Husejeren.dk

Rundsavsklingesæt

Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 28 og 48
1.729 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 254mm 3 stk. Z24, 40 og 60
2.195 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 210mm 3 stk. Z16, 18 og 52
2.337 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 225mm 3 stk. Z18, 32 og 48
2.507 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 216mm 3 stk. Z36, 60 og 60
3.706 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 18 og 32
1.406 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 260mm 3 stk. Z60, 64 og 80
4.719 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 190mm 3 stk. Z12, 28 og 48
2.268 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot rundsavsklingesæt.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, som giver sparring omkring rundsavsklingesæt.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed i de store byggecentre.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige rundsavsklingesæt fra byggecenter til byggecenter. En del har de bedste priser, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du må reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra talrige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af rundsavsklingesæt online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre har butikker i de større byer, og af den grund har mange mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Derigennem har man valget om at slippe for fragtgebyret, samt endda have varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du modtage super konstruktiv vejledning fra personale der er specialister i netop rundsavsklingesæt.
De fleste webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler rundsavsklingesæt online på deres hjemmeside.
Diverse nichebutikker er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rundsavsklingesæt silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske kan det blive at have noget at sige at du har de presserende materialer klar til brug forud for at du går i krig med håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig note hvorpå der noteres alt det du får brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
2Forud for at du indleder byggeprojektet kan det vise sig temmelig fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
3For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Således skal du jævnligt se vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uanmeldt starter med at piske ned netop som du står midt i dit komplicerede projekt.
4Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
5Nogle gange kan man hente offentligt tilskud til renoveringer. Det får man såfremt ombygningen hjælper miljøet. Bidraget kræver altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
6Du bør aldrig nogensinde mangle udstyr. Ofte kan det vise sig uundværligt at du har det til disposition før du begynder på byggeprojektet. Glem ikke at medtage de her udgifter i dit budget.
7Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver meget udbytterig oplysning, ikke mindst når du bruger engelske søgeord.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en god idé at nedskrive alle udgifter, og bagefter undersøge online tilbud på dem en ad gangen.
9Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, specielt såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Store opgaver kræver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du må få assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
11Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at liste en effektiv handlingsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være realistisk idet du sammensætter din plan.
12Der viser sig jævnligt utidige udfordringer når det handler om store projekter, og altså er det af stor betydning at man afsætter en god portion plads i handlingsplanen, så man føler sig overbevist om at nå i mål.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En del online virksomheder udlover nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til rundsavsklingesæt. En af dem der er mest populær er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig særligt overkommelig, og typisk desuden den billigste form for levering.

Du kan tillige forsøge at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er ofte en lille smule mere pebret, men lige så vel særligt enkel med rundsavsklingesæt online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær e-forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på rundsavsklingesæt kan være ekstremt relevant ifald du mangler din pakke om få sekunder, og herved er det forholdsvis klogt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på rundsavsklingesæt. En hel del internet forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste varer online, men husk at det betinges af at bestillingen indsendes forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren distribueret forud for at pakkepersonalet har fri.

Indtil flere online selskaber lover levering uden beregning på rundsavsklingesæt online, men i reglen afkræver det at man handler for et konkret beløb. Derudover burde du snuppe den billigste form for fragt, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker giver klik-og-hent hvor man handler billig rundsavsklingesæt online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på rundsavsklingesæt i følgende områder:

Ishøj, Søborg, Frederiksberg, Værløse, Gentofte, Ballerup, Vanløse, Nærum, Frederiksværk, Valby, Rødovre, Allerød, Ølstykke, Dragør, Haderslev, Brøndby, Charlottenlund, Brønshøj, Greve, Rønne, Højbjerg, Viborg, Fredericia, Silkeborg, Hedehusene, Kolding, Haslev, Grenaa, Odense, Køge, Herning, Thisted, Svendborg, Vordingborg, Frederikshavn, Taastrup, Randers, Gladsaxe, Middelfart, Birkerød, Rudersdal, Virum, Næstved, Hørsholm, Solrød Strand, Risskov, Slagelse, Hjørring, Herlev, Tårnby, Stenløse, Struer, Hillerød, Esbjerg, Odder, Korsør, Nyborg, Aabenraa, Hedensted, Kalundborg, Glostrup, Ikast, Helsingør, Frederikssund, Hobro, Holstebro, Jyllinge, Farum, Lillerød, Åbyhøj, Horsens, Nykøbing Falster, Nakskov, Lystrup, København, Ringsted, Aalborg, Varde, Albertslund, Vejle, Hvidovre, Brabrand, Roskilde, Aarhus, Skive, Tilst, Kokkedal, Vallensbæk, Skanderborg, Brønderslev, Nørresundby, Lyngby, Sønderborg, og Holbæk, .

