Husejeren.dk

Rottefælde

Rottefælde Galv. tråd 22x10x10cm
60 kr.
Læs mere
Rottefælde "Giljotti"
80 kr.
Læs mere
Rottegiftkasse
150 kr.
Læs mere
Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Læs mere
Rottefælde - Galvaniseret
30 kr.
Læs mere
Green-it Rottefælde galvaniseret
60 kr.
Læs mere
Green-it Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Læs mere
Green-it Rottefælde "Giljotti"
80 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare rottefælde.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Dette er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en netbutik, som giver hjælp til valg af rottefælde.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige rottefælde hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har billige priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes nær dig, og af den grund har man mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Som følge af det har man valget om at spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra talrige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af rottefælde online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler rottefælde online fra deres webshop.
Mange specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved er det forventeligt at du får endnu mere informativ vejledning fra folk der er eksperter i netop rottefælde.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rottefælde bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rottefælde jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rottefælde silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rottefælde harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse er nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at liste en struktureret agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær konkret når du laver din køreplan.
2For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Således må du jævnligt holde øje med vejrmeldingerne i perioden for projektets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned når du lige er startet på det komplicerede byggeprojekt.
3Det er fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at gennemgå samtlige poster, og så indsamle beløbet for dem én og én.
4Inden du opstarter arbejdet kan det blive ekstremt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype vil der være diverse love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Der ligger utrolig mange hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med store mængder udbytterig viden, specielt ifald du benytter den engelske version.
6Du bør for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj inklusiv arbejdssko der beskytter dig mod potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
7Det bør overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Når du sikrer dig professionel hjælp kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra diverse foretagender.
8Man må aldrig nogensinde fattes grej. Ofte kan det vise sig essentielt at have det klar akkurat som du iværksætter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Det bliver fundamentalt at du har de relevante byggematerialer klar til brug forud for at du igangsætter håndværket. Du kan sammensætte en simpel note som samler alt hvad der bliver brug for, og som det næste eftergå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
11Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og altså er det afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at man når det til siden.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når det er væsentlige byggeprojekter. Nogle ombygninger bør udføres af flere mennesker. Endvidere må det blive mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende overlegent. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En række internet outlets udlover på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige muligheder for levering til rottefælde. Den mest benyttede er for nærværende levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot ordren præcis når det passer dig. Denne er altså ualmindeligt gnidningsløs, og desuden desuden den mest prisbevidste fragttype.

Du burde også beslutte dig for at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er ofte en tak dyrere, men til gengæld i høj grad smertefri ift. rottefælde online. Den mest prisbevidste leveringsmodel er dog at hente varerne selv, men dette nødvendiggør at du bor i nærheden af internet webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på rottefælde er naturligvis ret så vital såfremt man har brug for varen omgående, og af den grund er det særdeles meningsfuldt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for rottefælde. En række outlets på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, som er påkrævet at bestillingen laves tidligere end et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få ordren distribueret forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Nogle webbutikker tilbyder fragt uden beregning på rottefælde online, men tit er det kun gældende hvis du handler for en bestemt sum. Derudover kan du vælge den billigste fragtmulighed, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

Flere kæder tildeler afhentning hvor du køber billig rottefælde online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Stark. De foreslår for eksempel click-and-collect på rottefælde i disse byer:

Brabrand, Greve, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Silkeborg, Valby, Tilst, Herning, Helsingør, Roskilde, Lyngby, Middelfart, Solrød Strand, Ølstykke, Hjørring, Haderslev, Gentofte, Holstebro, Aarhus, København, Næstved, Kolding, Højbjerg, Randers, Charlottenlund, Odder, Sønderborg, Aalborg, Vordingborg, Aabenraa, Risskov, Rønne, Struer, Nakskov, Viborg, Frederikshavn, Rødovre, Korsør, Vallensbæk, Varde, Birkerød, Brønderslev, Dragør, Frederiksberg, Hørsholm, Frederikssund, Virum, Hedensted, Hvidovre, Hobro, Allerød, Ballerup, Svendborg, Lillerød, Værløse, Nørresundby, Thisted, Ishøj, Kokkedal, Tårnby, Nærum, Slagelse, Køge, Herlev, Søborg, Esbjerg, Frederiksværk, Glostrup, Skive, Albertslund, Haslev, Skanderborg, Nyborg, Stenløse, Farum, Holbæk, Rudersdal, Fredericia, Hillerød, Kalundborg, Brønshøj, Odense, Gladsaxe, Ikast, Jyllinge, Lystrup, Brøndby, Horsens, Hedehusene, Taastrup, Vejle, Ringsted, Grenaa, og Vanløse, .

