Husejeren.dk

Rygsprøjte

Rygsprøjte med motor 18 liter HERO 6515-580
857 kr.
Læs mere
Rygsprøjte 18 liter HERO 6515-518
225 kr.
Læs mere
Rygsprøjtesæt med motor 15 liter HERO 6515-415
800 kr.
Læs mere
Rygsprøjte 16 liter - trolley Kreator
475 kr.
Læs mere
Rygsprøjte 12 liter Kreator KRTGR6812
249 kr.
Læs mere
Havesprøjte 5 liter Kreator
118 kr.
Læs mere
Tryksprøjte 2 liter Kreator
67 kr.
Læs mere
Rygsprøjte komplet 16 liter GROUW 97569
189 kr.
Læs mere
Rygsprøjtesæt med motor 18 liter HERO 6515-590
857 kr.
Læs mere
Forstøver 1 liter
28 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse forretningens regler.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover blot rygsprøjte.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af rygsprøjte.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er især et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige rygsprøjte fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på lave priser, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart super relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i de større byer, og derfor har folk adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne straks.
De store byggecentre udbyder varer fra forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af rygsprøjte online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du når du bestiller rygsprøjte online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Flertallet af specialiserede webshops har en dybdegående viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette er det forventeligt at du får mere gavnlig assistance fra nogle der er eksperter i netop rygsprøjte.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

rygsprøjte jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rygsprøjte silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rygsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rygsprøjte bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Når du vil benytte assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse håndværkere.
2Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive økonomisk at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kan notere mulige tilbud på hver enkelt.
3I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for naturen.
4Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør nedskrive en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver din agenda.
5Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver enorme mængder gavnlig viden, især hvis du bruger engelske søgeord.
6Ved udendørs opgaver kan vejret få meget at sige. Af den grund kan du jævnligt holde øje med vejrberetningerne lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned i samme sekund som du er startet på dit omfattende byggeprojekt.
7Forud for at du iværksætter arbejdet er det højst betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Potentielt kan det blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du igangsætter arbejdet. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt hvad som er nødvendige, og som det næste efterse hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
9Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget helbred, så husk påklædning herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig imod mulige uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
10Du skal ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er betydningsfuldt at du har udstyret til disposition idet du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
11Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Omfangsrige projekter kræver flere mennesker. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Der kommer som regel uventede udfordringer i tilfælde med avancerede projekter, og ergo kan det være afgørende at der er afsat god nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En stor portion online forhandlere udlover nu til dags en lang række forskellige billige leveringsformer til rygsprøjte. En af dem der er mest populær er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når du har mulighed for det. Metoden er jo særdeles nem, og endda ydermere den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan omvendt prøve at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig desværre et hak mindre billig, men ligeledes temmelig problemfri ift. rygsprøjte online. Den mest betalelige leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre kræver at du har bopæl i kort afstand af e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på rygsprøjte kan vise sig at være rigtig central i tilfælde af at du behøver pakken om kort tid, og i det øjemed er det ganske fornuftigt at du ser leveringstidspunktet for rygsprøjte. Mange internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, der dog stiller krav om at handlen gemmenføres forinden et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen betjent forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle få butikker på nettet frembyder fragt uden betaling på rygsprøjte online, men typisk afkræver det at der erhverves for en bestemt pris. Alternativt kan man beslutte sig for den mest betalelige metode til levering, der mange gange vil blive at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder udlover afhentning hvor man køber billig rygsprøjte derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af rygsprøjte i disse byer:

Allerød, Køge, Odder, Tårnby, Frederiksberg, Aalborg, Albertslund, Skanderborg, Kolding, Gladsaxe, Middelfart, Glostrup, Roskilde, Lystrup, Holstebro, Hillerød, Ringsted, Greve, Silkeborg, Gentofte, Hvidovre, Ishøj, Ballerup, Ølstykke, Odense, Frederikshavn, Næstved, Valby, Viborg, Herlev, Åbyhøj, Brøndby, Farum, Slagelse, Ikast, Vordingborg, Tilst, Virum, Nærum, Rudersdal, Jyllinge, Struer, Horsens, Hedensted, Dragør, Nakskov, Hedehusene, Svendborg, Frederikssund, Holbæk, Brabrand, Højbjerg, Vanløse, Nyborg, Hjørring, Nørresundby, Taastrup, Aabenraa, Risskov, Helsingør, Korsør, Charlottenlund, Rønne, Lyngby, Vejle, Fredericia, Nykøbing Falster, Lillerød, Hørsholm, Birkerød, Randers, Haslev, Aarhus, København, Frederiksværk, Haderslev, Hobro, Vallensbæk, Skive, Grenaa, Herning, Kalundborg, Rødovre, Værløse, Esbjerg, Brønderslev, Stenløse, Solrød Strand, Søborg, Sønderborg, Varde, Kokkedal, Thisted, og Brønshøj, .

