CMT Rundingsfræser VP 128x40 R3-R10
1.795 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 4,75 K6
360 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 2,0 K6
375 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 3,0 K6
380 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 1,6 K6
345 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser VP 113x40 R3-R10
1.720 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser VP 132x30 R12-R20
2.465 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø6,35mm K8
393 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræsersæt 5 stk R3,2-12,7 K8
1.448 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø9,5mm K8
446 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø12,7mm K8
510 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø3,2mm K8
348 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø4,75mm K8
374 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø8,0mm K8
402 kr.
Læs mere
Rundingsfræser med kuglelejer Kreator KRT060120
180 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man læse butikkens betingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af rundingsfræser.
Der er ikke lighed i priserne på billige rundingsfræser alt efter hvor du handler online. En del tilbyder lave priser, imens andre har service. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggekæder udbyder et enormt varesortiment, imens andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot rundingsfræser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og på grund af det har man chancen for at handle online og køre materialerne selv. Herigennem har man chancen for at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af rundingsfræser online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
Mange nichespecifikke webshops har en stor passion for deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får mere kyndig hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis rundingsfræser.
Diverse specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler rundingsfræser online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
rundingsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

rundingsfræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

rundingsfræser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

rundingsfræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det viser sig afgørende at have de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig oversigt hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, så du er overbevist om at alt er klar.
2For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund skal du regelmæssigt se vejrmeldingerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at regne når du lige står midt i dit omfattende projekt.
3Det kan vise sig at være godt at søge assistance til byggearbejdet, navnlig ved omfattende byggeopgaver. Nogle opgaver behøver flere personer. Ydermere må det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en klar plan, som dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din arbejdsplan.
5Man kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Bidraget forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
6Der viser sig typisk utidige vanskeligheder når det handler om svære opgaver, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå i mål.
7Der er mange artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er kilde til utrolig meget brugbar information, ikke mindst når man benytter engelske søgeord.
8Ofte vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det må være fordelagtigt at tage noter til alle poster, hvorefter man kunne nedskrive ens købspris for dem én efter én.
9Du kan overveje om du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan købe hjælp fra en fagmand til områder af det. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson er det fornuftigt at hente prisoverslag fra en håndfuld leverandører.
10I god tid inden at du indleder byggeprocessen må det være ultra essentielt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig klogt at have grejet tilgængeligt når du igangsætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at indregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
12Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod eventuelle risici. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er absolut overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er temmelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En hel del forretninger på nettet frembyder i øjeblikket flere billige løsninger til levering til rundingsfræser. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig ultra smertefri, samt oftest ligeledes den mest billige leveringsmodel.

Du burde omvendt foretrække at få pakken bragt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver gerne et hak mere bekostelig, men desuden meget bekvem med rundingsfræser online. Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig tæt på e-firmaets butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på rundingsfræser er ualmindeligt essentiel hvis du absolut skal bruge dine nye produkter straks, så derfor er det tydeligvis relevant at vi checker den anslåede leveringstid ved rundingsfræser. Mange forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, men husk at det er underforstået at bestillingen placeres før et fastsat klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne ekspederet før lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte online selskaber tilbyder fragt uden betaling på rundingsfræser online, men i de fleste tilfælde afkræver det at der bestilles for en konkret sum. Desuden bør du foretrække den mest betalelige mulighed for levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man køber billig rundingsfræser online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af rundingsfræser i disse områder:

Aabenraa, Ikast, Ølstykke, Lystrup, Brøndby, Hvidovre, Valby, Aalborg, Middelfart, Albertslund, Roskilde, København, Skive, Viborg, Haslev, Korsør, Nørresundby, Silkeborg, Hjørring, Svendborg, Herlev, Vejle, Aarhus, Charlottenlund, Varde, Jyllinge, Taastrup, Holbæk, Randers, Struer, Rudersdal, Sønderborg, Thisted, Højbjerg, Solrød Strand, Birkerød, Hobro, Greve, Tilst, Ishøj, Vanløse, Brønshøj, Skanderborg, Nærum, Virum, Gentofte, Fredericia, Risskov, Brabrand, Frederiksværk, Holstebro, Herning, Nakskov, Slagelse, Hedehusene, Ballerup, Vallensbæk, Kolding, Allerød, Næstved, Grenaa, Vordingborg, Søborg, Frederiksberg, Rødovre, Hillerød, Lyngby, Glostrup, Odense, Værløse, Stenløse, Nykøbing Falster, Kalundborg, Lillerød, Helsingør, Rønne, Farum, Tårnby, Ringsted, Nyborg, Frederikssund, Åbyhøj, Horsens, Hørsholm, Kokkedal, Haderslev, Brønderslev, Esbjerg, Dragør, Gladsaxe, Køge, Hedensted, Frederikshavn, og Odder, .

