Sådan pynter du et flot juletræ

Det er snart jul, og det betyder, at det er tid til at pynte op! Hvis du gerne vil have et ekstra flot juletræ i år, så læs med her.

Find et flot juletræ

Først skal du finde det perfekte juletræ. Det kan være en udfordring, men det er vigtigt at finde et træ, der er stærkt nok til at holde alle de smukke pynteting, og som samtidig ser flot ud.

Husk at overveje, hvor højt træer må være. Du kan eventuelt måle hvor højt der er til loftet, der hvor træet skal stå. Bare husk at der skal være plads til en julestjerne på toppen! Det er ret vigtigt.

Pynt dit juletræ

Når du har fundet dit juletræ, er det tid til at begynde at pynte det. Køb julepynt her, hvis du ikke har så meget at pynte med.

Du kan starte med at hænge nogle store kugler på de store grene. Derefter kan du hænge nogle små kugler og nogle lys på de mindre grene. Husk at pynten skal være forskellig, så dit juletræ ikke bliver kedeligt.

Det kan være en god idé at samle på lidt forskellig julepynt. Køb nyt julepynt hvert år, så du til sidst har en masse spændende julepynt til juletræet. Du kan for eksempel købe en julekugle, der illustrerer noget forskelligt fra år til år, og minder dig om noget særligt, fra netop det år. På den måde får pyntet en nostalgisk værdi, og du vil nyde at pynte juletræet hvert år.

Når du har pyntet dit juletræ og tiden er kommet til juleaften, skal du huske at tænde alle lysene på juletræet. Det er i virkeligheden lysene, der gør juletræet til et ekstra smukt syn. Husk også at tjekke lysene regelmæssigt, så de ikke brænder ud.