Afhentning af rundsavsklingesæt er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på data er det markant, at mennesker ofte kigger efter fx rundsavsklingesæt tilbud og rundsavsklingesæt priser. Derudover ser vi typisk folk efterspørge for eksempel køb rundsavsklingesæt, billig rundsavsklingesæt samt rundsavsklingesæt online, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Priser på rundsavsklingesæt

Det er jo rigtig let gængeligt for folk at sammenholde priser på billige rundsavsklingesæt online på diverse e-handler, og ergo har masser af internet varehuse ikke kunne lade være med at formindske priserne på rundsavsklingesæt eftertrykkeligt, og endda yde fragtfri levering.

Dog kan det imidlertid være lukrativt at kontrollere nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på rundsavsklingesæt online forud for at du shopper, sådan at man er sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Man bør bare være obs på, at når en e-forretning tilbyder billige rundsavsklingesæt online til salg for en salgspris som er uforståeligt lav, er det i nogle tilfælde være et tegn på en snydagtig internet handler. Køb med kort er heldigvis dækket ind under et regelsæt, som passer på en overfor uoprigtige e-butikker.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du gerne vil afdrage regningen på rundsavsklingesæt over tid. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis rundsavsklingesæt tilbud og rundsavsklingesæt priser. Man ser derudover som regel folk efterspørge fx køb rundsavsklingesæt, rundsavsklingesæt online og billig rundsavsklingesæt.

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot forærer dig helt fortræffelige løsninger til at kigge nærmere på mange andre kunders ratings og derved er det fornuftigt, at du tager et kig på internet forhandlerens omtaler forinden du handler billige rundsavsklingesæt online.

Facebook indebærer på samme måde stort set udmærkede metoder til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed. Tilmed ses en række e-forretninger hvor kunder kan offentliggøre en kritik af ordreforløbet, hvilket også bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige rundsavsklingesæt online i en e-butik kan de for at være på den sikre side læse webbutikkens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt, specielt ved de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

En anden løsning kan være at granske hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det bør være en angivelse af at e-forretningen opfylder gældende dansk lovgivning, og at hjemmesiden undertiden efterses af jurister som behersker vedtægterne på området.

Dette er en god anledning til støtte, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med din handel med rundsavsklingesæt. Desuden tilråder vi at kunden er klar over de mest basale vedtægter der indvirker på købet af rundsavsklingesæt online, f.eks. hvilken bytteret e-shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af rundsavsklingesæt, ligegyldig om man har købt ved Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Søren Larsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Bente gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Thomas gav 5 stjerner

god service

Lars Knudsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, som burde være en tryghed om at e-butikken understøtter de danske retningslinjer, samt at e-shoppen tit besøges af specialister der forstår de gældende vilkår. Inden folk køber billige rundsavsklingesæt hos en webbutik behøver man utvivlsomt gennemløbe deres betingelser.
2De fleste internet forretninger foreslår i dag diverse forskellige billige leveringsmetoder til rundsavsklingesæt. En favorit iblandt mange er nu om dage udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo særdeles ligetil, og oftest ydermere den mest betalelige leveringstype.
3Leveringstiden kan vise sig at være rigtig betydningsfuld såfremt vi behøver dine nye varer fluks, og derfor er det faktisk essentielt at man undersøger den estimerede leveringsdato for rundsavsklingesæt. En stor portion internet selskaber lover billig 1 dags levering på mange varer, som imidlertid er påkrævet at du bestiller inden et aftalt tidspunkt.
4Den mest betalelige leveringsform vil altid være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du har bopæl i kort afstand af online webshoppens arbejdslager. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være yderst relevant såfremt du har behov for rundsavsklingesæt straks. Alternativt så yder en række e-forretninger i Danmark portofri levering, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man køber for en bestemt pris.
5Det er jo ekstremt hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige rundsavsklingesæt i blandt forskellige e-shops, og til tak præsterer flere netshops portofri levering. Men det kan immervæk vise sig gavnligt at efterprøve et par e-shops efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at antage den mest betalelige pris.
6Forud for at nogen bestiller billige rundsavsklingesæt i en internet webshop burde man altid kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke videre interessant. Tillige er det at foretrække at du er påpasselig med de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige rundsavsklingesæt online, fx den returpolitik online forhandleren kører med.
7Nogle enkelte shops på nettet sikrer gebyrfri levering på rundsavsklingesæt, men ofte kun hvis der indkøbes for en bestemt pris. Desuden kan man udse dig den mest betalelige fragtmulighed, der ofte er at få dem til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver beklageligvis lige så vel rigtig simpel. Den billigste fragtløsning er dog selv at hente ordren.
8Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af et reglement, der hjælper folk overfor uægte webshops. Alternativt kunne du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage prisen af flere omgange.
9Trustpilot bringer dig fuldstændig relevante chancer for at analysere ret mange eksisterende brugeres meninger og derved tilrådes det, at du analyserer internet shoppens anmeldelser før du bestiller billige rundsavsklingesæt online. Facebook frembyder lige så vel fuldkommen belejlige genveje til at få indblik i e-forretningens kundefokus.