Teng Tools Rørskærer 10mm
205 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer 3-28 mm
340 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer C12 PC-0 M12 Kompakt
980 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer mini 3-15 mm
175 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer mini 3-22 mm
260 kr.
Læs mere
Milwaukee rørskærer 3,2-42mm
500 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.160mm
3.200 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer rocut u/taske u/tilb.110mm
2.248 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut 160 mm u/taske u/tilb.
2.998 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 110mm
333 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.110mm
2.750 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 160mm
535 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige rørskærer fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste tilbud, imens andre satser på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt i de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man undersøge webshoppens regler.
For nogle er byggeri lig med mange spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring rørskærer.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare rørskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du i hele landet, og derigennem har man chancen for at købe online og fragte varerne på egen hånd. Hermed kan du undvære fragtomkostningen, og samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra adskillige nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et stort udvalg af rørskærer online.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således får du formentlig super anvendelig rådgivning fra folk der er eksperter i netop rørskærer.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe rørskærer online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

rørskærer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rørskærer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rørskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rørskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problematikker ved avancerede opgaver, og altså vil det være afgørende at man har afsat god tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
2Ofte vil det vise sig vigtigt at have et regnskab for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til billige priser på dem enkeltvis.
3Det kan vise sig aktuelt at du har de presserende bygningsmaterialer tilgængelige inden du går i gang med eksekveringen. Du kan nedskrive en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og efterfølgende efterse materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
4Du finder vældig mange artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig utrolig meget konstruktiv info, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
5Man må på ingen måde mangle grej. Jævnligt kan det være vigtigt at have værktøjet parat før du iværksætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at inkludere disse omkostninger i din økonomiske plan.
6Du skal unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som fx sko og hjelm som skåner dig mod hændelige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
7Ved byggeprojekter udenfor har vejret en stor rolle. Af den årsag skal du hyppigt tjekke vejrmeldingerne lige før arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
8Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, især i tilfælde af større arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger gør krav på flere mennesker. Desuden vil det være hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
9I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen har positiv betydning for naturen.
10Længe før du starter arbejdet kan det blive rimeligt vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
11Godt forarbejde vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at liste en effektiv tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter din handlingsplan.
12Husk at vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Såfremt du ønsker hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at tage imod tilbud fra diverse selskaber.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En del internet forretninger udlover i øjeblikket flere billige leveringsmuligheder til rørskærer. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine produkter når det passer dig. Metoden er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt ofte endvidere den billigste fragttype.

Du kan ligeledes afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig mange gange en tand mere bekostelig, men tillige ret gnidningsløs ved køb af rørskærer online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid være selv at hente varerne, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig nærved online firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på rørskærer kan være ret så udslagsgivende forudsat vi har behov for produkterne lige om lidt, så derfor er det fuldkommen på sin plads at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved rørskærer. Størstedelen af online varehuse – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det antager at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet fikset forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Enkelte internet butikker præsterer levering uden gebyr på rørskærer online, men tit forudsætter det at der aftages for en konkret pris. I øvrigt kan man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmanér, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

Masser af webshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig rørskærer hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af rørskærer i følgende byer:

Frederiksberg, Vallensbæk, Struer, Lillerød, Hvidovre, Slagelse, Vejle, Aalborg, Risskov, Sønderborg, Kalundborg, Gladsaxe, Lyngby, Lystrup, Randers, Glostrup, Taastrup, Brønshøj, Haderslev, Grenaa, Hillerød, Silkeborg, Kolding, Brabrand, Ballerup, Åbyhøj, Roskilde, Holbæk, Ikast, Hedehusene, Helsingør, Nykøbing Falster, Odense, Aabenraa, Vanløse, Holstebro, Hobro, Frederikssund, Valby, Svendborg, Solrød Strand, Horsens, Greve, Herning, Køge, Næstved, Herlev, Albertslund, Dragør, Kokkedal, Rønne, Søborg, Charlottenlund, Ringsted, København, Brøndby, Vordingborg, Thisted, Haslev, Allerød, Rudersdal, Aarhus, Virum, Hedensted, Værløse, Birkerød, Nørresundby, Odder, Hørsholm, Viborg, Nakskov, Rødovre, Frederikshavn, Fredericia, Frederiksværk, Brønderslev, Ølstykke, Farum, Esbjerg, Varde, Skive, Korsør, Skanderborg, Nærum, Tilst, Højbjerg, Ishøj, Gentofte, Middelfart, Stenløse, Nyborg, Hjørring, Tårnby, og Jyllinge, .

