Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12"
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10"
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10"
265 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14"
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18"
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24"
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18"
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14"
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12"
310 kr.
Læs mere
Kæderørtang 9124
386 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Kæderørtang Ridgid C12
1.084 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige rørtang fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre giver faglig sparring. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Det er absolut super vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Nogle byggekæder sælger et stort vareudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare rørtang.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne selv. Dette er navnligt et alternativ i de store byggecentre.
For en del er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos en online byggeshop, som giver rådgivning og sparring omkring rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes mange steder i landet, og pga. det har flertallet valget om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre samler produkter fra forskellige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af rørtang online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops producerer selv produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at handle rørtang online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netshops er specialister i det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du få endnu mere begavet hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop rørtang.
De største byggecentre i Danmark
rørtang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

rørtang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rørtang harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rørtang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ift. omfattende ombygninger. Omfangsrige projekter stiller krav om flere mennesker. Derudover viser det sig bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Planlægning vedbliver at være vejen til succes med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
3Det er vigtigt at have et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at notere hver eneste udgift, hvorefter man kan indsamle mulige tilbud på dem hver især.
4Før du opstarter byggeprojektet kan det være usandsynligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Ved opgaver udenfor har vejret meget at sige. Således bør du ofte holde øje med meldingerne om vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke med et brag begynder at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
6Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
7Det bliver vigtigt at du har de presserende byggematerialer indkøbt forud for at du går til værks med dit arbejde. Du har fordel af at forfatte en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt du har brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
8Det kan give mening at overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du skal have hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagperson kan det være optimalt at tage imod forslag fra diverse selskaber.
9Du skal aldrig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har værktøjet klar før du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medtage disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
10Der findes rigelige mængder af instruktioner og videoer på internettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube yder assistance med rigelig nyttig viden, specielt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
11Der kommer utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder ved store byggeprojekter, og herved vurderes det værdifuldt at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
12Man kan indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det gives hvis projektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En række internet varehuse foreslår i dag en hel del forskellige billige leveringstyper til rørtang. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne når du har lyst. Fragtløsningen er altså ualmindeligt nem, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige form for fragt.

Du bør tillige overveje at få produkterne leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Denne er typisk en sjat mere bekostelig, men derudover ualmindeligt hensigtsmæssig med rørtang online. Den billigste fragtmulighed er dog selv at hente pakken, men den mulighed stiller krav om at du er nærved online webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på rørtang kan i nogle tilfælde være temmelig essentiel hvis man har behov for din ordre omgående, og derfor er det skam passende at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for rørtang. En masse online firmaer – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på masser af varenumre online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at bestillingen laves forinden et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen afsendt før medarbejderne får fri.

Nogle enkelte online outlets tilbyder gratis fragt på rørtang online, men tit gælder det kun hvis du aftager for et fastsat beløb. Alternativt burde du beslutte sig for den mest billige fragtmulighed, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

Masser af netbutikker tilbyder afhentning hvor du bestiller billig rørtang online og afhenter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på rørtang i følgende byer:

Dragør, Varde, Tårnby, Hedensted, Frederiksværk, Haslev, Brønderslev, Ishøj, Solrød Strand, Hedehusene, Kalundborg, Nakskov, Vejle, Herlev, Vanløse, Vordingborg, Søborg, Allerød, Risskov, Sønderborg, Silkeborg, Slagelse, Korsør, Lystrup, Skanderborg, Frederikssund, Lyngby, Charlottenlund, Skive, Tilst, Stenløse, Kolding, Holbæk, Virum, Ølstykke, Vallensbæk, Lillerød, Aalborg, Roskilde, Esbjerg, Taastrup, Horsens, Fredericia, Middelfart, Hjørring, Gentofte, Randers, Brønshøj, Kokkedal, Valby, Odense, Albertslund, Struer, Haderslev, Farum, Rudersdal, Birkerød, Rødovre, Nykøbing Falster, Hobro, Brabrand, Frederiksberg, Viborg, Odder, Hillerød, Ikast, Aarhus, Køge, Rønne, Gladsaxe, København, Nærum, Holstebro, Greve, Nørresundby, Aabenraa, Værløse, Jyllinge, Glostrup, Brøndby, Thisted, Svendborg, Åbyhøj, Herning, Ballerup, Hørsholm, Højbjerg, Hvidovre, Frederikshavn, Helsingør, Ringsted, Næstved, Grenaa, og Nyborg, .

Afhentning ift. rørtang er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet køb rørtang og rørtang online. Foruden dette oplever man som regel folk søge eksempelvis billig rørtang, rørtang priser og rørtang tilbud, plus de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Gode priser på rørtang

Det er jo efterhånden meget bekvemt for os alle at finde information om priser på billige rørtang online på diverse webbutikker, og til gengæld har en hel del online webshops ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på rørtang markant, og derudover sikre fragt uden betaling.

