Jeg har fundet 17 webshops der sælger rullegræs, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 3.400 kr. Det er 52 % billigere end den højeste pris.

Rullegræs kan altså købes ret billigt, men har du tiden, lysten og kompetencerne til at lægge det selv? Du kan overveje at få en anlægsgartner til at gøre det for dig. Måske det vil give mening at tage imod 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk helt uforpligtende, og med de tilbud på hånden kan du så vurdere hvad du helst vil.

Laveste pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.400 kr.Køb
3.475 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.503 kr.Køb
3.699 kr.Køb
3.700 kr.Køb
3.895 kr.Køb
3.995 kr.Køb
3.995 kr.Køb
4.814 kr.Køb
4.995 kr.Køb
4.995 kr.Køb
5.700 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: med blomster til greens til fodboldbaner til haver til tag til skygge til modelbaner til indendørs til altan med mikrokløver til golfbaner

Varianter: ægte kunstigt plastik

Mængder: 10 m2 5 m2 40 m2 30 m2 100 m2 50 m2 20 m2

Levering: afhentning leveret hent selv

Brands: Kronjysk Prodana Danturf LeopoldLindbjerg Plantorama Plantetorvet Kingos Refsgaard DLF Amager Volstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige rullegræs fra webshop til webshop. Enkelte vil have lave priser, hvorimod øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
For en del er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring rullegræs.
Flere byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare rullegræs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder finder du i store dele af landet, og pga. det har du valget om at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Derfor kan man spare fragtgebyret, og sågar få fat i varerne med det samme.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af rullegræs online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du handler rullegræs online hos dem.
Flertallet af små butikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Hovedparten af små butikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du få endnu mere indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere med specialistviden i netop rullegræs.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

rullegræs silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske du burde regne på om du selv ønsker at klare det hele, eller du burde fremskaffe professionel hjælp til delelementer af det. Ifald du fremskaffer professionel hjælp er det en god idé at tage imod tilbud fra flere firmaer.
2Du bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fornuftigt at have værktøjet disponibelt akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Man kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
4Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når det er store byggeprojekter. Enkelte ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
5Måske kan det blive væsentligt at have de nødvendige byggematerialer klar til brug forinden du igangsætter håndværket. Du har fordel af at sammensætte en hurtig liste som samler det som er nødvendige, og så eftergå materialerne, så du er overbevist om at alt er klar.
6Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive sundt at tage noter til alle udgifter, og efterfølgende nedskrive den billigste pris på dem en ad gangen.
7Der præsenterer sig typisk uforudsete udfordringer i forbindelse med avancerede opgaver, og af den grund kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes passende tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
8Forberedelse bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør liste en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter tidsplanen.
9For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor må du ofte holde øje med vejrberetningerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du netop er midt i dit omfattende byggeprojekt.
10I god tid inden at du indleder arbejdet kan det vise sig aldeles betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med vældig meget konstruktiv info, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
12Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål vedr. rullegræs

 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvor sent?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Rullegræs?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

  En hel del byggemarkeder tilbyder i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til rullegræs. En af de mest benyttede er p.t. pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig ultra ukompliceret, og ofte også den mest billige fragtløsning.

  Du bør derudover prøve at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig godt nok en anelse dyrere, men desuden ekstremt problemfri med rullegræs online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du er i nærheden af online webshoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på rullegræs kan vise sig at være temmelig afgørende hvis man mangler din pakke inden for kort tid, og med det formål er det faktisk relevant at man ser nærmere på den anslåede leveringstid for rullegræs. De fleste e-forhandlere – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på massevis af varer online, men vær på vagt da det regnes ud fra at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer ud af døren forinden logistikmedarbejderne har fri.

  En hel del netbutikker garanterer fragt uden omkostninger på rullegræs online, men ofte er det under betingelse af at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt burde du vælge den mest billige fragtmulighed, der tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

  En række webshops tildeler afhentning hvor du bestiller billig rullegræs på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af rullegræs i disse byer:

  Lillerød, Odense, Vallensbæk, Vejle, Silkeborg, Brabrand, Thisted, Rødovre, Slagelse, Nakskov, Hedensted, Holstebro, Greve, Brøndby, Rudersdal, Nykøbing Falster, Vanløse, Charlottenlund, Struer, Værløse, Frederikshavn, Kalundborg, Jyllinge, Nyborg, Herning, Næstved, Nørresundby, Allerød, Ishøj, Hillerød, Ølstykke, Haderslev, Tilst, Roskilde, Skanderborg, Åbyhøj, Hvidovre, Glostrup, Varde, Kolding, Ballerup, Hjørring, Risskov, Gentofte, Ikast, Højbjerg, København, Farum, Stenløse, Rønne, Frederiksberg, Haslev, Birkerød, Frederiksværk, Fredericia, Taastrup, Hobro, Aarhus, Solrød Strand, Nærum, Brønderslev, Søborg, Brønshøj, Holbæk, Skive, Gladsaxe, Korsør, Viborg, Aalborg, Hørsholm, Vordingborg, Tårnby, Randers, Lyngby, Middelfart, Horsens, Albertslund, Hedehusene, Helsingør, Ringsted, Køge, Svendborg, Grenaa, Lystrup, Sønderborg, Herlev, Dragør, Virum, Esbjerg, Valby, Aabenraa, Frederikssund, Kokkedal, og Odder, .

