Husejeren.dk

Rullebuk

Bernardo Folbar rullebuk CFR-8
507 kr.
Læs mere
Bernardo Rullebuk KRS
525 kr.
Læs mere
Bernardo Rullebuk LRS
507 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig rullebuk RS
741 kr.
Læs mere
Bernardo Folbar rullebuk KFRS-8
479 kr.
Læs mere
Bernardo Folbar rullebuk FRS-1
441 kr.
Læs mere
Bernardo Rullebuk CRS
554 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig rullebuk VRS
779 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Rullebuk 60kg
375 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Rullebuk m/kugler 50kg
500 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse butikkens regler.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare rullebuk.
For en del er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring rullebuk.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige rullebuk hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt må du kigge andetsteds.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra alle mulige nichebutikker, så du kan handle fra et stort udvalg af rullebuk online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i hele landet, og dermed har man adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at spare fragten, og sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
Mange nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller rullebuk online på deres hjemmeside.
Størstedelen af niche netbutikker har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du forvente ekstremt kompetent service fra nogle der er eksperter i lige præcis rullebuk.
Danmarks største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

rullebuk jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

rullebuk bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

rullebuk harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

rullebuk silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man kan spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes når projektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
2Der viser sig ofte uforudsete problematikker ved store projekter, og ergo kan det være meningsfuldt at der afsættes betragtelig plads i planen, med det formål at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
3Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et budget for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at notere alle udgiftsposter, og bagefter undersøge prisen på dem én efter én.
4Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør udarbejde en klar tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver agendaen.
5Man bør under ingen omstændigheder undvære grej. Tit kan det være en fordel at have værktøjet til rådighed inden du går løs med byggeriet. Det er desuden godt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
6Inden du starter byggeprojektet er det ret afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der findes alle mulige former for guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder udbytterig information, specielt ifald du benytter den engelske version.
8Du skal ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så husk arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
9Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige ting stiller krav om flere folk. Ydermere bør det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
10Husk at vurdere om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde skaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du tager imod professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld firmaer.
11Det kan blive aktuelt at have alle materialer indkøbt inden du begynder byggeriet. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå de materialer der bliver brug for, og så eftergå listen, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
12For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du jævnligt tjekke vejrvarslen i de dage der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt flot. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som klart er rigtig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Masser af internet selskaber tilbyder nu en hel del forskellige billige leveringsudgaver til rullebuk. Den mest almindelige er nu til dags afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når du har tid. Metoden er jo rigtig uproblematisk, og i mange tilfælde derudover den prisbilligste type af levering.

Du kunne endvidere vælge at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig som oftest en tand mindre billig, men også rigtig fleksibel for rullebuk online. Den mest betalelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men det afhænger af at du bor i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på rullebuk kan vise sig at være ualmindeligt relevant hvis man skal bruge varerne øjeblikkeligt, så derfor er det øjensynligt essentielt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt på rullebuk. Størstedelen af online varehuse – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på masser af produkter online, men det forudsætter at bestillingen realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ekspederet forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række internet shops garanterer fri fragt på rullebuk online, men typisk kræves det at man handler for et præcist beløb. I øvrigt burde man foretrække den prisbilligste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig rullebuk online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på rullebuk i følgende byer:

Brøndby, Jyllinge, Esbjerg, Nyborg, Hedehusene, Randers, Thisted, Hørsholm, Rødovre, Vordingborg, Holbæk, Højbjerg, Birkerød, Viborg, Herning, Lystrup, Ishøj, Nærum, Tårnby, Odense, Allerød, Sønderborg, Frederikshavn, Frederiksberg, Herlev, Roskilde, Hjørring, Valby, Solrød Strand, Haslev, Ølstykke, Charlottenlund, Brønderslev, Skanderborg, Dragør, Stenløse, Helsingør, Taastrup, Brabrand, Aalborg, Gladsaxe, Greve, Frederikssund, Kokkedal, Vallensbæk, Svendborg, Nørresundby, Rudersdal, Korsør, Rønne, Åbyhøj, København, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Søborg, Slagelse, Ballerup, Kolding, Skive, Ikast, Silkeborg, Vanløse, Varde, Lillerød, Fredericia, Albertslund, Gentofte, Vejle, Farum, Odder, Hedensted, Hobro, Tilst, Lyngby, Struer, Holstebro, Grenaa, Kalundborg, Hillerød, Brønshøj, Risskov, Køge, Horsens, Middelfart, Næstved, Ringsted, Værløse, Glostrup, Aabenraa, Aarhus, Haderslev, Virum, Nakskov, og Hvidovre, .

