køber billige sækkevogn online. Facebook resulterer i på samme måde nogle tiltalende metoder til at få kendskab til online shoppens pålidelighed.
6Forud for at nogen køber billige sækkevogn på en internet virksomhed burde man i og for sig gennemlæse forhandlerens handelsvilkår, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave. Ligeledes er det godt at køber er opmærksom på de primære retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige sækkevogn online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken har.
7Generelt foreslår vi at tjekke om internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det typisk er et bevis på at netbutikken accepterer de officielle regler, udover at online forhandleren nu og da tilses af jurister der forstår de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige sækkevogn på en e-shop kan man altid betragte e-butikkens handelsvilkår.
8Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, hvilket støtter kunden imod bedrageriske online forhandlere. Som et alternativ burde du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at dække betalingen over en periode.
9En række e-forretninger i Danmark yder fragt uden betaling på sækkevogn, men i reglen påkræves det at der aftages for et præcist beløb. Alternativt kunne du udvælge den mest billige type af levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Muligheden bliver uheldigvis ligeledes virkelig uproblematisk. Den billigste mulighed for levering er dog selv at hente ordren.