Afhentning ift. rørskærer er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter eksempelvis rørskærer online og rørskærer priser. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter blandt andet køb rørskærer, rørskærer tilbud samt billig rørskærer, plus de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Gode priser på rørskærer

Det er i dag usædvanlig nemt for alle at søge sig frem til tilbud på billige rørskærer online på tværs af e-butikker, og derved har flere online butikker ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på rørskærer eftertrykkeligt, og ydermere sikre fragt uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk blive tiden værd at efterprøve et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på rørskærer online inden du shopper, således at man er sikret at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Du må dog være omhyggelig med, at når en online butik afhænder billige rørskærer online for en salgspris som anses for himmelråbende fremragende, så bør det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket hjælper folk overfor uærlige shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere pengene til rørskærer over tid. Det fås som regel i niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Ved kig i statistikkerne står det klart, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis rørskærer tilbud og rørskærer priser. Man ser derudover mange gange mennesker søge efter fx billig rørskærer, rørskærer online samt køb rørskærer.

Undersøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i adskillige udmærkede muligheder for at udforske ganske mange aktuelle brugeres tanker og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer internet selskabets bedømmelser inden du køber billige rørskærer online.

Facebook yder endvidere de facto hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af e-shoppens popularitet. Her møder vi endda online selskaber i Danmark som gør det muligt at skrive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også må benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige rørskærer online i en internet shop burde man utvivlsomt tage stilling til butikkens vilkår, men det er bare ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning er at se hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, da det burde være en angivelse af at internet shoppen retter sig efter dansk lovgivning, og at den lejlighedsvis føres tilsyn med af eksperter som har nøje kendskab til lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, såfremt du får udfordringer med din ordre på rørskærer. Foruden dette er det godt at man er på vagt for de mest relevante vilkår i forbindelse med bestillingen af rørskærer online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-butikken benytter.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af rørskærer, ligegyldig om man har bestilt hos Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Christian K gav 5 stjerner

Virkelig god service

Lars Nielsen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Rasmus D gav 5 stjerner

Quick expedit

Niels gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering er naturligvis ret udslagsgivende hvis vi har brug for pakken øjeblikkeligt, og herved er det skam på sin plads at man checker leveringstiden for rørskærer. Temmelig mange firmaer på nettet giver billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, som imidlertid stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et givent tidspunkt.
2Masser af online forhandlere tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmåder til rørskærer. En af favoritterne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo temmelig gnidningsløs, samt ofte ligeledes den mindst kostelige slags levering.
3Trustpilot byder på egentlig fordelagtige muligheder for at gennemstøve en lang række andre brugeres observationer og på grund af dette er det godt, at du ser nærmere på e-handlens bedømmelser før du shopper billige rørskærer online. Facebook fremskaffer ligeledes nogle hæderlige metoder til at få indsigt i e-handlens popularitet.
4Det er særligt hensigtsmæssigt for alle at finde information om priser online på billige rørskærer i blandt diverse forhandlere på nettet, og til gengæld frembyder utallige internet shops gratis levering. Men det kan stadigvæk blive smart at kontrollere forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg inden du bestiller, sådan at du er sikret at antage den skarpeste pris.
5Forinden folk køber billige rørskærer på en netshop bør de for at være sikker se på webbutikkens betingelser, dog er det naturligvis et omfattende arbejde. Foruden dette kan det være til hjælp at du er obs på de mest relevante vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige rørskærer online, som fx hvilken byttepolitik e-forhandleren lover.
6Den billigste metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette afhænger af at du lever med kort afstand til online webshoppens hjemsted. Den mulighed for levering kan vise sig at være særligt essentiel når vi står og skal bruge rørskærer omgående. Alternativt så lover en hel del internet virksomheder fragt uden beregning, men ofte gælder det kun hvis der shoppes for en præcis sum.
7Enkelte internet forhandlere garanterer fragt uden beregning på rørskærer, men tit kun ifald du handler for et bestemt beløb. Ellers kunne du vælge den mest letkøbte fragttype, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen viser sig tit derudover særdeles ligetil. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne.
8Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærket, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at online webshoppen opfylder de danske love, samt at den hyppigt gennemses af eksperter der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige rørskærer hos en e-butik bør man ideelt set gennemgå forhandlerens forretningsaftale.
9Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en orden, hvilket støtter kunden imod fup netbutikker. Alternativt bør du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare omkostningerne i flere bidder.