Sådan skaber du liv og dynamik i din boligindretning

Savner du at træde ind over dørtærsklen til dit hjem og tænke, at det er fantastisk at komme hjem til? Det er der selvfølgelig mange faktorer, der kan have en indflydelse på. Dog er indretningen en stor del af den oplevelse, vi og andre har af vores hjem. Derfor er det af stor betydning, at du indretter med hjertet.

Vær selektiv mht. materialerne

Indretter du med hjernen mere end hjertet, ender du med et pænt hjem, som ikke gør dig lykkelig. En måde, hvorpå du kan indrette med mere passion og personlighed, er ved at lytte til din intuition og egen mavefornemmelse. Når du udvælger for eksempel fliser til køkken eller badeværelse, tør du måske ikke andet end at vælge en neutral klinke. Tør du blot overveje en flise af sten fra naturen, såsom travertin, vil du dog muligvis opdage en helt ny verden.

Det er muligt, at travertin fliser vil kunne kreere præcis den livlighed og unikhed, som du søger efter. Travertin fliser i alle farver og størrelser til hus og have er et udvalg, du kan gå på jagt i og finde din drømmeflise i.

Travertin er som nævnt en sten fra naturen, og derfor er hver enkelt flise sin egen. Desuden kræver fliserne at blive overfladebehandlet for at beholde den smukke overflade. Der går heldigvis gerne mellem 10 og 15 år imellem, at det er nødvendigt.

Skab en sammenhæng, der giver mening

Synes du hurtigt, at dit hjem bliver rodet og kaotisk, når du indretter hvert rum for sig selv? Så har du måske bare brug for at skabe en rød tråd mellem nogle af rummene. Det kan eksempelvis være smart at lægge ens fliser på begge badeværelser – eller male væggene på begge børneværelser samme farve. På den måde er der en sammenhæng og stadig plads til forskelligheder.