Det kan alligevel være lønsomt at prøve et par forskellige internet webshops efter tilbud og rabatter på rørtang online før du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Du bør trods alt være klar over, at når en butik annoncerer billige rørtang online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som utopisk gunstig, er det undertiden være et karakteristika der viser en uægte shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en orden, der værner dig som køber imod bedrageriske internet varehuse.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre pengene til rørtang over tid. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere tit kigger efter fx rørtang tilbud og billig rørtang. Foruden dette oplever man mange gange mennesker lede efter bl.a. rørtang online, rørtang priser samt køb rørtang.

Undersøg folks betragtninger

Trustpilot frembringer en lang række relevante chancer for at læse en række tidligere forbrugeres observationer og på grund af dette er det fornuftigt, at du evaluerer e-handlens ratings før du lægger din bestilling på billige rørtang online.

Facebook tilbyder dig også evigt troværdige chancer for at få et kig ind i e-butikkens popularitet. Herinde ses mange netbutikker hvor kunder kan notere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige må benyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige rørtang online på en webshop behøver man for at være på den sikre side skimme webshoppens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig sjovt, især hos de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan og Stark.

Et alternativ kan derfor være at kigge om webshoppen er e-mærke godkendt, da det generelt er en tryghed om at e-butikken efterlever de opstillede regler, samt at shoppen regelmæssigt revideres af fagfolk som behersker reglementet på området.

Dette er desuden en god mulighed for at få assistance, for så vidt du får problemstillinger som følge af dit køb af rørtang. Ligeså er det prisværdigt at køber er klar over de grundlæggende betingelser der gælder for bestillingen af rørtang online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet selskabet tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvittering, så man altid kan vidne om sit køb af rørtang, uafhængig af om man bestiller fra XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Lars gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Jan gav 4 stjerner

God webshop

Anne Jensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Christian C gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til internetshopping
1En del forhandlere på nettet tilbyder efterhånden flere billige leveringsmetoder til rørtang. Den mest almindelige er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt smertefri, og mange gange tilmed den mest betalelige fragtmulighed.
2En hel del e-handler i Danmark frembyder fragtfri levering på rørtang, men undertiden kun ifald man handler for en fastsat pris. Desuden burde du tage den mest betalelige fragttype, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig for det meste tillige super fremkommelig. Den mest billige leveringsversion er utvivlsomt selv at hente pakken.
3Inden nogen shopper billige rørtang i en forhandler på nettet kunne de i princippet tage stilling til e-butikkens betingelser, men det er bare ikke særlig morsomt. Yderligere foreslåes det at køberen er omhyggelig omkring de elementære retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige rørtang online, f.eks. den byttepolitik e-forretningen tilsikrer.
4Den billigste leveringsmåde vil til enhver tid være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du lever med kort afstand til internet virksomhedens lager. Den slags levering er usædvanlig aktuel om vi absolut skal bruge rørtang lige om lidt. Alternativt så frembyder en række internet shops fri fragt, men i reglen kræves det at der indkøbes for en konkret sum.
5Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en bestemmelse, hvilket assisterer dig som køber imod bedrageriske forhandlere på nettet. Som alternativ burde du anvende en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at honorere regningen over et længere tidsrum.
6Det er jo usædvanlig smertefrit for alle og enhver at finde tilbud online på billige rørtang på tværs af online firmaer, og herved frembyder flertallet af internet forretninger i Danmark billig levering. Men det kan immervæk blive tiden værd at undersøge indtil flere internet handler efter rabat og tilbud inden du køber, sådan at man er sikret at modtage den skarpeste pris.
7Fragttiden er ret så aktuel hvis du har brug for varen straks, så af den grund er det nemlig essentielt at du gransker den anslåede leveringsdato for rørtang. En række online firmaer giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær vagtsom da det antager at handlen gemmenføres forud for et givent tidspunkt.
8Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet selskabet er verificeret af e-mærket, som længe har været en indikator for at online shoppen opfylder de opstillede regler, og at online butikken hyppigt føres tilsyn med af eksperter som har megen viden om reglerne på området. Forinden nogen handler billige rørtang hos en butik burde de sådan set tyde e-butikkens handelsbetingelser.
9Trustpilot frembringer en række uafhængige chancer for at undersøge ret mange øvrige konsumenters erfaringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du kigger på e-forretningens omtaler forud for at du køber billige rørtang online. Facebook giver dig ydermere immervæk relevante metoder til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.