Click-and-collect ift. rygsprøjte er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter for eksempel køb rygsprøjte og rygsprøjte online. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge eksempelvis rygsprøjte tilbud, rygsprøjte priser og billig rygsprøjte, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Bedste tilbud på rygsprøjte

Det er jo ekstremt simpelt for os alle at finde information om priser på billige rygsprøjte online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har de fleste internet varehuse været presset til at at nedbringe prisniveauet på rygsprøjte voldsomt, og ydermere præstere fragt uden beregning.

Det kan stadigvæk være smart at studere et par internet forretninger efter rabatter og tilbud på rygsprøjte online forud for at du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma.

Du må dog være klar over, at såfremt en online forretning reklamerer billige rygsprøjte online for en tilbudspris der kan virke utopisk billig, er det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig online shop. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i et regelsæt, som redder kunden overfor snydagtige internet firmaer.

Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at dække pengene til rygsprøjte senere. Det fås som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at netshoppere som regel efterspørger blandt andet rygsprøjte tilbud og køb rygsprøjte. Derudover oplever vi typisk mennesker søge efter for eksempel rygsprøjte online, rygsprøjte priser og billig rygsprøjte.

Analyser andre menneskers betragtninger

Trustpilot tilbyder dig tilpas anstændige chancer for at besigtige diverse eksisterende brugeres tanker og herved stiller vi forslag om, at du tager et kig på e-forretningens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige rygsprøjte online.

Facebook forærer dig på samme måde visse hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af e-firmaets kundefokus. I øvrigt ses faktisk online firmaer som giver kunderne mulighed for at afgive en omtale af deres køb, som ydermere burde udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige rygsprøjte online hos en internet handler behøver man for at være på den sikre side gennemgå shoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere om webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være et bevis på at internet butikken føjer de officielle regler, samt at netbutikken regelmæssigt undersøges af eksperter som er indført i de gældende vilkår.

Desuden får du chance for en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af rygsprøjte. Tillige er det godt at køberen er obs på de mest basale forhold der indvirker på købet af rygsprøjte online, eksempelvis hvilken returrettighed virksomheden bruger.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man altid bevarer ens kvittering, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af rygsprøjte, uagtet om man har bestilt ved XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Peter V gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Anders R gav 4 stjerner

Quick expedit

Lars Sørensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Hanne N gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder generelt at bemærke om e-handlen er e-mærket, som bør være et bevis på at online forhandleren retter sig efter dansk lovgivning, samt at internet selskabet hyppigt efterses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Før folk handler billige rygsprøjte på en shop på nettet behøver man altid løbe igennem dens betingelser.
2Inden folk shopper billige rygsprøjte hos en butik bør man helt sikkert gennemløbe webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke super interessant. Dertil anbefales det at man er påpasselig med de mest centrale betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige rygsprøjte online, til eksempel hvilken byttepolitik online virksomheden har.
3Enkelte firmaer på nettet frembyder gebyrfri levering på rygsprøjte, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der købes for en fastsat sum. Alternativt skulle du foretrække den mest billige type af levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver typisk ligeledes særdeles problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv.
4Det er i dag i høj grad uproblematisk for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige rygsprøjte på forskellige online outlets, og herved yder flertallet af online outlets fragt uden omkostninger. Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at eftergå flere online varehuse efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at få fat i den billigste pris.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en lov, som beskytter dig overfor bedrageriske outlets på nettet. Som en anden løsning kan du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at betale beløbet af flere omgange.
6Den mest prisbevidste leveringsmåde vil altid være selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du lever tæt på netbutikkens adresse. Den form for levering er ret så vigtig forudsat du har behov for rygsprøjte med det samme. Alternativt så lover flere firmaer på nettet levering uden betaling, men undertiden kun hvis man shopper for et præcist beløb.
7Trustpilot genererer egentlig hæderlige løsninger til at bese en lang række tidligere køberes meninger og herved støtter vi, at du sonderer e-shoppens ratings forud for at du køber billige rygsprøjte online. Facebook byder på også nogenlunde uafhængige genveje til at få indtryk af internet selskabets kundefokus.
8Fragtperioden kan vise sig at være ret så vigtig når vi står og skal bruge ordren inden for få dage, og herved er det virkelig væsentligt at vi finder leveringstidspunktet ved rygsprøjte. En masse e-forretninger giver billig 1 hverdags levering på deres favorit varer, hvilket regnes ud fra at der bestilles forinden et fastslået klokkeslæt.
9En masse shops på nettet giver heldigvis diverse billige leveringsmidler til rygsprøjte. Det mest populære er for nærværende pakkeshops, hvor du selv afhenter din ordre præcis når det passer dig. Denne er nemlig ekstremt let gængelig, og ofte derudover den mest betalelige type af levering.