Sådan starter du din franske boligdrøm

Er du en ud af mange danskere, som drømmer om at købe bolig i vidunderlige Frankrig? Så diverse ferie kan spenderes i smukke omgivelser? Eller har du endda planer om at flytte til Frankrig, og søger en fast bopæl, så er det en fordel at forberede dig allerede nu på køb af din drømmebolig.

3 gode tips til det bedste boligkøb i Frankrig:

  1. Gør det helt klart, hvad du søger – er det en villa med plads til de hyggelige familieferier, eller måske en lejlighed med kort afstand til luksuriøse strandpromenader? Det er vigtigt at prioritere sine ønsker, og udvælg gerne de 3 vigtigste.

Er det måske vigtigt med beliggenheden, såsom at have havudsigt eller kort afstand til byliv eller sydfranske bjerge? Er det vigtigt for dig, at det er en villa med pool eller mange gæsteværelser?

  1. Få en dansk købermægler – med en købermægler får du solid støtte gennem hele processen, og du får den bedste hjælp til at finde drømmeboligen. Du vil helt sikkert have den bedst mulige aftale i hus, så få professionel hjælp til din ejendomshandel i frankrig.

En købermægler har et stort udvalg af boliger at vise, så du kan få en fremvisning af den villa, du drømmer om.

I Frankrig er der desuden ofte mange mæglere, som har den samme ejendom. Derfor kan du ved at vælge en dansk købermægler spare tid, da du ikke skal kommunikere med flere forskellige samtidigt.

  1. Besøg området – du er måske blevet forelsket i området en sommer, men kan du se dig selv være der i alle andre sæsoner?

Gå en tur i området, og undersøg om området har de ting i nærheden, du ønsker, såsom indkøbsmuligheder, restauranter, hospitaler eller sportsaktiviteter.

  1. Overvej udlejningspotentiale– overvejer du udlejning, så spørg dine venner, om de vil leje boligen. Undersøg også afstand til lufthavn og strand.