  Klik-og-hent af rullegræs er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland).

  Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb rullegræs og rullegræs tilbud. Derudover oplever vi typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis rullegræs online, billig rullegræs og rullegræs priser, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

  Bedste tilbud på rullegræs

  Det er super fremkommeligt for folk at vurdere prisniveauet på billige rullegræs online på forskellige internet webshops, og med det motiv har en hel del internet webshops ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på rullegræs voldsomt, og ovenikøbet frembyde gratis levering.

  Men det kan til hver en tid være fordelagtigt at udforske nogle forskellige internet handler efter tilbud og udsalg på rullegræs online forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Man skal lige meget hvad være obs på, at i tilfælde af at en e-forretning afhænder billige rullegræs online til salg for en pris som kan virke umådelig lav, er det for det meste være et tegn på en fup online shop. Betalinger med kort er på den anden side inkluderet i et regulativ, der dækker køber imod fup online forhandlere.

  Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at dække prisen på rullegræs over tid. Dette fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

  Når man kigger i tendenserne er det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. køb rullegræs og billig rullegræs. Foruden dette ser man tit folk søge fx rullegræs online, rullegræs tilbud og rullegræs priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: med mikrokløver til fodboldbaner til indendørs til skygge til altan til greens til haver med blomster til tag til golfbaner til modelbaner

  Varianter: ægte kunstigt plastik

  Mængder: 20 m2 5 m2 30 m2 10 m2 50 m2 100 m2 40 m2

  Levering: leveret afhentning hent selv

  Brands: DLF LeopoldLindbjerg Volstrup Kronjysk Plantorama Amager Refsgaard Plantetorvet Kingos Danturf Prodana

  Se nærmere på tidligere køberes ratings

  Trustpilot tilbyder dig forholdsvis fine løsninger til at verificere en stor gruppe forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette er det at foretrække, at du studerer internet butikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige rullegræs online.

  Facebook yder tilsvarende temmelig gavnlige muligheder for at få indblik i webbutikkens popularitet. Her er der mange internet webshops hvor folk kan ytre en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel bør benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Forinden folk bestiller billige rullegræs online på en e-shop bør man for at være sikker betragte dens forretningsbetingelser, men det er mange gange et omfattende projekt, i særdeleshed ved de store byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

  En anden løsning kunne måske være at se hvorvidt internet firmaet er e-mærket, som almindeligvis er en garanti for at e-firmaet efterkommer de opstillede regler, udover at e-firmaet af og til undersøges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

  Derudover giver det dig anledning til support, når du får vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af rullegræs. Ligeså kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de mest relevante vilkår der har indvirkning på købet af rullegræs online, for eksempel hvilken byttepolitik online firmaet tilbyder.

  I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man når som helst bevarer sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bevise bestillingen af rullegræs, uagtet om man har handlet hos Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

  Anna gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Rasmus K gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Ole gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Karen gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 tips til køb på nettet
  1Den billigste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter pakken, som dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af online shoppens lager. Den leveringsmåde er selvfølgelig temmelig aktuel ifald du absolut skal bruge rullegræs øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse internet virksomheder portofri fragt, men undertiden gælder det kun hvis der erhverves for en konkret sum.
  2Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af et regulativ, hvilket bistår kunden overfor falske e-forretninger. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare omkostningerne over flere uger.
  3En hel del internet forretninger tilbyder levering uden beregning på rullegræs, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for en konkret sum. Alternativt kan man tage den mest letkøbte leveringstype, som ofte er at få bragt produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig gennemsnitligt ydermere særdeles smertefri. Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
  4Før nogen bestiller billige rullegræs hos en netbutik behøver man faktisk gennemløbe shoppens forretningsaftale, men det er for det meste ikke videre interessant. Ligeså er det klogt at køberen er opmærksom på de mest basale reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af billige rullegræs online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed online virksomheden har.
  5Trustpilot frembyder temmelig gode løsninger til at eksaminere forskellige forhenværende kunders opfattelser og derved kan det være til hjælp, at du efterforsker e-forretningens bedømmelser inden du bestiller billige rullegræs online. Facebook tilbyder derudover stort set pålidelige metoder til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
  6Adskillige webshops i Danmark giver efterhånden mange forskellige billige metoder til levering til rullegræs. En der er meget almindelig er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når det passer dig. Løsningen er altså usædvanlig fleksibel, og ofte tillige den billigste form for fragt.
  7Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at internet firmaet opfylder de danske retningslinjer, samt at internet butikken ofte revideres af jurister som har megen viden om reglementet på området. Før nogen bestiller billige rullegræs hos en internet forhandler behøver de i princippet gennemse netbutikkens forretningsaftale.
  8Det er jo yderst simpelt for købere at analysere priser online på billige rullegræs fra forskellige online firmaer, og med det motiv tilbyder flertallet af netshops levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at inspicere et par webshops efter tilbud og udsalg inden du handler, så du er tryg ved at antage den skarpeste pris.
  9Antal dages levering kan vise sig at være ret udslagsgivende ifald du absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, og derfor er det særdeles fornuftigt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for rullegræs. En række forretninger på nettet reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på flere varer, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.