Sådan pifter du din garage op

Er din garage trist og kedelig, eller er den slet ikke færdig? Så kan det være en god idé at pifte den op, så den bliver et mere indbydende og hyggeligt rum. Det er ikke så svært at pifte sin garage op, og det behøver ikke at koste en formue. Her får du en række bud på, hvordan du kan pifte din garage op på en nem og billig måde.

Mal garageporten

En nem og billig måde at pifte sin garage op på, er at male garageporten. Det er ofte en af de første ting, man ser, når man kommer til en garage, og derfor er det en god idé at give den et frisk pust. Hvis du vælger en farve, der matcher haven eller huset, så vil det også give et mere harmonisk look. Ellers kan det samme opnås med epoxy garagegulve.

Plant buske og blomster

En anden måde at pifte sin garage op på, er at plante buske og blomster udenfor. Det er en nem og billig måde at give din garage et friskt pust, og det er også med til at give et mere indbydende look. Du kan plante nogle buske, der passer til haven eller til huset, eller du kan vælge nogle helt andre buske og blomster, der skaber et andet udtryk.

Sæt nogle hylder op

Hvis du mangler plads til mere opbevaring i din garage, så kan det være en god idé at sætte nogle hylder op. På den måde kan du få opbevaret nogle af de ting, du har i garagen, og samtidig skabe et mere indbydende look. Du kan vælge at sætte hylderne op med nogle små ting på, så det også bliver et dekorativt element i garagen. En anden god og hurtig måde at pifte sin garage op på, er at sætte nogle lamper op eller andet form for belysning.