Klik-og-hent ift. rottefælde er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Falster, Amager, Nordsjælland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at mennesker tit søger efter fx billig rottefælde og rottefælde tilbud. Vi ser derudover typisk internet shoppere søge efter eksempelvis rottefælde online, rottefælde priser samt køb rottefælde, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på rottefælde

Det er jo usædvanlig let gængeligt for købere at søge sig frem til priser på billige rottefælde online hos flere internet butikker i Danmark, og så har langt de fleste e-shops været presset til at at mindske udsalgspriserne på rottefælde enormt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Det kan dog trods alt blive smart at sammenholde diverse outlets på nettet efter udsalg og tilbud på rottefælde online forinden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Du skal dog ikke overse, at hvis en e-butik afsætter billige rottefælde online for en salgspris der kan virke himmelråbende letkøbt, burde det for det meste være en indikator for en uoprigtig e-handler. Køb med kort er på den anden side omsluttet af et reglement, hvilket begunstiger folk imod bedrageriske webshops.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale pengene til rottefælde over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved niche webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi kigger i data står det markant, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis billig rottefælde og køb rottefælde. Man ser desuden som regel online shoppere efterspørge fx rottefælde online, rottefælde tilbud og rottefælde priser.

Læs tidligere kunders vurderinger

Trustpilot præsterer altid sikre løsninger til at tyde flere aktuelle konsumenters evalueringer og derfor er det klogt, at du kigger på online webshoppens anmeldelser før du handler billige rottefælde online.

Facebook genererer desuden uden sammenligning værdifulde genveje til at få en idé om netshoppens popularitet. Herinde ses endda online varehuse i Danmark hvor folk kan levere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også burde drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige rottefælde online på en internet forhandler burde de for at være på den sikre side gennemgå forhandlerens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, især med de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket, grundet at det generelt er en garanti for at internet selskabet adlyder de danske retningslinjer, og at online virksomheden nu og da monitoreres af eksperter der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du anledning til støtte, for så vidt du skulle få dilemmaer med dit indkøb af rottefælde. Endvidere slår vi et slag for at køberen er påpasselig med de fundamentale betingelser der har indflydelse på bestillingen af rottefælde online, f.eks. hvilken returpolitik online forhandleren garanterer.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man altid sikrer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne bevise købet af rottefælde, uagtet om man har købt ved Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Peter Johansen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Karen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jette E gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kim gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til køb på nettet
1Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du har bopæl tæt på online forhandlerens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis usædvanlig afgørende ifald du absolut skal bruge rottefælde inden for få dage. Alternativt så lover nogle internet forhandlere fragt uden betaling, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for en fastsat sum.
2Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være en indikation om at webbutikken respekterer de opstillede regler, tillige med at online butikken lejlighedsvis kontrolleres af jurister som kender de gældende regler. Inden folk handler billige rottefælde i en online shop behøver man principielt gennemlæse netshoppens forretningsvilkår.
3Det er i dag ret så problemfrit for internetbrugere at sammenholde priser online på billige rottefælde hos flere netbutikker, og altså garanterer utallige online firmaer gratis fragt. Det kan immervæk blive fordelagtigt at checke flere e-shops efter rabat og tilbud før du køber, sådan at du er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris.
4Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en orden, hvilket begunstiger dig som kunde overfor falske webshops. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
5Størstedelen af online forretninger foreslår nu diverse forskellige billige former for levering til rottefælde. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig yderst problemfri, samt i mange tilfælde tillige den mest letkøbte leveringsmåde.
6Trustpilot resulterer i rigtig fordelagtige muligheder for at besigtige mange andre kunders oplevelser og herved anbefaler vi, at du vurderer internet shoppens omtaler før du køber billige rottefælde online. Facebook byder på ligeledes rigtig passende muligheder for at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
7Leveringshastigheden er jo temmelig vigtig om du har behov for varen omgående, så med det formål er det ganske meningsfuldt at man tjekker den anslåede leveringsdato for rottefælde. En række online webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men som trods alt er afhængig af at handlen laves forud for et aftalt tidspunkt.
8Forinden nogen handler billige rottefælde i en e-shop behøver man altid studere webshoppens regler, men det er bare ikke særlig spændende. Ydermere stiller vi forslag om at du er klar over de væsentligste retningslinjer der kan influere på handlen med billige rottefælde online, eksempelvis hvilken returret internet firmaet har.
9Nogle få online varehuse garanterer billig levering på rottefælde, men ofte påkræves det at man indkøber for et bestemt beløb. Desuden skal du beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, der ofte er at få bragt ordren til en pakkeshop. Denne er somme tider endvidere ret så smart. Den mest betalelige metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.