Klik-og-hent for rundingsfræser er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

Ses der på søgedata fremstår det klart, at netshoppere som regel søger bl.a. rundingsfræser online og køb rundingsfræser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere efterspørge fx rundingsfræser priser, rundingsfræser tilbud og billig rundingsfræser, plus de store byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Bedste tilbud på rundingsfræser

Det er efterhånden temmelig smart for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige rundingsfræser online på diverse internet firmaer i Danmark, og til tak har langt de fleste online shops været presset til at at nedsætte prisniveauet på rundingsfræser drastisk, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lukrativt at tjekke nogle få internet webshops efter rabatter og tilbud på rundingsfræser online inden du køber, sådan at man er sikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark og 10-4.

Du bør blot huske på, at såfremt en e-handler afsætter billige rundingsfræser online på tilbud til en pris der virker usædvanlig attraktiv, er det tit være et tegn på en falsk online virksomhed. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af et reglement, hvilket skærmer køber imod snydagtige butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at godtgøre beløbet til rundingsfræser over en periode. Dette foreslåes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi kigger i data er det klart, at folk tit kigger efter fx rundingsfræser tilbud og køb rundingsfræser. Derudover oplever man ofte folk lede efter for eksempel billig rundingsfræser, rundingsfræser priser samt rundingsfræser online.

Gennemsøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer stort set pæne løsninger til at kortlægge ret mange nuværende køberes anmeldelser og herved går vi ind for, at du betragter webshoppens omtaler før du færdiggør din shopping med billige rundingsfræser online.

Facebook byder på på samme måde adskillige fantastiske løsninger til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk internet forretninger som gør det muligt at formulere en kritik af deres køb, som lige så vel må drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk shopper billige rundingsfræser online hos en shop kunne de i virkeligheden studere shoppens forretningsvilkår, dog er det mange gange ikke super spændende, særligt ved de gængse byggecentre som Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et alternativ kan være at se om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det bør være en indikation om at e-firmaet forsvarer de danske regler, samt at online forretningen fra tid til anden gennemses af fagmænd som er meget fortrolige de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du får dilemmaer ved din handel med rundingsfræser. Ligeledes slår vi et slag for at køber er opmærksom på de mest relevante betingelser i forbindelse med bestillingen af rundingsfræser online, eksempelvis den ombytningspolitik e-forretningen bruger.

I den relation er det tilmed essesentielt, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af rundingsfræser, uafhængig af om man bestiller hos Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Mette Nielsen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Maria Johansen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Thomas Jørgensen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Kirsten gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til når du køber online
1Nogle få netshops garanterer fragt uden beregning på rundingsfræser, men ofte er det forbeholdt når man handler for en bestemt pris. Ellers burde man snuppe den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Den bliver en gang i mellem også virkelig problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter ordren.
2Mange firmaer på nettet tildeler til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til rundingsfræser. Det mest almindelige er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså ekstremt fleksibel, samt endda derudover den mest prisbevidste leveringsudgave.
3Før folk bestiller billige rundingsfræser hos en online virksomhed kunne man reelt gøre sig bekendt med indholdet af dens vilkår, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde. Ligeså stiller vi forslag om at man er klar over de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige rundingsfræser online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed webbutikken benytter.
4Det er i dag ret så gnidningsløst for købere at vurdere prisniveauet online på billige rundingsfræser på tværs af internet shops, og herved tilbyder en hel del e-butikker fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt blive gavnligt at studere enkelte internet webshops efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
5Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter folk imod snydagtige internet butikker. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at klare beløbet senere.
6Den mest prisbevidste type af levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du lever nærved e-forhandlerens hjemsted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ret vital hvis vi står og skal bruge rundingsfræser inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få outlets på nettet levering uden gebyr, men for det meste kun såfremt du indkøber for en fastsat sum.
7Trustpilot medfører sådan set gavnlige løsninger til at vurdere ganske mange tidligere konsumenters evalueringer og herved er det prisværdigt, at du gennemsøger e-forhandlerens ratings inden du køber billige rundingsfræser online. Facebook fører til tillige ret nyttige muligheder for at få indblik i netshoppens kundetilfredshed.
8Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en indikator for at online firmaet opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at den lejlighedsvis ses til af jurister der er meget bekendte med vilkårene på området. Før folk bestiller billige rundingsfræser i en internet webshop bør de uden tvivl have øje for e-butikkens handelsaftale.
9Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret så afgørende når du skal bruge ordren omgående, så med det formål er det ganske passende at man undersøger den forventede leveringsdato ved rundingsfræser. Temmelig mange online shops yder billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen placeres før et konkret tidspunkt.