Afhentning af rullebuk er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk leder efter bl.a. rullebuk online og billig rullebuk. Foruden dette ser man tit folk søge efter eksempelvis køb rullebuk, rullebuk tilbud og rullebuk priser, plus de store byggecentre som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Rabat på rullebuk

Det er jo efterhånden ret så problemfrit for os alle at finde information om priser på billige rullebuk online fra flere forhandlere på nettet, og derfor har en lang række online firmaer været nødt til at sænke salgspriserne på rullebuk helt i bund, og derudover frembyde portofri levering.

Derfor kan det trods alt være lønsomt at analysere flere forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på rullebuk online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Du bør trods alt være omhyggelig med, at når en e-forhandler annoncerer billige rullebuk online for en pris der kan ses som uendeligt favorabel, så kunne det tit være en varsel om en uoprigtig internet forhandler. Shopping med kort er dog omfattet af en anordning, hvilket skærmer kunden overfor snydagtige netbutikker.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre beløbet til rullebuk i flere bidder. Dette fås som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at folk tit efterspørger bl.a. rullebuk tilbud og rullebuk priser. Derudover oplever man tit online shoppere lede efter bl.a. billig rullebuk, rullebuk online og køb rullebuk.

Gennemsøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot genererer evigt gode genveje til at kigge nærmere på en hel del andre forbrugeres erfaringer og herved slår vi et slag for, at du kigger på online forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige rullebuk online.

Facebook leverer desuden ganske nyttige metoder til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed. Her ses en række internet handler hvor du kan sammensætte en evaluering af ordreforløbet, hvilket ydermere bør bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige rullebuk online hos en netshop bør man egentlig tage stilling til deres forretningsbetingelser, dog er det typisk ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark.

En anden løsning kan være at undersøge om e-forhandleren er støttet af e-mærket, hvilket er en indikator for at online shoppen overholder de danske retningslinjer, samt at internet selskabet fra tid til anden overvåges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for en håndsrækning, når du bliver udsat for besvær med din ordre på rullebuk. Desuden tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der indvirker på købet af rullebuk online, for eksempel den returneringsret online virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering på e-mail, således man senere kan bevidne købet af rullebuk, uagtet om man shopper ved Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Bente gav 5 stjerner

Det virker bare.

Jette F gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Susanne R gav 5 stjerner

Helt i orden.

Anders Christensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til indkøb via nettet
1Flere outlets på nettet tilbyder efterhånden diverse billige fragtløsninger til rullebuk. Et hit er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså rigtig praktisk, samt typisk ydermere den billigste fragtmulighed.
2Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en vedtægt, der begunstiger køberen overfor svindlende webbutikker. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, når du vil honorere regningen senere.
3Det er jo efterhånden usædvanlig fremkommeligt for os alle at finde tilbud online på billige rullebuk på tværs af internet handler, og til gengæld tilbyder masser af internet foretagender fragt uden omkostninger. Dog kan det trods alt vise sig gunstigt at granske en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, så man er sikker på at modtage den bedste pris.
4Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det er en angivelse af at online butikken føjer de danske retningslinjer, samt at internet butikken jævnligt tilses af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige rullebuk på en forretning på nettet behøver de reelt bese webshoppens betingelser.
5Trustpilot tilbyder dig flere værdifulde løsninger til at vurdere ret mange tidligere brugeres kritik og derved anbefales det, at du studerer online forretningens omtaler før du køber billige rullebuk online. Facebook bringer dig ligeledes nogle tiltalende genveje til at få et kig ind i e-shoppens popularitet.
6Forinden nogen shopper billige rullebuk i en butik kunne man de facto overveje e-shoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke videre interessant. Ligeledes anbefaler vi at køber er obs på de grundlæggende regler der har indflydelse på bestillingen af billige rullebuk online, til eksempel den bytteret e-forhandleren tilbyder.
7Leveringstidspunktet kan være virkelig afgørende når du har brug for din pakke om få sekunder, og i det øjemed er det i sandhed essentielt at du gransker leveringstiden på rullebuk. De fleste e-forretninger stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter, som antager at bestillingen realiseres før et fastsat tidspunkt.
8Indtil flere e-firmaer frembyder fragt uden omkostninger på rullebuk, men for det meste er det under betingelse af at man indkøber for et fastsat beløb. Desuden kunne man foretrække den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Den bliver i regelen endvidere ret så simpel. Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog at du selv henter varerne.
9Den mest prisbevidste leveringsløsning vil altid være at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du lever i kort afstand af internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmodel er naturligvis virkelig central forudsat man absolut skal bruge rullebuk omgående. Alternativt så lover en hel del outlets på nettet fragt uden gebyr, men typisk er det så nødvendigt at der shoppes for et fastslået beløb.